Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Μου άρεσε πολύ η σκηνoθεσία του Guy Ritchie Και η μουσική του Hans Zimmer.

Δε μου άρεσε το στόρυ, το βρήκα πολύ επιπόλαιο...απλά να συνδέσουμε τις σκηνές δράσης. Νομίζω ότι οι ιστορίες του Sherlock Holmes πρέπει να είναι πολύ πιο ψαγμένες. Δε μου άρεσε επίσης η ερμηνεία του Robert Downey Jr. που αρχίζει και θυμίζει αυτή του Johnny Depp στους πειρατές της Καραϊβικής. Καρικατούρα κατέληξε και ο Sherlock. Και στο πρώτο ήταν δηλαδή απλά εδώ νομίζω το παράκανε. Το πρώτο γενικώς μου είχε αφήσει καλύτερες εντυπώσεις.

6/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cabin In the Woods: Γιατι??? Γιατι να μην δω μια αλλα ταινια...? Αρχισε ωραια,το πηγαιναν καλα. . . αλλα αυτο το τελευταιο μιασωρο τι το ηθελαν? Εβαλαν οτι παραξενο πλασμα τους ηρθε στο μυαλο και δεκα κουβαδες με σαλτσα κοκκινη και εγιναν ολα πουτ@ν@....Οπως ειπε και ενα αλλο παιδι σαν scary movie εμοιαζε καθως ολοι γελουσαν αλλα ουδεις τρομαξε.---> 4/10

ΥΓ: Ολα τα λεφτα ηταν ο μαστουρωμενος και οι 2 που τα ελεγχαν ολα...Και κατανοω οτι το τελος και γενικα ολη η ταινια ηθελε να παρουσιασει κατι το διαφορετικο και κατα καποιο τροπο να περασει ενα μηνυμα για τους σκοτωμους που εγιναν αλλα δεν φτανει αυτο. . .

Επεξ/σία από linuslost
Δημοσ.

Χτες είδα το Intouchables.

Δεν το λες αριστούργημα αλλά ήταν μια πάρα πολύ ωραία ταινία. Άνετα θα την έβλεπα ξανά.

Δημοσ.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Μου άρεσε πολύ η σκηνoθεσία του Guy Ritchie Και η μουσική του Hans Zimmer.

Δε μου άρεσε το στόρυ, το βρήκα πολύ επιπόλαιο...απλά να συνδέσουμε τις σκηνές δράσης. Νομίζω ότι οι ιστορίες του Sherlock Holmes πρέπει να είναι πολύ πιο ψαγμένες. Δε μου άρεσε επίσης η ερμηνεία του Robert Downey Jr. που αρχίζει και θυμίζει αυτή του Johnny Depp στους πειρατές της Καραϊβικής. Καρικατούρα κατέληξε και ο Sherlock. Και στο πρώτο ήταν δηλαδή απλά εδώ νομίζω το παράκανε. Το πρώτο γενικώς μου είχε αφήσει καλύτερες εντυπώσεις.

6/10

Αυτη ακριβως την εντυπωση αποκομισα βλεπωντας το εχθες!

5/10 απο εμενα

Δημοσ.

The Skin I Live In.

2η φορα που βλεπω το συγκεκριμενο εργο, πολυ ωραιο, πολυ προτωτυπο, δεν βλεπουμε καθε τρεις και λιγο εργα με τετοια σκηνικα, πολυ ψαγμενο και πολυ σάϊκο ο Almodovar.

Το εργο στην αρχη μπορω να το πω αρκετα βαρετο μεχρι να μας παει πισω στον χρονο και να μας δειξει τι ακριβως ειχε γινει, απο εκει και περα αποκταει μεγαλο ενδιαφερον, μπορω να πω οτι μενεις μ@λ@κ@ς.

Αξιζει να το δειτε οσοι δεν το εχετε κανει ακομη.

8/10

Δημοσ.

Ήθελα να δώ καμμένη B ή C movie και πέτυχα διαμαντάκι.

Nazis at the Center of the Earth

Απο τον τίτλο καταλαβαίνεις τι πάς να δείς και έρχεται η πρώτη σκηνή για να στο σιγουρέψει (οπότε λές, καλα είμαστε). Μετά τα 10 πρώτα λεπτά είχα ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο μου και με αγωνία περίμενα τι καινούριο θα μου πεταχτεί.

Τα εφέ είναι ερασιτεχνικά και σου δίνουν την εντύπωση χιουμοριστικής προσέγγισης. Δεν γίνεται να μην το έκαναν επίτηδες, εκτός αν η ταινία γυρίστηκε σε μία βδομάδα. Σε φάση να μπαίνει ένα καρτουνίστικο τανκ στο πλάνο και να μένεις μ@λάκας.

Ο Εξοπλισμός και τα σκηνικά όλα τα λεφτά, πλαστικό κομφετί για χιόνι, ένας απλός σωλήνας για γεωτρύπανο, ακινησία του background (αφού ήταν απλά μια εικόνα) και ήχοι της φύσης ξένοι στο όλο σκηνικό.

Οι ηθοποιοί πρέπει να ήταν part-time που το έκαναν για χαρτζιλίκι. Εκφράσεις λές και τους τράβαγε κάποιος καραγκιοζοπαίχτης μάγουλα με σχοινάκια.

Το σενάριο, μέσα στα κενά. Κάτι σε κεφαλογραβιέρα. Τα περισσότερα δεν μπήκαν καν στον κόπο να στα εξηγήσουνε. Έδινε έμφαση συνέχεια στα ίδια και τα ίδια (μπορεί να είδα μια σκηνή 2-3 φορές με απλα διαφορετικά άτομα).

Το θέμα όμως είναι οτι ήξερα τι θα δώ γιατι το πλασσάρανε σωστά οι συντελεστές και το επέλεξα γιαυτόν τον λόγο. Είναι true στο είδος τους αν και δεν έχω δεί πολλά (μία στα 5 χρόνια με πιάνει τέτοια μαλακία και βάζω να δώ τέτοιου είδους ταινία). Δεν θα βάλω βαθμολογία μωρέ, γιατι ανα σκεφτείς τα λεφτά που ξόδεψαν, ήταν τίμια δουλειά και θα τους αδικήσω. Πάνω απο 2/10 πάντως αν το βαθμολογούσα σαν κανονική ταινία δεν θα έβαζα.Χαβαλεταινία είναι και την προτίνω σίγουρα αν θέλετε να αράξετε με κλασμένη αντροπαρέα και ουζάκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...