DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Βασικά το τόπικ αυτό είναι να διατυπωθούν γνώμες για τις ταινίες που έχουμε δει έτσι ώστε να μας προτρέψουν να δούμε καποιες που θεωρούνται καλές ή να μας αποτρέψουν να χάσουμε τον χρόνο μας. Κάποιοι επίσης, θεωρούν τις ταινίες ήδη μασημένη τροφή και ότι η πραγματική μαγεία είναι μέσα στο βιβλίο. Διάβασα με προσοχή αυτά που είπες και αποφάσισα ότι έχεις δίκιο. Δε το είχα δει από αυτή την οπτική γωνία το όλο θέμα, δε του είχα δώσει την πρέπουσα προσοχή αν θες. Σαν αποτέλεσμα αποσύρω το αρχικό μου σχόλιο, το οποίο πλέον θεωρείται ως μη γενόμενο.
DKNI Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Προσπαθω να το παιξω σινεφιλ και δεν ψαρωνω με τετοια, αλλα... Ρε μαγκες, το Avengers ηταν οντως καλο ή είναι ιδέα μου? Μαγικο χερι ο Wheddon, αχ, καλες εποχες Angel και σημειωση, δεν ειμαι Marvel fan
tsakonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 the grey : σκυλοβαρέθηκα.. the chronicles :μέχρι τη μέση άντεξα και το έκλεισα. mission impossible : δεν ήταν άσχημο, δε τρελάθηκα κιόλας contraband : με κράτησε μέχρι το τέλος, μου άρεσε γενικά sherlock 2 : συμφωνώ με τον therock
polonos1313 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Chronicle http://www.imdb.com/title/tt1706593/ Καλούτσικο....Δεν μπορώ να πω οτι με τρέλανε....
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Shame Το είδαμε και αυτό. Γνώμη? Δεν είναι για όλους. Δεν είναι τόσο η ιστορία , η οποία είναι αρκετά απλή. Την ταινία την βλέπεις για το παίξιμο του πρωταγωνιστή. Εμένα με κέρδισε το παλικάρι μου άρεσε το παίξιμο, που και που είναι καλό να βλέπουμε και κάτι διαφορετικό , πιο ''in your face''. Δεν το προτείνω για μια χαλαρή βραδιά με παρέα σίγουρα. Για αυτό που είναι του βάζω ένα 7/10. Αν δεν σας άρεσε μια ταινία σαν το Drive δεν θα σας αρέσει σίγουρα το shame.
D_N_A Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Είδα το Chronicle... καλούτσικο... δεν πέφτεις και στο πάτωμα αλλά αν ξεπεράσεις το shake της κάμερας, βλέπετε. Μου άρεσε που πάντα βρίσκαν κάμερες για τα πλάνα. Ένα 6αράκι θα το πάρει από μένα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Hotel Rwanda Η λίστα του Σίντλερ μόνο που αντί για Εβραίους είχαμε Τούτσι. Και Αντί για Σίντλερ Πωλ Ρουσεσαμπαγκίνα (ή κάπως έτσι). Η αλήθεια είναι ότι είχα καλλιεργήσει μεγαλύτερες προσδοκίες για αυτή τη ταινία. Όχι ότι δε μου άρεσε απλά ίσως δεν ήταν τόσο δυνατή όσο θα ήθελά για το θέμα που πραγματεύεται. 6,7/10 Haywire Ωραίσ σκηνοθεσία, μέτριο έως αδιάφορο στόρυ, απίστευτα ατυχές soundtrack. Είναι η πρώτη φορά που κόβω βαθμό σε ταινία λόγω soundtrack. Απλά με εκνεύρισε πολύ, ειδικά σε κάποιες σκηνές δράσης δε κόλαγε καθόλου. Σε έβγαζε τελείως εκτός κλίματος. Η τύπισα καλούτσικη ήταν, όχι υποκριτικά αλλά σαν παρουσία γενικότερα. 6/10
linuslost Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Frequently Asked Questions About Time Travel Παρα πολυ καλη sci-fi-comedy!!! Βλεπεται ευχαριστα και εχει αρκετα καλη πλοκη και σεναριο!!! 8/10 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2012 από linuslost
DKNI Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 A Dangerous Method Κλασσικος Κρονενμπεργκ οταν καταπιανεται με το σεξ (γιατι με αυτο καταπιανεται) Κουρασε. Αντρες 101 1. Κατσε μας 2. Μην μας τα πρηζεις Αυτα φτανουν, τα αλλα ειναι για να το παιζει artistic ο Κρονενμπεργκ 3/10 και γυρνα πισω σε βιαιες ταινιες οπως ξερεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Προσπαθω να το παιξω σινεφιλ και δεν ψαρωνω με τετοια, αλλα... Ρε μαγκες, το Avengers ηταν οντως καλο ή είναι ιδέα μου? Μαγικο χερι ο Wheddon, αχ, καλες εποχες Angel και σημειωση, δεν ειμαι Marvel fan σε χορταίνει καταρχάς, αυτό φτάνει...
1lj4z1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Frequently Asked Questions About Time Travel Παρα πολυ sci-fi-comedy!!! Βλεπεται ευχαριστα και εχει αρκετα καλη πλοκη και σεναριο!!! 8/10 Ρε γαμώτο είναι ωραίες αγγλικές ταινίες, όμως δεν μπορώ καθόλου την προφορά, καθόλου όμως! με εκνευρίζει :/
flik Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το avengers για τους λάτρεις του είδους είναι πολύ καλό. Πάρα πολύ δράση, συνέχεια μάχες κτλ. Πολλά εφέ και πολύ φαντασία στις σκηνές βέβαια. Εγώ δεν είμαι πολύ φαν, μου άρεσε το iron man σχετικά, και πίστευα οτι κι αυτό θα είναι διασκεδαστικό. Αλλά δεν μου άρεσε, βαρέθηκα γιατί ήταν 2.5 ώρες, και για τέτοια ταινία είναι πάρα πολύ. Πολλοί ανούσιοι διάλογοι κτλ. Ούτε ο robert downey jr. ήταν όσο καλός περίμενα, περίμενα πιο έξυπνο χιούμορ, ενώ συνήθως ήταν αστεία χαμηλούς επιπέδου. Είχα δει πάρα πολύ καλές βαθμολογίες, αλλά εγώ δεν μπορώ να του βάλω παραπάνω απο 5.5/10 Αν όμως σου αρέσουν οι ταινίες του είδους, μάλλον δεν θα απογητευτείς.
DKNI Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και μονο οτι μπηκε στον κοπο να κανει τους χαρακτηρες του πιο "γκρι" νομιζω αξιζει τον κοπο και τους διαλογους τους βρηκα μια χαρα. Δεν ειναι θεατρικο, το Avengers ειναι. Τα δε αστεια του, σε καποιες φασεις τα εβλεπες 1 mile away αλλα σε καποιες αλλες ηταν πολυ πετυχημενα και στο σωστο σημειο (δεν ηταν πχ αστεια μεσα σε δραματικη σκηνη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις