Thisamenis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το Κορίτσι με το Τατουάζ Πολλά έγραψες! Το θέμα είναι να πεις δυο λόγια και να δώσεις ένα Link της ταινίας. Το ποστ σου δε λέει τίποτα. Δεν έχεις γράψει ούτε καν τον original τίτλο και δεν αναφέρεις σε ποιά από τις δύο ταινίες αναφέρεσαι. Πάντως επειδή έχω δει την τριλογία θεωρώ την Νορβιγική καλύτερη του αμερικάνικου remake. Στη Νορβηγική ταινία η Lisbeth τα σπάει. EVA φαίνεται πολύ καλή. Θα την κατεβάσω άμεσα. Για όποιον θέλει να διαβάσει κάτι παραπάνω για την ταινία: http://www.imdb.com/title/tt1298554/ http://www.evalapelicula.com/
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πολλά έγραψες! Το θέμα είναι να πεις δυο λόγια και να δώσεις ένα Link της ταινίας. Το ποστ σου δε λέει τίποτα. Δεν έχεις γράψει ούτε καν τον original τίτλο και δεν αναφέρεις σε ποιά από τις δύο ταινίες αναφέρεσαι. Κάποιοι θέλουν να είναι minimal στις διατυπώσεις τους, δε χρειάζεται να μας δίνουν συνέχεια μασημένη τροφή. Όταν κάτι το αναλύεις πολύ εκτός από τη μαγεία χάνεται και το σασπένς. Εμένα προσωπικά με κέρδισε το ποστ της γλυκούλας89.
medgio01 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 The Skin I Live In. 2η φορα που βλεπω το συγκεκριμενο εργο, πολυ ωραιο, πολυ προτωτυπο, δεν βλεπουμε καθε τρεις και λιγο εργα με τετοια σκηνικα, πολυ ψαγμενο και πολυ σάϊκο ο Almodovar. Το εργο στην αρχη μπορω να το πω αρκετα βαρετο μεχρι να μας παει πισω στον χρονο και να μας δειξει τι ακριβως ειχε γινει, απο εκει και περα αποκταει μεγαλο ενδιαφερον, μπορω να πω οτι μενεις μ@λ@κ@ς. Αξιζει να το δειτε οσοι δεν το εχετε κανει ακομη. 8/10 phyco ναι ψαγμένο δε θα το έλεγα.Σοκάρει μέσω του σεναρίου του.Προσωπικά δεν μπορώ να πω αν μου άρεσε ή όχι.
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ειδα το payback με τον μελ γκιμπσον, απο τις ελαχιστες ταινιες του που μου αρεσαν
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ειδα το payback με τον μελ γκιμπσον, απο τις ελαχιστες ταινιες του που μου αρεσαν :confused: τοσα διαμαντια υπαρχουν....
blacktulip Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ειδα χθες το underworld το καινούργιο.Καμμια σχέση με τα προηγούμενα 3,σε βάζει σε μια τελείως καινούργια ιστορία και νοοτροπία.Θα μπορούσε να την δει και κάποιος που δεν έχει δει και τα προηγούμενα. Για εμένα τελείωσε η ταινία και περίμενα να δω την συνέχεια.Δειτε την . Underworld: Awakening
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ειδα χθες το underworld το καινούργιο.Καμμια σχέση με τα προηγούμενα 3,σε βάζει σε μια τελείως καινούργια ιστορία και νοοτροπία.Θα μπορούσε να την δει και κάποιος που δεν έχει δει και τα προηγούμενα. Για εμένα τελείωσε η ταινία και περίμενα να δω την συνέχεια.Δειτε την . Underworld: Awakening στο τελος του εργου εκει που λες οτι θαναι το τελευταιο της σειρας σε κανει να λες "ναι ενταξει περιμενουμε και το 5ο μερος".
blacktulip Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 στο τελος του εργου εκει που λες οτι θαναι το τελευταιο της σειρας σε κανει να λες "ναι ενταξει περιμενουμε και το 5ο μερος". ακριβως,ασε που ηταν σαν προλογος και οταν τελειωνει η ταινια περιμενεις να δεις επιτελους την ιστορια να εξελισσεται και την δραση.
RottenLungs Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγω χθές είδα την ταινία Μήτσος ο Ρεζίλης. Εντάξη τι να πείς για τον Μουστάκα;;; Το σενάριο τίποτα το ιδιαίτερο και ενώ ξεκίνησε δυνατά απο την μέση και πέρα έχασε την μπάλα. Αλλα όσο μούφα και να είναι ένα σενάριο, όταν παίζει ο Μουστάκας λιώνω στο γέλιο, τι μορφή ήταν ο άνθρωπος. 6,5/10 Επίσης είδα και το Contraband σε δύο δόσεις γιατι την πρώτη φορα σκυλοβαρέθηκα. Και όταν όταν πήγα να την τελειώσω πάλι βαριόμουν αλλα είχα ξεμείνει απο ταινίες οπότε... Το σενάριο ήταν αδιάφορο, χαζό και αναμενόμενο σε γενικές γραμμές αλλα είχες και αρκετές εκνευριστικές υπερβολές. Γενικότερα τι να λέμε τώρα. ΜΗΝ το δείτε 3,5/10
tasep Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Απο RottenLungs ''Επίσης είδα και το Contraband σε δύο δόσεις γιατι την πρώτη φορα σκυλοβαρέθηκα. Και όταν όταν πήγα να την τελειώσω πάλι βαριόμουν αλλα είχα ξεμείνει απο ταινίες οπότε... Το σενάριο ήταν αδιάφορο, χαζό και αναμενόμενο σε γενικές γραμμές αλλα είχες και αρκετές εκνευριστικές υπερβολές. Γενικότερα τι να λέμε τώρα. ΜΗΝ το δείτε 3,5/10 '' Συμφωνώ, μην το δείτε..
HERTHAN Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Απο RottenLungs ''Επίσης είδα και το Contraband σε δύο δόσεις γιατι την πρώτη φορα σκυλοβαρέθηκα. Και όταν όταν πήγα να την τελειώσω πάλι βαριόμουν αλλα είχα ξεμείνει απο ταινίες οπότε... Το σενάριο ήταν αδιάφορο, χαζό και αναμενόμενο σε γενικές γραμμές αλλα είχες και αρκετές εκνευριστικές υπερβολές. Γενικότερα τι να λέμε τώρα. ΜΗΝ το δείτε 3,5/10 '' Συμφωνώ, μην το δείτε.. Ενταξει οχι οτι δεν βλεπετε για να περασει η ωρα ή να σε παρει ο υπνος το βραδυ καλο ειναι.
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 στο τελος του εργου εκει που λες οτι θαναι το τελευταιο της σειρας σε κανει να λες "ναι ενταξει περιμενουμε και το 5ο μερος". Βασικά εμένα με έκανε να ψάχνω χαρτοσακούλα.
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 :confused: τοσα διαμαντια υπαρχουν.... μου αρεσαν επισης μαντ μαξ, μιλλιον ντολαρ χοτελ και μπρειβχαρτ, μεχρι εκει
kjtzemis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 μου αρεσαν επισης μαντ μαξ, μιλλιον ντολαρ χοτελ και μπρειβχαρτ, μεχρι εκει παραξενο μου ακουγετε, υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλες ταινιες που εχουν μεγαλο ενδιαφερον, δεν ειναι μονο αυτες οι 3-4 που σου αρεσουν, δυσκολευομε να το πιστεψω δλδ οτι αποσες ταινιες βγαινουν αν οχι καθημερινα καιθε 1-2 εβδομαδες σαρεσουν μονο αυτες. Βασικά εμένα με έκανε να ψάχνω χαρτοσακούλα. τι εννοεις? Υ.Γ.το Underworld Awakening αξιζει να το δω σε 3D?
Προτεινόμενες αναρτήσεις