Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ ωραίο το Mozart in the Jungle. Ότι πιο κοντά έχω δει στην πραγματικότητα της ζωής σε μια ορχήστρα.

Κάποια επεισόδια είναι απλά καταπληκτικά.

Τρελή αμερικανιά είναι και με βρίζω κάθε φορά για την υποκουλτούρα κτλ κτλ κτλ ...αλλά θα το δω όλο...

Βασικά κόλλησα με το θεμα της ορχήστρας και της μουσικης που ειναι terra incognita για μένα και με την ....μπασίστρια. Γενικα παρακολουθώ κατι αν με μαθαινει πραγματα και κανω τα στραβα ματια στα σκουπιδουπολοιπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τρελή αμερικανιά είναι και με βρίζω κάθε φορά για την υποκουλτούρα κτλ κτλ κτλ ...αλλά θα το δω όλο...

Βασικά κόλλησα με το θεμα της ορχήστρας και της μουσικης που ειναι terra incognita για μένα και με την ....μπασίστρια. Γενικα παρακολουθώ κατι αν με μαθαινει πραγματα και κανω τα στραβα ματια στα σκουπιδουπολοιπα.

Δεν ξέρω τι σε έχει πειράξει, αλλά αν πράγματι θέλεις να μάθεις για τον εργασιακό χώρο της ορχήστρας και το περιβάλλον που επικρατεί, θα πρέπει να την πάρεις πιο σοβαρά την σειρά, καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβής. Κάτι καλύτερο, δεν έχουμε αυτή τη στιγμή (όσο γνωρίζω). Στο λέω γιατί είναι η δουλειά μου. Take it or leave it.

Παιδια αν δεν κανω λαθος, μονο για ταινιες αφορα αυτο το τοπικ. Ως σειρα οφειλει να εχει το δικο της τοπικ (αν δεν εχει ηδη, ανοιξτε ενα).

ΥΓ: Η σειρα τα σπαει σε καθε επιπεδο, ειμαι fanboy!

• Like 1

Baby driver το βάζω σε λίγα λεπτά.βλεπω το 8.1 του imdb και τις 200.000 αξιολογήσεις και μου φαίνεται ότι θα είναι αξιόλογη. επιστρέφω μόλις το δω

Baby driver το βάζω σε λίγα λεπτά.βλεπω το 8.1 του imdb και τις 200.000 αξιολογήσεις και μου φαίνεται ότι θα είναι αξιόλογη. επιστρέφω μόλις το δω

Το είδα χθες. Απορώ με το 8,1 του imdb.

Πρόκειται για μια ταινία δράσης με απίστευτες υπερβολές - pure fun.

6/10

• Like 2

ειδα

Murder on the Orient Express 1974

Death on the Nile 1978
Time After Time 1979

they just dont make them anymore, like they used to.

ΥΓ: Η σειρα τα σπαει σε καθε επιπεδο, ειμαι fanboy!

ταχει δειξει και εκει η Bellucci.

• Like 1

Το είδα χθες. Απορώ με το 8,1 του imdb.

Πρόκειται για μια ταινία δράσης με απίστευτες υπερβολές - pure fun.

6/10

Δεν πρόσεξες τίποτα ιδιαίτερο στη σκηνοθεσία; Είναι απλώς μια ταινία δράσης, σαν όλες τις άλλες;

Το "μπλέξιμο" της μουσικής με την εικόνα στο Baby Driver είναι πολύ σπάνιο δείγμα, o Edgar Wright έχει κάνει τρομερή δουλειά και κατά τη γνώμη μου είναι το main theme της ταινίας (πέρα από τη δράση και το τρελό fun).

Υποθέτω σε αυτό αναφέρεται ο Manuel...

In other news, είδα χθες May God save us.

"Μαύρο" γενικά, serial killer chase με έμφαση στους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών και στις διαφορετικές πλευρές τους (Ευρώπη γαρ).

Βλέπεται άνετα.

• Like 1

Δεν πρόσεξες τίποτα ιδιαίτερο στη σκηνοθεσία; Είναι απλώς μια ταινία δράσης, σαν όλες τις άλλες;

Δυστυχώς έτσι καταλήγει στο τελευταίο 20λεπτο όπου γίνονται πράγματα που ούτε στο Game of Thrones δε γίνονται.

Ωραία η εισαγωγή της μουσικής ανά περιόδους αλλά εμένα με κούρασε προσωπικά.

Τίποτα φοβερό τελικά..Ποιο πολύ απολαυσα τις ληστείες στο video game :Grand Theft auto 5 παρά στην ταινία

Ξαναείδα μετά από χρόνια το Chronicle http://www.imdb.com/title/tt1706593/?ref_=nv_sr_1

Είναι διαμάντι τελικά η ταινία. Πολύ προσεγμένη και πολύ καλά δομημένη στο πως γίνεται η εξέλιξη της ιστορίας και των χαρακτήρων. Από την αρχή σε κρατάει και φυσικά δεν σε αφήνει μέχρι το τέλος της με το επικό τελευταίο μέρος. Οι ηθοποιοί κάνουν καλή δουλειά φυσικά με αποθέωση τον ψυχικά ασταθή κεντρικό ήρωα που δείχνει full force το τι θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε καταπιεσμένο και bullied χαρακτήρα με δύναμη στα χέρια του. Είναι στην ίδια κατηγορία με το Kick-ass στο ότι είναι μια ταινία με υπερήρωες (ή πιο σωστά με άτομα που κατέχουν υπερφυσικές δυνάμεις) που δεν είναι συμβατική και σίγουρα την βλέπεις με σχετική άνεση και έκπληξη.

Ταινία που την βλέπεις άνετα και μόνος και με παρέα και από εμένα σίγουρα παίρνει ένα συμπαγέστατο 8/10.  

Είδα τα πρώτα 10 λεπτά του Transformers: The last sixama

Αν εξαιρέσω τα πρώτα 10 λεπτά, αριστούργημα! 10/10

Λοιπον το ειδα και εγω χτες αλλα  ντρεπομουν και που το ειδα.

Πραγματικα τραγικο ,συνοθυλευμα  και  σεναριακος αχταρμας που ξεπερναει  και την πιο διεστραμενη φαντασια .Χωρις αρχη μεση και τελος

.Σαν να σου κανει "αριστερος" οικονομικη αναλυση ...

4/10 γιατι σεβομαι τα χρηματα που δαπανηθηκαν .

• Like 5

Λοιπον το ειδα και εγω χτες αλλα ντρεπομουν και που το ειδα.

Πραγματικα τραγικο ,συνοθυλευμα και σεναριακος αχταρμας που ξεπερναει και την πιο διεστραμενη φαντασια .Χωρις αρχη μεση και τελος

.Σαν να σου κανει "αριστερος" οικονομικη αναλυση ...

4/10 γιατι σεβομαι τα χρηματα που δαπανηθηκαν .

Ήρωας!!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...