liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το ειδα και εγω πανω κατω την ιδια αποψη εχω . Τα 2 τελευταια ειναι απαραδεκτα .Η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα και την λατρεψα οπως και ολο το franchise, πλεον αφορα μονο κατι nerds που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν ... Κριμα γιατι ειναι μεσα στις πιο σημαντικες ταινιες στην κατηγορια . 7/10 για λιγοτερο ηταν, απλα ντρεπομαι να το βαλω απο σεβασμο ... Συμφωνώ κατά βάση στο σκεπτικό σου όμως ακόμα και τώρα με αυτές τις δύο σχετικά μέτριες ταινίες έχω μία χαρά γιατί επανέρχομαι σε ένα κόσμο που αγάπησα. Άλλωστε περισσότερο κακό θεωρώ πως έκαναν οι τρείς ταινίες (1999, 2002, 2005) παρά οι τελευταίες. Άντε να βγάλω λίγο αυτήν του 2005 που ήταν περισσότερο dark. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εμένα πάντως το force awakens μου άρεσε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 The lair of the white worm (1988) http://www.imdb.com/title/tt0095488/?ref_=nv_sr_1 Καταρχήν να πω ότι η ταινία είναι πιο low budget από ότι μας έχει μάθει ο Ken Russell παρά το γεγονός ότι όλες του οι ταινίες είναι σχετικά low budget. Δεύτερον, οι εικόνες με σύμβολα και παραβολές που μας έχει μάθει δεν είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο που είναι παλιότερες παραγωγές του όπως το εκπληκτικό Altered States ή το The devils. Τα εφέ επίσης πάσχουν. Από εκεί και πέρα ας περάσουμε στα καλά της ταινίας που δεν είναι άλλο από την γενικότερη ατμόσφαιρα, έναν εξαιρετικό villain που ναι μεν δεν χρειάζεται πολύ για να νιώθεις άβολα μαζί του αλλά η απόδοση του (της, συγκεκριμένα) είναι τέτοια που σου προκαλεί ανατριχίλες. Πανέμορφη, κορμάρα, απίστευτα σέξι, τρομερή φωνή και βλέμμα και φυσικά απόλυτα θανάσιμη με απόλυτη πίστη στον Θεό της και της δύναμης που της παρέχει. Από τους υπόλοιπους χαρακτήρες μόνο ο Hugh Grant κάνει δουλειά, οι υπόλοιποι θωρώ ότι είναι κομπάρσοι. Αξίζει να τη δει κάποιος; Ναι αξίζει. Ειδικά αν δεν έχει δει Altered States ή The Devils (τις βλέπει μετά αυτές). Από εμένα θα της βάλω 6/10 γιατί εν τέλη έχει να προσφέρει πράγματα και είναι άνω του μετρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το κορίτσι στο τραίνο 4/10 Είδα 15-20 λεπτά με το ζόρι, παρά τις γκομενάρες που συμμετέχουν και το έκλεισα. Τρελή μουφα, απλά διάβασα τη συνέχεια στη βικιπαίδεια. Οι ερμηνείες όλων τους είναι για τα μπαζα η δε ιστορία τραβηγμένη από τα μαλλιά όσο δεν παίρνει. Για τους γνώστες του Memento θα τόλμησω να πω ότι το σενάριο του κοριτσιού έκλεψε την βασική ιδέα του Μεμεντο και απλά την παραλλαξε σημαντικά! Λες κι είμαστε τιποτις χαμένοι και τα χαφτουμε αυτά! Προσπεράστε αδέρφια το κορίτσι... Ο Ορέστης Μακρής έπαιζε πολύ καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 άλλη μια εμπεριστατωμένη, ουσιώδης και ολοκληρωμένη άποψη (y) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Live by Night. Καλή ταινία. Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά πέρασε η ώρα ευχάριστα. http://www.imdb.com/title/tt2361317/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 The accountant 4/10 Η ηλίθια φάτσα των Affleck καταστρέφει άλλη μια ταινία... Αυτή τη φορά στο ρόλο του Προκρούστη, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει με την ίδια ακριβώς ανέκφραστη έκφρασή, είναι ο μεγάλος αδερφός - Μπεν. Κατέβάλα ηρωικές προσπάθειες να ολοκληρώσω την ταινία, καθώς ανά πέντε - δεκα λεπτά εκνευρίζομουν με τις γελοιότητες και τις ευκολίες του σενάριου. Αυτιστικός λογιστής γαμεί και δέρνει στα μαθηματικά, στα λογιστικά, στα χρηματοπιστωτικά, στο καράτε, στο ντουφέκι, στον έρωτα, στα πάντα όλα που λέει κι ο Αλέφας... Η ταινία αποτελεί προσβολή για τους αυτιστικούς, με τον απλοϊκό τρόπο που είναι φτιαγμένη. Πιστεύω ότι η ερμηνεία αναφοράς στο θέμα του αυτισμού ήταν αυτή του Ντάστιν Χόφμαν στον άνθρωπο της βροχής. Όποιος ψήνεται για ταινίες με ματσο άντρες και γκάνια ας δει τα: The Heat, Training Day, Wild Bunch, The Last of the Mohicans, που μου'ρχονται πρόχειρα στο μυαλό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Site: Silence To φιλμ απο την εναρκτηρια σκηνη ακομα κραυγαζει πως πισω απο την καμερα βρισκεται βιρτουοζος του ειδους .Τα παντα απο το μονταζ, την φωτογραφια ,τα καδραρισματα ,τον φωτισμο,το setting υποδηλωνουν εναν αρτιο τεχνικο τομεα. Ακομα και το σκηνοθετικο ευρημα με την καρικατουρα κακο συμβαλει στο ιδιαιτερο του πραγματος . Aρκει αυτο για να μιλησουμε για μια πολυ καλη ταινια ? Εξαρταται ,υπαρχουν ταινιες που στηριχτηκαν μονο σε αυτο και εδωσαν εικαστικα αριστουργηματα . Εδω ομως δεν εχουμε αυτη την περιπτωση, ο συνδυασμος misscasting ,ελλειψης ρυθμου σε ενα μεγαλο μερος της ταινιας και η πληθωρα μυνηματων συχνα αντικρουωμενων (που ισως να εγινε και εσκεμενα ),υποβαθμιζει στην κλιμακα το συνολικο αποτελεσμα . Πολυ δυνατη η τελευταια σκηνη δειχνει γιατι Scorsese ειναι μεγαλος σκηνοθετης και μας εχει χαρισει χαρακτηριστικες στιγμες στην ιστορια του κινηματογραφου . 7,1/10 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2017 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Right now, wrong then 5/10 Διάσημος σκηνοθέτης συναντά νοστιμούλα πιτσιρίκα κι εμείς παρακολουθούμε δύο εκδοχές αυτής της συνάντησης Στην πρώτη βερσιόν ο ληγούρης πίνει τον κώλο του στο πρώτο ραντεβού και ξενερώνει άσχημα το πιπίνι. Στην δεύτερη βερσιόν, ο ληγούρης, αν και έχει πιει τον κώλο του, καταφέρνει να μη γίνει ρόμπα στο κορίτσι, αντιθέτως την κερδίζει ...βάζοντας τα κλάματα και κάνοντας την πιο γελοία ερωτική εξομολόγηση που είδα πρόσφατα. Ήμαρτον... Προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με το φλυτζανάκι του καφέ επί 2 ώρες παρά κάτι ψιλά...Ευτυχώς, η απουσία άλλων αιχμηρότερων αντικειμένων από το χώρο θέασης αποσόβησε τα χειρότερα... Το 5/10 μπήκε για δυο χαμερπείς λόγους: Κορεατική ταινία και τίγκα στην ευαισθησία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Split Ο Shyamalan εχασε μεγαλη ευκαιρια να κανει μια πραγματικα καλη ταινια. Κριμα κριμα και κριμα για την ερμηνεια του McAvoy. 6/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Doctor Strange ταινιάρα https://www.youtube.com/watch?v=HSzx-zryEgM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 King Jack 7/10 12χρονο αλάνι έχει προβλήματα με τους καφρους της γειτονιάς και στο ενδιάμεσο προσπαθεί να ρίξει τη Δουλτσινέα του. Μου άρεσε πολύ η κινηματογράφηση της ιστορίας. Τη βρήκα πολύ επιτυχημένη και έδειξε ακριβώς την ιστορία από το ύψος του πρωταγωνιστή της. Οι ηθοποιοί, παντελώς άγνωστοι σε μένα, ήταν πολύ καλοί με μοναδική εξαίρεση τον αρχηγό της γειτονιάς που κάπως το έχασε προς το τέλος. Απορώ γιατί η ταινία είχε τόσο μικρή διάρκεια και γιατί στάθηκε μόνο στο πρώτο επίπεδο. Αν τολμούσε να κοιτάξει ελάχιστα έστω κάτω από την επιφάνεια, στην Αμερική του Ντιτρόιτ και του ονείρου που βουλιάζει από την εποχή του Ρηγκαν κι εδώ, θα μπορούσε να γίνει ένα αριστούργημα κι ο σκηνοθέτης της να κοιτάξει στα μάτια τον Σκορτσεζε του Ταξιτζή. Αν... Αν κέρδιζε η γιαγιά μου στο κουμκάν... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Split Ο Shyamalan εχασε μεγαλη ευκαιρια να κανει μια πραγματικα καλη ταινια. Κριμα κριμα και κριμα για την ερμηνεια του McAvoy. 6/10 Αν μιλάς για το τέλος, πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει μια πιθανότητα (χωρίς κανένα απολύτως δικό σου φταίξιμο) να μην κατάλαβες τι έγινε, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει ότι απλά μπορεί να μη σου άρεσε. Περισσότερο στο αντίστοιχο τόπικ: http://www.insomnia.gr/topic/635037-split-spoilers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 London has fallen Πολύ καλή ταινία δράσης. Πολύ καλή πραγματικά. Δεν κάνω πλάκα. Ωραίο μποστολίδι, ωραία παραγωγή, εξαιρετική δράση. Ταινία βγαλμένη από τα παλιά. Πολύ αίμα. Και αυτός ο Gerald butler αποπνέει αντρίλα. Να μην μιλήσω για τα μαχαιρώματα. Η ταινία ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πραγματική ταινία δράσης. Καμία σχέση με τα ξεράσματα της marvel. Τώρα θα βάλω να δω το Olympus. ΥΓ. Αναπόφευκτα η ταινία έχει και κάποιες σκηνές "αμερικανιάς" αλλά είναι σε λογικά πλαίσια και φυσικά αναμενόμενες λόγω θέματος. Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Λοιπόν, αφού διάβασα κριτική σε προηγούμενη σελίδα είπα να καθίσω κ να δω την ιταλική ταινία perfetti sconosciuti. Το πρώτο μισάωρο είχα στραβωμενη φάτσα και ήμουν έτοιμος να το γυρίσω σε κάτι άλλο. Άντεξα ωστόσο και η ταινία με αποζημίωσε. Εξαιρετική πρόταση! Περιμένω μία μέρα κενή χωρίς survivor για να την ξαναδώ. London has fallen Πολύ καλή ταινία δράσης. Πολύ καλή πραγματικά. Δεν κάνω πλάκα. Ωραίο μποστολίδι, ωραία παραγωγή, εξαιρετική δράση. Ταινία βγαλμένη από τα παλιά. Πολύ αίμα. Και αυτός ο Gerald butler αποπνέει αντρίλα. Να μην μιλήσω για τα μαχαιρώματα. Η ταινία ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πραγματική ταινία δράσης. Καμία σχέση με τα ξεράσματα της marvel. Τώρα θα βάλω να δω το Olympus. ΥΓ. Αναπόφευκτα η ταινία έχει και κάποιες σκηνές "αμερικανιάς" αλλά είναι σε λογικά πλαίσια και φυσικά αναμενόμενες λόγω θέματος. Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησαν. Τέσσερις φορές ξεκίνησα να την βλέπω και την άφησα στι δεκάλεπτο. Λόγω της κριτικής σου θα τη δώσω ακόμα μία ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις