Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε εσενα σου αρεσε το wanted? :whistle:

Θα σου πω μόνο, πως με ανάγκασαν να το δω!

Για να μείνω οντόπικ, θα αναφέρω και μια άλλη με παρόμοιο στυλ με το Shame.

Medianeras (Sidewalls). Ρεαλιστική ταινία, πολύ πιο πιστευτή από το Shame. Σκηνοθετικά την βρήκα αρκετά αξιόλογη, με ένα καλοδουλεμένο σενάριο. Για τις ερμηνείες, δεν έχω κάποιο παράπονο, γιατί ναι μεν δεν είχαν απαιτήσεις, αλλά σε κάνουν να νιώθεις, πως ζεις μαζί τους. Τα μηνύματα που θέλει να περάσει αγγίζουν περισσότερο κόσμο, και βλέπεται ευχάριστα. Βαθμός 7

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ταινιαρα το wanted, ειναι απο τις αγαπημενες μου μεταφορες απο κομικ(αν και το κομικ δεν ηταν τοσσο καλο).

Τρελενομαι οταν η αντιρηση για τετοιου ειδους ταινιεςμ οπως το wanted,kick ass,shootem up, ειναι οτι δεν ηταν ρεαλιστικες...ελεος...

Δημοσ.

Πραγματικά δε καταλαβαίνω τι εννοεί κάποιος όταν λέει ότι το Shame δεν είναι πιστευτή ταινία. Προφανώς δε γαμάμε όλοι με τη συχνότητα που γαμούσε ο Fassbender αλλά αυτό δε τη κάνει λιγότερο ρεαλιστική. Το θέμα της ταινίας είναι ο εθισμός και όχι το σεξ, είτε το πιστεύετε είτε όχι υπάρχει κόσμος με παρόμοιο εθισμό (ο Tiger Woods σε μία συνέντευξη είχε πεί ότο το Shame είναι σαν να έχει γυριστεί γι αυτόν). Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δεν έχουν δεθεί ποτέ συναισθηματικά με κάποιον και στο σεξ μπορούν να λειτουργήσουν μόνο όπως ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Γι αυτό και όταν πήγε με τη μαύρη δε του σηκωνόταν για όποιον δε κατάλαβε, γιατί την είχε γνωρίσει πρώτα καλύτερα και ειχε κάνει έναν, έστω και μικρό, συναισθηματικό δεσμό μαζί της.

Η ταινία είναι απόλυτα ρεαλιστική και περιγράφει τη ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που υπάρχει γύρω μας, πολύ περισσότερο στη σύγχρονη εποχή της αποξένωσης.

Δημοσ.

Θα ειχε ενδιαφερον οσοι "κατακρινετε" το Shame να αναφερετε τι ηλικια εχετε και σε τι κατασταση βρισκεστε στη ζωη σας κοινωνικο-συναισθηματικα.Δεν το λεω ειρωνικα, πραγματικα ειναι ενδιαφερον κατι τετοιο.

Δημοσ.

Προφανώς δε γαμάμε όλοι με τη συχνότητα που γαμούσε ο Fassbender αλλά αυτό δε τη κάνει λιγότερο ρεαλιστική.

Θα εκπλαγείς... Πραγματικά... Θα σοκαριστείς...

Λοιπόν ον τόπικ. Είδα:

Shame -> 8.2/10

Και χωρίς να έχω όρεξη να δω ταινία, πόσο μάλλον μια τόσο αργή ταινία. Υπο άλλες συνθήκες, που θα με είχε πιάσει όρεξη να δω κάτι και μάλιστα αρκετά βαρύ, θα πήγαινε και στο 9.

The Grey -> 7.4/10

Θα ήταν πολύ πιο κάτω αν δεν έπαιζε ο Neeson τον οποία ναι μεν αγαπάω αλλά με απογοητεύουν πολύ οι επιλογές χαρακτήρων που κάνει. Δεν του πάει το στυλάκι του κιλλερ, τι τον πειράζει να πιάσει κάτι πιο του ύψους του; (Θυμήθηκα και την σκηνή στο Life's Too Short του Gervais που έπαιζε και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Όσοι δεν το έχετε δει, κάντε το. Μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς που εμφανίζεται)

Μission Imposible 4 -> 8/10

Mε βάση το είδος της. Και πιο πάνω απο τα 8/10 μπορεί. Περιπέτεια δεν ήθελες? Ε πάρτην. Τίγκα. (Πόσο γκατζετάκι; Πόσο)

Δημοσ.

Χτες είδα....

sherlock-holmes-a-game-of-shadows-1.jpeg

Υπόθεση:

Ο Σέρλοκ Χολμς ανέκαθεν ήταν ο εξυπνότερος άνθρωπος στον χώρο... μέχρι τώρα. Κι αυτό γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ένας νέος δαιμόνιος εγκληματικός εγκέφαλος – ο καθηγητής Μοριάρτι (Τζάρεντ Χάρις) – ο οποίος εκτός του ότι συναγωνίζεται επάξια τον Χολμς σε πνευματικό επίπεδο, διαθέτει μια εξαιρετικά σατανική πλευρά και απουσία συνείδησης, που του δίνει το πλεονέκτημα έναντι του πασίγνωστου ντετέκτιβ.

...αλλά δεν μου άρεσε και τόσο όσο η πρώτη ταινία.

The hunger games ...... απο χθες το βραδυ μεχρι σημερα δεν εχω σταματησει να κλαιω τα 9 ευρω.

Βασικά πιστεύω ότι είναι 10000 φορές καλύτερο από το Twilight.Για μένα άξιζαν τα 9 ευρώ που είχα δώσει.Και πολύ καλές ερμηνίες κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Το MI4 μου άρεσε και εμένα πολύ. Το βλέπαμε με φίλους και είχαμε λιώσει. Έχει και αρκετό γέλιο! Die Hard δεν είναι, αλλά... Μια χαρά βλέπεται.

Δημοσ.

Παιδιά το Wanted ήταν το πολύ μια μέτρια περιπέτεια, ξεκίνησε όμορφα, πήρε τον κατήφορο αργότερα. 5/10. Ξεχάστηκε απίστευτα γρήγορα.

Xavier είδα και την κριτική για το κόμικ και απλά δεν έχω λόγια. Βράζω κανονικά.

Θα δω το Shame και θα πω και μια γνώμη , όσο για την σύγκριση Hunger Games, Twilight, χωρίς να έχω δει καμμία ταινία , πρέπει να πω πως μάλλον συγκρίνουμε το τρόλλευ με το βόλευ για να μη πω τίποτα για βούρτσες.

Και το λέω μπας και φιλοτιμηθούν κάποια παιδιά εδώ.Όταν γράφετε μια κριτική για μια ταινία και βάζετε ένα βαθμό, είναι σα να δίνετε μια συμβουλή σε έναν συμφορουμίτη που θέλει να δει μια ταινία. Το προσωπικό σας γούστο δεν πρέπει να είναι το απόλυτο κριτήριο. ''Μου αρέσει 10/10, δε μου αρέσει 3/10) . Εγώ που διαβάζω το θρεντ ξέρω πλέον τι παλικάρια είστε οι περισσότεροι και απλά δεν σας λαβαίνω υπόψιν με τα αλλοπρόσαλα που λέτε και λαμβάνω σοβαρά 3-5 άτομα μόνο. Αλλά σαν μια συμβουλή που την παίρνει ο αέρας, προσπαθήστε να γράψετε σωστές κριτικές. Ας έχουν και το προσωπικό σας γούστο αλλά να βγαίνει και ένα νόημα. Hunger Games vs Twilight? RLY? Transformers 3 ταινιάρα? Αν το Τ3 είναι ταινιάρα, δεν πάω μακρυά , το Τ1 τι είναι? Έπος? Το Avatar διαγαλαξιακό blockbuster? To Alien 2 Super Sayan Lvl7?

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, ο Gosling μέσα στο 2010 γύρισε 2 ταινίες, και μέσα στο 2011 3. Σύνολο 5 ταινίες μέσα σε μόλις 2 χρόνια. Το 2012 δεν πρόλαβε να μπει και ήδη βλέπω ότι το imdb έχει φτιάξει μια λίστα με όσες γυρίζονται.

Χαλαρά ρε Gosling. (αν με διαβάζεις). Ψάξτον και λίγο τον ρόλο. Δεν γίνεται σε όλα τα έργα να είσαι ο μουγγός όμορφος.

Με αγάπη... ένας θαυμαστής σου...

Δημοσ.

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει έλεγε η γιαγιά μου.

Φαντάσου τώρα να το έλεγε 5 φορές μέσα σε 2 χρόνια. Δεν θα κουραζόσουν?

Δημοσ.

Το έλεγε αρκετά συχνά. Η αλήθεια είναι ότι πάντα με κούραζε η γιαγιούλα μου (Θεος σχωρέστην) αλλά ποτέ δε την αποπήρα.

Ξαναδές το Drive λοιπόν και άσε τα πολλά λόγια.

Δημοσ.

Σερλοκ Χολμς 2, στα ίδια με το 1ο, χειρότερο από καποιο επεισόδιο της σειρας του BBC. Ωραια και χαλαρη ταινιουλα για να περάσει η ωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...