Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 cloverfield lane ταινιάρα.σε κρατάει σε τρομερό ρυθμό και μια λες θα γίνει αυτό μια το άλλο.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοιο τέλος.

αφού είχε δίκιο αυτός με το καταφύγιο τότε το help στο τζάμι ποιος το έγραψε?

το the spectacular now που αναφέρθηκε, ενώ το είδα δεν θυμάμαι τίποτα.έβαλα να ξαναδώ λίγο αλλά πάλι δεν θυμάμαι τίποτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 cloverfield lane ταινιάρα.σε κρατάει σε τρομερό ρυθμό και μια λες θα γίνει αυτό μια το άλλο.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοιο τέλος.

Αυτο πραγματικα μου ειχε διαφυγει.. Οποιος μπορει να μας διαφωτισει!

Παντως εγω περιμενα αυτη την εξελιξη της ταινιας απο το πρωτο 10λεπτο.

το the spectacular now που αναφέρθηκε, ενώ το είδα δεν θυμάμαι τίποτα.έβαλα να ξαναδώ λίγο αλλά πάλι δεν θυμάμαι τίποτα.

Το μήνυμα το έγραψε κάποιο από τα υπόλοιπα κορίτσια που είχαν μείνει αιχμάλωτα στο καταφύγιο παλαιότερα. (Τελικά δεν είχε δίκιο μόνο αυτός με το καταφύγιο, αλλά και η κοπέλα). Δεν είναι όμως τόσο σαφές ποιος από τους δύο άνδρες ήταν αυτός που απήγαγε τα κορίτσια. Μάλλον ο Goodman.

• Like 1

Alien Covenant. Μέτρια ταινία. Είχα "στεναχωρηθεί" που δεν είχα μπορέσει να πάω σινεμά να την δω.

Καλύτερα που δεν πήγα. Δεν μου άρεσε καθόλου το στόρι.

http://www.imdb.com/title/tt2316204/

Τα πάντα γύρω από ένα παρανοϊκό ρομπότ. Τίποτε απολύτως για τον πολιτισμό τον δημιουργών.

Στην τρυφερή σκηνή των ρομπότ γέλασα και και είπα, καλύτερα που δεν πλήρωσα εισιτήριο.Μεν μου πει

κανείς πως έχτιζε τον χαρακτήρα των ρομπότ...

Link.png Site: Thewizard of lies

Η ιστορια της οικονομικης απατης δισεκατομμυριων μεσω ποντζι σχηματος  του Madoff.

Xιλιοειπωμενο concept  χρηματιστηριακων φουσκων και παρομοιων σεναριων .Το ιδιαιτερο εδω ειναι το μεγεθος της απατης και η χρονικη διαρκεια που αυτη εξελισσεται .

Αξιοσημειωτη η ερμηνεια του De Niro  που ειχα καιρο να τον δω σε ερμηνευτικο ρεσιταλ.

Φαινεται να απολαμβανει το ρολο δινοντας μια μεστη παρασταση  χωρις τα κλασικα χαρακτηριστικα του -στον βαθμο που αυτο ειναι δυνατο-   που απογειωσαν την καριερα του αλλα εχουν  αρχισει να κουραζουν σε συνδυασμο με  τις αστοχες επιλογες ταινιων  που εκανε προσφατα για ηθοποιο τετοιου βεληνεκους .

Το εργο δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, βλεπετε χωρις να κανει την διαφορα .

6.7/10

• Like 1

Αυτο πραγματικα μου ειχε διαφυγει.. Οποιος μπορει να μας διαφωτισει!

Παντως εγω περιμενα αυτη την εξελιξη της ταινιας απο το πρωτο 10λεπτο.

Εννοεις οτι περιμενες το τελος τελος της ταινιας που οκ αποδεκτο, η και ολες τις ενδιαμεσες ανατροπες,επειδη κατα τη γνωμη μου δεν μπορεις να περιμενεις ευκολα κατι τετοιο...

the best of me

την είχε χθες στο σταρ. τί ήθελα και την είδα. ένα συνονθύλευμα άστοχου καστ ηθοποιών, και μία ιστορία που κρυβει μία άλλη υποκείμενη ιστορία και η ταινία εναλλάσσεται μεταξύ του παρελθόντος και παρόντος. Πρωτη φορά βλέπω τέτοιον εκβιασμό συναισθημάτων , και αυτό είναι που τελικώς εξαναγκάζει την ταινία να  επανεκκινεί μέ άλλο turning point στο δεύτερο μισό της. το πρώτο μισό, είναι το γνωστό κλισεδιάρικο ρομάντζο, εύπεμπτο και άκρως προβλέψιμο και ο κλασσικός filler χαρακτήρας που ο σεναριογράφος κάνει ό,τι μπορεί για να τον μισήσεις προκειμένου να δικαιολογήσει τη στροφή της πρωταγωνίστριας αλλά και να έλθει ως ανακούφιση στον θεατή. Είναι δηλαδή αντιπαθητικός επειδή έτσι έπρεπε να είναι και όχι γιατί κάτι έγινε και μετατράπηκε. Ετσι αυτοαναιρείται η πρωταγωνίστρια όσον αφορά την επιλογή της. Δεύτερον και ξεκαρδιστικότερο, εκτός του ότι οι νεαρότερες εκδοχές των κυριών πρωταγωνιστών δεν έχουν καμία μα καμία εμφανισιακή ομοιότητα, έχουν και διαφορετική γλώσσα του σώματος με αποτέλεσμα να νομίζεις πως προκειται για άλλους ανθρωπους και όχι για τους ίδιους. Ειδικώς ο «πιτσιρικάς» marsden φαίνεται μεγαλύτερος σε ηλικία από τον ωριμο marsden , wtf? Μου θύμησε μία ελληνική σαπουνόπερα , που η μητέρα ενός πρωταγωνιστή ήταν μικρότερη από το παιδί της(!!!).

τέλος πάντων , ενώ θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε πολύ αλαφρότερη ταινία εντούτοις γίνεται μία τρελή στροφή στο δεύτερο μισό ,κάτι το οποίο προσθέτει τουλάχιστον άλλα 45 περιττά λεπτά διάρκειας, ξεχειλώνοντας την όσο δεν πάει ... ο θεατής αποκολλάται από τους πρωταγωνιστές  

και η ταινία πάει οσο στραβα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος να πάει στραβά , επειδή «έτσι». Γίνεται αμέσως κατανοητό ότι ο συγγραφέας προσέθεσε εκ των υστέρων αυτό το τέλος στο βιβλίο του , επειδή είχε στο μυαλό του πως ένας δακρύβρεχτος επίλογος θα την καταστήσει αριστούργημα στο μυαλό του θεατή.

με  τις αστοχες επιλογες ταινιων  που εκανε προσφατα για ηθοποιο τετοιου βεληνεκους .

δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλες επιλογες για εναν χολυγουντιανο ηθοποιο προχωρημενης ηλικιας, οσο καλος και να ειναι. αυτο ειναι ακομη χειροτερο για τις γυναικες, των οποιων η καριερα εχει ημερομηνια ληξης στα 30.

τεσπα, αναμενουμε το big comeback μαζι με Pacino, Keitel και Pesci, στο επερχομενο The Irishman του Scorsese. 

δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλες επιλογες για εναν χολυγουντιανο ηθοποιο προχωρημενης ηλικιας, οσο καλος και να ειναι. αυτο ειναι ακομη χειροτερο για τις γυναικες, των οποιων η καριερα εχει ημερομηνια ληξης στα 30.

τεσπα, αναμενουμε το big comeback μαζι με Pacino, Keitel και Pesci, στο επερχομενο The Irishman του Scorsese.

..όχι άλλο Πατσίνο! Ο τύπος καραγκιοζοποιείται ασύστολα όσο περνούν τα χρόνια!

Πάντως για το ερώτημα που τεθηκε νωρίτερα, οι μεγάλοι ηθοποιοί θα έπρεπε να γυρίζουν ανεξάρτητες παραγωγές και νεους σκηνοθέτες. Και οι αμοιβές τους να είναι ποσοστό επί των εισπράξεων.

Αν σέβονται την πορεία τους. Διαφορετικά, πίσσα και πούπουλα για κάθε χολυγουντιανή φλόμπα που βγαζουν....

• Like 1

Εννοεις οτι περιμενες το τελος τελος της ταινιας που οκ αποδεκτο, η και ολες τις ενδιαμεσες ανατροπες,επειδη κατα τη γνωμη μου δεν μπορεις να περιμενεις ευκολα κατι τετοιο...

Καταλαβα οτι ο Goodman λεει την αληθεια απο την αρχη. Οχι για τους εξωγηινους, αλλα οτι οντως εχει μολυνθει ο αερας απο κατι. Αλλιως ποια θα ηταν η εκπληξη της ταινιας. Τα αλλα δυο ατομα που την εβλεπαν επαθαν πλακα, δυστυχως εγω που το προεβλεψα απο την αρχη, οχι. Θα παθαινα πλακα εαν στα αληθεια την ειχε απαγαγει και ελεγε ψεμματα!

Καταλαβα οτι ο Goodman λεει την αληθεια απο την αρχη. Οχι για τους εξωγηινους, αλλα οτι οντως εχει μολυνθει ο αερας απο κατι. Αλλιως ποια θα ηταν η εκπληξη της ταινιας. Τα αλλα δυο ατομα που την εβλεπαν επαθαν πλακα, δυστυχως εγω που το προεβλεψα απο την αρχη, οχι. Θα παθαινα πλακα εαν στα αληθεια την ειχε απαγαγει και ελεγε ψεμματα!

Ναι το θεμα ειναι ομως οτι πραγματι ο Goodmann την απηγαγε.Δεν ειχε ως αρχικο του σκοπο να την σωσει απο εξωγηινους,δεν ειχε δει ακομα εκεινη την κοκκινη εκρηξη που αναφερθηκε μετα.Αυτος ειναι και ο λογος που σκοτωσε τον αλλον επειδη ηθελε να αρχισει να ερχεται πιο κοντα της,οπως υποθετω ειχε κανει και στην αλλη κοπελιτσα που απηγαγε παλιοτερα.

Under the Skin (2013)

Σιγουρα μια απο τις πιο ιδιαιτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου.

Ειναι σαφες σχεδον απο την πρωτη "σκηνη" της ταινιας οτι παιρνει τεραστια επιρροη απο Κουμπρικ και ειδικα απο το 2001.Και καθολη την διαρκεια της,η ταινια σε κραταει σε ενδιαφερον με τον ιδιο ανεξηγητο και υπνωτικο τροπο που σε κραταει και ο Κουμπρικ.Και θα δωσω συγχαρητηρια στους δημιουργους επειδη καταφεραν να παρεχουν τετοιου ειδους εμπειρια στον θεατη,χωρις το τεραστιο μπατζετ με τα μεγαλειωδη σκηνικα και τεχνικα εφε που ειχε στην διαθεση του ο Κουμπρικ.

Η Σκαρλετ ειναι εξαιρετικη,εχει ελαχιστο διαλογο,ο οποιος ειναι εν μερει ασημαντος.Το μονο που εχει σημασια ειναι οι εκφρασεις και οι κινησεις της ηθοποιου.

Το μουσικο σκορ ειναι καταπληκτικο,ταιριαζει απολυτα με το υφος του εργου.Εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια σε ταινιες με εξαιρετη μουσικη γι'αυτο και λατρευω ταινιες οπως Eastern Promises,In the Mood for Love,Eyes Wide Shut κ.α.

Το μονο μου προβλημα ειναι πως σε καποιες ελαχιστες σκηνες,θα μπορουσε να κοψει λιγο δευτερολεπτα,που πιστευω οτι ηταν αχρειαστα.Αλλα θεωρω οτι ειναι σαν να λεω πως θα επρεπε να κοπουν καποια λεπτα απο το τελευταια μισαωρο του 2001....

Εν συντομια,ενδιαφερουσα πλοκη,αν μπορει κανεις να την πει πλοκη,πολυ ομορφα μηνυματα,εξαιρετικη σκηνοθεσια και φωτογραφια,και ειδικα φωτισμος.Ομορφο τελος.Τι αλλο μπορεις κανεις να ζητησει απο ενα εργο.

9/10

Πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι πολλες απο τις σκηνες μεσα στο βαν,ηταν αληθινες σκηνες με καθημερινους ανθρωπους,που δεν ειχαν συνειδητοποιησει οτι μιλουσαν σε ηθοποιο,κατι που δινει νεο βαθος κατα τη γνωμη μου στην ταινια.

• Like 1

LIFE

Αρκετά καλό sci-fi horror για τους λάτρεις του είδους, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερα πρωτότυπο. Απλό και tο the point θα έλεγα. 7/10

Και εκεί που πήγα να χαρώ στο τέλος που την γλίτωσε η ομορφούλα.. μου βγήκε ο Gyllenhaal..   :-( 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...