Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το inception είναι φοβερή ταινία... έχει πολύ φαντασία και βασίζεται στην πραγματικότητα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
και βασίζεται στην πραγματικότητα

Σε τι βασίζεται;! confused.png

Δημοσ.

Σε τι βασίζεται;! confused.png

Θέλεις δηλαδή να μας πεις πως δεν σου έχει τύχει ποτέ να πέσεις για ύπνο με σκοπό να εξορύξεις πληροφορίες, μέσα στο όνειρο, από κάποιον άλλο που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο μαζί σου; Ή περιστασιακά στο όνειρο σου να δεις οτι πέφτεις για ύπνο με κάποιον άλλο για τον ίδιο λόγο...

Δημοσ.

Θέλεις δηλαδή να μας πεις πως δεν σου έχει τύχει ποτέ να πέσεις για ύπνο με σκοπό να εξορύξεις πληροφορίες, μέσα στο όνειρο, από κάποιον άλλο που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο μαζί σου; Ή περιστασιακά στο όνειρο σου να δεις οτι πέφτεις για ύπνο με κάποιον άλλο για τον ίδιο λόγο...

Δύο φορές σήμερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Biutiful

Δυνατό όπως αναμενόταν αν και κατά τη γνώμη μου κάθε ταινία που γυρνάει ο Inarritu, αν και καλή, είναι χειρότερη από τη προηγούμενη. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε

Amores Perros > 21 Grams > Babel > Biutiful.

7/10

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.

Για 4η φορα ειδα το Ροδα τσαντα και κοπανα (2011) δλδ το τελευταιο, δεν εχω δει ακομη τα προηγουμενα 4 αλλα θελω οπως δηποτε να τα δω, αποτι ξερω ειναι το "χειροτερο" της σειρας (ως συνηθως δλδ τα τελευταια) αλλα εμενα μαρεσε πολυ, ανετα το εβλεπα και αλλες φορες, πεθανα στο γελιο παλι, πολλες ατακες και αυτη η τασια κορυφη, το ιδιο και ο μητσος ο βοηθος στο κοιλικιο,χαχαχαχαχ.

μαρεσαν πολυ και τα τραγουδια που ειχανε βαλει.

δεν μπορω να το βαθμολογισω διοτι δεν εχω δει τα προηγουμενα αλλα σιγουρα αξιζει να το δειτε.

Δημοσ.

Για 4η φορα ειδα το Ροδα τσαντα και κοπανα (2011) δλδ το τελευταιο, δεν εχω δει ακομη τα προηγουμενα 4 αλλα θελω οπως δηποτε να τα δω, αποτι ξερω ειναι το "χειροτερο" της σειρας (ως συνηθως δλδ τα τελευταια) αλλα εμενα μαρεσε πολυ, ανετα το εβλεπα και αλλες φορες, πεθανα στο γελιο παλι, πολλες ατακες και αυτη η τασια κορυφη, το ιδιο και ο μητσος ο βοηθος στο κοιλικιο,χαχαχαχαχ.

μαρεσαν πολυ και τα τραγουδια που ειχανε βαλει.

δεν μπορω να το βαθμολογισω διοτι δεν εχω δει τα προηγουμενα αλλα σιγουρα αξιζει να το δειτε.

δεν είναι μονο το χειρότερο, είναι το πιο άσχετο... καμία σχέση με τα original ούτε σε ποιότητα σεναρίου ούτε σε τίποτα.

Δημοσ.

Biutiful

Δυνατό όπως αναμενόταν αν και κατά τη γνώμη μου κάθε ταινία που γυρνάει ο Inarρitu, αν και καλή, είναι χειρότερη από τη προηγούμενη. Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε

Amores Perros > 21 Grams > Babel > Biutiful.

7/10

Σωστος, δεν το ειχα σκεφτει ετσι...

Δημοσ.

δεν είναι μονο το χειρότερο, είναι το πιο άσχετο... καμία σχέση με τα original ούτε σε ποιότητα σεναρίου ούτε σε τίποτα.

ναι το γνωριζω, γιαυτο πρεπει να κατσω να δω και τα προηγουμενα να γελασω λιγο.

παντως εμενα το τελευταιο μαρεσε πολυ :-D

4η φορά;;; :confused:

ναι :-D :-D

και μπορει να υπαρξει και 5η :-D

Δημοσ.

Εγώ έχω σταματήσει στις 8 φορές πάντως. Ελπίζω να σταματήσεις εδώ τη ξέφρενη πορεία σου, δε θα ήθελα με τίποτα να με ξεπεράσεις.

Δημοσ.

το another earth το εχει δει κανεις? labels=0

Ναι

Αρκετα καλο drama

Ελαχιστον sci fi και ανευ σημασιας, οποτε μην περιμενετε τετοιου ειδους ταινια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...