Philippe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολύ καλός ηθοποιός ο Θειούλης αλλά στο δεύτερο μισό με ξένισε εμένα λιγάκι, για το πρώτο μισό εξαιρετική επιλογή, καμία αντίρρηση. Dunkirk: (7/10) Επική εμπειρία μόνο που πρέπει να την δει κανείς σε αίθουσα, όπως όλοι ανέφεραν.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από Philippe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι οχι, εδω ειναι ντυμένη μεχρι τον λαιμο. Ο,τι και να βαλει ομως παραμενει θεα! Μολις ειδαμε το It Comes at Night....and we are sooo pissed off! Ποιοι εβαλαν το 6,5 στο imdb και ΓΙΑΤΙΙΙ; Οσοι ξεκινησετε να την δειτε σας προειδοποιω, μην περιμενετε να γινει κατι ουτε να παρετε απαντησεις στα ερωτηματα σας. Και τελειωνει τοσο αποτομα που ισως θελετε να σπασετε καποιο αντικειμενο. 2/10 και αυτο μονο για το ελπιδοφορο ξεκινημα της ταινιας. Αποσο καταλαβα το ειδες σε φαση παρεας,ισως σινεμα,ισως σπιτι με πιτσες φαση... Δεν ειναι ταινια για τετοιο περιβαλλον πρεπει να το ηξερες. Το 2/10 ειναι πολυ αυστηρο,η ταινια εχει πολυ καλα σημεια σασπενς.Μην βαθμολογεις μια ταινια οταν τα εχεις παρει στιγμιαια απο το τελος της,περιμενε λιγες ωριτσες λιγο να ''μεστωσει'' στο μυαλο σου η ιστορια και μετα βαθμολογησε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Site: ΒασιλιάςΑρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού Μιας και ειχα καιρο να γραψω... Μολις ειδα την νεα ταινια του guy τι εφτιαξε παλι ο θεος? ειχα καιρο να δω τοσο καλη ταινια...το γνωστο σλοου μοσιον του guy!Πολυ ωραια σκηνοθεσια...φοβερα τοπια!2ωρες χωρις να πιασω το κινητο...πραγματικα μεγα respect! το αδικει το 6.9 στο imdb κατα την γνωμη μου γενικη βαθμολογια 8/10 και για τα δικα μου γουστα 10/10! credits φυσικα ο "μικροδαχτυλος" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αποσο καταλαβα το ειδες σε φαση παρεας,ισως σινεμα,ισως σπιτι με πιτσες φαση... Δεν ειναι ταινια για τετοιο περιβαλλον πρεπει να το ηξερες. Το 2/10 ειναι πολυ αυστηρο,η ταινια εχει πολυ καλα σημεια σασπενς.Μην βαθμολογεις μια ταινια οταν τα εχεις παρει στιγμιαια απο το τελος της,περιμενε λιγες ωριτσες λιγο να ''μεστωσει'' στο μυαλο σου η ιστορια και μετα βαθμολογησε την. Οχι δεν καταλαβες. Σπιτι σκοταδια με ατμοσφαιρα την ειδα. Και δεν ικανοποιηθηκα καθολου απο το αποτελεσμα γι'αυτο και η κακη βαθμολογια. Τι να κανουμε, δεν γινεται να αρεσουν ολες σε ολους. Εγω πχ βαζω 10/10 στο Cabin in the Woods και στο 1ο Conjuring και αλλοι βαζουν 3. Ετσι παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Site: ΒασιλιάςΑρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού Μιας και ειχα καιρο να γραψω... Μολις ειδα την νεα ταινια του guy τι εφτιαξε παλι ο θεος? ειχα καιρο να δω τοσο καλη ταινια...το γνωστο σλοου μοσιον του guy!Πολυ ωραια σκηνοθεσια...φοβερα τοπια!2ωρες χωρις να πιασω το κινητο...πραγματικα μεγα respect! το αδικει το 6.9 στο imdb κατα την γνωμη μου γενικη βαθμολογια 8/10 και για τα δικα μου γουστα 10/10! credits φυσικα ο "μικροδαχτυλος" Συμφωνω και εγω οτι μου αρεσε η ταινια. Το περιεργο ειναι οτι κοστισε 175εκ και εισεπραξε μονο 148 παγκοσμιως. Μπηκαν μεσα με το κεφαλι δηλ.! http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=kingarthur2016.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Before I fall (2017) http://www.imdb.com/title/tt1691916/ Νομίζω ότι η βαθμολογία που του δίνουν 6,4/10 είναι αντιπροσωπευτική της ταινίας. Περίμενα να συγκινηθώ περισσότερο αλλά δεν με συνεπήρε η ταινία όσο νόμιζα. Ωστόσο είναι μια όμορφη ταινία που αξίζει να δει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Την ειδα και γω την από πανω. Μου αρεσε πολύ η πρωταγωνίστρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt2304933/ ειδα αυτο!!! χαλια χαλια χαλια 2/10 1,5 ωρα χαμενη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt2304933/ ειδα αυτο!!! χαλια χαλια χαλια 2/10 1,5 ωρα χαμενη. σου ειπα δες gold η κινγκ αρθουρ δεν ακουσες... Συμφωνω και εγω οτι μου αρεσε η ταινια. Το περιεργο ειναι οτι κοστισε 175εκ και εισεπραξε μονο 148 παγκοσμιως. Μπηκαν μεσα με το κεφαλι δηλ.! http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=kingarthur2016.htm εχω τν εντυπωση οτι δεν ειχα το καταλληλο προμοτιον...τουλαχιστον ετσι καταλαβα!Η ταινια ειναι αρκετα καλη για να παει τοσο χαλια οικονομικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) O εραστης της κομμωτριας θεε μου... R-rated για σεξουαλικοτητα, και δεν εδειξε απολυτως τιποτα. ενω η ιδια η ταινια ηταν ο απολυτος υπνος. καλα ελεγε o αλλος, nuke french cinema from orbit: Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα χτες το Life Αρκετή αγωνία.Πολύ καλά και καθαρά εφέ.Σε κρατάει σε εγρήγορση μέχρι το ανατρεπτικό του τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 My Cousin Rachel (2017) 6/10Δεν έλεγε πολλά βαρέθηκα σε κάποια φάση αρκετά αργό, η υπόθεση δεν ήταν κακή αλλά το τέλος ήταν λίγο κάπως… επίσης το θέμα δεν απευθυνόταν σε μένα . It Comes at Night (2017) 5/10 Είχα διαβάσει καλά λόγια αλλά δυστυχώς η ταινία ήταν «λίγη» είχε ένα μεγάλο κενό που ότι και σενάριο να πλάσεις απλά τα ακυρώνει όλα, γενικά δεν ήταν κακή, είχε ωραία σκηνοθεσία και με τις κάμποσες ασάφειες δίνει τροφή για συζήτηση, αλλά η μια σκηνή που ήταν ουσιαστικά κλειδί για την κλιμάκωση ήταν γτπ. nothing comes at the fcking night, επίσης αχ αυτή η πόρτα που ξεκλειδώθηκε μόνη της.... Ride the High Country (1962) 7/10Κλασσικό western, απλή ιστορία αλλά αρκετά καλή, μόνο για τους λάτρεις του είδους όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα Martha Marcy May Marlene http://www.imdb.com/title/tt1441326/?ref_=nv_sr_3 Δεν μπορώ να καταλάβω την υψηλή βαθμολογία. Η ταινία είναι art-house style αλλά δεν παρακολουθώ κάτι. Το μόνο που αξίζει είναι η γύμνια και ομορφιά της Scarlet witch καθώς και το ότι μας δείχνει ότι διαθέτει κάποια skills στην ηθοποιία και δεν είναι απλά μια τυπική παρουσία. Περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια από αυτό που είδα αλλά τελικά το δέχτηκα γι αυτό που ήταν και η άποψη μου είναι ότι αυτό που είδα ήταν υποτονικό. Επί της ουσίας είναι μια ιστορία προσαρμογής στην "φυσιολογική" ζωή από το πριν και το μετά που τα βλέπουμε με flashbacks της πρωταγωνίστριας και η ταινία χωρίζεται 50/50 στο πολύ κοντινό παρελθόν και το παρόν. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα αρέσει σε κάποιους αυτή η αργή και νωχελική παρουσίαση των γεγονότων αλλά δεν καταλήγει πουθενά και ταυτόχρονα δεν συμβαίνει και τίποτα κατά τη διάρκεια. Εγώ θα της βάλω 4/10 μόνο και μόνο για κάποιες λίγες ωραίες στιγμές καθώς και για την γύμνια της πρωταγωνίστριας αλλά δεν την διασκέδασα αλλά ούτε και μου είπε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Η οργή ενός υπομονετικού ανθρώπου - Tarde para la ira (2016) Την περίμενα καλύτερη. Σκηνοθετικό και σεναριακό ντεμπούτο ενός εκ των πρωταγωνιστών του "La isla minima", πήρε αρκετά βραβεία. Στο πρώτο μισάωρο, η ταινία κυλάει νωθρά. Μετά ζωηρεύει και αλλάζει ρότα. Προσωπικά διαφωνώ με τις κριτικές (και μάλιστα και από έλληνες γνωστούς κριτικούς κινηματογράφου): ούτε αγχωτική είναι, ούτε τρελό σασπένς έχει. Βλέπεται ευχάριστα, αλλά δεν σε κρατάει στην τσίτα. Εξαιρετικός ο -ανέκφραστος- πρωταγωνιστής. 7/10 (λαμβάνοντας υπόψιν και τις ανατροπούλες που έχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει δει κανεις την ταινια 7 anos ? Iσπανικη ταινια βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις