kazakosc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Είδα εχθές το χιονάνθρωπο. Ο Χάρι Χόλε του Snowman με τον Χάρι Χόλε του Τζο Νέσμπο, δεν είναι ούτε τρίτα ξαδέρφια. Καμία σχέση με τα βιβλίο 5/10 από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Warrior Πρώην αλκοολικός πατέρας και τα δύο του παιδιά, ένας λιποτάκτης πεζοναύτης με PTSD και ένας χρεωκοπημένος οικονομικά οικογενειάρχης, όλοι αποξενωμένοι μεταξύ τους, ψάχνουν να βρουν θεραπεία στα προβλήματά τους παίρνοντας μέρος σε ένα τουρνουά MMA. Για να σας προλάβω, ο πατέρας (Nick Nolte) δεν παίρνει μέρος ως διαγωνιζόμενος. Hardy, ξύλο, προβληματικές οικογενειακές σχέσεις, γιατί να μην το δω; Τελικά η ταινία είχε 2-3 καλούτσικες σκηνές δράματος, καλούτσικες σκηνές ξύλου, καλούτσικες ερμηνείες. Δεν πλησιάζει τις καλές ταινίες του είδους (Rocky, Cinderella man, The Fighter), αλλά βλέπεται, καλούτσικη είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Είδα εχθές το χιονάνθρωπο. Ο Χάρι Χόλε του Snowman με τον Χάρι Χόλε του Τζο Νέσμπο, δεν είναι ούτε τρίτα ξαδέρφια. Καμία σχέση με τα βιβλίο 5/10 από εμένα. Κι εγώ έχω ακούσει μέτρια πράγματα. Σε τι συνίσταται η διαφορά από το βιβλίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά πήγε κανείς στο geostorm;Ναι, μόνο λόγω imax άξιζε. Σαν ταινία μέτρια, πολύ μέτρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εχθές είδα το ΑΥΤΌ. Αρκετά καλή, αξίζει να την δεις στον κινηματογράφο, λόγω του ήχου. Καλή ιστορία αναμένουμε το 2ο μέρος. Ένα fantasy horror είναι με κάποιες δόσεις χιούμορ. + 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazakosc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κι εγώ έχω ακούσει μέτρια πράγματα. Σε τι συνίσταται η διαφορά από το βιβλίο; Προσπαθεί να βάλει το βιβλίο στην ταινία,προσθέτοντας πράγματα που δεν στέκουν μεταξύ τους. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2017 από kazakosc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt3890160/?ref_=nv_sr_1 Μια πολύ μέτρια ταινία παρόλο που ο spacey είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. 5/10 Transformers 5 http://www.imdb.com/title/tt3371366/?ref_=tt_rec_tt Δεν ξέρω τι να πω.Νιώθω ότι καταρέει όλη η παιδική μου ηλικία!!! Όλο και χειρότερο με μόνη σταθερή αξία την πολύ όμορφη πρωταγωνίστρια. Ανούσια ταινία 3/10 Wonder woman http://www.imdb.com/title/tt0451279/ Πιο αστείο κι από αστείο. 4/10 για την gal gadot Ειδα το 12 angry men του 1997. Δεν μπορεσα να βρω του 1957, αλλα οι διαφορες οσον αφορα το σεναριο τουλαχιστον, απο οτι διαβασα δεν ειναι μεγαλες... Δεν ενθουσιαστηκα καθολου... Καλησπέρα! Με όλο το σεβασμό αλλά τι διαφορές θα μπορούσες να βρεις σε μια ταινία που είναι γυρισμένη σε ένα δωμάτιο και το σενάριο είναι η ''συζήτηση''.? Δεν είδα το 1997 αλλά του 1957.Η αλήθεια είναι ότι την είδα με μισή καρδιά γιατί δε τα πάω καλά με τις ασπρόμαυρες.Με το που τελείωσε όμως κατάλαβα το πόσο λάθος έκανα.Η ταινία είναι απλά φανταστική για διάφορους λόγους. 9/10 από εμένα γιατί το 10 θέλω να το περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ναι, μόνο λόγω imax άξιζε. Σαν ταινία μέτρια, πολύ μέτρια. Τόσο χάλια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Nightcrawler Εξαιρετική σε όλα της. Σενάριο, σκηνοθεσία, μουσική, ατμόσφαιρα... Αλλά το μεγαλύτερο χαρτί της ταινίας: ω ρε φίλε, ο Jake Gyllenhaal είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ς. Φανταστική ερμηνεία. Πάντα με εντυπωσιάζει το πόσο πολύ βυθίζεται στους ρόλους του, πάντα βρίσκει 2-3 διαφορετικά πράγματα που προσθέτουν κάτι μοναδικό και όλοι του οι χαρακτήρες είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, απλά τυγχάνει να τους ερμηνεύει ο ίδιος άνθρωπος. Αλλά εδώ πραγματικά δεν τον αναγνωρίζεις. Απλά κοιτάξτε αυτές τις φωτογραφίες και πείτε μου που στο καλό εξαφανίστηκε ο Gyllenhaal. Κλαπ κλαπ κλαπ (δεν είναι spoilers, απλά φωτογραφίες από την ταινία, μπορείτε να τα ανοίξετε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ναι, μόνο λόγω imax άξιζε. Σαν ταινία μέτρια, πολύ μέτρια. Αληθεύει πως "Η Μούμια", δέκα χρόνια πριν είχε καλύτερα εφέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα και πολύ καλίτερο σενάριο από τούτη. Ειδικά το παλιό νούμερο 1 Ωραίο σενάριο , ωραίες εκτελέσεις, ωραία εφέ. https://www.youtube.com/watch?v=h3ptPtxWJRs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αληθεύει πως "Η Μούμια", δέκα χρόνια πριν είχε καλύτερα εφέ;Νομίζω ότι αυτό είναι υπερβολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Miss Peregrine's home for peculiar children 3D Ωραία ταινία, ωραίο 3D, ωραία ηχητικά, ωραία σχεδιασμένα τέρατα. Όλα ωραία γενικώς. Ατμοσφαιρική ταινία φαντασίας. Ο Tim Burton σταθερή αξία και διαταραγμένη φαντασία. Μου άρεσε. Προσοχή, μιλάμε για φαντασίας ε; μην περιμένετε κανένα drama. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 The fighter Η πραγματική ιστορία ενός μποξέρ του σωρού με δυνατότητες και φιλοδοξίες που προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την καταπιεστική μάνα του και τον ναρκομανή αδελφό του, οι οποίοι τον κρατάνε επαγγελματικά στάσιμο. Την ανέφερα πιο πάνω και είπα να την ξαναδώ, για να σιγουρευτώ ότι είναι τόσο καλή όσο θυμόμουν. Η ταινία πράγματι είναι πολύ καλή. Ο Ο.Russell απεικονίζει και εδώ (όπως και στο Silver linings playbook αργότερα) δύσκολες, πολύ άβολες οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις με μία χαρακτηριστική γλυκύτητα και αγάπη για τους πρωταγωνιστές του. Με την ίδια αγάπη μας δίνει την εικόνα μίας μίζερης Αμερικής μέσα από σκηνές και διαλόγους χωρίς υπερβολές, ενίοτε και με χιούμορ. Ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία της, η ταινία δεν γίνεται πολύ βαριά και επαφίεται στον θεατή να δει-αν θέλει-το δράμα που βρίσκεται από κάτω. Σε αυτήν του την προσπάθεια έχει την βοήθεια ενός πολυπληθούς, καταπληκτικού καστ. Ο Bale δίνει-για εμένα-την καλύτερη ερμηνεία του ως τώρα, ο Wahlberg έγινε μποξέρ για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί εξαιρετικοί δεύτεροι και τρίτοι ρόλοι που όλοι τους μαζί μας δίνουν ένα αποτέλεσμα αρκετά πάνω από την μέση ταινία του είδους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Wind River Wind River Reservation, Wyoming. Ένας κυνηγός/ιχνηλάτης, βρίσκει νεκρή μια κοπέλα στη μέση του πουθενά. Ειδοποιεί τις αρχές, οι οποίες καλούν μια πράκτορα του FBI να βοηθήσει στις έρευνες. Ο κυνηγός δέχεται και αυτός να συμβάλει, σαν έμπειρος και γνώστης της περιοχής. Πίσω από την διάθεσή του να βοηθήσει, κρύβεται ένα προσωπικό του δράμα. Καλή και ατμοσφαιρική ταινία, καλές και οι ερμηνείες, εκτός της πρωταγωνίστριας Elizabeth Olsen την οποία βρίσκω κάπως υπερβολική σε μερικά σημεία. Το σενάριο εξελίσσεται ομαλά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, με μια καλή κορύφωση στο τέλος. Προτείνεται. 7.3/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις