papoys1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Α να γεια σου. Θα τις δω ολες. Ωραιες φαινονται. Ευχαριστώ! Και αυτή είναι μία σχετική ταινία αλλά περισσότερο αφορά την επιρροή των ενόρκων. Προσωπικά μου άρεσε. http://www.imdb.com/title/tt0313542/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ηθελα να την δω αποψε με αγωνια........ θα βαλω τρανσφορμερσ Μέγα λάθος, μονο το αναποφάσιστο aspect ratio είναι αρκετό να την κλείσεις στο δεκάλεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα τον Νονό το 1. Ναι, δεν το είχα δει. Εξαιρετική ταινία φυσικά. Ο Αλ Πατσίνο φοβερός και τρομερός, συγκλονιστική ερμηνεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα τον Νονό το 1. Ναι, δεν το είχα δει. Εξαιρετική ταινία φυσικά. Ο Αλ Πατσίνο φοβερός και τρομερός, συγκλονιστική ερμηνεία. ...και ποιος δε δίνει συγκλονιστική ερμηνεία μέσα στο έπος; Ακόμα και όσοι δε γουστάρουν τα «γκαγκστερικά», επιβάλλεται να έχουν δει το Godfather. Welcome! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ...και ποιος δε δίνει συγκλονιστική ερμηνεία μέσα στο έπος; Ακόμα και όσοι δε γουστάρουν τα «γκαγκστερικά», επιβάλλεται να έχουν δει το Godfather. Welcome! Το ίδιο και το Godfather 2. Και πριν λίγες μέρες είδα και το Godfather 3: Καλή είναι η ταινία, όχι τόσο καλοδουλεμένη όσο τα 1+2, αλλά κάποια στοιχεία μου άρεσαν πολύ. Δυστυχώς, έχει ένα τεράστιο ελάττωμα, που το έχουν σχολιάσει άπαντες και όσο προετοιμασμένος και αν ήμουν γι' αυτό, όσο θετικός και αν προσπάθησα να είμαι γιατί την σέβομαι ως σκηνοθέτη, τίποτα δεν μπόρεσε να με προετοιμάσει για αυτό που είδα: την ερμηνεία της Σοφία Κόπολα. Δεν συνηθίζω να γράφω τέτοιες υπερβολές, αλλά πρέπει να ήταν ότι χειρότερο έχω δει ερμηνευτικά ποτέ μου, κυρίως γιατί κάνει απίστευτη αντίθεση με τους υπόλοιπους που έχει γύρω της. ΟΚ, δεν ήταν και ο Tommy Wiseau, αλλά αυτός είχε απέναντί του τον "Μαρκ" και την "Λίσα", όχι τον Αλ Πατσίνο. Ήταν λες και σε μια κανονική ταινία, με πολύ καλές ερμηνείες, έβαλε κάποιος να παίζει ένα παιδάκι από σχολική παράσταση της 5ης δημοτικού. Σε φάση "ρε παιδιά, ένας γονιός να το κατεβάσει κάτω από τη σκηνή, δεν υπάρχει;" Να πω την αλήθεια, αυτό έκανε την ταινία και κάπως διασκεδαστική, αλλά μηδένισε όλες τις συναισθηματικές σκηνές, που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να λειτουργήσουν. Πιστεύω ότι χωρίς αυτό το θέμα, η ταινία θα είχε μείνει ως ένα πολύ καλό κλείσιμο της τριλογίας. Αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δε θα έφτανε με τίποτα τις δύο πρώτες, καθώς έχει αρκετές προχειρότητες. Και λογικό είναι, καθώς όπως διάβασα μετά, δεν είχαν καν σκοπό να τη γυρίσουν, οπότε την έτρεξαν. Μου άρεσε πάντως το κεντρικό μήνυμα της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το ίδιο και το Godfather 2. Και πριν λίγες μέρες είδα και το Godfather 3: Καλή είναι η ταινία, όχι τόσο καλοδουλεμένη όσο τα 1+2, αλλά κάποια στοιχεία μου άρεσαν πολύ. Δυστυχώς, έχει ένα τεράστιο ελάττωμα, που το έχουν σχολιάσει άπαντες και όσο προετοιμασμένος και αν ήμουν γι' αυτό, όσο θετικός και αν προσπάθησα να είμαι γιατί την σέβομαι ως σκηνοθέτη, τίποτα δεν μπόρεσε να με προετοιμάσει για αυτό που είδα: την ερμηνεία της Σοφία Κόπολα. Δικό μου σφάλμα το ότι δεν το διευκρίνισα: Με την αναφορά τού τίτλου, εννοούσα την τριλογία. Συμφωνώ απολύτως ότι το 3 δεν φτάνει στο ύψος των δύο προηγούμενων, δεν το συζητάμε, αλλά πιστεύω ότι «στέκεται» αρκετά καλά, τουλάχιστον σαν «επίλογος». Το άλλο που επίσης δε συζητάμε, είναι ότι η Σοφία είναι εντελώς «αγγούρι» ερμηνευτικά (τουλάχιστον εδώ, μια και ομολογώ ότι δεν την έχω παρατηρήσει σε άλλες ταινίες, για να την αξιολογήσω ως ηθοποιό) αλλά μπαίνει σφήνα ο πολύ καλός Garcia (υποτιμημένος γενικότερα, κατά τη γνώμη μου, μια και τον θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό) και κάτι καταφέρνει να μπαλώσει... Τελικώς...κάτι παίζει με το σόι τού Francis, από υποκριτικής πλευράς. Δεν πετυχαίνει το γλυκό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 μια χαρα ηθοποιος ειναι ο Nicolas Cage. απλως ανηκει σε εκεινη την συγκεκριμενη καστα καλλιτεχνων που αναδεικνυουν το ταλεντο τους σε quirky ρολους. οσο αφορα την Σοφια, δεν ηταν να παιξει στην ταινια. πρωτη επιλογη του Κοπολα ηταν η Winona Ryder, αλλα δεν μπορεσε να το κανει, οποτε εβαλε την κορη του. αλλα και χωρις αυτην, η ταινια θα ηταν παλι μετρια. υπηρχαν φημες για 4ο Νονο απο τον Κοπολα, νομιζω θα ηταν πρηκουελ της τριλογιας, αλλα ποτε δεν εγινε κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 υπηρχαν φημες για 4ο Νονο απο τον Κοπολα, νομιζω θα ηταν πρηκουελ της τριλογιας, αλλα ποτε δεν εγινε κατι. Ευτυχως που δεν βγηκε 4η ταινια.Εχω βαρεθει να βλεπω να βγαινουν sequels prequels origin stories,anime σε live action κτλ. καθε επιτυχημενης ταινιας που εχει υπαρξει. ΥΓ. Προφανως και θα παω να τα δω απλα θα ξερω μεσα μου οτι ειναι λαθος... Πχ το νεο blade runner ο πρωτος θα ειμαι που θα κλεισω εισιτηριο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χαιρομαι που φτιαχτηκε η ταινια αυτη,απλα με τρωει η περιεργια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 μια χαρα ηθοποιος ειναι ο Nicolas Cage. Παραπάνω από «μια χαρά» και δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Το απέδειξε στο Leaving Las Vegas, όπου έπαιξε εκπληκτικά. Δυστυχώς όμως, κατά τη γνώμη μου ως θεατή, μόνο εκεί. Το τι έπαθε μετά και μεταλλάχθηκε υποκριτικά σε Stallone, δεν το έχω καταλάβει για να πω την αλήθεια. Γούστα είναι αυτά βέβαια και είναι απολύτως σεβαστά. Off topic τέλος από 'μένα, διότι θα τ' ακούσω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Pirates of the Caribbean το καινούργιο, μέχρι και ο Depp φαίνεται ότι βαρέθηκε, την έκλεισα στο 45λεπτό. Αν θέλεις να δεις κάτι καλό σε πειρατική ταινία αλλά ανάλαυρη , δες το Cutthroat island 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 οκ Μάγκες... DUNKIRK http://www.imdb.com/title/tt5013056/ 7/10 - Aργό βαρύ και ατμοσφαιρικό έργο (δεν είναι για όλους - μην περιμένετε να δείτε κάτι σχετικό με s.Pr.Ryan) IT http://www.imdb.com/title/tt1396484/ Εξαιρετικό! με άρωμα απο goonies ή Stranger Things αν θέλετε σε συνδιασμό με Psychological horror 8/10 επάξια και το ξανάβλεπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Coherence 6/10 http://www.imdb.com/title/tt2866360/ Τσέκαρα την ταινία επειδή την πρότεινε φίλος εδώ πρόσφατα, ως κάτι το διαφορετικό. Δυστυχώς οι προσδοκίες μου δεν επαληθεύτηκαν. Η ταινία στηρίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα, βασισμένη στην κβαντομηχανική. Όμως οι ηθοποιοί είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και το σενάριο δεν είναι ανάλογο της πρωτοτυπης ιδέας που διαπραγματεύεται. Οι επιλογές των ηρώων δε στηρίζονται σε λογικοφανή αίτια και κάποια στιγμή έχεις την εντύπωση ότι είναι τελείως βεβιασμένες κι ουρανοκατέβατες, ειδικά η τελευταία επιλογή της ηρωίδας, η οποία υποτίθεται ότι είχε ψυλιαστεί τι συμβαίνει. Μια παρέα φίλων κάνει ένα ρεγιούνιον, που λέμε και στο χωριό μου, τη μέρα που ένας κομήτης περνάει αρκετά κοντα από τη Γη. Ξαφνικά φαίνεται ότι αυτο το ουράνιο σώμα αναστατώνει τις συμπεριφορές όλων, που αρχίζουν να φέρονται περίεργα και τα κάνει με λίγα λόγια πουτάνα! Πουτάνα, δυστυχώς γίνεται και το σενάριο, που κάπου μπερδεύεται υπερβολικά. Το κάστινγκ είναι τελείως απαράδεκτο, μ' εξαίρεση το ξανθό μιλφάκι που παίζει τη νευρωτική ηρωίδα. Οι υπόλοιποι είναι για να πουλάνε λεμόνια στη λαϊκή... Ευτυχως που δεν βγηκε 4η ταινια.Εχω βαρεθει να βλεπω να βγαινουν sequels prequels origin stories,anime σε live action κτλ. καθε επιτυχημενης ταινιας που εχει υπαρξει. ΥΓ. Προφανως και θα παω να τα δω απλα θα ξερω μεσα μου οτι ειναι λαθος... Πχ το νεο blade runner ο πρωτος θα ειμαι που θα κλεισω εισιτηριο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χαιρομαι που φτιαχτηκε η ταινια αυτη,απλα με τρωει η περιεργια μου Νομίζω ότι ο Νονός είναι η μοναδική τριλογία που αποτελείται από τρία ξεχωριστά αριστουργήματα. Ακόμη και το τρίτο μέρος που χωλαίνει αισθητά σε σχέση με τα προηγούμενα, διασώζεται από την κεκτημένη ταχύτητα των δύο προηγούμενων ταινιών. Η Σοφία Κόπολα, ναι, είναι σα γαμώ το θεό μου και χαντακώνει το συγκεκριμένο κομμάτι του έργου, μ' εκείνο το βλέμμα του ροφού. Αν θυμάστε "Την τιμή των Πρίτσι", Με τους εξαιρετικούς Αντζέλικα Χιούστον, Τζακ Νίκολσον και Καθλίν Τέρνερ, η Ιταλίδα κόρη οφείλει να είναι άσχημη, αλλά να εκπέμπει φωτιά. Παρεπιπτόντως, η Αντζέλικα Χιούστον πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση βυσματία ηθοποιού που δεν ξεφτίλισε το σκηνοθέτη γονιό του στην ταινία που έπαιξε με τα μέσα του μπαμπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα και το kingsman το καινούριο , γιατί έπρεπε να χάσω 2 ώρες απο τη ζωή μου 5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tristeza Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Η ταινία δεν είχε σενάριο όπως το εννοείς. Οι ηθοποιοί κάθε μέρα λάμβαναν, ο καθένας ξεχωριστά, κάποιες οδηγίες για το που να κατευθύνουν τη συζήτηση, αλλά κατά βάση αυτοσχεδίαζαν πάνω σε αυτές τις γραμμές. http://www.indiewire.com/2014/10/how-gotham-nominee-james-ward-byrkit-made-coherence-in-5-days-with-no-script-or-budget-190468/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 El bar - Το μπαρ (2017) Ισπανο-αργεντίνικη θριλερο-μαύρη κωμωδία. Ατμόσφαιρα που θυμίζει "ομίχλη" του στιβεν κινγκ και REC. 6.5/10 Que dios nos perdone (2016) - Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει. Υπόθεση λίγο-πολύ συνηθισμένη: 2 αστυνομικοί με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες προσπαθούν να συλλάβουν έναν serial killer. Παρόλα αυτά, διαφέρει λίγο στην τελική εξέλιξη από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε ανάλογες ταινίες. 7/10 Al final del tunnel (2016) - Στο τέλος του τούνελ Ισπανο-αργεντίνικη περιπέτεια. Παραπληγικός αντιλαμβάνεται πως κάποιοι κλέφτες ετοιμάζονται για ριφιφι σε διπλανή τράπεζα. Έξυπνος ο τρόπος που εξελίσσεται η ταινία στο τελευταίο μισάωρο - δεν προσπαθεί να μεταμορφώσει τον πρωταγωνιστή σε υπερήρωα. Βλέπεται ευχάριστα. 6.5/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις