Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Εγω προσωπικα εχω bs player και μου τα κατεβαζει αυτοματα.

Το ξερεις οτι αυτο σου κατεβαζει ενα μυριο malwares εεεεε? Α δε τοξερες?

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τοτε που αρχισε το survivor αυτο το τοπικ βρισκεται σε αποσυνθεση.

Radin (2016) http://www.imdb.com/title/tt5253294/

Γαλλικη κωμωδια, με την ιστορια ενος τσιγγουνη(σε υπερθετικο βαθμο). Τιποτα το ιδιαιτερο, ζητημα να γελασα 2/3 φορες. Εχω δει απειρως καλυτερες γαλλικες κωμωδιες.

5/10 

• Like 1
Δημοσ.

Εξυπναδες.Εγω το χρησιμοποιω εδω και καμια εξαετια,ποτε προβλημα δεν μου εβγαλε.

Και τελοσπαντων βαλε και ενα καλο antivirus(πχ eset) για να εισαι ησυχος.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις καπως να το υποστηριξεις αυτό ή απλά ετσι πιστευεις εσύ?

Γιατι και εγώ το χρησιμοποιώ αρκετα χρόνια και πρωτη φορα το ακούω αυτό.

Δημοσ.

Για καντε ενα scan με malwarebytes οσοι εχετε το bs και πεστε μου ποσα σας βρηκε απο το bsplayer. Για καντε ενα κοπο..........

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για καντε ενα scan με malwarebytes οσοι εχετε το bs και πεστε μου ποσα σας βρηκε απο το bsplayer. Για καντε ενα κοπο..........

Να τι βρίσκω για την τελευταία έκδοση:

http://bsplayer.en.lo4d.com/virus-malware-tests

Δημοσ.

Σκαν εκανες με αυτο που σου ειπα? Δε γνωριζω αν τωρα τελευταια ειναι καθαρο, παντως μεχρι πρωτιστως ειχε πολλα.

Δημοσ.

Μα δε γίνεται αυτό που λες. Όλα όσα αποκαλύφθηκαν είχαν να κάνουν με τηλεφωνήματα και μηνύματα που δέχθηκαν από άλλους κατά τη διάρκεια του δείπνου. Πώς θα γινόταν όλοι αυτοί εκτός σπιτιού να έπαιρναν μέρος σε μια πλάκα που δεν ήξεραν; Δεν κολλάει με τίποτα η σκέψη σου.

να είχαν συνεννοηθεί μαζί τους από πριν

Έκατσα και είδα τα δύο πρώτα twilight... τι παπαριές ήταν αυτές;;;

απόλυτο μηδέν. 0

Δημοσ.

^Εγω προσωπικα εχω bs player και μου τα κατεβαζει αυτοματα.

Akira

Την ειχα δει κανα δυο χρονια πριν την ταινια αυτη και ειπα να την ξαναεπισκεφθω μηπως και μου βελτιωνοταν η αποψη μου για αυτην.Δυστυχως οχι.Οταν μια ταινια εχει την φημη της ακριβοτερης παραγωγης με 1 δισ γεν πιστευω οτι τα στανταρ αυξανονται αυτοματα,και οχι αδικως.Κατα τη γνωμη μου,εκτος απο το τεχνικο κομματι της ζωγραφικη,που ηταν πραγματικα εντυπωσιακο,δεν τρελαθηκα ουτε απο την ιστορια,ουτε απο τους χαρακτηρες ,και σιγουρα οχι απο τα συνεχως αδικαιολογητα κινητρα τους.

6,5/10

LA Confidential

Αυτη μαλιστα.Μια ταινια αριστα δομημενη,με απειρως ενδιαφεροντες χαρακτηρες που συνεχως σε εκπλησσουν,και μια απο τις πιο πολυπλοκες αλλα κατανοητες εν τελει ιστοριες που εχω δει στο σινεμα.Τι να πρωτοπω για την ταινια.Οι ερμηνειες ηταν ολες εκπληκτικες,και ισαξια οσκαρικες,οι διαλογοι ηταν πανεξυπνοι,και οι σκηνες δρασεις εξισου εκπληκτικες.

9/10.

Συμφωνώ για το LA Confidential.

Αυτό που κάνει έναν σκηνοθέτη καλό είναι να πάρει τους ηθοποιούς που ταιριάζουν στους χαρακτήρες του έργου και στην ουσία να τους βάλει να παίξουν τον εαυτό τους!

Δείτε πχ ποια έπαιζε την πουτανα και ποιος το χαζό, πεισματάρη μπάτσο, στη συγκεκριμένη ταινία....

• Like 1
Δημοσ.

Southbound

MV5BMTU1NDg3NjE5MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzQx

Πολύ καλή underrated ταινία! σε όσους αρέσουν τα ψαγμένα εργάκια δείτε το.

7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...