Cro-Magnon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Γιατι μιλανε με spoilers οι ποιητες? Γιατί η εξήγηση αποκαλύπτει το βασικό σκελετό του έργου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αχ παλι δεν καταλαβα. γιατι δεν εγινε παιχνιδι; στον υπνο τους το ειδαν; νομιζα οτι την ειχαν στησει σε καποιον. Μετα καταλαβα οτι οι μονοι που κερατωναν ηταν ο ταξιτζης και αυτη στην οποια πηρε τα σκουλαρικια. Και αν ηταν στημενο ποιοι ηταν ολοι αυτοι που επαιρναν τηλεφωνο; Ηταν απολυτα ξεκαθαρο και κατανοητο το τι εγινε στην ταινια... Πιστευω αν δεις τιποτα του τυπου interstellar, space odyssey, inception, memento θα βγαλεις bsod. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δηλαδή όλοι καταλάβατε τι έγινε εκτός από εμένα; Ναι το interstellar το είδα και δεν κατάλαβα τίποτα. Κάτι με παράλληλα σύμπαντα και αιώνια νιότη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 μπιπ μπιπ είσαι σε κακό φεγγάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δηλαδή όλοι καταλάβατε τι έγινε εκτός από εμένα; Ναι το interstellar το είδα και δεν κατάλαβα τίποτα. Κάτι με παράλληλα σύμπαντα και αιώνια νιότη. Μα ειναι και λιγο θεμα λογικης. Γινεται η παρεα να βγαινει εξω και να κανει οτι δεν εγινε τιποτα?!!? Προφανως ολο αυτο που εδειξε ηταν η εκδοχη της βραδιας ΑΝ παιζαν αυτο το παιχνιδι. Απλα στο τελος σου λεει οτι, τελικα ηταν αλλη μια βαρετη βραδια, που η παρεα βρεθηκε και ολοι νομιζαν οτι ξερουν ποιος καθεται διπλα του, αλλα ουτε καν κοντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt4441280/?ref_=nv_sr_3 The corpse of Anna Fritz. Ισπανικο εργακι πολυ μικρο σε διαρκεια 70κατι λεπτα. Μου αρεσε..Ειχε μια αγωνια, Μια διασημη ηθοποιος κουκλα, πεθαινει... 2 φιλοι πανε στον 3ο φιλο που δουλευει στο νεκροτομειο,για να τους βαλει μεσα να την δουν γυμνη..Ε αναψαν τα παιδια και ειπαν να...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 .... να την ευλογησουν λιγο εεεεε? καλο ηταν μου αρεσε και μενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ειδα το Thrashin http://www.imdb.com/title/tt0092085/?ref_=fn_al_tt_1 καλουτσικη 80s/Cult ταινιουλα και ειχε και μια ευχαριστη εκπληξη, ΠΟΛΥ μεγαλη μπαντα στα πρωτα της παιζει μεσα, μην ψαχνετε ποιος τι, δειτε την θα σας αρεσει η εκπληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Don't worry, I'm fine. 6/10Γαλλική ταινία ήταν αυτή με το τουμπανάκι τη Λορέντ, ε, έδειξε κι αυτή το κατιτίς της για το φιλοθεάμον κοινό, ως αναμένετο.Γαλλιδούλα τα παίρνει στο κράνος με την ξαφνική εξαφάνιση του αδερφού της.Όχι κάτι ιδιαίτερο σαν ταινία, μου έκανε περισσότερο για οικογενειακό δράμα, τύπου Παπακαλιατιάδας.Βλέπεται ευχάριστα για να περάσει η ώρα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από Cro-Magnon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μα ειναι και λιγο θεμα λογικης. Γινεται η παρεα να βγαινει εξω και να κανει οτι δεν εγινε τιποτα?!!? Προφανως ολο αυτο που εδειξε ηταν η εκδοχη της βραδιας ΑΝ παιζαν αυτο το παιχνιδι. Απλα στο τελος σου λεει οτι, τελικα ηταν αλλη μια βαρετη βραδια, που η παρεα βρεθηκε και ολοι νομιζαν οτι ξερουν ποιος καθεται διπλα του, αλλα ουτε καν κοντα... ίσα ίσα έτσι όπως τελείωσε, κατάλαβα ότι όλα ήταν μια πλάκα που την έκαναν για να γελάσουν http://www.imdb.com/title/tt4441280/?ref_=nv_sr_3 The corpse of Anna Fritz. Ισπανικο εργακι πολυ μικρο σε διαρκεια 70κατι λεπτα. Μου αρεσε..Ειχε μια αγωνια, Μια διασημη ηθοποιος κουκλα, πεθαινει... 2 φιλοι πανε στον 3ο φιλο που δουλευει στο νεκροτομειο,για να τους βαλει μεσα να την δουν γυμνη..Ε αναψαν τα παιδια και ειπαν να...... τι σενάριο ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ίσα ίσα έτσι όπως τελείωσε, κατάλαβα ότι όλα ήταν μια πλάκα που την έκαναν για να γελάσουν Μα δε γίνεται αυτό που λες. Όλα όσα αποκαλύφθηκαν είχαν να κάνουν με τηλεφωνήματα και μηνύματα που δέχθηκαν από άλλους κατά τη διάρκεια του δείπνου. Πώς θα γινόταν όλοι αυτοί εκτός σπιτιού να έπαιρναν μέρος σε μια πλάκα που δεν ήξεραν; Δεν κολλάει με τίποτα η σκέψη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ετσι για την ιστορια..... subs που βρισκετε? Εγω απο opensubs και subs4free. Παιζει κατι αλλο που δε το ξερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 subztv και subs4free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ^Εγω προσωπικα εχω bs player και μου τα κατεβαζει αυτοματα. Akira Την ειχα δει κανα δυο χρονια πριν την ταινια αυτη και ειπα να την ξαναεπισκεφθω μηπως και μου βελτιωνοταν η αποψη μου για αυτην.Δυστυχως οχι.Οταν μια ταινια εχει την φημη της ακριβοτερης παραγωγης με 1 δισ γεν πιστευω οτι τα στανταρ αυξανονται αυτοματα,και οχι αδικως.Κατα τη γνωμη μου,εκτος απο το τεχνικο κομματι της ζωγραφικη,που ηταν πραγματικα εντυπωσιακο,δεν τρελαθηκα ουτε απο την ιστορια,ουτε απο τους χαρακτηρες ,και σιγουρα οχι απο τα συνεχως αδικαιολογητα κινητρα τους. 6,5/10 LA Confidential Αυτη μαλιστα.Μια ταινια αριστα δομημενη,με απειρως ενδιαφεροντες χαρακτηρες που συνεχως σε εκπλησσουν,και μια απο τις πιο πολυπλοκες αλλα κατανοητες εν τελει ιστοριες που εχω δει στο σινεμα.Τι να πρωτοπω για την ταινια.Οι ερμηνειες ηταν ολες εκπληκτικες,και ισαξια οσκαρικες,οι διαλογοι ηταν πανεξυπνοι,και οι σκηνες δρασεις εξισου εκπληκτικες. 9/10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ^Εγω προσωπικα εχω bs player και μου τα κατεβαζει αυτοματα. Nομιζω ειναι η καλυτερη λυση,αυτο χρησιμοποιω και εγω Συμφωνω και για το LA confidential....Ταινιαρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις