Mr.Basil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν το βαριέσαι ποτέ το We were soldiers που παίζει τώρα. True. Δοκίμασες το BlackHawk Down? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 True. Δοκίμασες το BlackHawk Down? Προφανώς. Τώρα τέλειωσα το The Wall, το οποίο ήταν δυστυχώς "λίγο" και μέσα στη wannabe ανατρεπτικότητά του, απεδείχθη πιο προβλέψιμο από τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, άρα δε σώθηκε ούτε από αυτό. 5/10. Μην το δείτε, δεν υπάρχει λόγος να χάσετε ένα 2ωρο με αυτόν τον τρόπο. Καλύτερα να ξαναδείτε το χορταστικό Lone Survivor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Προφανώς. Τώρα τέλειωσα το The Wall, το οποίο ήταν δυστυχώς "λίγο" και μέσα στη wannabe ανατρεπτικότητά του, απεδείχθη πιο προβλέψιμο από τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, άρα δε σώθηκε ούτε από αυτό. 5/10. Μην το δείτε, δεν υπάρχει λόγος να χάσετε ένα 2ωρο με αυτόν τον τρόπο. Καλύτερα να ξαναδείτε το χορταστικό Lone Survivor. Σου έχω και χειρότερο... Το mine Το μπέρδεψα με το wall ήταν αισχρή αλλά είπα να τη δω. Κακώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Σου έχω και χειρότερο... Το mine Το μπέρδεψα με το wall ήταν αισχρή αλλά είπα να τη δω. Κακώς Τα φίλτρα μου δεν μου επιτρέπουν να κατεβάσω/δω τέτοιου επιπέδου ταινίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τα φίλτρα μου δεν μου επιτρέπουν να κατεβάσω/δω τέτοιου επιπέδου ταινίες. Έκανα λάθος ειλικρινά και βαρέθηκα να το ψάξω. Κάπου στο 20 λεπτό λέω κάτσε ρε... Αρχίζει παρόμοια για αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 The Prophecy (1995) 8/10 Αναδρομή back to basics, μια ταινία που συνεχίζω να την βλέπω κατά καιρούς - Από τα αγαπημένα μου!! Μοναδικό, ατμοσφαιρικό και Christopher Walken... ΥΓ. Είναι πενταλογία αλλά μόνο τα 3 πρώτα αξίζουν. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Site: Shotcalller Εχουμε δει πολλες ταινιες με θεμα φυλακη-φυλακισμενοι, μερικες απο αυτες ειναι πολυ καλες κανα 2-3 ειναι αριστουργηματα και οι υπολοιπες ειναι κατω του μετριου . Η συγκεκριμενη ενω στην ουσια δεν προσφερει κατι φρεσκο -αλλωστε σχεδον εχει εξαντληθει το θεμα- ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ,εχει ενδιαφερον σε κρατα σε αγωνια .Η ερμηνεια του Waldau γνωστου απο το GoT ειναι αξιοπρεπεστατη, επισης εκανε πολυ δουλεια με το σωμα του για τις αναγκες του ρολου και αυτο φαινεται . 7.7/10 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 The Prophecy (1995) 8/10 Αναδρομή back to basics, μια ταινία που συνεχίζω να την βλέπω κατά καιρούς - Από τα αγαπημένα μου!! Μοναδικό, ατμοσφαιρικό και Christopher Walken... ΥΓ. Είναι πενταλογία αλλά μόνο τα 3 πρώτα αξίζουν. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε. πω τι μου θύμισες...θα συμφωνήσω τα τρία πρώτα ήταν μια χαρά με το πρώτο βέβαια να ξεχωρίζει με πρωταγωνιστή τον Λιακο... οφείλουμε να πούμε οτι τα δυο τελευταία ακολουθούν τελείως δικό τους story line.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Shot caller, πολύ ωραία ταινία, ο πρωταγωνιστής σε πείθει γενικά και περνάει η ώρα πολύ ευχάριστα 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 πω τι μου θύμισες...θα συμφωνήσω τα τρία πρώτα ήταν μια χαρά με το πρώτο βέβαια να ξεχωρίζει με πρωταγωνιστή τον Λιακο... οφείλουμε να πούμε οτι τα δυο τελευταία ακολουθούν τελείως δικό τους story line.... Τα 2 τελευταία (που δεν παίζει και ο Walken) απλά δεν έπρεπε να βγούν ποτε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Site: TheBig Sick Πολύ ευχάριστη έκπληξη, ο ελληνικός τίτλος και πάλι είναι άστοχος και θα κοστίσει σε πολλούς μια πολύ καλή εμπειρία. Αργεί λίγο να πάρει μπροστά αλλά η μέση της ταινίας είναι πάρα πολύ δυνατή. Αστεία (και αρκετό μαύρο χίουμορ) και προσπαθεί να αναφερθεί (με μόνο μερική επιτυχία ομολογουμένως) σε κάποια κοινωνικά/θρησκευτικά θέματα.Το τέλος και η αρχή δεν είναι δυνατά αλλά γενικά αξίζει να την δεί κανείς για τη μέση.Γενικά θα περάσει μάλλον σαν μία ακόμα ρομαντοκωμωδία αλλά είναι πολύ καλύτερη από την μέση ταινια του είδους.Ό,τι πρέπει για απόγευμα Κυριακής. 6.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τα 2 τελευταία (που δεν παίζει και ο Walken) απλά δεν έπρεπε να βγούν ποτε! Σωστά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Wind River (2017) Ανυπομονουσα για την ταινια αυτη διοτι ο σκηνοθετης και σεναριογραφος της ειναι ο ανθρωπος που εγραψε την αγαπημενη μου ταινια απο περσι,Hell or High Water,και οντας μεγαλος φαν των μοντερνων western δεν χρειαστηκε καν να δω βαθμολογιες και τρεηλερ για να παω να το δω. Και μπορω να πω οτι εν τελει εφυγα απολυτα ικανοποιημενος απο την ταινια. Πιστευω πως ειναι η πιο ωμη και αληθοφανης απο την τριλογια γουεστερν του Σερινταν. Με φανταστικα-τρομακτικα σκηνικα,που σε κανουν να νιωθεις απολυτα εκτεθειμενος στην δυναμη της φυσης,νιωθεις αβιαστα τα συναισθηματα των χαρακτηρων,οπου προφανως και βοηθουν οι εξαιρετικοι διαλογοι,οι οποιοι ομως σε καποιες σκηνες θα μπορουσαν να κοπουν εστω και λιγο. Το μονο μου προβλημα με την ταινια ηταν η ιστορια η οποια σε καποιο σημειο δεν μου εβγαλε απολυτο νοημα.Αλλα ηταν μια πολυ μικρη σκηνη και πιθανο πολυ μικρο plot hole που δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν εν τελει. 8,5/10,εξαιρετικη ταινια απο εναν σταθερα εξαιρετικο δημιουργο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μόλις είδα και απόλαυσα την "Κρυφή ομορφιά" με τον Will Smith http://www.imdb.com/title/tt4682786/ Δεν κατάλαβα γιατί η ταινία αυτή είχε τόσο αυστηρές κριτικές ωστόσο εγώ την απόλαυσα. Ωραίοι ηθοποιοί και όμορφες ερμηνείες. Θα την ξαναδώ συντόμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 The Prophecy (1995) 8/10 Αναδρομή back to basics, μια ταινία που συνεχίζω να την βλέπω κατά καιρούς - Από τα αγαπημένα μου!! Μοναδικό, ατμοσφαιρικό και Christopher Walken... ΥΓ. Είναι πενταλογία αλλά μόνο τα 3 πρώτα αξίζουν. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε. αν δεν κανω λαθος, η αρχικη τριλογια βασιζεται σε καποια βιβλικη ιστορια του εκπτωτου αγγελου που παιζει ο Walken. δεν μπορω να πω οτι ειμαι φαν της τριλογιας, παρολο που ειναι cult. αλλα για τους φανς του ειδους, προτεινεται ανεπιφυλαχτα. Πιστευω πως ειναι η πιο ωμη και αληθοφανης απο την τριλογια γουεστερν του Σερινταν. ποιο ειναι το τριτο γουεστερν που εκανε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις