Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Viking (2016)

Ρωσική ταινία βασισμένη στην ιστορία του Πρίγκηπα Βλαδίμηρου και μέχρι το βάπτισμα των Ρώσων του Κιέβου. Καλή παραγωγή σε γενικές γραμμές (κόστισε μόλις 20 εκατ. δολάρια), εμπνευσμένη σκηνογραφία, με ωμή και ρεαλιστική αναπαράσταση των Ρώσων στρατιωτών της μεσαιωνικής περιόδου, ορισμένα εκπληκτικά πλάνα που σου χορταίνουν το μάτι και ίσως η πρώτη ταινία που παρουσιάζει αξιοπρεπώς την ισχυρότερη αυτοκρατορία της εποχής, την Βυζαντινή Αυτοκρατορία (ξεχωρίζουν οι ομιλίες των Βυζαντινών που είναι εξ ολοκλληρου στα ελληνικά). Όπως οι περισσότερες από τις σύγχρονες ρωσικές παραγωγές, πάσχει στην εξέλιξη της πλοκής αφού παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις (από το 60% της ταινίας και μετά κάνει "κοιλιά") και κάποιες σεναριακές επιλογές που μοιάζουν παράλογες. Στο μεγαλύτερο μέρος της, σου δημιουργείται η εντύπωση ότι παρακολουθείς ένα κολάζ ασύνδετων αλλά εντυπωσιακών σκηνών ωστόσο οι 2 ώρες που διαρκεί το έργο πέρασαν χωρίς να το καταλάβω. Μόνο μείον, ότι οι αγγλικοί υπότιτλοι που κυκλοφορούν είναι άλλα ντ' άλλων και πόνεσε το κεφάλι μου για να βγάλω άκρη τι θέλανε να πουν.

6,8/10 από μένα.

Εδώ το trailer για όποιον ενδιαφέρεται.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κεντρί (1973) http://www.imdb.com/title/tt0070735/

O Paul Newman ειναι ενας πανεξυπνος και ικανος μεγαλοκομπιναδορος ο οποιος αναλαμβανει να βαλει στα μεγαλα κολπα τον μικροαπατεωνα Robert Redford.Οι δυο τους εχουν βαλει στο ματι εναν πλουσιο μαφιοζο τον οποιο θελουν να ξεκοκαλισουν αλλα και να ταπεινωσουν μιας και εχουν προηγουμενα μαζι του.Ετσι ξεκιναει ενα εξυπνο σχεδιο εξοντωσης του μαφιοζου .

Η ταινια σε ταξιδευει με ομορφη σκηνοθεσια στην εποχη του ΄30 / το σεναριο καλογραμμενο και με ανατροπες / οι πρωταγωνιστες μοναδικοι / ευχαριστη μουσικη επενδυση...Ολα αυτα, μαζι με τον γρηγορο ρυθμο δινουν ενα υπεροχο αποτελεσμα (τα 7 οσκαρ μιλουν απο μονα τους)

Μπηκε στην λιστα με τις αγαπημενες ταινιες !!

• Like 5

99 homes

http://www.imdb.com/title/tt2891174/

O Michael Shannon είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Δεν είναι τόσο το υποκριτικό ταλέντο του όσο τα περίεργα μούτρα που του έχει χαρίσει η φύση που σε κολλάνε στην οθόνη και του επιτρέπουν να υποδύεται πολύ περίεργους χαρακτήρες - σε αυτή την ταινία ο ρόλος του δεν είναι πολύ δύσκολος αλλά τα πάει περίφημα. Πολύ καλή κοινωνική ταινία με πρωτότυπο θέμα, ωραία ροή, και structure. O Andrew Garfield είναι επίσης ικανοποιητικός στην απόδοση του ρόλο του αν και μονοδιάστατος γενικά σαν ηθοποιός. Είναι ταινία που θα αρέσει σε μεγάλο φάσμα κοινού γιατί κρατάει ισορροπίες και δεν ξεφεύγει στα άκρα, για να την βαθμολογήσω ψηλότερα θα ήθελα παραπάνω "πειραματισμό".

7/10

---------

The dark horse - http://www.imdb.com/title/tt2192016/

Πολύ καλή ταινία από την Νέα Ζηλανδία, με ισχυρό δραματικό - κοινωνικό περιεχόμενο. Σχετίζεται με το σκάκι αλλά το παιχνίδι αυτό λειτουργεί απλά σαν σκελετός με βάση τον οποίο χτίζεται η ιστορία, δεν είναι ταινία για το σκάκι. Εκπληκτική από κάθε άποψη η ερμηνεία του Cliff Curtis που μεταμορφώνεται για να ερμηνεύσει εξαιρετικά ένα πάρα πολύ ιδιόρρυθμο ρόλο. Eρμηνείες αυτού του επιπέδου σπανίζουν και είναι από μόνος του λόγος για θέαση της ταινίας. Πέραν της ερμηνείας η ταινία είναι ενδιαφέρουσα και μεταδίδει αρκετό συναίσθημα, έχοντας όμως ένα κοινότυπο στόρι. Θα προτιμούσα να απουσίαζε το σκάκι από την υπόθεση αλλά η ταινία είναι βιογραφική οπότε δεν υπάρχει επιλογή. 

Όσοι προτιμούν τις χολυγουντιανές παραγωγές και δυσκολεύονται με τον ανεξάρτητο κινηματογράφο ίσως βαρεθούν. Ευχάριστο το γεγονός ότι η ιστορία διαδραματίζεται στην Νέα Ζηλανδία με τους περισσότερους πρωταγωνιστές να είναι (η να υποδύονται) Μαόρι. Είναι καλό να ξεφεύγουμε από τους Αμερικάνους που και που. 

7.8 / 10

• Like 3

99 homes

http://www.imdb.com/title/tt2891174/

O Michael Shannon είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Δεν είναι τόσο το υποκριτικό ταλέντο του όσο τα περίεργα μούτρα που του έχει χαρίσει η φύση που σε κολλάνε στην οθόνη και του επιτρέπουν να υποδύεται πολύ περίεργους χαρακτήρες - σε αυτή την ταινία ο ρόλος του δεν είναι πολύ δύσκολος αλλά τα πάει περίφημα. Πολύ καλή κοινωνική ταινία με πρωτότυπο θέμα, ωραία ροή, και structure. O Andrew Garfield είναι επίσης ικανοποιητικός στην απόδοση του ρόλο του αν και μονοδιάστατος γενικά σαν ηθοποιός. Είναι ταινία που θα αρέσει σε μεγάλο φάσμα κοινού γιατί κρατάει ισορροπίες και δεν ξεφεύγει στα άκρα, για να την βαθμολογήσω ψηλότερα θα ήθελα παραπάνω "πειραματισμό".

7/10

---------

The dark horse - http://www.imdb.com/title/tt2192016/

Πολύ καλή ταινία από την Νέα Ζηλανδία, με ισχυρό δραματικό - κοινωνικό περιεχόμενο. Σχετίζεται με το σκάκι αλλά το παιχνίδι αυτό λειτουργεί απλά σαν σκελετός με βάση τον οποίο χτίζεται η ιστορία, δεν είναι ταινία για το σκάκι. Εκπληκτική από κάθε άποψη η ερμηνεία του Cliff Curtis που μεταμορφώνεται για να ερμηνεύσει εξαιρετικά ένα πάρα πολύ ιδιόρρυθμο ρόλο. Eρμηνείες αυτού του επιπέδου σπανίζουν και είναι από μόνος του λόγος για θέαση της ταινίας. Πέραν της ερμηνείας η ταινία είναι ενδιαφέρουσα και μεταδίδει αρκετό συναίσθημα, έχοντας όμως ένα κοινότυπο στόρι. Θα προτιμούσα να απουσίαζε το σκάκι από την υπόθεση αλλά η ταινία είναι βιογραφική οπότε δεν υπάρχει επιλογή. 

Όσοι προτιμούν τις χολυγουντιανές παραγωγές και δυσκολεύονται με τον ανεξάρτητο κινηματογράφο ίσως βαρεθούν. Ευχάριστο το γεγονός ότι η ιστορία διαδραματίζεται στην Νέα Ζηλανδία με τους περισσότερους πρωταγωνιστές να είναι (η να υποδύονται) Μαόρι. Είναι καλό να ξεφεύγουμε από τους Αμερικάνους που και που. 

7.8 / 10

Εμεις φιλε ξεφευγουμε πολυ απο τις Α μερικανικες ταινιες.

Δοξα τω Θεο υπαρχουν Κορεατικες  Ιαπωνικες Ισπανικες Γαλλικες Σκανδιναβικες Αργεντινικες Βραζιλιανικες Ινδικες κλπ

Πλεον εδω και χρονια πιο πολυ βλεπουμε απο αυτες τις χωρες παρα mad in ουζα.

• Like 1

Νταξει μια χαρα ειναι και το Hollywood βγαζει πολλες καλες κουλτουριαρικες καθε χρονο.Νομιζω πως πολλα ατομα δεν βλεπουν απο Ηollywood απλα για να το παιξουν ψαγμενοι και off.

Και δυστυχως ετσι χανουν καποιες φανταστικες ταινιες.

• Like 3

Don't breath 

http://www.imdb.com/title/tt4160708/?ref_=nv_sr_1

Ενα διαφορετικό θρίλερ από τα υπόλοιπα. Καταρχήν η ταινία είναι ακριβώς στη διάρκεια που πρέπει και δεν κουράζει πουθενά. Επίσης είναι to the point και συνεπώς καμιά σκηνή δεν πάει χαμένη και δεν είναι filler. Από την αρχή ως το τέλος είναι γεμάτη αγωνία και ο σκηνοθέτης είναι μαέστρος με τα παιχνίδια της κάμερας. Ολοι οι χαρακτήρες (πλην ενός) είναι απόλυτα συμπαθής και μπορείς να καταλάβεις το βάρος που κουβαλάνε χωρίς να χρειάζεται αν δείξει πολλά. Από εκεί και μόνο παίρνει πόντους και σε κάνει να ενδιαφέρεσαι για τους χαρακτήρες και αυτά που παθαίνουν. Ολοι οι ηθοποιοί κάνουν πάρα μα πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και ειδικά ο "γέρος" απλά τα σπάει.

Ο τίτλος της ταινίας ιδιαίτερα θεματικός και όπως και όλη η ταινία...to the point. Από εμένα θα πάρει 9/10 για το είδος καθώς τη διασκέδασα πολύ. Προτείνεται άνετα και μόνος και με παρέα.   

• Like 2

Νταξει μια χαρα ειναι και το Hollywood βγαζει πολλες καλες κουλτουριαρικες καθε χρονο.Νομιζω πως πολλα ατομα δεν βλεπουν απο Ηollywood απλα για να το παιξουν ψαγμενοι και off.

Και δυστυχως ετσι χανουν καποιες φανταστικες ταινιες.

Δεν ειμαι κουλτουριαρης και δεν δινω δεκαρα για κουλτουριαρικες ταινιες.

Απλα .απο Αμερικα πλεον μονο τιποτα με καλα εφε,καμμια βιογραφικη κλπ.

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω με την κατρακυλα του Αμερικανικου σινεμα;.

Τες πα , ο καθενας βλεπει αυτο που γουσταρει και εγω τα τελευταια 10-15 χρονια ,πιο πολυ μετραω τις ταινιες απο ολο τον κοσμο και λιγοτερο απο Αμερικα.

• Like 1

Το κεντρί (1973) http://www.imdb.com/title/tt0070735/

O Paul Newman ειναι ενας πανεξυπνος και ικανος μεγαλοκομπιναδορος ο οποιος αναλαμβανει να βαλει στα μεγαλα κολπα τον μικροαπατεωνα Robert Redford.Οι δυο τους εχουν βαλει στο ματι εναν πλουσιο μαφιοζο τον οποιο θελουν να ξεκοκαλισουν αλλα και να ταπεινωσουν μιας και εχουν προηγουμενα μαζι του.Ετσι ξεκιναει ενα εξυπνο σχεδιο εξοντωσης του μαφιοζου .

Η ταινια σε ταξιδευει με ομορφη σκηνοθεσια στην εποχη του ΄30 / το σεναριο καλογραμμενο και με ανατροπες / οι πρωταγωνιστες μοναδικοι / ευχαριστη μουσικη επενδυση...Ολα αυτα, μαζι με τον γρηγορο ρυθμο δινουν ενα υπεροχο αποτελεσμα (τα 7 οσκαρ μιλουν απο μονα τους)

Μπηκε στην λιστα με τις αγαπημενες ταινιες !!

Με επεισες να την δω.

Ο λογος που αποφευγω να δω τοσο παλιες ταινιες ειναι γιατι ασυναισθητα σκεφτομαι οτι ολοι αυτοι που βλεπω στην οθονη εχουν  πεθανει και μου χαλαει την ταινια.  :-D

Παντως αυτη φαινεται πολυ καλη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με επεισες να την δω.

Ο λογος που αποφευγω να δω τοσο παλιες ταινιες ειναι γιατι ασυναισθητα σκεφτομαι οτι ολοι αυτοι που βλεπω στην οθονη εχουν  πεθανει και μου χαλαει την ταινια.  :-D

Παντως αυτη φαινεται πολυ καλη

Ναι,καταλαβαινω τι λες. Ο R.R. που λεει και ο φιλος ζει και ειναι σε καλη κατασταση : P

Την συγκεκριμενη να την δεις,δεν νομιζω οτι θα το μετανιωσεις : )  Για εμενα η δεκαετια του ΄70 ειναι η αγαπημενη δεκαετια του αμερ.κινηματογραφου 

Επεξ/σία από ΜΙχαλιεςς
  • Like 1

Εμεις φιλε ξεφευγουμε πολυ απο τις Α μερικανικες ταινιες.

Δοξα τω Θεο υπαρχουν Κορεατικες  Ιαπωνικες Ισπανικες Γαλλικες Σκανδιναβικες Αργεντινικες Βραζιλιανικες Ινδικες κλπ

Πλεον εδω και χρονια πιο πολυ βλεπουμε απο αυτες τις χωρες παρα mad in ουζα.

Tiger: an old hunters tale

http://www.imdb.com/title/tt5066556/

MV5BNDI0ZjQwMDMtOTUzMy00YTcwLWEwMWEtN2Qx

ΕΡΓΑΡΑ!!

Δεν ειμαι κουλτουριαρης και δεν δινω δεκαρα για κουλτουριαρικες ταινιες.

Απλα .απο Αμερικα πλεον μονο τιποτα με καλα εφε,καμμια βιογραφικη κλπ.

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω με την κατρακυλα του Αμερικανικου σινεμα;.

Τες πα , ο καθενας βλεπει αυτο που γουσταρει και εγω τα τελευταια 10-15 χρονια ,πιο πολυ μετραω τις ταινιες απο ολο τον κοσμο και λιγοτερο απο Αμερικα.

Εγω θα επιμεινω οτι χανεις καποιες αληθινα εκπληκτικες ταινιες.

Mean Streets(1973)

Αν θυμαμαι καλα η πρωτη γανγκστερικη του κυριου Σκορσεζε,και πιστευω πως αυτο φαινεται.Η απειρια του στο αντικειμενο η αναποφασιστηκοτητα του.Παρ'ολα αυτα δεν παυει να ειναι μια ταινια με οσκαρικες ερμηνειες απο το διδυμο Keitel-De Niro,καθως και ισχυρα θρησκευτικα και ηθικα μηνυματα,πραγματα που θα εξερευνουσε πολυ πιο ωριμα στα μεταγενεστερα Taxi Driver,Raging Bull etc.

Να μην ξεχασω την εκπληκτικη κινηση της καμερας,οπου απο τοτε σπανια την ξανα χρησιμοποιησε με καποιες εξαιρεσεις στο Goodfellas.

9/10.

Breakfast Club(1985)

Δεν μου αρεσε δυστυχως καθολου.Αρκετα μονοδιαστατοι χαρακτηρες που δεν αλλαζουν ιδιαιτερα στη διαρκεια της ταινιας.Ψιλοχαζα ρομαντζα,κρυα αστεια,ανιαρα μηνυματα.Γενικα ενα χαλι,ισως στα 80s να θεωρουντνα αξιολογη αλλα για κανενα λογο πια,εχει χασει καθε φρεσκαδα της.

6.5/10

North By Northwest(1959)

Περιμενα σιγουρα περισσοτερα.

Η ιστορια υστερα απο λιγο δεν εστεκε,αλλα σιγουρα δεν πιστευω οτι αυτο θα ενοχλησει την πλειοψηφια του κοσμου,ουτε το 50 ουτε τωρα.

Κυριως με ενοχλησε η κακια ερμηνεια απο την συμπρωταγωνιστρια,οπου ως τωρα ειχαμε συνηθισει ο Χιτσκοκ να επιλεγει εξαιρετικες θηλυκες παρουσιες.Η τυπισσα ηταν πιο παγωμενη και απο χιονανθρωπο.Οσον αφορα τον πρωταγωνιστη δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν εφερνε ο Χιτσκοκ πισω τον εξαιρετικο Stewart,ο οποιος θα εδινε στη ταινια την σοβαροτητα που απαιτουνταν.

Φυσικα υπαρχουν καποιες θρυλικες στιγμες οπως αυτη με το αεροπλανο,πανω απο το χωραφι,καθως και οι σκηνες δρασης στο βουνο των προεδρων.

Παρολαυτα ηταν μια πολυ γρηγορη ταινια που δεν σε αφηνε να βαρεθεις σχεδον καθολου,και σιγουρα για τα στανταρ της εποχης ηταν ενα αριστουργημα.Για τα σημερινα στανταρ θα ελεγα οτι ειναι απλα μια χειροτερη και λιγο πιο ευθυμη εκδοση του καταπληκτικου Rear Window.

8/10

Get out(2017)

Ενα σιγουρα ξεχωριστο θριλερ.Δεν θα του εβαζα τον τιτλο το καλυτερο θριλερ της χρονιας,διοτι πιστευω οτι ειναι ακομα εφικτο να ερθει καποιο καλυτερο.

Εξαιρετικη ατμοσφαιρα,σκηνοθεσια κτλ,καλη ερμηνεια απο πρωταγωνιστη,οι υπολοιπες μετριες.Πληρως ενδιαφερουσα πλοκη,με καποιες ανατροπες που δεν ηταν τοσο "ανατρεπτικες" βεβαια.Φυσικα βοηθησε πολυ που η ταινια προβληθηκε στο σινεμα την εποχη της εκλογης του Τραμπ,πραγμα που σιγουρα διπλασιασε τις απολαβες της.

Το τελος δεν μου αρεσε,ουτε σαν σεναριακη αποφαση,ουτε σαν σκηνοθεσια.Μου φανηκε βιασμενο,μεχρι τοτε η ταινια ειχε μια εξαιρετικα καλοφτιαγμενη πλοκη και αγωνια,και στο τελος μου τα χαλασε.

Σιγουρα ομως ταινιες οπως αυτη ανοιγουν τα ματια στο κοινο,καθως συνδυαζει "crowd pleasing" στιγμες που θα την κανουν πιο αποδεκτη σε μεγαλυτερες μαζες,με ενα υψηλοτερο καλλιτεχνικο επιπεδο εκφρασης.

8/10.

Eddie the eagle. Αληθινη ιστορια του eddie με ολυμπιακους αγωνες. Με αγγιξε αν και δεν ειμαι φαν των ολυμπιακων αγωνων.

8.5/10 γιατι ειναι αληθινη ιστορια με νοημα.

From Nowhere

http://www.imdb.com/title/tt5447816/

Ερασιτεχνικά γυρισμένο κοινωνικό δράμα χωρίς ενδιαφέρον. Πλατειάζει γύρω από το γενικό νόημα χωρίς να εξελίσσεται η υπόθεση με τον ρυθμό που πρέπει. Μέτριες ερμηνείες, κακή σκηνοθεσία αδιάφορο σενάριο. Δεν καταλαβαίνω που κολάει το 7 στο imdb / metascore. Ίσως τους άρεσε η ρεαλιστική αποτύπωση της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνιστές, αλλά ο ρεαλισμός πρέπει να συνοδεύεται από σωστή σκηνοθεσία, δομή και pacing, αλλιώς βάζω και εγώ μια κάμερα στην γωνία ενός σχολείου και το περνάω για ταινία. Την τελείωσα μετά βίας. 

3.5/10

• Like 1

Εγω θα επιμεινω οτι χανεις καποιες αληθινα εκπληκτικες ταινιες.

Mean Streets(1973)

Αν θυμαμαι καλα η πρωτη γανγκστερικη του κυριου Σκορσεζε,και πιστευω πως αυτο φαινεται.Η απειρια του στο αντικειμενο η αναποφασιστηκοτητα του.Παρ'ολα αυτα δεν παυει να ειναι μια ταινια με οσκαρικες ερμηνειες απο το διδυμο Keitel-De Niro,καθως και ισχυρα θρησκευτικα και ηθικα μηνυματα,πραγματα που θα εξερευνουσε πολυ πιο ωριμα στα μεταγενεστερα Taxi Driver,Raging Bull etc.

Να μην ξεχασω την εκπληκτικη κινηση της καμερας,οπου απο τοτε σπανια την ξανα χρησιμοποιησε με καποιες εξαιρεσεις στο Goodfellas.

9/10.

Breakfast Club(1985)

Δεν μου αρεσε δυστυχως καθολου.Αρκετα μονοδιαστατοι χαρακτηρες που δεν αλλαζουν ιδιαιτερα στη διαρκεια της ταινιας.Ψιλοχαζα ρομαντζα,κρυα αστεια,ανιαρα μηνυματα.Γενικα ενα χαλι,ισως στα 80s να θεωρουντνα αξιολογη αλλα για κανενα λογο πια,εχει χασει καθε φρεσκαδα της.

6.5/10

North By Northwest(1959)

Περιμενα σιγουρα περισσοτερα.

Η ιστορια υστερα απο λιγο δεν εστεκε,αλλα σιγουρα δεν πιστευω οτι αυτο θα ενοχλησει την πλειοψηφια του κοσμου,ουτε το 50 ουτε τωρα.

Κυριως με ενοχλησε η κακια ερμηνεια απο την συμπρωταγωνιστρια,οπου ως τωρα ειχαμε συνηθισει ο Χιτσκοκ να επιλεγει εξαιρετικες θηλυκες παρουσιες.Η τυπισσα ηταν πιο παγωμενη και απο χιονανθρωπο.Οσον αφορα τον πρωταγωνιστη δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν εφερνε ο Χιτσκοκ πισω τον εξαιρετικο Stewart,ο οποιος θα εδινε στη ταινια την σοβαροτητα που απαιτουνταν.

Φυσικα υπαρχουν καποιες θρυλικες στιγμες οπως αυτη με το αεροπλανο,πανω απο το χωραφι,καθως και οι σκηνες δρασης στο βουνο των προεδρων.

Παρολαυτα ηταν μια πολυ γρηγορη ταινια που δεν σε αφηνε να βαρεθεις σχεδον καθολου,και σιγουρα για τα στανταρ της εποχης ηταν ενα αριστουργημα.Για τα σημερινα στανταρ θα ελεγα οτι ειναι απλα μια χειροτερη και λιγο πιο ευθυμη εκδοση του καταπληκτικου Rear Window.

8/10

Get out(2017)

Ενα σιγουρα ξεχωριστο θριλερ.Δεν θα του εβαζα τον τιτλο το καλυτερο θριλερ της χρονιας,διοτι πιστευω οτι ειναι ακομα εφικτο να ερθει καποιο καλυτερο.

Εξαιρετικη ατμοσφαιρα,σκηνοθεσια κτλ,καλη ερμηνεια απο πρωταγωνιστη,οι υπολοιπες μετριες.Πληρως ενδιαφερουσα πλοκη,με καποιες ανατροπες που δεν ηταν τοσο "ανατρεπτικες" βεβαια.Φυσικα βοηθησε πολυ που η ταινια προβληθηκε στο σινεμα την εποχη της εκλογης του Τραμπ,πραγμα που σιγουρα διπλασιασε τις απολαβες της.

Το τελος δεν μου αρεσε,ουτε σαν σεναριακη αποφαση,ουτε σαν σκηνοθεσια.Μου φανηκε βιασμενο,μεχρι τοτε η ταινια ειχε μια εξαιρετικα καλοφτιαγμενη πλοκη και αγωνια,και στο τελος μου τα χαλασε.

Σιγουρα ομως ταινιες οπως αυτη ανοιγουν τα ματια στο κοινο,καθως συνδυαζει "crowd pleasing" στιγμες που θα την κανουν πιο αποδεκτη σε μεγαλυτερες μαζες,με ενα υψηλοτερο καλλιτεχνικο επιπεδο εκφρασης.

8/10.

Τα δυο πρωτα τα εχω δει.

Δεν ειπα οτι ΔΕΝ βλεπω Αμερικανικα.

Απλα ειμαι πολυ προσεκτικος σε Αμερικανικες ταινιες.

Μονο αν εχει καλες κριτικες θα κατσω να δω,οποτε περιοριζω τις φολες οσο το δυνατον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...