Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

The Man From Earth (2007)

Μια παρέα επιστημόνων\καθηγητών αποχαιρετούν ένα φίλο τους που φεύγει. Αυτός όμως αποκαλύπτει ότι είναι 14000 χρονών και όλα αυτά τα χρόνια περιφέρεται στη γη βλέποντάς τη να εξελίσσεται και αλληλεπιδρώντας με πρόσωπα και καταστάσεις γνωστά από την ιστορία μας.

Πάρα πολύ καλή ταινία σεναρίου. Από το πρώτο 5λεπτο κιόλας σε κρατάει και σου δίνει ταυτόχρονα τροφή για σκέψη. Πολλή σκέψη. Οι ηθοποίοι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε και η σκηνοθεσία αλλά το σενάριο είναι εξαιρετικό. Διάλογοι επί διαλόγων που ξετυλίγουν σιγά-σιγά το νήμα της ιστορίας του John αλλά και της ιστορίας μας. Φαίνεται ότι ο Jerome Bixby είναι εξαιρετικά διαβασμένος και θα μπορούσε ο John να είναι προσωποποίηση του εαυτού του. Αφήστε το μυαλό σας ανοιχτό και θα περάσετε μια πολύ καλή 1,5 ωρίτσα.

8/10 από μένα σα σύνολο αλλά αν εξαιρέσουμε ηθοποιία, σκηνοθεσία, εφέ μπλα μπλα άνετα του βάζω 10/10.

ωραίο ρε συ το είδα σήμερα...

Έχεις υπόψιν σου πως η ταινία του 2001 είναι remake, έτσι;

Το λέω γιατί (σχεδόν) πάντα, τα original είναι αυτά που αξίζουν.

Δεν έχω δει τα παλαιότερα, είναι εις γνώση μου ότι υπάρχουν και εκείνα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα το El aura. Δεν με τρέλανε όπως άλλες 2 ταινίες που έχει παίξει ο ίδιος ηθοποιός. Το 9 Βασίλισσες και Το μυστικό στα μάτια της ήταν φοβερά. Η συγκεκριμένη ήταν μέτρια....6,5/10 απο μένα.

Είδα το χτες το βράδυ το Super 8.

Για παιδιά ηλικίας 10 - 15 συνιστάτε.

Και για όσους είναι φαν του ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ.

Ένα "5" από έμενα.

χθες είδα το κοναν....

Τι παπαρια ηταν αυτη ρε παιδιά;

ενταξει ο μομοας καλος ηταν αλλα γενικότερα....Τι σκηνοθεσία,τι πλοκή...

Τουλάχιστον το james earl jones,σαν κακός,έδινε ενα κατι,τρομαζες..

To 3d του immortals,αξίζει;

There will be blood

παρα πολυ καλο. ο daniel day-lewis σε εναν ρολο που του ταιριαζει γαντι. η ζωη στις αρχες του 20ου αιωνα. η σχεση πατερα-γιου.

8/10

The Happening (2008) - IMDb 7.6/10

Αν ειστε λατρεις των θριλερ, οχι του τρομου, και του στυλ ''Εθνικη Καραντινα'' δειτε το...

Μου θυμισε το Invasion του Craig...

Πολυ καλη ταινια, η οποια σε βαζει αμεσως στο κλιμα χωρις μακροσυρτη και γλυκαναλατη εισαγωγη! ! !

Εχει νοημα...περιβαλλοντολογικο!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Ένας καρικατούρα Johnny Depp να έχει λέον κουράσει επαναλάμβανοντας τον εαυτό του και ένα σενάριο για το p0Ych0 να θυμίζει παιδική χαρά. Για παιδάκια οτυ δημοτικού max. Ωραίες εικόνες πάντως, είχαμε να δούμε τη Χαβάη από το Lost.

ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.

3.9/10

Das Leben der Anderen

ΞΑΝΑ.

Έχω διαβάσει διάφορα κατα καιρούς ότι η ταινία είναι ''κάπως'' και ότι στην Γερμανία δεν την έχουν σε εκτίμηση και άλλα τέτοια, αλλά επειδή απλά αφήνω το 10 σε κάτι αριστουργηματικό του βάζω 9,9\10. Είναι θεική, τέλος. Και με ένα απο τα καλύτερα φινάλε.

----------------------

Another Earth

Συμφωνώ με DKNI πάνω κάτω. Ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα. Μου θύμισε για κάποιο λόγο το The Man from Earth αλλα δεν έχουν καμία σχέση εν τέλει.

Αυτό που με ξένισε λίγο ήταν ότι θα μπορούσαν να ήταν δυο διαφορετικές ταινίες τα 2 στορυ. Όπως και να έχει, ενδιαφέρουσα. 6,5/10

----------------------

Mergin Cal

Ίσως αν δεν ήταν ο Σπέισι να μην μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και να βαριόμουν. Ωστόσο καλό στόρυ (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) απο αυτά που μ'αρέσουν. 6/10

----------------------

Midnight In Paris

Κλασικός Άλλεν. Ολους τους πρωταγωνιστές του, τους βάζει να παίζουν σαν κι αυτόν. Πολύ καλή η ιστορία (σε αντίθεση με το περσινό you will meet a tall dark stranger) και μια τρομερή φωτογραφία με ένα τρομερό Παρίσι. 7,4/10

Το σαββατο ειδα αυτο : Open your eyes δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα αλλα δεν λεω οτι ηταν και μαπα.Καλη πλοκη καπου το χανεις βεβαια αλλα σε γενικες γραμες βλεπετε. Ενα 7/10 απο εμενα.

Αποψε ειδα το:Cashback απλα διασκεδαστικο τπτ παραπανω.

Κλασικο λοβεστορυ με χαπιεντ.

Ενα 6\10 απο εμενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...