Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι δωδεκα ενορκοι (1957) http://www.imdb.com/title/tt0050083/

Δικαστικο δραμα οπου 12 ενορκοι καλουνται να αποφασισουν για την ζωη ενος 18χρονου.Στην αρχη ολα δειχνουν οτι η ετυμηγορια θα ειναι ευκολη υποθεση αλλα οταν αρχιζουν να το συζητουν αντιλαμβανονται οτι τα στοιχεια δεν ειναι και τοσο ξεκαθαρα..Δεν θα πω κατι αλλο γτ δεν θελω να μπουν σποιλερ.

Το πολυ καλο σεναριο και οι διαλογοι της ταινιας ειναι αυτα που κρατανε την προσοχη σου μεχρι το τελος χωρις να κοιταξεις ουτε στιγμη το ρολοι..Αν και δεν τα παω πολυ καλα με τις θεατρικες ταινιες,αυτη ομως ειναι το κατι αλλο !!! 

Υπαρχει και το ρωσικο remake, αξιολογο και αυτο.

http://www.imdb.com/title/tt0488478/

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

A thanks για την Ρωσικη βερσιον. Θα την ελεγξω κι'αυτη. Καλα η ταινια ειναι απιστευτη. Μονο και μονο που δειχνει ποσο κολλημενο και προκαταλειμμενο ειναι το μυαλο μερικων, φτανει. Περα απο το πως εξελισσεται υπεροχα ως ταινια.

Οπως ταινιαρα ειναι και αυτη που προερχεται το avatar του joakim :)

Ειδα χθες το slow west.

Μικρο σε διαρκεια, μετριο σε αξια παρα το καλο καστ (Φασμπεντερ και Μεντελσον). Λιγο επιφανειακο και αδιαφορο το βρηκα παρα την ιστορια του νεαρου στην oποια βασιζεται το εργο και παρ'ολο που δεν περιμενα κλασσικο γουεστερν. Δεν ειναι κακο και βλεπεται ευκολα απλα δεν εφτασε ποτε σε μεγαλα υψη imo.

• Like 4

Γυρισα απο Ghost in the Shell.

Ενθουσιασμενη γιατι σε πολλες σκηνες με ταξιδεψε πισω στο manga. Την ατμόσφαιρα την επιασαν και την μετεφεραν παρα πολυ καλα και το οπτικο αποτελεσμα με αφησε απολυτα ικανοποιημενη. Ενιωσα ομως οτι απλοποιησαν καπως την πλοκη και σαν ν προσπαθουσαν γρηγορα να στριμωξουν οσο πιο πολλα μπορουσαν.

Η Σκαρλετ τιμια, ο Κιτανο εξαιρετικος.

Εκτος απο τις ομορφες αναμνησεις του manga, ειχα και την αισθηση σαν να επαιζα Shadowrun παλι :)

8.5/10 και πρεπει να ξαναπαω να το δω αλλα 3D next time! Σιγουρα θα αξιζουν τα πλανα της πολης και οχι μονο.

• Like 2

Εγώ μόλις είδα το Πολικό Εξπρές, γιατί ήταν από τις λίγες ταινίες που το Netflix είχε greek audio (έχω πάρει τον δωρεάν δοκιμαστικό μήνα, δεν μου γεμίζει το μάτι σαν database και ποιότητα, αντικείμενο άλλου νήματος βέβαια αυτό). Όσον αφορά το Πολικό Εξπρές πολύ ωραία εποχική βέβαια ταινία, τώρα που την είδα εγώ δεν ταίριαζε, αλλά βλεπότανε ευχάριστα, απευθύνεται βέβαια σε μικρότερες ηλικίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει και τους ενήλικες να νοσταλγήσουν λίγο τα παλιά τα χρόνια.

• Like 1

Εγώ μόλις είδα το Πολικό Εξπρές, γιατί ήταν από τις λίγες ταινίες που το Netflix είχε greek audio (έχω πάρει τον δωρεάν δοκιμαστικό μήνα, δεν μου γεμίζει το μάτι σαν database και ποιότητα, αντικείμενο άλλου νήματος βέβαια αυτό). Όσον αφορά το Πολικό Εξπρές πολύ ωραία εποχική βέβαια ταινία, τώρα που την είδα εγώ δεν ταίριαζε, αλλά βλεπότανε ευχάριστα, απευθύνεται βέβαια σε μικρότερες ηλικίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει και τους ενήλικες να νοσταλγήσουν λίγο τα παλιά τα χρόνια.

τη ταινια την εχω σε dvd και τη βλεπω καθε χριστ ειναι για μενα Must ταινια. Kαι το σταρ τη παιζει καθε χριστ 9 το βραδυ αλλα μεταγλ λες και τα παιδια θα κατσουν απο 9 μεχρι 11 και να τη δουνε.ασχολιαστο.
Αυτο που με αρεσει στη ταινια ειναι τα εφε,Και το οπιο 3d  εχει,ειναι τοσο εντυπωσιακα που αν το βλεπεις το εργο σε ολεντ τηλεοραση χανεσαι.
Δεν ειμαι φαν των animation και τελευταια φορα που ειδα παρομοια ταινια λιγο παιδικη φυσικα ηταν το σρεκ.Αλλα το συγκ εργο εστω και για μικροτερες ηλικιες σε μαγευει,με αποκορυφωμα το υπεροχο τραγ του τζος γκρομπαν.Για αυτο δεν θα το χαρακτηριζα πολυ παιδικο που θα κουρασει μεγαλυτερες ηλικιες απλα ενα απ τα πολυ καλα εργα που ειχε συμμετασχει ο τομ χανκσ

Ο Κόκκινος Κύκλος (1970) http://www.imdb.com/title/tt0065531/?ref_=nm_knf_i4

Γαλλικη αστυνομικη ταινια με τον Alain Delon!! Δυο κακοποιοι,ενας πρωην καταδικος και ενας δραπετης συναντιουνται τυχαια και αποφασιζουν να κανουν μια ληστεια κοσμηματων. Η ληστεια απαιτει χειρουργικο χειρισμο και γιαυτο θα ζητησουν την βοηθεια ενος πρωην αστυνομικου ο οποιος ειναι ασσος στο σημαδι.Η αστυνομια εχει εξαπολυσει ανθρωποκυνηγητο για τον εντοπισμο του φυγα και προσπαθει με καθε τροπο να φτασει στα ιχνη του. 

Οσοι θελουν να δουν ενα καλο νουαρ με πολυ καλη ατμοσφαιρα,πλοκη και πολυ καλη ερμηνεια απο τον Αλεν, ας ριξει μια ματια.Ειχα δει προσφατα και το ΄Ο Δολοφόνος με το Αγγελικό Πρόσωπο΄ οπου και εκει ηταν πολυ καλος αλλα η ταινια δεν μου εκανε τοσο κλικ 

Το 8,1 του imdb (μαζι με κατι επιπλεον ψιλα) μου κανει !!

• Like 3

Είδα προχτές το rogue one.

Χμμμμ, μέτριο. Η έχω μεγαλώσει πλέον. Ιδέα μου ή οι περισσότεροι χαρακτήρες ήταν σαν μόγγολα; ο πιλότος; τι γυαλιά από το praktiker είχε στο κεφάλι του;

Ο τυφλός και ο άλλος με το πολυβόλο; 10 φορές είπε τα ονόματα τους, ούτε που τα συγκράτησα.

Τα 5 τελευταία λεπτά ευτυχώς καλά και σεβάστηκαν την κληρονομιά αλλά αυτά δεν φτιάχνουν την ταινία.

• Like 2

The Shadow People 

μιας και ηταν αλλη μια ταινια με ghosts,  που με αρεσει να τα βλεπω,καθισα και το ειδα.Στη πρωτη σκηνη μου ρθε φλασια.Ωχ ελπιζω μη τελιωσει ετσι. :mellow:
οσο προχωρησε το εργακι εγινε λιγο ενδιαφερον,,με λιγη δοση σεξ μεσα, και οταν τα  ghosts εκαναν την εμφανιση τους, ηταν αρκετα creepy   και ελεγα,ωραια θα χεστω. :mellow: ...
ελα ντε που η χαρα μου δε κρατησε πολυ,διοτι στο τελευταιο μισο και μετα απο 2 παραλογες σκηνες που ηταν ολιγο βλακωδες, η ταινια αρχισε να κανει κοιλια,και τελικα συνεβη το μοιραιο...Τελιωσε ετσι.. :mellow: .
Οι ηθοποιοι δε μπορω να πω εκαναν τιμια τη δουλια τους,εχοντας μολις μαλλον αποφοιτησει απ τη δραματικη σχολη,και ηταν το πρωτο τους μπρεικ
και η εμφανιση του σι τομας χαουελ εγινε μονο για τον ντορο.
Οσο για το συγγραφεα του εργου,οπως καλα διαβασα λες και δεν ειδε ποτε στη ζωη του ταινιες τρομου,και του ρθε εμπνευση μια ωραια πρωια,και ειπε μεσα του,ΣΤΑΣΟΥ βρηκα το τελειο τελος για ταινια χορορ,μιλαμε κανεις δεν το χει σκεφτει.. :whistle: .
το 3 παντως ειναι τιμιο...οσοι το πετυχετε.ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ

Train To Busan

Ειπαμε...αρκετα με ταινιες για zombie αλλα παρ'ολο που υπαρχει λιγο πολυ κορεσμος με το ειδος, αυτη μου αρεσε αρκετα. Ωραια τα set pieces του, ωραια γυρισμενο ωστε ο αγωνας για επιβιωση και ο φοβος/τρομος του πρωταγωνιστη να μην χανεται ποτε οσο και να μην πεφτει ο γρηγορος ρυθμος της ταινιας.

Κλειστοφοβικο και με ωραιους αυτοσχεδιασμους σε καποια σημεια. Δεν "ηρεμει" ποτε το εργο και κατ'επεκταση ο τηλεθεατης και καταφερνει να κρατα αμειωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελος. Α και μας υπενθυμιζει ποσο μαλακες μπορουν να γινουν καποιοι απο μας.

Είδα προχτές το rogue one.

Χμμμμ, μέτριο. Η έχω μεγαλώσει πλέον. Ιδέα μου ή οι περισσότεροι χαρακτήρες ήταν σαν μόγγολα; ο πιλότος; τι γυαλιά από το praktiker είχε στο κεφάλι του;

Ο τυφλός και ο άλλος με το πολυβόλο; 10 φορές είπε τα ονόματα τους, ούτε που τα συγκράτησα.

Τα 5 τελευταία λεπτά ευτυχώς καλά και σεβάστηκαν την κληρονομιά αλλά αυτά δεν φτιάχνουν την ταινία.

Το ειδα και εγω πανω κατω την  ιδια αποψη εχω .

Τα 2 τελευταια ειναι απαραδεκτα .Η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα και την λατρεψα οπως και ολο το franchise, πλεον αφορα μονο    κατι nerds που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν ...

Κριμα γιατι ειναι  μεσα στις πιο σημαντικες ταινιες στην κατηγορια .

7/10  για λιγοτερο ηταν, απλα ντρεπομαι να το βαλω απο σεβασμο ...

• Like 2

life 2017

κλασσική περίπτωση ταινίας « δορυφόρος»

εδώ , όπως ακριβώς και στο «κλοβερφιλντ λειν » , η ταινία βασίζεται σε αποσπασματικές σκηνές άλλων ταινιών . Κάλλιστα όποιος τη δει θα ορκιστεί πως είναι το pre pre pre prequel του προμηθέα. 

σκηνικά και ... όλα τα κλασσικά διαστημικά , πολύ καλά , υποκριτική αρκούντως αξιοπρεπής . αρτίως εκτελεσμένη αλλά ναι, το έχουμε ξαναδεί. Και δυστυχώς προσπαθεί να κοντραριστεί με ταινίες που είχαν μεγάλη επιρροή,  όπως τα πρώτα alien. Και λόγω αυτού είναι δύσκολο για κάποιον να τρομάξει ή να πεις πως βρίσκεται σε αγωνία. 

ανατροπή στον επίλογο της ταινίας , όπου είναι και η σημαντικότερη στιγμή της αλλά έρχεται με στείρο τρόπο και έτσι παραλείπεται κάπως ο ενθουσιασμός. τα μεγάλα ονόματα των πρωταγωνιστών μου φάνηκαν κάπως περαστικοί , σαν φιλική συμμετοχή περισσότερο , ασχέτως αν ο ένας αποτελεί μέρος της πλοκής ως το τέλος. Είναι ταινία που θα δεις ευχάριστα με φίλους, πίτσες στο σπίτι . Για Κινηματογράφο , δεν ξέρω , δε με έπεισε αλλά για τους αμετανόητους λάτρεις των διαστημικών πλάνων  της γή και του διεθνή διαστημικού σταθμού , οκ.  Απλώς μην περιμένετε να ενθουσιαστείτε. 

• Like 1

Το ειδα και εγω πανω κατω την  ιδια αποψη εχω .

Τα 2 τελευταια ειναι απαραδεκτα .Η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα και την λατρεψα οπως και ολο το franchise, πλεον αφορα μονο    κατι nerds που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν ...

Κριμα γιατι ειναι  μεσα στις πιο σημαντικες ταινιες στην κατηγορια .

7/10  για λιγοτερο ηταν, απλα ντρεπομαι να το βαλω απο σεβασμο ...

Εισαι σκληρος. 

Και μονο το γεγονος οτι συνεχιζεται η ιστορια εμενα με χαροποιει. Αλλα σιγουρα η ποιοτητα δεν ειναι ιδια οπως τα πρωτα, και βασικα δεν ειναι ιδια γιατι δεν ρισκαρουν, ακολουθουν σιγουρατζες που θα τους κανουν καλο box office. Αλλα πλεον ειναι γενικο το κακο στο hollywood.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...