armin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 ποιο ειναι το τριτο γουεστερν που εκανε; Sicario αν μπορεις να το θεωρησεις western που εγω το θεωρω.
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 A Street Cat Named Bob (2016) Στην καρδια του Λονδινου, ενας νεαρος (που ειναι σε προγραμμα απεξάρτησης απ'τα ναρκωτικα) προσπαθει να επιβιωσει στην μεγαλουπολη παιζοντας την κιθαρα του. Μεχρι που ενας γατος μπαινει στη ζωη του. Βασισμενο σε αληθινη ιστορια. Το ειδα για τον χοντρο κουκλο ginger γατο, τον Bob <3 Μην περιμενετε εφε, εντυπωσιασμους και σεξ σ'αυτη την ταινία. Βγαζει κατι γλυκο και ειναι feel good η φαση προς το τελος. Και σε καθε πλανο του γατου κολλας, ειναι υπεροχος, ο πραγματικος πρωταγωνιστής. 8/10 2
washcloud Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 A Street Cat Named Bob (2016) Στην καρδια του Λονδινου, ενας νεαρος (που ειναι σε προγραμμα απεξάρτησης απ'τα ναρκωτικα) προσπαθει να επιβιωσει στην μεγαλουπολη παιζοντας την κιθαρα του. Μεχρι που ενας γατος μπαινει στη ζωη του. Βασισμενο σε αληθινη ιστορια. Το ειδα για τον χοντρο κουκλο ginger γατο, τον Bob <3 Μην περιμενετε εφε, εντυπωσιασμους και σεξ σ'αυτη την ταινία. ...και πάνω που θα ορκιζόμουν ότι θα βλέπαμε κάτι προχώ επιτέλους... 2
Luxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Castaway on the moon Καλο ταινιακι, αλλα νυσταζα οταν την εβλεπα οποτε δεν εδωσα και τρελη σημασια. Βλεπεται ανετα παντως!
ex3Lmei Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Αόρατος Επισκέπτης (Contratiempo)http://www.imdb.com/title/tt4857264/ Έχω καιρό να δω τέτοια ταινία! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! 5
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Χαρακίρι/SEPPUKU(1962) Ιαπωνια,17ος αιωνας..Εποχη ειρηνης με αποτελεσμα πολλοι σαμουραι να εχουν ξεμείνει απο αφέντη και δουλειά.Κάποιοι μη μπορώντας να αντεξουν την κατασταση αυτή,επιλεγουν να κανουν χαρακιρι.Ετσι ο πρωταγωνιστής της ταινιας ξεκιναει να βρει ενα αρχοντικο με σκοπό να κάνει(με δοξα και τιμη) το τελετουργικό για το χαρακίρι...και καπου εκει ξετυλίγεται μια ιστορία εκδίκησης με συνεχη φλας μπακ Ενα υπεροχο,ανατρεπτικό ιαπωνικό δραμα με εξαιρετικές ερμηνείες,παθος για εκδίκηση και μια ατμοσφαιρα που σε καθηλώνει.Ειχα να σκαλωσω τοσο πολυ με ταινια απο τον χειμώνα(καπου εκει) που ειδα το 12 Angry Men. Το 8,7 στο imdb λεει πολλα πιστευω!!! 2
Cro-Magnon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Χαρακίρι/SEPPUKU(1962) Ιαπωνια,17ος αιωνας..Εποχη ειρηνης με αποτελεσμα πολλοι σαμουραι να εχουν ξεμείνει απο αφέντη και δουλειά.Κάποιοι μη μπορώντας να αντεξουν την κατασταση αυτή,επιλεγουν να κανουν χαρακιρι.Ετσι ο πρωταγωνιστής της ταινιας ξεκιναει να βρει ενα αρχοντικο με σκοπό να κάνει(με δοξα και τιμη) το τελετουργικό για το χαρακίρι...και καπου εκει ξετυλίγεται μια ιστορία εκδίκησης με συνεχη φλας μπακ Ενα υπεροχο,ανατρεπτικό ιαπωνικό δραμα με εξαιρετικές ερμηνείες,παθος για εκδίκηση και μια ατμοσφαιρα που σε καθηλώνει.Ειχα να σκαλωσω τοσο πολυ με ταινια απο τον χειμώνα(καπου εκει) που ειδα το 12 Angry Men. Το 8,7 στο imdb λεει πολλα πιστευω!!! Στη φεουδαρχική Ιαπωνία του 17ου αιώνα, μια ομάδα σαμουράι ξεπέφτει σε δεινή οικονομική θέση όταν χάνουν την αντιπαράθεση με την αντίπαλη φατρία και ο αρχηγός τους αναγκάζεται να αυτοκτονήσει. Επειδή δεν υπάρχει ...ΟΑΕΔ και ταμείο ανεργίας για τους αναξιοπαθούντες σαμουράι, οι τελευταίοι έχουν τις εξής τρεις επιλογές: να βρούν σύντομα νέο εργοδότη, να συνεχίσουν να ζουν με τους κανόνες της τιμής αλλά στη φτώχεια και στην πείνα ή να αρχίσουν να περιπλανώνται ως Ρονίν, ουσιαστικά στις παρυφές του υποκόσμου προσπαθώντας να επιβιώσουν. Φυσικά υπάρχει και η ακραία τέταρτη επιλογή: να αυτοκτονήσουν τελετουργικά στην αυλή ενός πλούσιου άρχοντα, ο οποίος στη συνέχεια για να τιμήσει την αυτοθυσία και την περηφάνια τους, θα τους παράσχει μία αξιοπρεπή ταφή. Τον θάνατο επιλέγει και ο Ρονίν της ταινίας, αλλά η απόφαση του δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Έπαρση, αλαζονεία, βιαιότητα, υποκρισία, μισος, εκδίκηση, πικρία, απογοήτευση, αγάπη και σχεδόν όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα μπλέκονται σε αυτή την ταινία τιμής από τη μακρινή Ιαπωνία. 7,5/10 από μένα
ASFE Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 http://www.imdb.com/title/tt3610746/ Dont hang up Το φοβομουν αλλα τελικα βγηκε καλο.
armin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 When Harry Met Sally (1989) Ισως η πιο ξεχωριστη ρομαντικη κομεντι που εχω δει,αν και αυτο δε λεει πολλα επειδη δεν ειμαι φαν του ειδους. Αλλα ειπα να την δω διοτι η ταινια αυτη επανεφερε τις ρομαντικες κομεντι στην μοδα για τα επομενα 20 χρονια. Μια ταινια με πανεξυπνους διαλογους,καλογραμμενους χαρακτηρες και μια ιστορια που δεν παρεκκλινει ουτε μια στιγμη απο το κεντρικο θεμα της,τους δυο πρωταγωνιστες. Με ενα εξαιρετικο μηνυμα για την αγαπη μεσα στα πλαισια της φιλιας,μια πολυ ομορφη κλιμακωση στο τελος,αλλα και με καποιες ενδιαφερουσες σκηνοθετικες επεμβασεις κατα τη διαρκεια της ταινιας,το θεωρω αδυνατο να μπορει κανεις να αντιπαθει την ταινια αυτη. Ειδικα οταν οι πρωταγωνιστες μας ειναι τοσο αξιαγαπητοι,και η χημεια τους τοσο εμφανης. 9/10 2
jokerakias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 When Harry Met Sally (1989) Ισως η πιο ξεχωριστη ρομαντικη κομεντι που εχω δει,αν και αυτο δε λεει πολλα επειδη δεν ειμαι φαν του ειδους. Αλλα ειπα να την δω διοτι η ταινια αυτη επανεφερε τις ρομαντικες κομεντι στην μοδα για τα επομενα 20 χρονια. Μια ταινια με πανεξυπνους διαλογους,καλογραμμενους χαρακτηρες και μια ιστορια που δεν παρεκκλινει ουτε μια στιγμη απο το κεντρικο θεμα της,τους δυο πρωταγωνιστες. Με ενα εξαιρετικο μηνυμα για την αγαπη μεσα στα πλαισια της φιλιας,μια πολυ ομορφη κλιμακωση στο τελος,αλλα και με καποιες ενδιαφερουσες σκηνοθετικες επεμβασεις κατα τη διαρκεια της ταινιας,το θεωρω αδυνατο να μπορει κανεις να αντιπαθει την ταινια αυτη. Ειδικα οταν οι πρωταγωνιστες μας ειναι τοσο αξιαγαπητοι,και η χημεια τους τοσο εμφανης. 9/10 έχουν ειπωθεί πολλές αλήθειες στην συγκεκριμένη ταινία..από τις αγαπημένες..
joakim Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Χαρακίρι/SEPPUKU(1962) Ιαπωνια,17ος αιωνας..Εποχη ειρηνης με αποτελεσμα πολλοι σαμουραι να εχουν ξεμείνει απο αφέντη και δουλειά.Κάποιοι μη μπορώντας να αντεξουν την κατασταση αυτή,επιλεγουν να κανουν χαρακιρι.Ετσι ο πρωταγωνιστής της ταινιας ξεκιναει να βρει ενα αρχοντικο με σκοπό να κάνει(με δοξα και τιμη) το τελετουργικό για το χαρακίρι...και καπου εκει ξετυλίγεται μια ιστορία εκδίκησης με συνεχη φλας μπακ Ενα υπεροχο,ανατρεπτικό ιαπωνικό δραμα με εξαιρετικές ερμηνείες,παθος για εκδίκηση και μια ατμοσφαιρα που σε καθηλώνει.Ειχα να σκαλωσω τοσο πολυ με ταινια απο τον χειμώνα(καπου εκει) που ειδα το 12 Angry Men. Το 8,7 στο imdb λεει πολλα πιστευω!!! χαλαρα μεσα στη δεκαδα ΟΛΩΝ των ταινιων που εχω δει στη μιζερη ζωη μου (και εχω δει πολλες) Castaway on the moon Καλο ταινιακι, αλλα νυσταζα οταν την εβλεπα οποτε δεν εδωσα και τρελη σημασια. Βλεπεται ανετα παντως! Μενα μαρεσε πολυ παντως,
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μενα μαρεσε πολυ παντως, Και εμενα μου αρεσε, φαση ειχε. Παρολο που προτιμω πιο σκοτεινες ταινιες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Θερινή σεζόν, οπότε πιάσαμε τα υπαίθρια σινεμά, ταράτσες, αυλές κτλ.: Perfetti Sconosciuti, καλή ταινία, συμπαθητικές ερμηνείες και ενδιαφέρον θέμα, για το πώς οι ζωές μας (και τα μυστικά μας) περιστρέφονται γύρω από τα κινητά. Φίλοι σε διάφορες φάσεις της ζωής τους (πρόσφατα παντρεμένοι, μόνοι, άλλοι χρόνια με σχεδόν ενήλικα παιδιά, άλλοι με παιδιά στο δημοτικό) αποφασίζουν να "εκθέσουν" τα κινητά τους σε "δημόσια" θέα, διαβάζοντας μηνύματα ή απαντώντας σε τηλεφωνήματα σε ανοιχτή ακρόαση. Και μια ιδέα που ξεκινά σαν φάρσα, φέρνει στην επιφάνεια πολλά και διάφορα θέματα. Paris Can Wait, ως ιδέα ενδιαφέρουσα, ως εκτέλεση "μεχ" και κάτω, καμία χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, ούτε το φαγητό/κρασί αναδεικνύεται αρκετά και σίγουρα δεν φτάνει για να υποστηρίξει μιάμιση ώρα έργο. Και επειδή το ταξίδι είναι μικρό (Κάνες-Παρίσι) η "εξέλιξη" των χαρακτήρων είναι πάρα πολύ βιαστική. Παντελώς άνευρη σκηνοθεσία. 1
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 H αγαπη ειναι ελεφαντας (2000) το σταματησα στο πρωτο λεπτο, οταν η τυπισσα μπηκε σε παρακμιακη πολυκατοικια της αθηνας, και ο τυπος στο διαμερισμα του ειχε ενα τεραστιο παραθυρο που εβλεπε σε περιβολι με δεντρα. θεε μου... 1
FKLDS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 The witch (2015) Τα διάφορα σχόλια που διάβασα σε αυτό το νήμα, με ώθησαν να τη δω πρόσφατα. Προσωπικά, με εξέπληξε ευχάριστα. Πρόκειται για ταινία μυστηρίου-θρίλερ χωρίς τα υπερβολικά εφέ ή τρικ του χόλυγουντ. Νομίζω πως ο τρόπος που προσπαθεί ο σκηνοθέτης να παρουσιάσει την ιστορία της οικογένειας, παραπέμπει περισσότερο σε ασιατικό και όχι σε κινηματογράφο "δυτικού" τύπου. Χωρίς να χρησιμοποιεί εφέ, καταφέρνει να αποδώσει ατμόσφαιρα μυστηρίου. Σε ό,τι αφορά το στόρι της ταινίας,για όσα "υπερφυσικά" διαδραματίζονται και ταράζουν την οικογένεια, αν κάποιος προσπαθήσει να τα ερμηνεύσει λογικά, θα βρει απαντήσεις. Στο μόνο που δεν υπάρχει ερμηνεία, είναι το τελευταίο τέταρτο της ταινίας, όπου ο σκηνοθέτης (χρησιμοποιώντας πάλι υπερφυσικά στοιχεία) αφήνει τον θεατή να μαντέψει το τέλος της. 8/10 από εμένα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις