Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αλλα έλεος, δε μπορεί σήμερα που καίγεται ο κόσμος γύρω μας να μας απασχολεί πρώτιστα το γκομενικό μας πρόβλημα.

Δε νομιζω πως το θεμα της ταινιας ηταν ακριβως αυτο. Πιο πολυ ειχε να κανει με την εμπιστοσυνη και την ειλικρινεια στις σχεσεις των ανθρωπων, το οποιο το βρισκω πιο επικαιρο απο ποτε :)

• Like 4
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομιζω πως το θεμα της ταινιας ηταν ακριβως αυτο. Πιο πολυ ειχε να κανει με την εμπιστοσυνη και την ειλικρινεια στις σχεσεις των ανθρωπων, το οποιο το βρισκω πιο επικαιρο απο ποτε :)

Θα επιμείνω: το θέμα της ταινίας ήταν ακριβώς το γκομενικό και κατά πόσο τολμά ο καθεις να είναι ειλικρινής με τους γύρω του.

Δεν αμφιβαλω ότι το θέμα είναι διαχρονικό και προφανώς αλλιώς το προσεγγίζει η κάθε ηλικία θεατών.

Το θέμα μου είναι ότι όταν η εποχή σου προσφέρει τεράστια άλλα θέματα προς ανάπτυξη, το να είσαι κολλημένος στα τετριμμένα, είναι απογοητευτικό αν όχι ύποπτο.

Με άλλα λόγια, αδερφέ, δε με ενόχλησε τόσο η ταινία καθεαυτή, όσο το ότι όλη αυτή η ωραία προσπάθεια αναλώθηκε πάλι στα τετριμμένα.

• Like 2
Δημοσ.

12 του Νικήτα Μιχαλκωφ

Υποτίθεται ότι είναι η ρωσική εκδοχή του γνωστού, παλιού καλού 12 angry men.

Δυστυχώς το έργο δεν πέρασε το τεστ του 20λεπτου και κόπηκε χωρίς πολλά πολλά.

Αυτό που με ενόχλησε ήταν οι κάκιστες ερμηνείες των ηθοποιών που μου φάνηκαν τρομερά στημένες κι επιτηδευμένες.

Είμαι της άποψης ότι ριμέικ δεν πρέπει να γίνονται, ειδικά σε τεράστια έργα, γιατί σχεδόν πάντα αποτυγχανουν.

Το θέμα είναι ότι είχα και μεγάλες προσδοκίες λόγω του Μιχαλκωφ, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να είναι μεγαλύτερη.

Eχω ακριβως την αντιθετη αποψη...........αλλα περι ορεξης..............γουστα ειναι αυτα. :-D

Δημοσ.

Eχω ακριβως την αντιθετη αποψη...........αλλα περι ορεξης..............γουστα ειναι αυτα. :-D

Μου άρεσε πολύ Ο ψεύτης Ήλιος του Μιχάλκωφ, οπότε έκατσα να δω τους 12 φτιαγμένος ότι τώρα θα δω πάλι παπάδες! Το αποτέλεσμα ήταν να σπαστώ πολύ γρήγορα από αυτά που προανέφερα και μετά να τα βλέπω όλα στραβά, σε βαθμό που εκνευρίστηκα και το κλεισα!  :fear:

Δημοσ.

Ισως  αν καταφερεις καποια στιγμη να το δεις ολο,ισως και να αλλαξεις γνωμη.

Λεω ισως,γιατι δεν ειναι υποχρεωτικο κατι που αρεσει σε μενα,να αρεσει και σε αλλον.

Δημοσ.

Dear Billy

ψιλοκαλουλι το Skull Island, ειχε τα θεματακια του αλλα ηταν διασκεδαστικo και σιγουρα ανωτερο απο τους υπνους των Peter Jackson και Gareth Edwards.

γιατι; επειδη ειχε CONFLICT, με την μια πλευρα να θελει να προστατεψει τον Ηarambe επειδη φερνει ισορροπια στην φυση, και την αλλη να τον σκοτωσει για εκδικηση.

το κανανε ακριβως οπως ειχα πει οτι επρεπε να γινει με τον αμερικανικο Godzilla. καποιος παραγωγος θα διαβασε τα κειμενα μου στο AICN.

η Βrie Larson κ..λα με τον 70ς ρουχισμο της, αναμενουμε την Captain Marvel της.

Δημοσ.

Get out

Θριλερ οχι τρομου η ταινια. Και για να ειμαστε ακριβεις... "σατιρα τρομου" ή "κομεντι τρομου"

Ειχα διαβασει πολυ καλες κριτικες κι η αληθεια ειναι πως δικαιωσε τις προσδοκιες μου.

Προκειται για εργο που ακουμπα ενα πολυ ευαισθητο θεμα συνδυαζοντας το φοβο με σατιρα και μια δοση χιουμορ. Τοση οσο χρειαζεται ωστε να μη χαλαει το γενικοτερα επιβλητικο κλιμα αλλα και για να σε ανακουφιζει προσωρινα.

Πιστευω πως το

"βαθος" στο οποιο επεφταν τα θυματα σχετιζεται απο τον σκηνοθετη αμεσα με το ποσο βαθια μεσα στην αμερικανικη κοινωνια βρισκεται το προβλημα του ρατσισμου.

Προκειται για εργο που πετυχαινει να σε κρατα σε ενταση καθολη τη διαρκεια του, που κορυφωνεται σταδιακα και που εχει και την ανατροπη του. Ακουμπα στερεοτυπα,χλευαζει τους "παλι ομπαμα θα ψηφιζα γιατι γουσταρω τους "μαυρους" αλλα καταβαθος ειμαι τερμα συντηρητικος"

Μεσα στη ταινια δινονται καποια σποιλερ για τη συνεχεια, οποτε καλο ειναι να τη βλεπεις "συγκεντρωμενα" κι οχι να χανεις σκηνες.

Γενικως θεωρω πως ειναι αξιολογοτατη προσπαθεια, και θα της βαλω ενα 7.5 που μπορει να ειναι και 8.

Αξιζει τον κοπο

• Like 2
Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt2513074

Billy Lynn's Long Halftime Walk  6.5/10

Μια διμοιρία hillbillies περιφέρεται εν ειδει τσίρκου στη βαθειά Αμερικανική επαρχία, για να χορτάσει η Αμερική αντρίλα και ηρωισμό. Μόλις έχουν γυρίσει από το Ιράκ και μια σημαντική μάχη που έδωσαν. Κι όταν λέμε σημαντική μάχη, εννοούμε την επίθεση σε ένα χωριό κατά την οποία δέχτηκαν αντίσταση από τους ντόπιους.

Σα να λέμε δηλαδής οτι μια διμοιρία Γερμανών Ναζί, μετά την κατάληψη του Μάλεμε, προσπαθούν να εκκαθαρίσουν τα γύρω χωριά και οι Κρητικοί τους βαράνε με τους γκράδες και τα δικέλια, ό,τι δλδ δεν μπόρεσε να αφοπλίσει η δικτατορία του Μεταξά.

Ντόπιοι μεγιστάνες, ξέκωλα τσιρλήντερς, παχύσαρκοι σεκιούριτι και θεατές προσπαθούν ολοι να πάρουν μια πρέζα από αυτή τη "λάμψη" - ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η ταινία δεν είναι καμμιά τρομερή καταγγελία ή αριστούργημα. Είναι όμως καλή για να δει κανείς τι σανό κουβαλάει ανάμεσα στα αυτιά του ο υπέρμαχος της...δημοκρατίας, ο μέσος σημερινός Αμερικάνος.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα τους power rangers 2017.

Απογοητευτηκα πληρως. Το trailer ηταν γαματο, η ταινια απο την αρχη εδειξε ολο το τραιλερ και η συνεχεια ..

Δεν λεω spoiler αλλα η πρωτη ταινια του 1995 ηταν πολυ καλυτερη.

Επισης μου φανηκε οτι η ταινια απευθυνεται σε παιδια, κριμα. Οταν αυτοι που βλεπαμε τη σειρα εχουμε μεγαλωσει κατα περιπου 20 χρονια, περιμενουμε να δουμε κατι πιο σοβαρο. Κατι που οντως οντως να τρομαξεις , και οχι οπως τρομαζαμε η θαυμαζαμε οταν ημασταν παιδια.

Δημοσ.

12 του Νικήτα Μιχαλκωφ

Υποτίθεται ότι είναι η ρωσική εκδοχή του γνωστού, παλιού καλού 12 angry men.

Δυστυχώς το έργο δεν πέρασε το τεστ του 20λεπτου και κόπηκε χωρίς πολλά πολλά.

Αυτό που με ενόχλησε ήταν οι κάκιστες ερμηνείες των ηθοποιών που μου φάνηκαν τρομερά στημένες κι επιτηδευμένες.

Είμαι της άποψης ότι ριμέικ δεν πρέπει να γίνονται, ειδικά σε τεράστια έργα, γιατί σχεδόν πάντα αποτυγχανουν.

Το θέμα είναι ότι είχα και μεγάλες προσδοκίες λόγω του Μιχαλκωφ, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να είναι μεγαλύτερη.

Σωστος ,σαν καρικατουρες ηταν οι πρωταγωνιστες.Αν ο Μιχαλκωφ επιδιωκε σωνει και καλα ερμηνευτικη υπερβολη ας τους ανεβαζε σε ενα θεατρικο σανιδι ,αντι για αυτη την κινηματογραφικη αστειοτητα.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστος ,σαν καρικατουρες ηταν οι πρωταγωνιστες.Αν ο Μιχαλκωφ επιδιωκε σωνει και καλα ερμηνευτικη υπερβολη ας τους ανεβαζε σε ενα θεατρικο σανιδι ,αντι για αυτη την κινηματογραφικη αστειοτητα.

Καλημερα.

Ισως αυτος να ηταν ο λογος που μου αρεσε:παιζαν σαν να ηταν σε θεατρο.

Τες πα....παμ παρακατ.

Δημοσ.

Θα επιμείνω: το θέμα της ταινίας ήταν ακριβώς το γκομενικό και κατά πόσο τολμά ο καθεις να είναι ειλικρινής με τους γύρω του.

Δεν αμφιβαλω ότι το θέμα είναι διαχρονικό και προφανώς αλλιώς το προσεγγίζει η κάθε ηλικία θεατών.

Το θέμα μου είναι ότι όταν η εποχή σου προσφέρει τεράστια άλλα θέματα προς ανάπτυξη, το να είσαι κολλημένος στα τετριμμένα, είναι απογοητευτικό αν όχι ύποπτο.

Με άλλα λόγια, αδερφέ, δε με ενόχλησε τόσο η ταινία καθεαυτή, όσο το ότι όλη αυτή η ωραία προσπάθεια αναλώθηκε πάλι στα τετριμμένα.

Θα διαφωνήσω κι εγώ. Το φινάλε περιορίστηκε στο γκομενικό (ως πιο catchy) αλλά 

το ένα ζευγάρι είχε θέμα με την ηλικιωμένη μητέρα, το άλλο με την κόρη στη εφηβεία, ο άλλος δεν πει πουθενά ότι είναι gay, η άλλη κανόνιζε αισθητική επέμβαση, κανόνιζαν αγώνα κι είχαν στην απέξω τον κολλητό τους, ο άλλος έβλεπε ψυχολόγο και δεν το είχε πει ούτε στη γυναίκα του (που η ίδια ήταν ψυχολόγος)!!! 

Έβαλε ΤΟΣΑ θέματα, γιατί κάποιος να κολλήσει στο γκομενικό;

• Like 1
Δημοσ.

το κανανε ακριβως οπως ειχα πει οτι επρεπε να γινει με τον αμερικανικο Godzilla. καποιος παραγωγος θα διαβασε τα κειμενα μου στο AICN.

αυτό θα 'ταν, ναι.-

• Like 1
Δημοσ.

Είδα αυτό το μικρό διαμαντάκι. 

http://www.imdb.com/title/tt2317225/?ref_=nv_sr_1

Καταρχήν να πούμε ότι πρόκειται για σχετικά φτηνή και αρκετά περιορισμένη (σε εύρος) παραγωγή. Με αυτό εκτός με άρεσε αρκετά. Οι ηθοποιοί κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά, τα εφέ, αν και περιορισμένα, είναι απόλυτα ικανοποιητικά, το στόρι είναι ενδιαφέρον αλλά όπως είπαμε με μικρό εύρος. Μικρό εύρος εννοώ ότι στο στόρι και στον κόσμο συμβαίνουν πολλά αλλά εμείς βλέπουμε μόνο τι γίνεται στο κομμάτι της ταινίας που παρουσιάζεται. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι σε στυλ Ex Machina και εν μέρη το πήρα αλλά δεν έχει το βάθος του Ex Machina. Αξίζει όμως σίγουρα μια θέαση αρκεί να μην έχετε υψηλές προσδοκίες για grande θέαμα.

Εγώ θα της βάλω 7/10 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...