speedy23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μιας και παω σημερα να δω τη καινουργια ταινια, ειδα και γω χθες το Blade Runner για να ξαναθυμηθω και να μπω στο κλιμα. Still great. Πανεμορφη οπτικα (σκεφτομενοι παντα αναλογικα), o Χαουερ ανετα με την καλυτερη ερμηνεια στο εργο, πολυ ωραια μουσικη σαφως και με ενα πανεμορφο 3rd act. Ειμαι σαν τον Cartman που περιμενει το καινουργιο Nintendo σημερα. *Περιμενει καποιον να πει "ναι, περιμενε ν'απογοητευτεις" * 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Είδα trick r' treat http://www.imdb.com/title/tt0862856/?ref_=nv_sr_1 Είναι φοβερό. Δεν είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί φυσικά αλλά το κάνει με τέτοιο τρόπο και παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο που θα έχετε μπόλικες εκπλήξεις και πολλές WTF στιγμές! Θεωρείται τρόμο αλλά δεν πρόκειται να τρομάξετε. Η ταινία δεν έχει κανένα jump scare για σας που τρομάζετε απλά με τους δυνατούς θορύβους και οι ιστορίες που παρουσιάζονται γίνεται με τρόπο tales from the crypt/friday the 13th όπου εμένα μου έδωσε και μια μυρωδιά νοσταλγίας όταν ήμουν παιδάκι και το έβλεπα Παρασκευή στις 12 το βράδυ και η φαντασία μου να οργιάζει. Κανείς και όλοι δεν-είναι προταγωνιστές. Η ταινία στην ουσία είναι 5 μίνι ιστορίες που μπερδεύονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο τη νύχτα του Halloween. Φυσικά και υπάρχει σπλατεριά αλλά μαζεμένη οπότε είναι μάλλον για όλα τα γούστα χωρίς να γίνεται ενοχλητικό γι αυτούς που δεν αντέχουν το πολύ gore. Επίσης επειδή είναι μικρή σε διάρκεια η ταινία είναι φουλ διασκεδαστική από την αρχή ως το τέλος χωρίς κανένα filler. Δείτε τη και με παρέα και μόνοι. Από εμένα θα πάρει 8/10 καθώς τη διασκέδασα πάρα πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Χτες ειδα το 100 metros, αλλη μια πολυ γαματη Ισπανικη. Οι τυποι τοχουν πολυ με τον κινηματογραφο. Η μουσικη δε της ταινιας ειναι τουλαχιστον εκπληκτικη. Μιας και βλέπεις πολύ Ισπανία από ότι κατάλαβα, υπάρχει μια ταινία που είναι ένας πλούσιος και έχει έναν γιο που γυρίζει σπίτι μεθυσμένος και σκοτώνει κάποιον στο δρόμο ; δεν θυμάμαι τίτλο μου είχε αρέσει πολύ και θέλω να την δω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εγω προσωπικα οταν κρινω ταινιες τις συγκρινω αυτοματα με αλλες ταινιες του ειδους ετσι ωστε να εχω ενα συγκεκριμενο αριθμητικο αποτελεσμα βαθμολογησης. Οι μονες εξαιρεσεις ειναι οι ταινιες που ειναι τοσο μοναδικες στο τροπο εκφρασης ,η στην ιστορια τους,που ειναι αδυνατη η συγκριση. Και προφανως οι ταινιες αυτες παιρνουν εξτρα βαθμους λογω την μοναδικοτητας και μονο. Οταν λοιπον βλεπεις μια ταινια οπως το νεο Blade Runner λιγες ειναι οι οι ταινιες που μπορεις να συγκρινεις με αυτην θεμετολογικα,στυλιστικα και εκφραστικα,αλλα υπαρχουν (βλ Ghost in the Shell,Moon,Under the Skin,Ex Machina ,Her, Terminator,Blade Runner). Ε λοιπον πιστευω πως το blade runner 2049 ειναι χειροτερο απο ολες τις παραπανω εκτος του Ex Machina στο οποιο εβαλα και 7. Αρα ειπα αντε ας του βαλω λιγο παραπανω και συνεπως πηρε επαξια το 7,5 του. Υπάρχει μια ερώτηση που πρέπει να πετάξουμε στα σκουπίδια: το τι πόρισμα βγάζει η σύγκριση του “Βlade Runner 2049 “με το “Βlade Runner”. Aγνοήστε παντελώς αυτήν την ερώτηση και πηγαίντε να δείτε στο σινεμά (σε μεγάλη οθόνη όπως του πρέπει, με την εικόνα και τον ήχο που του πρέπει) οραματικό κι ολοζώντανο σινεμά, καλλιτεχνικό κι εμπορικό μαζί, επιβλητικό κι υποβλητικό μαζί, πετάξτε στα σκουπίδια μαζί με την ερώτηση τη μίζερη νοσταλγική νεκροφιλία και πηγαίντε να δείτε μια μεγάλη ταινία του 2017, την ταινία ενός μεγάλου σκηνοθέτη του καιρού μας.Εγώ πάντως την είδα δύο φορές. Μην την δείτε σε rip την αδικείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ήταν το BR 2049 χειρότερο από το Ghost in the shell; Την ίδια ταινία είδαμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μιας και βλέπεις πολύ Ισπανία από ότι κατάλαβα, υπάρχει μια ταινία που είναι ένας πλούσιος και έχει έναν γιο που γυρίζει σπίτι μεθυσμένος και σκοτώνει κάποιον στο δρόμο ; δεν θυμάμαι τίτλο μου είχε αρέσει πολύ και θέλω να την δω ξανά. Πολυ καλη ταινια και αυτη και δε θυμαμαι ουτε εγω το τιτλο. Βασικα ξεχνω και ευκολα. Απορω πως θυμηθηκα αυτη που μου ειπες. Τα παντα βλεπω αλλα προτιμω Ισπανια οντως. Ειδα πριν απο λιγο το sniper : ultimate kill το οποιο ηταν πολυ καλυτερο απο το 5,3 που εχει. Δε το περιμενα η αληθεια ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μιας και βλέπεις πολύ Ισπανία από ότι κατάλαβα, υπάρχει μια ταινία που είναι ένας πλούσιος και έχει έναν γιο που γυρίζει σπίτι μεθυσμένος και σκοτώνει κάποιον στο δρόμο ; δεν θυμάμαι τίτλο μου είχε αρέσει πολύ και θέλω να την δω ξανά. To Relatos salvajes λέτε, παιδιά (στα αγγλικά Wild Tales). Την έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαστερ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 βασικα η ταινια λεγεται The Dark Tower και οχι black και......... ηταν γαματη. Ειδα και το el bar................. γαματη Ισπανικη και αυτη. Ναι ,ειδα το el bar και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο (η κοπελα κουκλαρα,παναθεμα την) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αυτο ειναι Αργεντινικο και αν λεει αυτο ηταν μια ιστορια μεσα σε αυτο τοτε............ οντως ταινιαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαστερ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παντως,οταν θα δουμε το Blade Runner ,καλο θα ηταν (γνωμη μου)να μη το βαλουμε σε "κοντρα" με το παλιο. Πιστευω θα χασουμε οτι εχει να δωσει το καινουριο. Αλλα τα χρονια εκεινα που πηγαμε και ειδαμε την εργαρα το 82(ειμασταν και νεοι και τα βλεπαμε και λιγο αλλιως)αλλα τα χρονια που ζουμε σημερα. Ελπιζω η ταινια να "λεει". (οσο για τον πρωταγωνιστη................ο θεος να μας φυλαει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ήταν το BR 2049 χειρότερο από το Ghost in the shell; Την ίδια ταινία είδαμε; Το Ghost In The Shell ειναι ισως η πιο αντιπροσωπευτικη των cyberpunk ταινιων που εχει υπαρξει ever. Και εγω απορω αν ειδαμε την ιδια ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το Ghost In The Shell ειναι ισως η πιο αντιπροσωπευτικη των cyberpunk ταινιων που εχει υπαρξει ever. Και εγω απορω αν ειδαμε την ιδια ταινια. Αναφέρεσαι στην ταινία anime ή την φετινή του Χόλυγουντ; Αν λες για το δεύτερο πάω πάσο δεν μπορώ να κάνω θαύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ωχ ξεχασα πως η φετινη υπηρχε καν,και φαντασου την ειχα δει πριν απο λιγες βδομαδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Blade runner 2049. 9.5/10 για εμένα η καλύτερη ταινία της χρονιάς και από τις πιο σημαντικές των τελευταίων ετών. Γούστα είναι αυτά. Επισυνάπτω κριτική που με εκφράζει, προσοχή έχει πολλά spoilers. http://www.elculture.gr/blog/article/%ce%b4%cf%85%ce%bf-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ac%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%b9%cf%8c%ce%bd%ce%b9/ Υπάρχει μια ερώτηση που πρέπει να πετάξουμε στα σκουπίδια: το τι πόρισμα βγάζει η σύγκριση του “Βlade Runner 2049 “με το “Βlade Runner”. Aγνοήστε παντελώς αυτήν την ερώτηση και πηγαίντε να δείτε στο σινεμά (σε μεγάλη οθόνη όπως του πρέπει, με την εικόνα και τον ήχο που του πρέπει) οραματικό κι ολοζώντανο σινεμά, καλλιτεχνικό κι εμπορικό μαζί, επιβλητικό κι υποβλητικό μαζί, πετάξτε στα σκουπίδια μαζί με την ερώτηση τη μίζερη νοσταλγική νεκροφιλία και πηγαίντε να δείτε μια μεγάλη ταινία του 2017, την ταινία ενός μεγάλου σκηνοθέτη του καιρού μας. Εγώ πάντως την είδα δύο φορές. Μην την δείτε σε rip την αδικείτε. Δυστυχώς, ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό είναι η συνεχής σύγκριση. Αναπόφευκτα θα συγκρίνεις το BR 1982 με το BR 2017, αφού ο Σκοτ σου έβγαλε το καινούργιο πάνω στην ίδια ιδέα. Η πρόκληση είναι το νέο να σταθεί στο ύψος του παλιού κι όχι απλά να κανιβαλίσει τις σάρκες και τη δόξα του πρώτου, απλά για την κονόμα στο ταμείο. Εντελώς καλοπροαίρετα σου λέω ότι η νεκροφιλία, που εντελώς άστοχα αναφέρεις είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Αν βάλεις το Blade Runner 1982 στην οθόνη σου θα δεις ένα ολοζώντανο έργο, με διαχρονικό μήνυμα. Παρεπιμπτόντως, δε θυμάμαι κανέναν από τους πραγματικά μεγάλους σκηνοθέτες να έκανε σήκουελ έργου του, εκτός από τον Κόπολα με το Νονό, που αποτελεί από μόνο του έπος σαν τριλογία. Ας με διορθώσουν όσοι θυμούνται κάτι διαφορετικό, που μου διαφεύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Οι Σπηλμπεργκ και Καμερον έχουν κάνει σίγουρα (δε ξέρω αν τους συγκαταλέγεις στους μεγάλους σκηνοθέτες). Το sequel toy blade runner πάντως δεν είναι από τον Σκοτ (μόνο παραγωγή).. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις