hexenlord Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μην κάνετε το λάθος και πάτε να δείτε το wish upon. 2/10 βία. Ούτε μπαντγουιθ για κατέβασμα δεν του αξίζει. Έχασα 2 ωρες απο τη ζωή μου. Site: Ταινιααπ'τις λιγες εδιτ: Ημουν απο κινητο χτες και δεν εβαλα το λινκ. Ετσι, για να ολοκληρωθει η τραγωδια. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από hexenlord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Site: CHIPS (2017) κωμικο ρημεικ της αστυνομικης σειρας του 70, στα χναρια της ταινιας 21 Jump Street. φολα αλλα το ειδα γιατι παιζει η πολυαγαπημενη μου Kristen Bell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά τι λέτε για το Orbita 9 http://www.imdb.com/title/tt3469798/ Καλό ήταν. Αν και έχω την αίσθηση πως έχω δει κάτι σχεδόν ίδιο, αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 πειτε καμια καλη ταινια μυστηριου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 5η φορά που βλέπω το Gravity, η 1η στη μεγάλη οθόνη, φυσικά. Μαγεία, τόσο οπτικοακουστικά, όσο για αυτό που με έκανε να νιώσω. One hell of a ride η ζωή μας, όπου κι αν βγει. Thanks Alfonso για τις 2 ταινιάρες σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 What Happened To Monday http://www.imdb.com/title/tt1536537/ Αρκετα καλο ταινιακι με μια Rapace στα καλυτερα της.Αρκετη δραση χωρις να κουραζει με ενα story οχι τοσο μακρινο να γινει πραγματικοτητα. 7.5/10 The Hitman's Bodyguard http://www.imdb.com/title/tt1959563/?ref_=nv_sr_1 Xαζοταινια που ομως καταφερνει να σε κρατησει στη θεση σου και να σε κανει να γελασεις σε αρκετες στιγμες. Reynolds και Jackson παιζουν αψογα και σιγουρα ανεβαζουν την ταινια. Αν θελετε απλα μια ταινια να περασει ευχαριστα η βραδια σας με τα ποπ κορν και να γελασετε δειτε την. 7/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Atomic Blonde --http://www.imdb.com/title/tt2406566/?ref_=nv_sr_1 Βλέπετε άνετα για να περάσει η ώρα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, εκτός αν η εμφάνιση της Charlize Theron που φέρνει (εμφανισιακά....) την δικιά μας Τζούλια Αλεξανδράτου στην ταινία, δίνουν κάποια έξτρα μπόνους για κάποιους/ες. Κατάσκοποι, σκοτωμοί, προδοσίες, κακοί Ρώσοι, καταδίωξη, ξύλο, ε και λίγο στραπατσάρισμα μιας και οι εποχές του ατσαλάκωτου ήρωα/ήδας έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί...κλπ κλπ....εν ολίγης...6/10 κατά την προσωπική μου άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 πειτε καμια καλη ταινια μυστηριου; Τι ειδους μυστηριο ομως,τεσπα λιγο γενικη η ερωτηση σου θαρρω. Εγω θα προτεινω δυο καινουργιες αλλα πολυ διαφορετικες ταινιες. The Handmaiden Wind River Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 5η φορά που βλέπω το Gravity, η 1η στη μεγάλη οθόνη, φυσικά. Μαγεία, τόσο οπτικοακουστικά, όσο για αυτό που με έκανε να νιώσω. One hell of a ride η ζωή μας, όπου κι αν βγει. Thanks Alfonso για τις 2 ταινιάρες σου. αν δεν ειχε τον φθηνο μελοδραματισμο και τον male savior, θα ηταν πραγματικο αριστουργημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Lion 2016. Κάτι μου έλειπε, αλλά ήταν καλό και συγκινητικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα Kong skull island http://www.imdb.com/title/tt3731562/?ref_=nv_sr_1 Δεν ήταν κακό, καθόλου κακό. Ο kong του Jackson βέβαια θεωρώ ότι συνεχίζει να είναι καλύτερος αλλά και αυτό δεν το λες κακό σίγουρα. Διασκεδαστικό σίγουρα και περνάει άνετα η ώρα. Μην περιμένετε και πολύ βάθος με τους χαρακτήρες και με αυτά (που κάτι το kong του Jackson σίγουρα έχει μεγάλη υπεροχή) αλλά είναι αρκετό για να τους δείτε να προσπαθούν να επιζήσουν βλέποντας monster vs monsters vs humans. Τα εφέ είναι σίγουρα φοβερά, η ταινία είναι φως φανάρι ότι στήνει το επερχόμενο kong vs godzilla και των υπόλοιπων τιτάνιων τεράτων και μάλλον και γι αυτό τον έχουν μεγαλώσει σε μέγεθος (και θα μεγαλώσει και άλλο βάση σχολίων στην ταινία), Δε θα χάσετε το χρόνο σας αν σας αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, βλέπετε ευχάριστα και μόνοι και με παρέα και εγώ θα της βάλω 6/10. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα - el hombre de las mil caras (2016) Από τον σκηνοθέτη του "La Isla Minima" H ταινία αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα στην Ισπανία τη 10ετια του '90 (τα οποία ομολογώ πως δεν γνώριζα) Μεγάλη σε διάρκεια (2 ώρες) αλλά σε "κρατάει", με το να παρακολουθείς υπόγειες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, ίντριγκες. Ίσως η πραγματικότητα που ζούμε και δεν μαθαίνουμε ποτέ, να μην απέχει και πολύ από αυτά που περιγράφει. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εξαιρετικοί ηθοποιοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τα σκηνικα και η φωτογραφία (σε αυτό συμβάλλει και το ανελέητο κάπνισμα σχεδόν σε κάθε σκηνή) θυμίζουν έντονα δεκαετια 90. 8/10 Το είδα αφου το πρότεινες και μ'άρεσε! Οχι βεβαια για 8/10, αλλά ενα συμπαθητικό 6/10.Η ιστορία θα μπορούσε να ειχε δουλευτει καλύτερα κι οι ηθοποιοί να ηταν καλύτεροι, το σενάριο να ήταν πιο αποκαλυπτικό οσον αφορα τη σαπιλα στα συστήματα εξουσιας κτλ κτλ. Κατι ας πουμε οπως η Συριανα και μερικα ωραια ακομη πολιτικα θριλερ. Lion 2016. Κάτι μου έλειπε, αλλά ήταν καλό και συγκινητικό. Η ταινια απογειώθηκε στην αρχή και μετα εκανε τρελή κοιλιά, οταν ο μπαμιας ο πρωταγωνιστης την ειδε σταρ και τα εκανε μανταρα με τα ψυχολογικά του. Νομιζω οτι απετυχε να μας πεισει για την εσωτερική αναγκη του ήρωα που τον οδήγησε στο να κανει οτι εκανε στο τέλος. Βαριέμαι τωρα δα να ψαξω να βρω πως βαζω σποιλερ και θα τ αφησω ετσι φλου.... Notorius 6/10 Χιτσκοκιαδας συνεχεια... Σκληρος πρακτορας, οσο η καρδια ενος τρυφερου μαρούλιου, στρατολογει παρτόλα κορη αμερικανου φιλοναζι, για να ξεσκεπάσει δίκτυο Ναζι στην Λατινική Αμερική αμα τη ληξει του Β Παγκοσμιου Πολεμου. Καρυ Γκραντ και Ινγκριντ Μπεργκμαν παίζουν με τον τουπε του σταριλικιου εκεινης της εποχής. Σήμερα ειναι απλα συμπαθείς, για να μην πω απλα για γελια, με την ξεπερασμενη μικροαστιλα τους. Την ταινία τη λατρεψε η γενια της γιαγιάς και της θειας μου, που ειχαν μεγαλο καημό με θεματα του στυλ αν θα το παρει το παραστρατημένο κοριτσι ο παληκαρος κτλ Εξ ου κι οι μαρθαβουρτσιάδες και ξανθοπουλιαδες. Εγω την ειδα απλά για τους πρωταγωνιστές και για να δω και μια φορα τον Αλεξη Μινωτη να παιζει. Ομολογώ οτι ο Μινωτης με απογοητευσε, επαιζε ακριβώς όπως οι αλβανοί οικονομικοι προσφυγες στους βοηθητικους ρολους στα σηριαλ του Μεγκα. Εννοω με το εμφανες κομπλεξ ενος ανθρωπου που προσπαθεί να διεισδυσει σε μια πιο προηγμένη οικονομικα κοινωνία. Πουθενα δεν ειδα αυτό το ιερο τερας του θεατρου που εγραφαν στα καλλιτεχνικά οι αθηναικες φυλλάδες του παρελθόντος. Μου θύμισε λιγο δικα μας εγχωρια ποδοσφαιρικα ταλεντα που πέρασαν και δεν αγγιξαν απο τους μεγαλους ευρωπαικους συλλογους. Μαλλον οι Έλληνες πασχουμε απο το σύνδρομο του Ανταίου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 It Comes at Night (2017) Για καποιο λογο ειχα ανεβασει σε πολυ υψηλο σημειο τις προσδοκιες μου για την ταινια αυτη.Νομιζα πως θα ηταν εξισου αν οχι καλυτερη απο το εξαιρετικο The Witch και μπορω να πω οτι ειμαι μικρος φαν των indie ταινιων τρομου. Δεν εντυπωσιαστηκα καθολου. Θεωρω πως ειναι σιγουρα μια πολυ καλοφτιαγμενη ταινια σε τεχνικο επιπεδο,σκηνοθεσια,ηχος,φωτογραφια,αλλα δεν πιστευω πως ειχε καποια ουσια εν τελει η ιστορια. Για να πω την αληθεια,πιστευω πως ενα ατομο που εχει δει τοσες σεζον του spoiler , σιγουρα εχει εξαντληθει οσον αφορα την θεματολογια αυτη και το συναισθηματικο αντικτυπο που μπορει να εχει οποιαδηποτε δραματικη κατασταση σχετικη με το θεμα αυτο. Εκτος αυτου η ταινια ασχολειται και με ενα απο τα πραγματα που απεχθανομαι απιστευτα σε ταινιες.Προβληματα ψυχασθενειας,παραισθησεις και ολα τα παρεμφερη. Δεν με εχει καταφερει αλλη ταινια εκτος της Λαμψης να συμπαθησω τετοιες προσθηκες στο σεναριο. 6/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Wonder woman Τραγικά όμορφη αυτη η γκαλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 It Comes at Night (2017) Για καποιο λογο ειχα ανεβασει σε πολυ υψηλο σημειο τις προσδοκιες μου για την ταινια αυτη.Νομιζα πως θα ηταν εξισου αν οχι καλυτερη απο το εξαιρετικο The Witch και μπορω να πω οτι ειμαι μικρος φαν των indie ταινιων τρομου. Δεν εντυπωσιαστηκα καθολου. Θεωρω πως ειναι σιγουρα μια πολυ καλοφτιαγμενη ταινια σε τεχνικο επιπεδο,σκηνοθεσια,ηχος,φωτογραφια,αλλα δεν πιστευω πως ειχε καποια ουσια εν τελει η ιστορια. Για να πω την αληθεια,πιστευω πως ενα ατομο που εχει δει τοσες σεζον του spoiler , σιγουρα εχει εξαντληθει οσον αφορα την θεματολογια αυτη και το συναισθηματικο αντικτυπο που μπορει να εχει οποιαδηποτε δραματικη κατασταση σχετικη με το θεμα αυτο. Εκτος αυτου η ταινια ασχολειται και με ενα απο τα πραγματα που απεχθανομαι απιστευτα σε ταινιες.Προβληματα ψυχασθενειας,παραισθησεις και ολα τα παρεμφερη. Δεν με εχει καταφερει αλλη ταινια εκτος της Λαμψης να συμπαθησω τετοιες προσθηκες στο σεναριο. 6/10 Εγώ οριακά 6/10... Είχα διαβάσει τόσα πολλά και τελικά ...ξενέρωσα! Το Witch ήταν αριστούργημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις