ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Είδα colossal http://www.imdb.com/title/tt4680182/?ref_=nv_sr_1 Απρόσμενα καλό και πρωτότυπο. Είναι ιστορία ανθρώπινων σχέσεων και καταχρήσεων αλκοόλ που έδωσαν και έναν ψευτοGodzila χαρακτήρα που όμως δουλεύει για να παρουσιάσει την ταινία. Εξαιρετική η σχέση των δυο πρωταγωνιστών καθώς και από ηθοποιία αλλά και από χημεία τα πάνε εξαιρετικά. Η ταινία ξεκινάει σχετικά ανάλαφρα σαν να είναι καμιά γλυκανάλατη κομεντί αλλά όσο πάει "σκοτεινιάζει" και οι δυο κεντρικοί χαρακτήρες έχουν σοβαρές αλλαγές στον χαρακτήρα τους όπου και εκεί είναι το ποίντ. Αν την δείτε με λίγο ανοιχτό μυαλό και όχι να κολλήσετε στην επιφάνεια θα περάσετε σίγουρα καλά και θα την ευχαριστηθείτε. Προτείνετε και για παρέα και για μόνοι σας. Από εμένα θα πάρει πάντως 7/10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 The Dinner (3/10) - Περίμενα το τυπικό σαχλό δράμα με Ρίταρντ Γκιρ για να περάσει ευχάριστα η ώρα πριν τον ύπνο, αλλά αυτή εδώ δεν βλέπεται με τίποτα (btw ποιος καθιέρωσε αυτό το στυλ να αφήνουν επιτηδευμένα τις ταινίες χωρίς ending;;; ) Scarlet Johansson (2/10) - Κρίμα το κορίτσι King Arthur (3/10) - Η ταινία "φωνάζει" Guy Ritchie από χιλιόμετρα, αλλά δεν λέει να βλέπεις δράση RocknRolla (7/10) κατά τον 6ο αιώνα μ.Χ. Going In Style (3/10) - Σαχλό στόρυ και σκηνοθεσία με ελλείψεις. Για μένα καμία σχέση με τα αθάνατα R.E.D. που έχουν παρεμφερές concept και βλέπονται πολύ ευχάριστα. Boss Baby (4/10) - Παραήταν για μένα παιδικό το concept με τα μωρά, και παρά τις μερικές έξυπνες ατάκες για μεγάλους, δεν φτάνει τα καλά και αγαπημένα του είδους (Despicable κλπ). Συγκριτικά με συναφή λιγότερο προβεβλημένα animation, στο Sausage Party θα έβαζα 6/10 ως πιο πικάντικο, στο Leap! 5/10 ως πιο ρομαντικό. Hippopotamus (6.5/10) - Ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις του εγγλέζικου σινεμά αν και "χάνει" λίγο στα σημεία, αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις αρκεί να είσαι λίγο σινεφίλ και να μην βαθμολογείς με 7/10 τα John Wick. SHOT CALLER (8/10) - Επιτέλους μια ταινία της προκοπής μετά από πολύ καιρό!!! Δεν θα εκπλαγώ αν βγει υποψήφια για διάκριση. Εντυπωσιακό, δυνατό, φορτισμένο, ισορροπημένο, με αρώματα βατόμουρου και διακριτικές τανίνες. Τολμώ να πω ένα κλικ καλύτερο από Sicario που του μοιάζει λίγο (που για μένα είναι η 2η καλύτερη του Καναδού μετά το αριστουργηματικό Incendies). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Shot caller 2017. Άνετα στις καλύτερες της χρονιάς. 8.5/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 wick 2 Οχι οχι. Το ενα σαφως καλυτερο για μενα με καλυτερη ατμοσφαιρα.. Το 2 το ξεχειλωσαν.. Δλδ ποσο δυσκολο ειναι οι <κακοι> να κατσουν πισω απο καπου και να πυροβολουν? Πρεπει ντε και καλα να τρεχουν κατα πανω του?? Η αστυνομια σε ολοκληρο μετρο που ηταν? Οχι δεν μου αρεσε, Ελπιζω να μη βγει 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εγω το wick 2 δεν αντεξα να το δω ολόκληρο..Στο 1 θα βαλω: 6,9/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Space between us. 3/10. Epic μπουρδα. Ολο fake και παραλογο. Το pacific rim καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Είδα σήμερα, μετά από αρκετό καιρό που το είχα στην watchlist μου, το Ringu. Και απογοητεύτηκα. Την αμερικανική εκδοχή την είχα δει όταν βγήκε, το 2002. Αν και έχουν περάσει 15 χρόνια, θυμάμαι πως μου άρεσε (και της έχω βάλει 7/10 στο imdb). Ίσως για αυτό περίμενα πολλά από το Ringu. Για κάποιο λόγο, είχα βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και περίμενα μια εξαιρετικά τρομακτική και ποιοτική ταινία, με καταπληκτική ατμόσφαιρα. Τελικά, αυτό που είδα δεν είχε καμία σχέση με ταινία τρόμου. Πέρα από το ότι ήταν εξαιρετικά βαρετό σε κάποια σημεία και δεν προκαλούσε καμία ιδιαίτερη αγωνία στον θεατή, δεν είχε και καμία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ή σκηνοθεσία, κάτι που το κάνει μια σχετικά άσχημη, στο μάτι, ταινία. Αποτελεί παράδειγμα ταινίας τρόμου που αν και δεν χρησιμοποιεί καθόλου jumpscares, δεν είναι καλή. Άλλο τέτοιο παράδειγμα είναι για εμένα το It Follows. Σε αντίθεση, ας πούμε, με το Babadook που ήταν πολύ καλό. 3/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Site: Liveby the night Γκαγκστερικη ταινια απο τις χειροτερες του ειδους με εξαιρεση το επιπεδο της παραγωγης .Και να μην την δειτε δεν χανετε τιποτα ... 5.8/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Site: The Art of the Steal 4/10 Είχα όρεξη να δω μια heist ταινία και μετά από κανένα δεκάλεπτο πέτυχα αυτήν σε κάποια λίστα και μου φάνηκε ακριβώς ότι ήθελα, όχι πολλά πολλά απλά κατευθείαν heist, βλέπω και τον Κurt Russel και τον Jay Baruchel που τους έχω και μια συμπάθεια και ψήθηκα να την δώ. Τι να πω η ταινία ήταν απλά τόσο προβλέψιμη που και να την έκλεινα στο σαρανταπεντάλεπτο δεν έχανα και τίποτα. Η ηθοποιία μέτρια και σε κάποιες σκηνές έφτανε την απαράδεκτη και γενικότερα η ταινία δεν έχει τίποτα που να την κάνει να ξεχωρίζει, ώρες ώρες θύμισε επεισόδιο μέτριας τηλεοπτικής σειράς. Το οτι στο imdb έχει βαθμολογία πάνω του 6 με ξεπερνάει, και ακόμη περισσότερο γιατί απέχει μια μονάδα και κάτι από το Oceans 11 που είναι κλάσεις ανώτερη ταινία του είδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Basil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Space between us. 3/10. Epic μπουρδα. Ολο fake και παραλογο. Το pacific rim καλυτερο Πραγματικά ξεκινά με υποσχέσεις αλλά γρήγορα ξεφουσκώνει. Το pacific rim πάντως δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Site: Liveby the night Γκαγκστερικη ταινια απο τις χειροτερες του ειδους με εξαιρεση το επιπεδο της παραγωγης .Και να μην την δειτε δεν χανετε τιποτα ... 5.8/10 Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2017 από KilliK 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Get out ( 2017) WTF!!! Χάσιμο χρόνου. 2 ωρες από τη ζωή μου που δε θα πάρω πίσω ποτέ. Ποιος βλέπει τέτοιες ταινίες και τους βάζει και καλό βαθμό μάλιστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Miss Sloan 7.5/10 Κάποιος σύντροφος, καπιταλιστής, πρότεινε αυτήν την ταινία - ωδή στη μαλακία που δέρνει τους Αμερικάνους και τη νομίζουν για δημοκρατία, ελευθερία κλπ κλπ. Στη χώρα που καθημερινά σκοτώνονται περισσότεροι άνθρωποι από όπλα, απ΄ό,τι λαγοί στο χωριό μου σ' ολόκληρη την κυνηγετική περίοδο, το πανίσχυρο λόμπι της οπλοκατοχής προσπαθεί λυσσασμένα να κόψει ένα νομοσχέδιο που θα βάζει φραγμούς στην ασύδοτη οπλοκατοχή. Σε ένα κομφούζιο ανηθικότητας, διαπλοκής, διαφθοράς, υποκρισίας και καταχρήσεων παντός είδους, μια αποφασισμένη λομπίστρια προσπαθεί να κερδίσει με κάθε μέσο. Η ταινία έχει πολύ καλό ρυθμό για το είδος της και σενάριο και βλέπεται απνευστί. Παρά το ότι είναι μια ακόμη περίπτωση προπαγάνδας του ηλιθιότερου και γελοιότερου είδους ...δημοκρατίας στο δυτικό κόσμο (μέχρι και γκρίζα διαφήμιση Bush junior είχε το πακέτο...αν έχουμε το Θεό μας δλδ....), όπου στο τέλος θριαμβεύει το ντεμοκρασι, (γαμώ το φελέκι μου....), εντούτοις κάνει άριστα αυτό που θέλει ο μέσος θεατής - να περάσει καλά ένα δίωρο. Θα τη λατρέψουν όσοι τρελαίνονται για θεωρίες συνωμοσίας και πολιτικά θρίλερ, όπως εγώ. Η Τζέσικα Τσαστεην είναι εξαιρετική ηθοποιός - ίσως η καλύτερη της γενιάς της στο Αγιοκούτσουρο. Είχα καιρό να απολαύσω γυναικεία ερμηνεία τέτοιου επιπέδου και να δω ηθοποιό να σηκώνει όλη την ταινία πάνω της. Συνήθως οι γυναίκες ηθοποιοί παίζουν με τα προσόντα τους από το ...λαιμό και κάτω! Εδώ αξίζει κανείς να δει την ταινία μόνο και μόνο για την τρικυμία των συναισθημάτων που βγάζει με το πρόσωπό της η Τζέσικα. Μανωλιό, εσύ που είσαι κι ευσυγκίνητος, να τη δεις και θα με φχαριστάς! Τι κάνει πάλι ο αθεόφοβος ατάλαντος ; Το Νονό ;;; Σαν παγωτατζής είναι με το άσπρο κοστούμι! Σύλλογος αντιπαθούντων την οικογένεια σκιτζήδων με το όνομα Άφλεκ Εγω το wick 2 δεν αντεξα να το δω ολόκληρο..Στο 1 θα βαλω: 6,9/10 Να το κάνουμε 3.9/10 να είμαστε και πιο ρεαλισταί; ΑΝ είναι δυνατόν ο πιο φλούφλης εβερ (Λέλο έλα! Θα'ρθεις; Θα κάνουμε μπανάνα!) ηθοποιός, να κάνει άξον μούβις και να δέρνει κόσμο.... Πιο πειστικός θα ήταν ο Φουρθιώτης, αν τραβούσε ένα γκρα και τη μπουμπούναγε στον φαιδρό πρώην της Βίσση.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Site: KingArthur: Legend of the Sword Μου αρεσει πολυ ο τροπος που κινηματογραφει ο Guy Ritchie ειναι εξαιρετο δειγμα του συγχρονου Βρετανικου κινηματογραφου . Καταιγιστικη εναλλαγη παραλληλων πλανων ,γρηγοροι ατακαδορικοι διαλογοι ,στοπ καρε ,μονταζ για σεμιναριο ,εμβολιμο μπρος πισω στον χρονο και μαυρο χιουμορ. Και ενω αυτο το υφος δειχνει παραταιρο σε ταινια μυθοπλασιας-εποχης καταφερνει να μην ξενιζει αλλα ενσωματωνει αυτα τα στοιχεια αριστοτεχνικα . Εντυπωσιακα εφε ,υψηλο επιπεδο παραγωγης και εχουμε ενα δεμενο σφιχτο συνολο χωρις ομως να προσεγγιζει τα "διαμαντια "που μας εχει δωσει στο παρελθον . Ο Hunnman ειναι το ανερχομενο αστερι αυτης της γενιας θα δουμε πολλα στο μελλον απο αυτον τουλαχιστον απο εμπορικης πλευρας. 7.4/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εγω το wick 2 δεν αντεξα να το δω ολόκληρο..Στο 1 θα βαλω: 6,9/10 Παλι καλα να λες......εγω ουτε το πρωτο δεν ειδα ολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις