Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

LIFE

Αρκετά καλό sci-fi horror για τους λάτρεις του είδους, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερα πρωτότυπο. Απλό και tο the point θα έλεγα. 7/10

Και εκεί που πήγα να χαρώ στο τέλος που την γλίτωσε η ομορφούλα.. μου βγήκε ο Gyllenhaal..   :-( 

Κάτι έχασες, κανείς δε τη γλύτωσε :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

The machinist καταπληκτική ταινία με τρομερά μηνύματα αν και αυτό στην αρχή δεν φαίνεται.Επίσης τρομερή ερμηνεία του bale και απίστευτο σοκ με το πόσο αδύνατος είναι. 8/10

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...σίγουρα την είδες μέχρι τέλους; Μήπως έφυγες/την άφησες λίγο πριν;

Κάτι έχασες, κανείς δε τη γλύτωσε :P

Για το LIFE

Ναι ρε παιδιά για το τέλος λέω. Πάνω που περιμένεις να βγει ζωντανή η κοπέλα από το pod που έπεσε στη γη ήταν ο Gyllenhaal με τον Calvin.

Και btw ήταν κι ο Calvin μέσα μεν, αλλά δεν είδαμε τον Gyllenhaal να πεθαίνει επομένως μην είστε τόσο σίγουροι ότι πέθανε αν το πάνε για sequel, που είναι πιθανό. Πιθανότατα ο Calvin τον άφησε ζωντανό επίτηδες κιόλας για να έχουν ένα λόγο να το ανοίξουν. Από την στιγμή που το άνοιξαν, αυτό που τον νοιάζει είναι να βγει, δεν τον νοιάζει τόσο ο Gyllenhaal.

https://www.youtube.com/watch?v=4j48qFTRS68

Επεξ/σία από Gilmaru

Για το LIFE

Ναι ρε παιδιά για το τέλος λέω. Πάνω που περίμενα να βγει ζωντανή η κοπέλα από το pod που έπεσε στη γη ήταν ο Gyllenhaal.

Και btw ήταν κι ο Calvin μέσα μεν, αλλά δεν είδαμε τον Gyllenhaal να πεθαίνει επομένως μην είστε τόσο σίγουροι ότι πέθανε αν το πάνε για sequel, που είναι πιθανό.

https://www.youtube.com/watch?v=4j48qFTRS68

Ναι βρε το καταλάβαμε πως εννούσες αυτό απλά σου λέμε πως ούτε αυτός λογικά τη γλυτώνει καθώς είναι μέσα σε μια κάψουλα με ένα επιθετικό οργανισμό που όσο τρώει αναπτύσεται

1. Ποιος τον χέζει τον Gyllenhaal ούτως ή άλλως. :P Εμένα με νοιάζει η Rebecca μου..   :cry: http://www.imdb.com/name/nm0272581/?ref_=tt_ov_st_sm

2. Ποτέ μην θεωρείτε τέτοια πράγματα δεδομένα. Είναι ηθοποιός "όνομα" και δεν τον είδατε να πεθαίνει on screen σε ταινία που υπάρχει ενδεχόμενο για sequel;; Είναι ζωντανός μέχρι αποδείξεως του εναντίου. :D

So, ειδα και το John Wick 2 αλλα δεν καταλαβαινω γιατι του εβαλαν υψηλοτερη βαθμολογια απ'το 1ο.

Μου φανηκε ακομα πιο τραβηγμενο απ'τα μαλλια και σαν τα πιστολιδια να κρατουσαν υπερβολικα πολλη ωρα.

Τουλαχιστον ειχε μετα τα μισα κατι ωραιες σπλατεριες που μου τραβηξαν το ενδιαφερον.

Επισης περιμενα μια ολοκληρωση, να κλεισει ο κυκλος με τον John Wick ειτε να πεθαινει στο τελος ειτε να καταφερνει να συνεχισει την ζωη του. Αλλα τιποτα απ'αυτα δεν ηρθε...και το τελος που ειδα μου αφησε την αισθηση οτι οι παραγωγοι της ταινιας ενδιαφερονται για αρμεγμα με αλλη μια συνεχεια...

5.5-6/10 λοιπον, καμία σχεση με την αισθηση που μου αφησε η 1η ταινια.

• Like 3

Ghost in the shell (2017)

Στο κοντινό μέλλον ένας γυναικείος εγκέφαλος που έχει εμφυτευθεί σε ένα ρομποτικό σώμα ίδιο με της Scarlett Johansson ψάχνει να βρει έναν παρανοϊκό που χακάρει ανθρώπους που έχουν κάνει εμφυτεύσεις ρομποτικών τμημάτων.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το anime στο οποίο βασίστηκε η ταινία δεν μου είχε πει και πολλά ούτε όταν το είδα παλιά, ούτε πρόσφατα που το φρεσκάρισα για να βεβαιωθώ ότι δεν είχα χάσει κάτι. Καλό μου φάνηκε, αλλά όχι και τίποτα το εξαιρετικό, τα όποια δε μηνύματά του μπορεί το μακρινό 1995 να είχαν κάποια-μικρή-πρωτοτυπία, σήμερα όμως είναι ψωμοτύρι. Άλλωστε το Blade runner  είχε ήδη πει τα περισσότερα πάνω από μια δεκαετία πριν, και οι Asimov και Dick ακόμη παλιότερα. 

Υπό αυτό το πρίσμα, η ταινία μου φάνηκε πιο καλή από το anime. Καταρχάς, ο σκηνοθέτης δούλεψε με πολύ κέφι και αυτό φαίνεται παντού στην σκηνοθεσία με πρωτότυπες λήψεις-η top-down σκηνή την ώρα που η ομάδα μπουκάρει στο κρυσφήγετο του κακού μου έμεινε. Φωτογραφία, σκηνικά, κοστούμια, μακιγιάζ, όλα όμορφα και αρμονικά. Η υπόθεση μόνο χαλαρή σχέση έχει με το anime και, τελικά, απορώ γιατί η παραγωγή διάλεξε να συνδέσει την ταινία με το anime, αφού αυτή στεκόταν μια χαρά και από μόνη της. Όσο για το περιβόητο whitewashing με την Johansson έλεος, λες και η Major του anime ήταν από μέσα από το Kyoto.

Τι δεν μου άρεσε; Τα συνεχώς ξυνισμένα μούτρα της Johansson. Από το πρώτο πλάνο ήταν στραβωμένη, την ήθελα πιο ανέκφραστη/ψυχρή.

Συνολικά έχουμε μία καλοφτιαγμένη, βατή ταινία επιστημονικής φαντασίας, ούτε τελείως ανάλαφρη αλλά ούτε και υπερβολικά βαριά, με υψηλής ποιότητας παραγωγή, άδικα χαντακωμένη από τον τίτλο της και την οργή που συγκέντρωσε από τους οπαδούς του anime.

• Like 1

Brimstone  Σε πολλά σημεία της ταινίας έπαιζα με το κινητό.Δεν ήταν τόσο κακή όσο φάνηκε στην αρχή αλλά καμία σχέση με αυτά που είχα διαβάσει.Προσπάθησε να περάσει κάποια ωραία μηνύματα και με ωραίο τρόπο κιολας αλλά τα κλισέ που ήταν και κάμποσα χαλάνε την συνολική εικόνα της ταινίας.έφαγε ff σε κάποια σημεία γιατί ήταν καθαρά για να γεμίσουν τις 2.30 ώρες.Δεν χρειαζόταν τόσο ξεχείλωμα, το πολύ 2 ώρες θα ήταν κομπλέ.6/10 για τις ηλίθιες σκηνές που υπάρχουν και τις έχω δει σε άλλες 100 ταινίες.

Ο παπάς τσακ νόρις φάση, δεν πεθαίνει ούτε με πυρηνικά.Του έκοψε το λαιμό η άλλη και αυτός μετά ζουσε.Ο τζον σνοου που τον είχαν και πρώτη μούρη στο εξώφυλλο πάνω από 5 λεπτά δεν έπαιξε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
 Άλλωστε το Blade runner  είχε ήδη πει τα περισσότερα πάνω από μια δεκαετία πριν

η θεματολογια του BR δεν εχει σχεδον καμια σχεση με αυτη του GITS. το κοινο τους σημειο ειναι κυριως τα visuals.

επισης το BR αγγιζει τα οποια φιλοσοφικα ζητηματα του επιφανειακα, αφου σεναριακα ειναι αδυναμο. το GITS εχει περισσοτερο μεδουλι.

Επεξ/σία από KilliK

To the bone Αφορά μια κοπέλα που έχει νευρική ανορεξία.Η πρωταγωνίστρια παίζει τόσο καλά τον ρόλο που παθιάζεσαι και της ρίχνεις καντήλια.Δυστυχώς αυτό το πράγμα είναι μάστιγα (όπως και πολλά άλλα) και η ταινία το παρουσιάζει εξαιρετικά όχι μόνο το τι κάνει η ίδια αλλά και τους γύρω της που νομίζουν πως την βοηθάνε.Κατά την γνώμη μου είναι must see γιατί αγγίζει ένα πολύ δύσκολο θέμα που μαστίζει πολλές κοπέλες και περνάει πολύ δυνατά μηνύματα.7/10 

The circle. http://m.imdb.com/title/tt4287320/

Υποτιμημενη ταινία. Την εποχή του Facebook live και του Snapchat την θεωρώ άκρως επικαιρη. Υπερβαλλει και καλά κάνει, κατά την γνώμη μου πρέπει να το βλέπουν όλα τα παιδιά πριν πάρουν κινητο.

Όσοι ασχολούνται με τεχνολογία ξέρουν ότι δεν είναι τόσο απίθανο ένα τέτοιο μέλλον.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει την βαθμολογία στο imdb.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...