KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Goodbye, Miss 4th of July http://www.imdb.com/title/tt0095240/fullcredits/ Αμερικανικη δραματικη τηλεταινια, παραγωγης της Disney του 1988. Βασιζεται σε αληθινη ιστορια, για τον ρατσισμο που συναντησε μια οικογενεια ελληνων μεταναστων στην Δυτικη Βιρτζινια του 1917. Ομορφη σκηνοθεσια, καλες ερμηνειες, αφθονη συγκινηση, αποτυπωνει αψογα το ομοφοβικο κλιμα της εποχης και το μισος της ΚΚΚ απεναντι στους ντοπιους μαυρους και τους ξενους μεταναστες. υποψιν οτι η πραγματικη ιστορια ειναι πολυ πιο σκληρη (εχει γινει και βιβλιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 να είχαν συνεννοηθεί μαζί τους από πριν Όλοι; ποιοι όλοι; Οι φίλοι που ήταν στο τραπέζι, η κόρη τους, η τύπισσα από τον οίκο για ηλικιωμένους, η συνάδελφος του άλλου κλπ. κλπ. κλπ.; για να κάνουν πλάκα σε ποιον; σ' εμάς που το βλέπαμε;;;; Κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία βάση αυτό που λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 μπιπ μπιπ δώσε σεβασμό στα παιδιά που σου εξηγούν τόση ώρα κάτι τόσο απλό εγώ θα είχα νευριάσει από την δεύτερη σου απάντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt4572514/ Ειδα χθες το παραπανω... Εξιστορει τα γεγονοτα του Απριλιου το 2013 και τις βομβες που εσκασαν στον μαραθωνιο της Βοστωνης. Περναει ευχαριστα το 2ωρο. Περιεργο.......αλλα καλα γυρισμενο,για Αμερικανικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 μπιπ μπιπ δώσε σεβασμό στα παιδιά που σου εξηγούν τόση ώρα κάτι τόσο απλό εγώ θα είχα νευριάσει από την δεύτερη σου απάντηση δειξε σεβασμο μπιπ μπιπ γτ θα σε βαλουμε για τιμωρια να δεις το primer και να ερθεις να μας το εξηγησεις αν και την φανταζομαι την εξηγηση "ειναι απλο ρε παιδια τους εκανε φαρσα ο φερεντινος" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 μπιπ μπιπ δώσε σεβασμό στα παιδιά που σου εξηγούν τόση ώρα κάτι τόσο απλό εγώ θα είχα νευριάσει από την δεύτερη σου απάντηση Δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ νευρίασες τώρα Έχει λήξει αυτή η συζήτηση (και οι ερωτήσεις μου) εδώ και 5 μέρες. Αλλά αφού αναρωτιέστε: Εγώ το κατανόησα διαφορετικά από εσάς. Πολύ απλό. Τι είναι τώρα αυτό το primer. Έκατσα και είδα το τρέιλερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Raging Bull (1980) Μια καταπληκτικη ταινια. Οι σκηνες πυγμαχιας ηταν αλανθαστες,με τελειο φωτισμο εφε ,και λοιπα. Οι σκηνες ενδοοικογενειακης "συναναστροφης" εξισου συναρπαστικες και γεματες ζωη. Ο Ντενιρο ως ο Ταξιτζης νο.2 ηταν φανταστικος,και η εκπληκτικη του ερμηνεια ελαμπε ειδικα οταν συναναστρεφοταν με τον αδερφο του η την γυναικα του. Ο Πεσι παιζει ισως τον καλυτερο ρολο που εχω δει απο αυτον,οντας πολυ διαφορετικος απο τον βιαιο και καταπιεστικο αδερφο του,αποκαλυπτοντας ομως σε καποιες σκηνες οτι βαθια μεσα του ειναι ικανος για τις ιδιες πραξεις. Μου αρεσε που η ταινια αντι να τελειωσει οπως πχ ενα Ροκυ της εποχης του,υστερα απο την επιτυχια του πρωταγωνιστη μας,η ταινια ,συνεχιζεται καθως βλεπουμε τον πρωταγωνιστη μας να κατρακυλαει απο ηρωα του μποξ σε εναν φτηνο κωμικο,που μονολογει στον καθρεφτη του παλιες κλασσικες ατακες του Marlon Brando. 9/10 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ νευρίασες τώρα Έχει λήξει αυτή η συζήτηση (και οι ερωτήσεις μου) εδώ και 5 μέρες. Αλλά αφού αναρωτιέστε: Εγώ το κατανόησα διαφορετικά από εσάς. Πολύ απλό. Τι είναι τώρα αυτό το primer. Έκατσα και είδα το τρέιλερ. σε παρακαλω να μεινεις στο τρειλερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ειδα χθες το Get Out Αρκετα καλο ηταν σε ολα που προσφερε. Τη κριτικη για τον υποκειμενο (και μη) ρατσισμο της μεσοαστης λευκης οικογενειας, το χιουμορ του και το horror στοιχειο βεβαια. Νταξει ειχα παει πολυ hyped και περιμενα να ειναι τελειο σε ολα και αν θα του εδινα κατι σχετικα αρνητικο αλλα χωρις να επηρεαζει το εργο, ειναι η απολυτα προβλεψιμη πλοκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ααα πολλα νευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 The Shack [0/5] Χαρακτήρες, κινηματογραφική ροή και λογική παραμερίζονται προς τέρψη ενός γλυκανάλατου θρησκευτικού χάους. Διαθέτοντας ένα αποφθεγματικό σενάριο γεμάτο βαρύγδουπες ατάκες τύπου: «as long as there is the freedom to not follow god, evil will find a way» και μια «μιλάς με γρίφους γέροντα» νοοτροπία που σου κάθεται στον λαιμό όπως το ψίχουλο από το ψωμί που έχει βουτήξει στη σαλάτα, η ταινία του Στούαρτ Χαζελντίν σε κάνει να θέλει να τρέξεις στο πλησιέστερο μπαρ και να πιεις δυο τρία σφηνάκια. The Devil's Candy [3/5] Μια παθιασμένη, σοβαρή ταινία με μεταλλικό υπόβαθρο, η οποία, παρά τα λάθη της, λειτουργεί εκπληκτικά μέσα στη σοβαρότητά της. Αξιοποιώντας κάποιες ενδιαφέρουσες ερμηνευτικές προσεγγίσεις (ότι ο διάβολος κοιμάται σε κάθε έναν από εμάς και διατηρείται ζωντανός μόνο με τρομερές και μισητές πράξεις), ο Μπιρν προτείνει κάτι πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό ξεφεύγοντας από μια ακόμα κουραστική ιστορία τρόμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το δικτυο (1976) http://www.imdb.com/title/tt0074958/ Η ταινια αναφερεται σε ενα μεγαλο δικτυο τηλεορασης το οποιο εκμεταλλευεται τον παρουσιαστη των ειδησεων.Διαχρονικη ταινια γιατι ακομα και σημερα βλεπουμε οτι τα παντα μπορουν να θυσιαστουν στο βωμο του κερδους και της τηλεθεασης. Δυνατες ερμηνειες απο τους Peter Finch και Faye Dunaway (χτυπησαν και οσκαρακι) και ενας δυνατος μονολογος απο τον Ned Beatty. Κραταω το 8,1 του imdb 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καρδιά Βουνό (Virgin Mountain) Λόγω αϋπνίας, είπα να δω κάτι διαφορετικό, μήπως και νυστάξω. Ισλανδική ταινία του 2015. Ένας 40αρης ο οποίος μένει με την μάνα του, ρουτινιάζει, μέχρι που γνωρίζει μια κοπέλα. Η ταινία πιάνει πολλά ζητήματα μέσα από την καθημερινότητα του τεράστιου Φούζι ή (Φούσι): bullying, ψυχολογικά προβλήματα, περιθωριοποίηση, διαπροσωπικές σχέσεις, έρωτα σε μεγάλη ηλικία (παρατεταμένη εφηβεία - καθυστερημένη ενηλικίωση). Εξαιρετική ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Δεν είναι από τις ταινίες που χαρακτηρίζεις "ρομαντικές" με happy end. Το αντίθετο. Τελειώνει η ταινία και σου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Θα συμφωνήσω με το 7,5/10 που δίνει το imdb. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Οι δωδεκα ενορκοι (1957) http://www.imdb.com/title/tt0050083/ Δικαστικο δραμα οπου 12 ενορκοι καλουνται να αποφασισουν για την ζωη ενος 18χρονου.Στην αρχη ολα δειχνουν οτι η ετυμηγορια θα ειναι ευκολη υποθεση αλλα οταν αρχιζουν να το συζητουν αντιλαμβανονται οτι τα στοιχεια δεν ειναι και τοσο ξεκαθαρα..Δεν θα πω κατι αλλο γτ δεν θελω να μπουν σποιλερ. Το πολυ καλο σεναριο και οι διαλογοι της ταινιας ειναι αυτα που κρατανε την προσοχη σου μεχρι το τελος χωρις να κοιταξεις ουτε στιγμη το ρολοι..Αν και δεν τα παω πολυ καλα με τις θεατρικες ταινιες,αυτη ομως ειναι το κατι αλλο !!! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από ΜΙχαλιεςς 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιδιά να 'στε καλά όσοι προτείνατε το Relatos Salvajes, ξεχωριστή και καλογυρισμένη ταινία. Η ιστορία που μου έμεινε περισσότερο ήταν αυτή με τον καβγά των δύο οδηγών. Μου φάνηκε υπερβολικά έντονη σκηνή! Είχα ταχυκαρδία για κάνα 10λεπτο αφού τελείωσε και ήταν η πρώτη φορά που ενώ παρακολουθούσα ταινία έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπό μου γιατί δεν μπορούσα να βλέπω άλλο! Όσοι λίγοι εδώ μέσα δεν την έχετε δει, την προτείνω σίγουρα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις