Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φτου! Πράγματι, ήθελα να τη βάλω στα προσεχώς αλλά από κεκτημένη ταχύτητα... 

Για να μην είμαι off-topic όμως είδα moon

http://www.imdb.com/title/tt1182345/?ref_=nv_sr_2

Καλά τι βλάκας; Πως μου ξέφυγε αυτό το διαμάντι; Η αλήθεια είναι ότι για πολύ καιρό πίστευα ότι πρόκειται για castaway στο διάστημα και εν μέρη είναι αλλά είναι πολύ επιφανειακή τέτοια σύγκριση. Η ταινία είναι φοβερή στην ατμόσφαιρα που σου προσφέρει και φυσικά η ερμηνεία του Sam που είναι γαμάτη. Φοβερές εικόνες αλλά πρέπει να πω ότι η ταινία είναι αργή αλλά θαυματουργή. Στις περισσότερες αργές ταινίες με παίρνει ο ύπνος, ειδικά αν είμαι κουρασμένος, όχι σε αυτήν όμως. 

Εγώ άνετα της βάζω 9/10 γι αυτό που πήρα και βλέπεται το ίδιο ευχάριστα και με παρέα και μόνοι αλλά προτιμήστε το μόνοι. 

• Like 2
Δημοσ.

Είδα το  Link.png Site: Aghost story

Πλήρη απογοήτευση. Κάτι οι υψηλές βαθμολογίες του imbd, κάτι το μεταφυσικό που μου αρέσει, κάτι ο Κέησι Άφλεκ λέω καλό θα είναι.

Το α΄μισό μέρος δεν βλεπόνταν και στο β΄μισό που κάτι πήγε να στρώσει δεν ...πρόκανε. Και το τέλος επίσης της ιστορίας είναι όπως το Α΄ μέρος, χάλια.

2/10

Δημοσ.

Icarus (2017)

icarus.jpg

Ο σκηνοθέτης και ερασιτέχνης ποδηλάτης Bryan Fogel ξεκινά μια προσπάθεια να δείξει πόσο εύκολο είναι κάποιος να ντοπαριστεί χωρίς να πιαστεί: Αποφασίζει να συμετάσχει για 2 συνεχόμενες χρονιές σε έναν από τους απαιτητικότερους ποδηλατικούς γύρους έχοντας ως στόχο τη δεύτερη φορά να κατέβει ντοπαρισμένος με ο,τιδήποτε μπορεί να πάρει, να μην πιαστεί και να τερματίσει ψηλότερα από ότι την πρώτη.  

Στην προσπάθειά του όμως να βρει doping-coach, μετά από πολλές απορρίψεις, ο μόνος που δέχεται να τον προετοιμάσει είναι ο φιλικότατος Grigory Rodchenkov, ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγεί μέσω skype. Αυτό που δε γνωρίζει ο Fogel είναι ότι στην πραγματικότητα του έκατσε ο πρώτος αριθμός του λαχείου.

Ένα ντοκυμαντέρ που ξεκινά ως ένα αφελές προσωπικό πείραμα, καταλήγει να είναι μια εκ των έσω ματιά σε ένα από τα μεγαλύτερο σκάνδαλα στην ιστορία. Έμαθα για την ταινία από τη συνέντευξη του σκηνοθέτη στο podcast του Rogan στο οποίο περιγράφει αρκετά περιστατικά που δε συμπεριλήφθηκαν. Περιέχει προφανώς σπόιλερ για την ταινία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MV5BNDg1NjYyMTEyOF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzY4

http://www.imdb.com/title/tt1758810/

4/10 (μόνο για τους χιονάνθρωπους) Προχωρήστε παρακάτω... Μην χάσετε τον χρόνο σας... πολύ κακή μεταφορά, βαρετό, ανούσιο και προβλέψιμο!  

Επεξ/σία από Daemonos
  • Like 1
Δημοσ.

Brawl in Cell Block 99 (2017)

0f8HJMk.jpg

http://www.imdb.com/title/tt5657856/

Το pulp fiction στα καλύτερά του. Ένας πρώην -πυγμάχος- κακοποιός επιστρέφει στο έγκλημα για να εξασφαλίσει μια άνετη διαβίωση στη γυναίκα και το επερχόμενο παιδί του, με αποτέλεσμα να κάνει το πρώτο βήμα σε μια μακριά σκάλα καθόδου προς την κόλαση. Με την πινελιά του σκηνοθέτη του μοναδικού Bone Tomahawk, η ταινία ξεκινάει με ένα σοβαροφανές, βραδυκίνητο και νωχελικό ύφος το οποίο σύντομα εξελίσσεται σε μια συνεχώς κλιμακούμενη φρενίτιδα βίας με ιδιαίτερα ρεαλιστικές και ωμές σκηνές πάλης, σερβιρισμένη με μια δόση μη πολιτικά ορθών μηνυμάτων. Μπολιασμένη με άφθονα σουρεαλιστικά ή μάλλον pulp fiction στοιχεία που δύσκολα γίνονται πιστευτά (συνηγορούν σε αυτό μερικά cheesy εφε), η ταινία δεν επιδιώκει να παρουσιασθεί ως σοβαρή αλλά ως ένας φόρος τιμής στο είδος. Στα θετικά, και ένας από τους καλύτερους ρόλους του Vince Vaughn.

Να την δείτε με την ίδια διάθεση και την ίδια σοβαρότητα που θα βλέπατε το Pulp Fiction (1994) του Ταραντίνο.

7.5/10 από μένα.

• Like 2
Δημοσ.

το contratiempo ειδα, μου την εσπασε παρα πολυ γιατι δεν ηταν πιο πονηρο απο μενα...και σε τετοιες ταινιες ειναι το μονο που μετραει...

Δημοσ.

Εκατσα και εγω χτες και ειδα το Brawl, ωραια ταινια και μου αρεσε πολυ ο Vince Vaughn στον ρολο αυτο

Ωραίος ηθοποιός, ευτυχώς δείχνει να αφήνει πίσω του τις φτηνές κωμωδίες και να αναδεικνύει το ταλέντο του με πιο σοβαρές συμμετοχές.

• Like 1
Δημοσ.

Εχθές είδα το ΑΥΤΌ. Αρκετά καλή, αξίζει να την δεις στον κινηματογράφο, λόγω του ήχου. Καλή ιστορία αναμένουμε το 2ο μέρος. Ένα fantasy horror είναι με κάποιες δόσεις χιούμορ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...