Stavrin Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το inception είναι φοβερή ταινία... έχει πολύ φαντασία και βασίζεται στην πραγματικότητα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 και βασίζεται στην πραγματικότητα Σε τι βασίζεται;!
taroutatsou Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Σε τι βασίζεται;! Θέλεις δηλαδή να μας πεις πως δεν σου έχει τύχει ποτέ να πέσεις για ύπνο με σκοπό να εξορύξεις πληροφορίες, μέσα στο όνειρο, από κάποιον άλλο που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο μαζί σου; Ή περιστασιακά στο όνειρο σου να δεις οτι πέφτεις για ύπνο με κάποιον άλλο για τον ίδιο λόγο...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Θέλεις δηλαδή να μας πεις πως δεν σου έχει τύχει ποτέ να πέσεις για ύπνο με σκοπό να εξορύξεις πληροφορίες, μέσα στο όνειρο, από κάποιον άλλο που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο μαζί σου; Ή περιστασιακά στο όνειρο σου να δεις οτι πέφτεις για ύπνο με κάποιον άλλο για τον ίδιο λόγο... Δύο φορές σήμερα!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Biutiful Δυνατό όπως αναμενόταν αν και κατά τη γνώμη μου κάθε ταινία που γυρνάει ο Inarritu, αν και καλή, είναι χειρότερη από τη προηγούμενη. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε Amores Perros > 21 Grams > Babel > Biutiful. 7/10 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2012 από DeadOrganPlayer
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Για 4η φορα ειδα το Ροδα τσαντα και κοπανα (2011) δλδ το τελευταιο, δεν εχω δει ακομη τα προηγουμενα 4 αλλα θελω οπως δηποτε να τα δω, αποτι ξερω ειναι το "χειροτερο" της σειρας (ως συνηθως δλδ τα τελευταια) αλλα εμενα μαρεσε πολυ, ανετα το εβλεπα και αλλες φορες, πεθανα στο γελιο παλι, πολλες ατακες και αυτη η τασια κορυφη, το ιδιο και ο μητσος ο βοηθος στο κοιλικιο,χαχαχαχαχ. μαρεσαν πολυ και τα τραγουδια που ειχανε βαλει. δεν μπορω να το βαθμολογισω διοτι δεν εχω δει τα προηγουμενα αλλα σιγουρα αξιζει να το δειτε.
1lj4z1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Για 4η φορα ειδα το Ροδα τσαντα και κοπανα (2011) δλδ το τελευταιο, δεν εχω δει ακομη τα προηγουμενα 4 αλλα θελω οπως δηποτε να τα δω, αποτι ξερω ειναι το "χειροτερο" της σειρας (ως συνηθως δλδ τα τελευταια) αλλα εμενα μαρεσε πολυ, ανετα το εβλεπα και αλλες φορες, πεθανα στο γελιο παλι, πολλες ατακες και αυτη η τασια κορυφη, το ιδιο και ο μητσος ο βοηθος στο κοιλικιο,χαχαχαχαχ. μαρεσαν πολυ και τα τραγουδια που ειχανε βαλει. δεν μπορω να το βαθμολογισω διοτι δεν εχω δει τα προηγουμενα αλλα σιγουρα αξιζει να το δειτε. δεν είναι μονο το χειρότερο, είναι το πιο άσχετο... καμία σχέση με τα original ούτε σε ποιότητα σεναρίου ούτε σε τίποτα.
therock Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Biutiful Δυνατό όπως αναμενόταν αν και κατά τη γνώμη μου κάθε ταινία που γυρνάει ο Inarρitu, αν και καλή, είναι χειρότερη από τη προηγούμενη. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε Amores Perros > 21 Grams > Babel > Biutiful. 7/10 Σωστος, δεν το ειχα σκεφτει ετσι...
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 δεν είναι μονο το χειρότερο, είναι το πιο άσχετο... καμία σχέση με τα original ούτε σε ποιότητα σεναρίου ούτε σε τίποτα. ναι το γνωριζω, γιαυτο πρεπει να κατσω να δω και τα προηγουμενα να γελασω λιγο. παντως εμενα το τελευταιο μαρεσε πολυ 4η φορά;;; ναι :-D και μπορει να υπαρξει και 5η
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εγώ έχω σταματήσει στις 8 φορές πάντως. Ελπίζω να σταματήσεις εδώ τη ξέφρενη πορεία σου, δε θα ήθελα με τίποτα να με ξεπεράσεις.
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 το another earth το εχει δει κανεις? Ναι Αρκετα καλο drama Ελαχιστον sci fi και ανευ σημασιας, οποτε μην περιμενετε τετοιου ειδους ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις