RottenLungs Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μόλις είδα το The Midnight Meat Train. Τι έγινε ρε παιδιά????????????????????? Και το πιο βασικό ΓΙΑΤΙ?????????????? Έβλεπα την ταινία ωραία και καλα μέχρι που άρχισα να βλέπω παράλογες αντιδράσεις απο τους πρωταγωνιστές. Τότε άρχισαν τα ΓΙΑΤΙ μέσα στο μυαλουδάκι μου. Για παράδειγμα <<Γιατι αντιδράει έτσι η καριόλα;;; Την δουλειά του κάνεις ο άνθρωπος. (Η τύπισσα άρχισε να ωρύεται ενω ήταν μέλι γάλα επειδή ο γκόμενος της ήταν κάπως απορροφημένος απο την δουλειά του )>> Τέλοσπάντων λέω δεν γαμιέται αλλα όσο προχώραγε η ταινία άρχισαν να ξεπετάγονται απο τις γωνίες ΓΙΑΤΙ αυτό, ΓΙΑΤΙ εκείνο.... Μέχρι που τελιεώνει με ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΌΛΟ ΑΥΤΟ. Δεν καταλάβατε τπτ απο την περιγραφή μου έτσι. Γιατι εγω κατάλαβα τίποτα απο την ταινία. ΑΥΤΑ Μετά απο αυτή την ταινία το μόνο που θέλω να ακούσω είναι το τραγουδάκι του Serbian film http://www.youtube.com/watch?v=cINmtxgULks Το οποίο όμως μου άρεσε (μην το συνδέσετε με την παραπάνω πατάτα)
thermo-sifounas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 We need to talk about Kevin 9/10 Η ταινια της χρονιας για μενα και η μεγαλυτερη αδικια που δεν προταθηκε η Tilda Swinton για Οσκαρ μετα απο τη συγκλονιστικη ερμηνεια της Tilda Swinton >>>> Meryl Streep στο Iron Lady
linuslost Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 The Avengers: Αξιζε καθε ευρω απο τα 10 που εδωσα για 3D...Ηταν αψογη η ταινια,τελειες ατακες,αστειες σκηνες,τρελη δραση και οτι θελει να δει καποιος απο μια τετοια ταινια!!! Τρελη πορωση εκει: Που εμφανιζεται ο Iron Man και απο πισω παιζει ACDC!!!! Για το ειδος της 10/10
kostas_dr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μόλις είδα το The Midnight Meat Train. Τι έγινε ρε παιδιά????????????????????? Και το πιο βασικό ΓΙΑΤΙ?????????????? Έβλεπα την ταινία ωραία και καλα μέχρι που άρχισα να βλέπω παράλογες αντιδράσεις απο τους πρωταγωνιστές. Τότε άρχισαν τα ΓΙΑΤΙ μέσα στο μυαλουδάκι μου. Για παράδειγμα <<Γιατι αντιδράει έτσι η καριόλα;;; Την δουλειά του κάνεις ο άνθρωπος. (Η τύπισσα άρχισε να ωρύεται ενω ήταν μέλι γάλα επειδή ο γκόμενος της ήταν κάπως απορροφημένος απο την δουλειά του )>> Τέλοσπάντων λέω δεν γαμιέται αλλα όσο προχώραγε η ταινία άρχισαν να ξεπετάγονται απο τις γωνίες ΓΙΑΤΙ αυτό, ΓΙΑΤΙ εκείνο.... Μέχρι που τελιεώνει με ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΌΛΟ ΑΥΤΟ. Δεν καταλάβατε τπτ απο την περιγραφή μου έτσι. Γιατι εγω κατάλαβα τίποτα απο την ταινία. ΑΥΤΑ Μετά απο αυτή την ταινία το μόνο που θέλω να ακούσω είναι το τραγουδάκι του Serbian film http://www.youtube.com/watch?v=cINmtxgULks Το οποίο όμως μου άρεσε (μην το συνδέσετε με την παραπάνω πατάτα) Αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο του Stephen King (αναφέρομαι στο Midnight Meat Train), δύσκολα καταλαβαίνεις την ταινία. Όχι ότι έχει κάποιο δυσνόητο νόημα, αλλά...
RottenLungs Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο του Stephen King (αναφέρομαι στο Midnight Meat Train), δύσκολα καταλαβαίνεις την ταινία. Όχι ότι έχει κάποιο δυσνόητο νόημα, αλλά... Ρε το νόημα δεν είναι δυσνόητο. Ίσα ίσα. Απλα γίνονται άπειρα πράγματα που δεν εξηγούνται. Δηλαδή το κεντρικό θέμα είναι απόλυτα κατανοητό αλλα έχει αφήσει πολλά επιμέρους αναπάντητα, κάνοντας την ταινία απλα ανούσια.
kostas_dr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το διήγημα είναι αρκετά καλό. Είναι κάποια χρόνια που το έχω διαβάσει αλλά βλέποντας την ταινία, το θυμήθηκα.
RottenLungs Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το διήγημα είναι αρκετά καλό. Είναι κάποια χρόνια που το έχω διαβάσει αλλά βλέποντας την ταινία, το θυμήθηκα. Δεν έχω ιδέα ρε... Εγω μόνο την ταινία είδα.
1lj4z1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Avengers (10/10) απλά τα έσπασε η ταινία, κάθε σκηνή απο ένα σημείο και μετά είχε τρελή δράση (μου θύμισε αρκετά marvel universe games), ωραίο humor, και ωραίο στόρυ...
xavier Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 παραξενο μου ακουγετε, υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλες ταινιες που εχουν μεγαλο ενδιαφερον, δεν ειναι μονο αυτες οι 3-4 που σου αρεσουν, δυσκολευομε να το πιστεψω δλδ οτι αποσες ταινιες βγαινουν αν οχι καθημερινα καιθε 1-2 εβδομαδες σαρεσουν μονο αυτες. τι εννοεις? Υ.Γ.το Underworld Awakening αξιζει να το δω σε 3D? ελαχιστες ταινιες του, εγραψα...εννοουσα ταινιες με τον μελ γκιμπσον
kjtzemis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ελαχιστες ταινιες του, εγραψα...εννοουσα ταινιες με τον μελ γκιμπσον αααα συγνωμη τοτε φιλε μου.λαθος δικο μου δεν το προσεξα. λεω και εγω...
therock Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Βραδιά εμπορικης ταινιας Sherlock Holmes 2 Δεν θα εστιασω ιδιαιτερα. Το ειδα μαζι με φιλαρακι, που ειχαμε δει μαζι παλια και το 1. Απλα θα αναφερω πως μου φανηκε καλυτερο απο το πρωτο και περασε γρηγορα η ωρα. The Girl With the Dragon Tattoo Δεν ξερω τι να πω για αυτο. Αν κατσω και αναλυσω ολα τα σημεια που δεν μου αρεσαν σε σχεση με το βιβλιο, θα σας ζαλισω τα κεφαλια. Εχοντας διαβασει το βιβλιο (το ολοκληρωσα την ιδια μερα το απογευμα) η ταινια ηταν λιγη μπροστα του. Με απογοητευσε. Δεν ενιωθα καμμια συνδεση. Την εβρισκα πολυ βιαστικη. Ενιωθα λες και οι συντελεστες πιστεψαν πως δεν μπορουν να ακολουθησουν το βιβλιο και απλα γυρναγαν τις σκηνες. Δεν ξερω, ισως και οι δυομιση ωρες να ηταν λιγες για ενα βιβλιο με τοση λεπτομερεια. Για κανεναν λογο top250. Αν δεν ειχα διαβασει το βιβλιο, θα το θεωρουσα μια ακομα υποθεση μυστηριου. Θα δω και το original να συγκρινω. Αλλα στην τελικη, βιβλιο και παλι βιβλιο...
paris.gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ghost Rider 2. Μάλλον αρπαχτη παρά συνέχεια του πρώτου. Κρίμα. Επιεικώς ενα 5 από εμένα.
Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 το robin hood ειδα χτες και μπορω να πω μου αρεσε αρκετα. και επισης ειδα την χειροτερη ταινια που εχω δει ποτε τους ναζι στο κεντρο της γης.... http://www.imdb.com/title/tt2130142/ Βραδιά εμπορικης ταινιας Sherlock Holmes 2 Δεν θα εστιασω ιδιαιτερα. Το ειδα μαζι με φιλαρακι, που ειχαμε δει μαζι παλια και το 1. Απλα θα αναφερω πως μου φανηκε καλυτερο απο το πρωτο και περασε γρηγορα η ωρα. The Girl With the Dragon Tattoo Δεν ξερω τι να πω για αυτο. Αν κατσω και αναλυσω ολα τα σημεια που δεν μου αρεσαν σε σχεση με το βιβλιο, θα σας ζαλισω τα κεφαλια. Εχοντας διαβασει το βιβλιο (το ολοκληρωσα την ιδια μερα το απογευμα) η ταινια ηταν λιγη μπροστα του. Με απογοητευσε. Δεν ενιωθα καμμια συνδεση. Την εβρισκα πολυ βιαστικη. Ενιωθα λες και οι συντελεστες πιστεψαν πως δεν μπορουν να ακολουθησουν το βιβλιο και απλα γυρναγαν τις σκηνες. Δεν ξερω, ισως και οι δυομιση ωρες να ηταν λιγες για ενα βιβλιο με τοση λεπτομερεια. Για κανεναν λογο top250. Αν δεν ειχα διαβασει το βιβλιο, θα το θεωρουσα μια ακομα υποθεση μυστηριου. Θα δω και το original να συγκρινω. Αλλα στην τελικη, βιβλιο και παλι βιβλιο... αυτες τις δυο εχω σκοπο να δω αποψε.
xavier Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 και επισης ειδα την χειροτερη ταινια που εχω δει ποτε τους ναζι στο κεντρο της γης.... http://www.imdb.com/title/tt2130142/ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Asylum οτιδηποτε απο αυτα, δεν βλεπεται...οποτε ακουτε ασαιλουμ φευγετε μακρυα...
Thisamenis Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Κάποιοι θέλουν να είναι minimal στις διατυπώσεις τους, δε χρειάζεται να μας δίνουν συνέχεια μασημένη τροφή. Όταν κάτι το αναλύεις πολύ εκτός από τη μαγεία χάνεται και το σασπένς. Εμένα προσωπικά με κέρδισε το ποστ της γλυκούλας89. Βασικά το τόπικ αυτό είναι να διατυπωθούν γνώμες για τις ταινίες που έχουμε δει έτσι ώστε να μας προτρέψουν να δούμε καποιες που θεωρούνται καλές ή να μας αποτρέψουν να χάσουμε τον χρόνο μας. Κάποιοι επίσης, θεωρούν τις ταινίες ήδη μασημένη τροφή και ότι η πραγματική μαγεία είναι μέσα στο βιβλίο. The Zero Hour είναι μούφα. Απορώ πως της έδωσαν τόσο υψηλή βαθμολογία. Βλέπεται άνετα, αλλά δεν έχει κάποια πρωτοτυπία. Έχει σκηνές με πολύ βία, αλλά το γυρίζει και λίγο σε κοινωνικό ζήτημα. Είναι δηλαδή σαν γυφτο-splatter όπου ο ήρωας είναι ένας ταπεινός serial killer χουχου ένα 4/10 θα το έβαζα με βια
Προτεινόμενες αναρτήσεις