Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ήθελα κάτι ανάλαφρο και γρήγορο μετά από μία κοπιαστική μέρα. έτσι έκανα το λάθος να δω το βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες. 

καλό το πράσινο υπόβαθρο, καλά τα χρωματα και τα όλα εφε , αλλά είναι ακριβώς αυτό. εφε και μόνο. τι να κάνω τις ωραίες φωτογραφίες αν είναι εξ ολοκλήρου παραγόμενες από υπολογιστή. κατά τα άλλα σε μικρότερο κοινό θα έχει απήχηση. και κερασάκι για την απήχηση στα μικρα παιδιά η φιλική συμμετοχή της ριάνα όπου όταν πρωτο εμφανίστηκε στην πλοκή κάνει αυτό που ξέρει καλλίτερα και που πάνω σε αυτό έστησε επαγγελματική σταδιοδρομία. έχεις ονόματα όπως ο ήθαν χωκ και κλάϊβ όουεν αλλά η ριάνα έπρεπε να συμμετάσχει περισσότερη ώρα.

η πλοκή είναι μία μίξη από star trek (στην αρχή μου θύμισε λίγο το σήμα εκπομπής του star trek enterprise), αργότερα μετατρέπεται σε star wars και τέλος το γυρίζει σε ender's game.

επίσης οι κύριοι πρωταγωνιστές , για τα προσωπικά τους θέματα και μόνο που συζητούν στην ταινία έπρεπε να είναι τουλάχιστον μία δεκαετία πρεσβύτεροι. τώρα απλώς ως παιδαρέλια προκαλούν γέλιο και μόνο. Υπερβολικό το εφέ στη φωνή του πρωταγωνιστή που έχει τόσο βαριά φωνή και σου φαίνεται πως μιλάει συνεχώς με μπουκωμένο στόμα.

επίσης ενώ η ταινία ονομάζεται valerian , ο πρωταγωνιστής δεν παίζει και δα τόσο μεγάλο ρόλο όσο φυσικά η αρραβωνιαστικιά του. κάτι σαν το τελευταίο mad max όπου έπρεπε να ονομάζεται , furiosa , a mad max story.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κάτι σαν το τελευταίο mad max όπου έπρεπε να ονομάζεται , furiosa , a mad max story.

Όλα τα Mad Max έτσι δεν είναι; Δεν τα έχω δει, αλλά η εντύπωσή που είχα είναι ότι ο Mad Max απλά μπλέκεται σε ιστορίες άλλων και δεν είναι το κεντρικό πρόσωπο. Λουκι Λουκ στάιλ.

Όλα τα Mad Max έτσι δεν είναι; Δεν τα έχω δει, αλλά η εντύπωσή που είχα είναι ότι ο Mad Max απλά μπλέκεται σε ιστορίες άλλων και δεν είναι το κεντρικό πρόσωπο. Λουκι Λουκ στάιλ.

nope. ο Mad Max ειναι το κεντρικο προσωπο.

Nueve Reinas 2000   7.5 /10

http://www.imdb.com/title/tt0247586/

Ξαναείδα τις "9 Βασίλισσες" και το καταφχαριστήθηκα!

Την πρωτοείχα δει σε DVD από το βιντεοκλαμπάδικο της γειτονιάς, πριν κάποια χρόνια κατά τύχη. Βασικά ήταν μεσημέρι κι είχα πάει για να εκμεταλλευτώ την ανύπαρκτη πελατειακή κίνηση, μήπως και βρώ το θάρρος να νοικιάσω καμιά τσόντα. Δυστυχώς, εκείνο το μεσημέρι έκανε βάρδια στο μαγαζί η κούκλα, μιλφοξανθιά ιδιοκτήτρια, αντί του βαρεμένου πιτσιρικά κι εγώ ήμανε πολύ μικρός και ντροπαλός για να πάω στο ταμείο με καμιά Μαρία Μπελούτσι στο χέρι... Έτσι έφαγα κάνα τέταρτο στον απέναντι διάδρομο, να κοιτάζω τις ταινίες στα ράφια μέχρι που έπεσα πάνω στις "9 Βασίλισσες" και το πήρα απογοητευμένος, για να μη φυγω με άδεια χέρια.

Η ταινία είναι μια εξαιρετική ιστορία δυο μικροαπατεώνων, που προσπαθούν να στήσουν ένα μεγάλο κόλπο στην Αργεντινή. Ο Ρικάρντο Νταρίν είναι πάντα εγγύηση καλής ερμηνείας, κάτι σαν τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που ήξερες ότι κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο την ίδρωνε τη φανέλα. Η πραγματική αποκάλυψη όμως είναι ο συνεργάτης του, που παίζει τέλεια τον άβγαλτο πιτσιρικά που θελει να χωθεί στα μεγάλα κόλπα.

Τελικά τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή έρχονται συνήθως εντελώς τυχαία.

• Like 9

Το "9 Βασίλισσες" ανηκει στις ταινιαρες για οσους δε το γνωριζουν.  Εχτες ειδα και το baby driver............νταξ, καλο ηταν αλλα οχι και για 8.1 που το εχουν.  Περναει η ωρα ευχαριστα παντως.

• Like 2

...δεν την ξέρω την ταινία, αλλά λάικ και υπόκλιση για κάθε ανάμνηση, περιγραφή και παρομοίωση...

Να τις πάρεις να τις δεις τις ταινίες, είναι καταπληκτικές - Και οι "9 βασίλισσες" καί η ...Μαρία Μπελούτσι!

εγω βασικα γκουγκλαρα για την Maria Bellucci που ανεφερε. δυνατο εργαλειο.  B)

...αρτίστα !

Με απόκρυψη - El desconocido (2015)

Ταινία πάλι από Ισπανία, περισσότερο δράσης.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Luis Tosar (θυρωρός, κελί 211) και ο Javier Gutiérrez (la isla minima). Θυμίζει αμερικάνικο σινεμά και αυτό με απογοήτευσε. 

Επιεικώς (λόγω λατρείας για ισπανικό κινηματογράφο) 5/10

ΥΓ: αν διαβάσετε κριτικές για την ταινιάρα "9 βασίλισσες", θα διαπιστώσετε πως στις περισσότερες αναφέρουν/συγκρίνουν με το "house of games" του Mamet. Δεν με εντυπωσίασε όσο οι "βασίλισσες", ίσως επειδή φανταζόμουν τι θα δω, αλλά για τα δεδομένα της εποχής (1987) παραμένει εξαιρετική.

• Like 1

Να τις πάρεις να τις δεις τις ταινίες, είναι καταπληκτικές - Και οι "9 βασίλισσες" καί η ...Μαρία Μπελούτσι!

...για τις "βασίλισσες" επιφυλάσσομαι.

Όσο για την Μαρία, έτσι και με πετύχει η δικιά μου...βασίλισσα με ταινία της, θα μου σαμπέκινπα τον λαρσφοντρίερ μου αλύπητα, οπότε ας μείνω με την απορία. Μόνικα και πάλι καλά να λέω......

• Like 1

Link.png Site: Ηχαμένη πόλη του Ζ

Ξεκινά κάτι σαν τον Άλαν Κουότερμαν (για τους παλιούς) αλλά αργότερα χάνεται μέσα στην πολύ μεγάλη διάρκεια των 2,5 ωρών. Ενδιαφέρουσα ιστορία με καλή αναπαράσταση της εποχής, κουστούμια κλπ αλλά με "λίγους" τους ηθοποιούς και πολύ άνισο δεύτερο μέρος.

Μέτριο 4,5/10

• Like 1

Pirates of the Caribbean το καινούργιο, μέχρι και ο Depp φαίνεται ότι βαρέθηκε, την έκλεισα στο 45λεπτό.

και ηθελα να την δω αποψε με αγωνια........

θα βαλω τρανσφορμερσ 

• Like 1

Εχθες ειδα το L'ora legale, την <<συνεχεια>> του Quo Vado, ιταλικη κωμωδια που δειχνει το ιταλικο δημοσιο στα καλυτερα του.

Μετα την επιτυχια του Quo Vado, το L'ora legale μας δειχνει τι αντιμετωπιζει ο καινουργιος δημαρχος μιας μικρης πολης που εχει πηξει απο τη διαφθορα των προηγουμενων.

Και τα 2 εργα ειναι πολυ ευχαριστα και ανετα καποιος ταυτιζει την εικονα που βλεπει με αυτα που συνανταμε στην Ελλαδα.

• Like 3

• Moderators

Moλις ειδα το Souvenir  http://www.imdb.com/title/tt2387692/

Ιδιαιτερη ταινια. Προσπαθει να δωσει τη λιγο τραγικη ιστορια της Lilliane η οποια ειναι πρωην παρολιγο νικητρια της Eurvision και μετα την καταστροφη του γαμου της καταληγει σε ενα εργοστασιο παρασκευης πατε, ωστοσο στο τελος δεν μπορω να πω πως τα καταφερνει ιδιαιτερα.

Γνωριζει εναν νεαρο συναδελφο της ο οποιος προσπαθει να την κανει παλι σταρ. Το κακο ειναι πως η ταινια παρουσιαζει προβληματα χωρις να υπαρχουν ή τελος παντων χωρις να τα αιτιολογει καπως. 

Δεν ειμαι σιγουρος που ηθελε να σταθει ο δημιουργος, στον ξεπεσμο μιας ντιβας, ή σε μια σχεση που δυσκολα θα δουλεψει? Αναρωτιεμαι αν ηξερε κι ο ιδιος.

Τα παντα σωζονται απο το ταλεντο της Huppert βεβαια και λιγο του συμπρωταγωνιστη της. Στα πολυ θετικα της ταινιας η παρουσια της πρωταγωνιστριας στη σκηνη η οποια ειναι απλα μαγευτικη και το στυλ της ντιβας που αποπνεει ειναι εξαιρετικα εντυπωσιακο. Η χορογραφια απο την αλλη ειναι απαισια, την εχουν να κινειται σα ρομποτ, αλλα το παρακαμπτω γιατι η φωνη της ειναι πραγματικα φοβερη (τραγουδα η ιδια τα τραγουδια)  :lol:

Συνολικα σαν ταινια παιρνει 6/10 για μενα και απογοητευτηκα γιατι ειμαι μεγαλος fan της Isabelle Huppert, αλλα στη συγκεκριμενη ταινια ο,τι και να εκανε ηταν δυσκολο να αναδειξει τρομερα το ταλεντο της. Αλλα σιγουρα παιζει εναν σαφως πιο προσιτο χαρακτηρα απο ο,τι την εχουμε συνηθισει στις προηγουμενες δουλειες της, αποδεικνυοντας πως μπορει να παιξει τα παντα.

Tl;dr αν ειστε φαν της Huppert δειτε το, εχει μερικες καλες σκηνες, αν οχι, προσπεραστε το εκτος αν δεν εχετε κατι αλλο να δειτε.

ΕΝΤΙΤ: Σε σημεια εβγαζε ενα feeling σα το Γλυκο Πουλι της Νιοτης του Williams.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...