armin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 It (2017) Πολυ καλη ταινια.Ιδανικη για σινεμα θα ελεγα επειδη το κοινο αντιδραει εντονα σε πολλες διαφορετικες σκηνες δημιουργωντας ενα πολυ διασκεδαστικο επιπεδο στην εμπειρια της προβολης. Η ταινια δεν ειχε καποιο σοβαρο ελαττωμα αν και η μονη μου παρατηρηση θα ηταν πως προς το τελευταιο τμημα της ταινιας ενιωσα λιγο το σεναριο να χανει την αποφασιστικη κατευθυνση που ειχε παρει. Αλλα αποδεκτο καθως επρεπε να υπαρξει ενα ''γκραν φιναλε''. Εκτος απο αυτο δεν ειχα αλλα παραπονα.Η ταινια εχει ενα καστ με εξαιρετικες ερμηνειες,φανταστικη ανατριχιαστικη ατμοσφαιρα,που θυμιζε υπερβολικα πολυ Stranger Things,πολλες διασκεδαστικες λεπτομερειες,με αγαπημενη μου την σκηνη με την βιβλιοθηκαριο (οποιος το δει ισως το πιασει). Και κατι που δεν περιμενα,πολυ ευχαριστο χιουμορ. 8/10 δυστυχως εχω παρατηρησει κατι με τις ταινιες των τελευταιων χρονων,ειδικα τα θριλλερ,δεν ξερουν πως να τελειωνουν ικανοποιητικα. 1
joakim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δες το! Έχει και ανατροπή στο τέλος, άσο ημίχρονο, δύο τελικό.... εισαι μαρτυριαρης
Gtr34 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κ-PAX Ευχάριστη ταινία με ενδιαφέρουσα πλοκή και ωραίες ερμηνείες. 7/10 5
deesnider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κ-PAX Ευχάριστη ταινία με ενδιαφέρουσα πλοκή και ωραίες ερμηνείες. 7/10 Την έχω δει πριν από αρκετά χρόνια - καμιά δεκαριά, ίσως; - και την ερμηνεία τού Spacey τη θεωρώ από τις κορυφαίες του. Είναι μεγάλος ηθοποιός ο άνθρωπος ούτως ή άλλως, αλλά προσωπικά μού κάνει εντύπωση το ότι σπανίως αναφέρεται το K-PAX μεταξύ αυτών. 5
stamatisj1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Gerald's Game https://www.rottentomatoes.com/m/geralds_game/ Απλά καλό (6/10) με ατυχή (για μένα) μεταφορά σε ταινία ενος εξαιρετικού βιβλίου. Βλέπεται αλλά δεν με ξετρέλανε. Εαν το επιχειρούσε άλλη παραγωγή και οχι το Netflix θα σάρωνε ...
speedy23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ειδα και γω το Baby Driver Νταξει ειχε πεσει πολυ hype αλλα ως ενα βαθμο η ταινια το δικαιολογει. Την βρηκα ακρως διασκεδαστικη και πλουσια σε δραση και μουσικη. Το τελευταιο βεβαια ειναι η μεγαλη της επιτυχια με ωραια κομματια που ειτε καλυπταν μια σκηνη, ειτε τη συνοδευαν αλλα κυριως με το εξαισιο timing των κομματιων και το κουμπωμα τους πανω στις σκηνες. Εδωσε ενα μικρο αλλα σημαντικο και περιεκτικο background στο κεντρικο της χαρακτηρα, με την αναπτυξη του σε ενα συγκεκριμενο σημειο του εργου να ξεχωριζει και ωραια η παρουσια του Jamie Foxx μετα απο χρονια (να τολμησω να πω απο την εποχη του Ray και Collateral ; ) Ειχε και τα κλισε της. Αν μπηκαν ηθελημενα (νομιζω οτι καποια παιζει να ειναι) εχει καλως , αν οχι απλα θα μπορουσε και χωρις αυτα. 3
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα το Spider-man: Homecoming. Απογοητευτικό γενικά. Όλος αυτός ο χαβαλές και η ελαφρότητα με χάλασε. Αλλιώς τον έχω στο μυαλό μου τον Spiderman. Έχει αφαιρεθεί εντελώς το δράμα από τη ζωή του και έχει μείνει ένας σύγχρονος έφηβος που του αρέσει απλώς να βοηθάει τους συνανθρώπους του. Dafuq? 6/10 edit: Τί να πει κανείς για τη σύγκριση Τρένο με επιβάτες που κινδυνεύουν VS Καράβι με επιβάτες που κινδυνεύουν; Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η πρώτη ήταν εκπληκτική σεκάνς, η δεύτερη πέρασε και δεν ακούμπησε. 3
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα το Spider-man: Homecoming. Απογοητευτικό γενικά. Όλος αυτός ο χαβαλές και η ελαφρότητα με χάλασε. Αλλιώς τον έχω στο μυαλό μου τον Spiderman. Έχει αφαιρεθεί εντελώς το δράμα από τη ζωή του και έχει μείνει ένας σύγχρονος έφηβος που του αρέσει απλώς να βοηθάει τους συνανθρώπους του. Dafuq? 6/10 edit: Τί να πει κανείς για τη σύγκριση Τρένο με επιβάτες που κινδυνεύουν VS Καράβι με επιβάτες που κινδυνεύουν; Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η πρώτη ήταν εκπληκτική σεκάνς, η δεύτερη πέρασε και δεν ακούμπησε. Συμφωνώ απόλυτα. Σχεδόν εφηβική ταινία. Καθόλου δράμα. Και κακές ερμηνείες νομίζω.
Mr.Basil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα το Site: Pixels Δεν είμαι φαν του Ανταμ Σάντλερ αλλά η ταινία μου άρεσε. Ίσως γιατί δεν είχα καθόλου προσδοκίες. Θυμίζει και κάτι από 80'ς αλλά δεν θα πω περισσότερα για να μην κάνω σποιλερ. Ο Σάντλερ δεν το παρακάνει πάντως. Παίζει και ο Τύριον από το GoT. Το σενάριο είναι διασκεδαστικό. 7/10 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 The Straight Story (1999) http://www.imdb.com/title/tt0166896/ Ενας ηλικιωμένος κυριος (Αλβιν) αποφασιζει να επισκεφτεί τον αρρωστο αδερφο του με ενα ασυνηθιστο μεταφορικο μεσο.Ο Αλβιν δεν εχει αλλη επιλογη μιας και δεν διαθετει διπλωμα οδηγησης και επισης δεν θελει να οδηγουν αλλοι για αυτον.Ετσι ο πεισματαρικος γερακος μαζι με τον David Lynch μας χαρισαν ενα από τα καλύτερα road movie (αληθινη ιστορια) !! 2
7nisiotis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ειδα μόλις το Quarantine 2 Terminal. Στα πρότυπα του πρώτου πανω κάτω. Μαρεσουν τέτοιου στυλ horror (zombie like) ταινίες. Κάτι παραπέρα από αυτό σε ταινίες τρόμου δε βλέπω γιατί ψιλοχ#ζομαι Καλό ήταν. Ξέρει κανείς αν έχει συνέχεια; Επίσης κάτι διάβασα στα ψηλά ψάχνοντας, το quarantine σχετίζεται με το Rec;
KilliK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 το Quarantine ειναι το αμερικανικο ρημεικ του Rec 1
speedy23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ειδα το 1ο μερος της τριλογιας Red Riding. Βασισμενο στη νουβελα του David Peace του οποιου τη δουλεια ειμαι πολυ προθυμος να διαβασω και να δω κατ'επεκταση. Του εχει 'αμαυρωθει' λιγο το ονομα με το Damned United αλλα αδικα θα πω εγω και υπηρχαν αλλοι λογοι πισω απ'αυτο . Ενας νεαρος δημοσιογραφος μπαινει στην διαδικασια ν'ακολουθησει το νημα απαγωγης και θανατων μικρων παιδιων το οποιο τον μπλεκει με αλλα κλιμακια. Τηλεταινια ειναι αλλα αυτο δεν την εμποδισε να δειξει αυτο που ηθελε. Τη μαυριλα της εποχης και των συνθηκων ( οικονομικων και μη), τη θεσμικη σαπιλα και τρομοκρατια που επικρατει. Θα ελεγα απιθανη εξελιξη του κεντρικου χαρακτηρα, παρα την παρουσια του Andrew Garfield σ'αυτον με παντα στο νου οτι ο Peace δινει τετοιες ελευθεριες στους χαρακτηρες του. Πολυ καλο αναλογικα και το supporting cast με Sean Bean, Rebecca Hall και David Morrissey. Περιμενω πως και πως το 2ο μερος με Yorkshire Ripper.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Επίσης κάτι διάβασα στα ψηλά ψάχνοντας, το quarantine σχετίζεται με το Rec; Πας στο imdb, σε μια από τις δύο ταινίες (πχ στο Rec), ανοίγεις Movie Connections και βουαλά: http://www.imdb.com/title/tt1038988/movieconnections Remade as Quarantine (2008)
crom251 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ειδα το 12 angry men του 1997. Δεν μπορεσα να βρω του 1957, αλλα οι διαφορες οσον αφορα το σεναριο τουλαχιστον, απο οτι διαβασα δεν ειναι μεγαλες... Δεν ενθουσιαστηκα καθολου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις