therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ειδα το Cafe de Flore. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι θελει να μας πει ο ποιητης γιατι ισως να καταλαβα κατι λαθος ή να μην καταλαβα καθολου? Το πιο βασικο σημειο ηταν εκει που η "μαντης" εξηγουσε στην φιλη της μητερας για το twin flame.
HERTHAN Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το πιο βασικο σημειο ηταν εκει που η "μαντης" εξηγουσε στην φιλη της μητερας για το twin flame. Το ξαναειδα παλι αδερφε αλλα δεν το'πιασα τι ακριβως θελει να πει. Να σου πω την αληθεια δεν βρισκω καποιο νοημα στα γεγονοτα και ειδικα με τον τροπο που θελει να τα περασει. Δεν ξερω αν μπορει να ειμαι λαθος που το αντιλαμβανομαι ετσι.
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το ξαναειδα παλι αδερφε αλλα δεν το'πιασα τι ακριβως θελει να πει. Να σου πω την αληθεια δεν βρισκω καποιο νοημα στα γεγονοτα και ειδικα με τον τροπο που θελει να τα περασει. Δεν ξερω αν μπορει να ειμαι λαθος που το αντιλαμβανομαι ετσι. Βασικα μια διπλη ιστορια ηταν, απο την μια ενας αντρας που εχει 2 ετερα ημισυ και το πρωτο του επρεπε να συμβιβαστει και να δεχτει το 2ο ωστε να ολοκληρωθει το τριγωνο, και στην 2η ιστορια η αμφιδρομη αγαπη της μητερης με το γιο, και την αγαπη που ενιωθε ο γιος με το κοριτσακι η οποια οπως ειπε και ο ιδιος ηταν ιση και ομοια με αυτην που ενιωθε για την μητερα του, και η μητερα του δεν ηθελε να δωσει χωρο στην αγαπη αυτη να ολοκληρωθει.
RottenLungs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Βασικα μια διπλη ιστορια ηταν, απο την μια ενας αντρας που εχει 2 ετερα ημισυ και το πρωτο του επρεπε να συμβιβαστει και να δεχτει το 2ο ωστε να ολοκληρωθει το τριγωνο, και στην 2η ιστορια η αμφιδρομη αγαπη της μητερης με το γιο, και την αγαπη που ενιωθε ο γιος με το κοριτσακι η οποια οπως ειπε και ο ιδιος ηταν ιση και ομοια με αυτην που ενιωθε για την μητερα του, και η μητερα του δεν ηθελε να δωσει χωρο στην αγαπη αυτη να ολοκληρωθει. Είναι δύο ιστορίες αλλα από ότι θυμάμαι και στις δύο ιστορίες παίζουν οι ίδιοι χαρακτήρες σε άλλα σώματα. Αυτό το αντιλαμβάνεσαι απο την μάντισσα και απο το γεγονός οτι η πρώην βλέπει τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, απο την σκηνή όπου η πρώην πάει τον αγκαλιάζει και του ζητάει συγνώμη για αυτά που του έκανε (στην προηγούμενη ζωή) και φυσικά απο το τέλος όπου ανατινάζεται το αεροπλάνο και πεθαίνουν όλοι όπως και στην προηγούμενη ιστορία που πέθαναν με το αυτοκινητιστικό που προκάλεσε η μάνα. Η πρώην της σύγχρονης ιστορίας, είναι η μάνα του αγοριού. Η νυν της σύγχρονης ιστορίας, είναι το κοριτσάκι. Και ο άντρας της σύγχρονης ιστορίας είναι το αγόρι. Η βάση της ταινίας είναι λίγο χαζή αλλα σαν αποτέλεσμα ήταν ωραίο.
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Indiana Jones Trilogy Ημερα τριλογιας Indiana Jones. (Το 4 που δεν αξιζει το αλλο Σ/Κ). Πιτσιρικας τα ειχα χαζεψει στην τηλεοραση, και τωρα ειπα να κατσω να τα δω οργανωμενα απο αρχη μεχρι τελους. Περιττο οτι συνδειτοποιησα πως εμπνευστηκαν Tomb Raider/Uncharted/PC Adventure games και ενα σωρο αλλα παιχνιδια και ταινιες. Είναι δύο ιστορίες αλλα από ότι θυμάμαι και στις δύο ιστορίες παίζουν οι ίδιοι χαρακτήρες σε άλλα σώματα. Αυτό το αντιλαμβάνεσαι απο την μάντισσα και απο το γεγονός οτι η πρώην βλέπει τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, απο την σκηνή όπου η πρώην πάει τον αγκαλιάζει και του ζητάει συγνώμη για αυτά που του έκανε (στην προηγούμενη ζωή) και φυσικά απο το τέλος όπου ανατινάζεται το αεροπλάνο και πεθαίνουν όλοι όπως και στην προηγούμενη ιστορία που πέθαναν με το αυτοκινητιστικό που προκάλεσε η μάνα. Η πρώην της σύγχρονης ιστορίας, είναι η μάνα του αγοριού. Η νυν της σύγχρονης ιστορίας, είναι το κοριτσάκι. Και ο άντρας της σύγχρονης ιστορίας είναι το αγόρι. Η βάση της ταινίας είναι λίγο χαζή αλλα σαν αποτέλεσμα ήταν ωραίο. Δεν το αντιληφθηκα ετσι, αλλα ισως και να μην εχεις αδικο. Θα το ξαναδω καποια στιγμη να αποκτησω πιο ολοκληρωμνη αποψη γιατι το παρακολουθουσα κουρασμενος και δεν ειχα καλη συγκεντρωση. Το μονο συνδετικο κομματι στις δυο ιστοριες που ειχα βρει ειναι το κομματι cafe de flore. (Το οποιο ζηταγε συνεχως ο πιτσιρικας, και τραβηξε την προσοχη του DJ σε καποια στιγμη. Δλδ το ανακαλεσε απο την προηγουμενη του ζωη?)
RottenLungs Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Indiana Jones Trilogy Ημερα τριλογιας Indiana Jones. (Το 4 που δεν αξιζει το αλλο Σ/Κ). Πιτσιρικας τα ειχα χαζεψει στην τηλεοραση, και τωρα ειπα να κατσω να τα δω οργανωμενα απο αρχη μεχρι τελους. Περιττο οτι συνδειτοποιησα πως εμπνευστηκαν Tomb Raider/Uncharted/PC Adventure games και ενα σωρο αλλα παιχνιδια και ταινιες. Δεν το αντιληφθηκα ετσι, αλλα ισως και να μην εχεις αδικο. Θα το ξαναδω καποια στιγμη να αποκτησω πιο ολοκληρωμνη αποψη γιατι το παρακολουθουσα κουρασμενος και δεν ειχα καλη συγκεντρωση. Το μονο συνδετικο κομματι στις δυο ιστοριες που ειχα βρει ειναι το κομματι cafe de flore. (Το οποιο ζηταγε συνεχως ο πιτσιρικας, και τραβηξε την προσοχη του DJ σε καποια στιγμη. Δλδ το ανακαλεσε απο την προηγουμενη του ζωη?) Ρε γαμώτο έχει περάσει και κανα 2μηνο και προσπαθώ πολύ για να τα ξαναφέρω στην μνήμη μου. Είναι λίγο μπερδεμένη η ιστορία. Στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο αλλα δυσκολεύομαι να το γράψω. Οι δύο ιστορίες είναι μία επανάληψη σε διαφορετικό χώρο και χρόνο. Γεγονότα που είναι γαφτό να συμβούν ότι και να γίνει. Δύο άτομα που θα ερωτευτούν παράφορα (τα παιδάκι στην μία, το ζευγάρι στην δεύτερη), ένας τρίτος που απο παθολογική αγάπη προσπαθεί να τους χωρίσει και ο πρόωρος θάνατος τους και στις δύο ιστορίες όταν τελικά καταφέρνουν να ενωθούν (στην μία περίπτωση με το αυτοκινητιστικό και στην άλλη με το αεροπλάνο που σκάει στον αέρα) Με λίγα λόγια η ταινία σου λέει πως οτι είναι να συμβεί θα συμβεί γιατι ήδη έχει συμβεί. Μία σπείρα (πιο πολυ σαν κύκλοι μοιάζουν που απλα ταξιδεύουν στο χρόνο, παρα με σπείρα), χωρίς αρχή χωρίς τέλος που ταξιδεύει στον χρόνο. Με λίγα λόγια ο συγραφέας σου δίνει μία πεσιμιστική ιδεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων. Εγω δεν συμφωνώ αλλα μου άρεσε σαν εκτέλεση. Άμα έχει διαβάσει την σειρά βιβλίων "The Wheel of time" Θα το καταλάβαινες πιο εύκολα γιατι και εκεί ακριβώς έτσι εξελίσσεται το συγκεκριμένο σύμπαν Υ.Γ. Είναι καθαρά δικιά μου ερμηνεία και δεν ξέρω τι λέει ο δημιουργός. Άμα έχεις όρεξη και το κοιτάξεις, γράψτο σε spoiler... Υ.Γ.2 DeadOrgan για πές κι εσύ την άποψη σου ρε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Υ.Γ.2 DeadOrgan για πές κι εσύ την άποψη σου ρε. Έντάξει αφού επιμένεις... Εγώ θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο, πλην του θέματος με το αεροπλάνο που δε το είχα προσέξει καν, τώρα μόλις το είδα. Οι 3 πρωταγωνιστές στις 2 ιστορίες είναι οι ίδιες ψυχές. Η Vanessa Paradies είναι η πρώην του τυπά στο σήμερα, το αγοράκι είναι ο τυπάς και το κοριτσάκι είναι η ξανθιά γκομένα για την οποία παράτησε τη γυναίκα του ο τυπάς. Η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται μέχρι το σημείο που επεμβαίνει το μέντιουμ. Δηλαδή, η μητέρα (Paradies) δίνει όλη της την αγάπη και όλο της το είναι στο γιό της ο οποίος όμως δεν της την ανταποδίδει και ερωτεύτεται το κοριτσάκι, γεγονός που η μάνα δεν αντέχει και γι αυτό και στουκάρει και σκοτώνονται και οι 3. Δεν αντέχει δηλαδή το γεγονός ότι ο γιός της θα αγαπάει κάποια άλλη εκτός απο αυτή. Αντιστοίχως στο σήμερα, η μελαχρινή πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της είναι η αδερφή ψυχή της και γι αυτό δε μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα. Είναι πεπεισμένη ότι είναι το άλλο της μιισό και ότι πρέπει να είναι μαζί. Εδώ επεμβαίνει το μέντιουμ που της εξηγεί τη σύνδεση με τα οράματα που έχει (την παράλληλη ιστορία δλδ με την Paradies και τα παιδιά) αλλά της λέει επίσης ότι η αδελφή ψυχή του άντρα δεν είναι αυτή όπως τόσα χρόνια νόμιζε αλλά ή ξανθιά (και αντιστοιχώς στην παλιά ιστορία το κοριτσάκι) και πως αν δε το συνειδητοποιήσει και δε κάνει πίσω θα σταθεί εμπόδιο στο να ενωθούν οι αδελφές ψυχές αυτές (όπως έγινε και στην άλλη ιστορία). Μάλιστα λέει και κάτι αν θυμάμαι καλά πως αυτή η ζωή είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για αυτές τις ψυχές να ενωθούν (κάτι είχε πει πως οι αδελεφές ψυχές έχουν ευκαιρία σε 2 ή 3 ζωές για να ενωθούν η κάτι τέτοιο). Η μελαχρίνη το αποδέχεται και αυτό ουσιαστικά σημαίνει η κίνηση της που τον αγκαλιάζει στο τέλος, κάτι σαν να τον απελευθερώνει δλδ. Κάτι το οποίο δεν είχε κάνει η Paradies στη προηγούμενη ζωή με αποτέλεσμα να σκοτωθούνε όλοι. Τώρα, το αεροπλάνο που εκρήγνυται στη τελευταία σκηνή δε ξέρω τι σημαίνει, μπορεί να είναι και κάτι συμβολικό. Σε καμμία περίπτωση δε μας λέει όμως ότι ήταν και οι 3 μέσα. Πιθανόν να ήταν μόνο η μελαχρίνη. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ.
traganeus Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 white chicks στο Mega για 2η-3η φορά. Πολύ γέλιο!!!!!!
therock Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Έντάξει αφού επιμένεις... Εγώ θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο, πλην του θέματος με το αεροπλάνο που δε το είχα προσέξει καν, τώρα μόλις το είδα. Οι 3 πρωταγωνιστές στις 2 ιστορίες είναι οι ίδιες ψυχές. Η Vanessa Paradies είναι η πρώην του τυπά στο σήμερα, το αγοράκι είναι ο τυπάς και το κοριτσάκι είναι η ξανθιά γκομένα για την οποία παράτησε τη γυναίκα του ο τυπάς. Η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται μέχρι το σημείο που επεμβαίνει το μέντιουμ. Δηλαδή, η μητέρα (Paradies) δίνει όλη της την αγάπη και όλο της το είναι στο γιό της ο οποίος όμως δεν της την ανταποδίδει και ερωτεύτεται το κοριτσάκι, γεγονός που η μάνα δεν αντέχει και γι αυτό και στουκάρει και σκοτώνονται και οι 3. Δεν αντέχει δηλαδή το γεγονός ότι ο γιός της θα αγαπάει κάποια άλλη εκτός απο αυτή. Αντιστοίχως στο σήμερα, η μελαχρινή πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της είναι η αδερφή ψυχή της και γι αυτό δε μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα. Είναι πεπεισμένη ότι είναι το άλλο της μιισό και ότι πρέπει να είναι μαζί. Εδώ επεμβαίνει το μέντιουμ που της εξηγεί τη σύνδεση με τα οράματα που έχει (την παράλληλη ιστορία δλδ με την Paradies και τα παιδιά) αλλά της λέει επίσης ότι η αδελφή ψυχή του άντρα δεν είναι αυτή όπως τόσα χρόνια νόμιζε αλλά ή ξανθιά (και αντιστοιχώς στην παλιά ιστορία το κοριτσάκι) και πως αν δε το συνειδητοποιήσει και δε κάνει πίσω θα σταθεί εμπόδιο στο να ενωθούν οι αδελφές ψυχές αυτές (όπως έγινε και στην άλλη ιστορία). Μάλιστα λέει και κάτι αν θυμάμαι καλά πως αυτή η ζωή είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για αυτές τις ψυχές να ενωθούν (κάτι είχε πει πως οι αδελεφές ψυχές έχουν ευκαιρία σε 2 ή 3 ζωές για να ενωθούν η κάτι τέτοιο). Η μελαχρίνη το αποδέχεται και αυτό ουσιαστικά σημαίνει η κίνηση της που τον αγκαλιάζει στο τέλος, κάτι σαν να τον απελευθερώνει δλδ. Κάτι το οποίο δεν είχε κάνει η Paradies στη προηγούμενη ζωή με αποτέλεσμα να σκοτωθούνε όλοι. Τώρα, το αεροπλάνο που εκρήγνυται στη τελευταία σκηνή δε ξέρω τι σημαίνει, μπορεί να είναι και κάτι συμβολικό. Σε καμμία περίπτωση δε μας λέει όμως ότι ήταν και οι 3 μέσα. Πιθανόν να ήταν μόνο η μελαχρίνη. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ. Ακριβως οτι ειπες καταλαβα και εγω, με την διαφορα οτι δεν πιστεψα πως οι ιστοριες αυτες συνδεονται (προκειται για τις ιδιες ψυχες και καλα που λετε). Απλα καταλαβα για 2 ιστοριες οπου η πρωτη εκπληρωνεται και η αλλη οχι (με το στουκαρισμα). Για συντριβη αεροπλανου, ουτε εγω θυμαμαι να ειδα. Θα το ξανακοιταξω αυτο.
RottenLungs Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Έντάξει αφού επιμένεις... Εγώ θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο, πλην του θέματος με το αεροπλάνο που δε το είχα προσέξει καν, τώρα μόλις το είδα. Οι 3 πρωταγωνιστές στις 2 ιστορίες είναι οι ίδιες ψυχές. Η Vanessa Paradies είναι η πρώην του τυπά στο σήμερα, το αγοράκι είναι ο τυπάς και το κοριτσάκι είναι η ξανθιά γκομένα για την οποία παράτησε τη γυναίκα του ο τυπάς. Η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται μέχρι το σημείο που επεμβαίνει το μέντιουμ. Δηλαδή, η μητέρα (Paradies) δίνει όλη της την αγάπη και όλο της το είναι στο γιό της ο οποίος όμως δεν της την ανταποδίδει και ερωτεύτεται το κοριτσάκι, γεγονός που η μάνα δεν αντέχει και γι αυτό και στουκάρει και σκοτώνονται και οι 3. Δεν αντέχει δηλαδή το γεγονός ότι ο γιός της θα αγαπάει κάποια άλλη εκτός απο αυτή. Αντιστοίχως στο σήμερα, η μελαχρινή πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της είναι η αδερφή ψυχή της και γι αυτό δε μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα. Είναι πεπεισμένη ότι είναι το άλλο της μιισό και ότι πρέπει να είναι μαζί. Εδώ επεμβαίνει το μέντιουμ που της εξηγεί τη σύνδεση με τα οράματα που έχει (την παράλληλη ιστορία δλδ με την Paradies και τα παιδιά) αλλά της λέει επίσης ότι η αδελφή ψυχή του άντρα δεν είναι αυτή όπως τόσα χρόνια νόμιζε αλλά ή ξανθιά (και αντιστοιχώς στην παλιά ιστορία το κοριτσάκι) και πως αν δε το συνειδητοποιήσει και δε κάνει πίσω θα σταθεί εμπόδιο στο να ενωθούν οι αδελφές ψυχές αυτές (όπως έγινε και στην άλλη ιστορία). Μάλιστα λέει και κάτι αν θυμάμαι καλά πως αυτή η ζωή είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για αυτές τις ψυχές να ενωθούν (κάτι είχε πει πως οι αδελεφές ψυχές έχουν ευκαιρία σε 2 ή 3 ζωές για να ενωθούν η κάτι τέτοιο). Η μελαχρίνη το αποδέχεται και αυτό ουσιαστικά σημαίνει η κίνηση της που τον αγκαλιάζει στο τέλος, κάτι σαν να τον απελευθερώνει δλδ. Κάτι το οποίο δεν είχε κάνει η Paradies στη προηγούμενη ζωή με αποτέλεσμα να σκοτωθούνε όλοι. Τώρα, το αεροπλάνο που εκρήγνυται στη τελευταία σκηνή δε ξέρω τι σημαίνει, μπορεί να είναι και κάτι συμβολικό. Σε καμμία περίπτωση δε μας λέει όμως ότι ήταν και οι 3 μέσα. Πιθανόν να ήταν μόνο η μελαχρίνη. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ. Κοντά είμαστε... Το αεροπλάνο είναι που με ώθησε στην δικιά μου θεωρία. Θα το κοιτάξω να δώ αν λέει ποιοι ακριβώς ήταν μέσα. Λοιπόν παλικάρια την κάνω εγώ, πάω να γίνω λιάρδα!!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ακριβως οτι ειπες καταλαβα και εγω, με την διαφορα οτι δεν πιστεψα πως οι ιστοριες αυτες συνδεονται (προκειται για τις ιδιες ψυχες και καλα που λετε). Απλα καταλαβα για 2 ιστοριες οπου η πρωτη εκπληρωνεται και η αλλη οχι (με το στουκαρισμα). Για συντριβη αεροπλανου, ουτε εγω θυμαμαι να ειδα. Θα το ξανακοιταξω αυτο. Δε το λέμε εμείς, το μέντιουμ το είπε
therock Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δε το λέμε εμείς, το μέντιουμ το είπε Χμμ, την εχασα αυτη τη "λεπτομερεια" παροτι ο ιδιος ανεφερα οτι ηταν η πιο σημαντικη σκηνη. Την επομενη φορα θα ειμαι πιο ξεκουραστος και πιο προσεκτικος Κοντά είμαστε... Το αεροπλάνο είναι που με ώθησε στην δικιά μου θεωρία. Θα το κοιτάξω να δώ αν λέει ποιοι ακριβώς ήταν μέσα. Λοιπόν παλικάρια την κάνω εγώ, πάω να γίνω λιάρδα!!!! Αντε, καλη συνεχεια Μη μας γινεις και RottenLiver ομως!
Padaz Bloody Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ip man the legend is born. Ορίστε και το trailer Η ταινία είναι φοβερή, ατέλειωτο ξύλο, φοβερές σκηνές. Δείχνει μία σύντομη βιογραφία του ip man μέντορας του Bruce Lee. Αν σας αρέσουν οι πολεμικές τέχνες δείτε την οπωσδήποτε. Εγώ βάζω 10. Είναι και άλλες δύο ταινίες του ip man αλλά δεν τις έχω δει ακόμα.
1lj4z1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ip man the legend is born. Ορίστε και το trailer Η ταινία είναι φοβερή, ατέλειωτο ξύλο, φοβερές σκηνές. Δείχνει μία σύντομη βιογραφία του ip man μέντορας του Bruce Lee. Αν σας αρέσουν οι πολεμικές τέχνες δείτε την οπωσδήποτε. Εγώ βάζω 10. Είναι και άλλες δύο ταινίες του ip man αλλά δεν τις έχω δει ακόμα. Δες και τα ip man 1 + 2 αν δεν τα έχεις δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις