Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

I Saw The Devil[Ang-ma-reul bo-at-da]

sDqEI.jpg

Ενα κορεατικο επος ενα αριστουργημα απο τους μετρ των ταινιων με θεμα την εκδικηση.Δεν σε αφηνει σε χλωρο κλαρι σε ολη τη διαρκεια της οι ανατροπες ειναι μεγαλες και περιεχει πολυ πολυ βια.Μπραβο στους κορεατες για ακομα μια φορα. 10/10

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

sDqEI.jpg

Ενα κορεατικο επος ενα αριστουργημα απο τους μετρ των ταινιων με θεμα την εκδικηση.Δεν σε αφηνει σε χλωρο κλαρι σε ολη τη διαρκεια της οι ανατροπες ειναι μεγαλες και περιεχει πολυ πολυ βια.Μπραβο στους κορεατες για ακομα μια φορα. 10/10

ε..ναι.

• Like 1

Man down

Αμερικανός average Joe πάει στο Ιράκ/Αφγανιστάν, κάπου τέλος πάντων. Εκεί βιώνει κάτι φρικτό και, σαν να μην φτάνει αυτό, όταν γυρνάει βρίσκει μία USA και μία προσωπική ζωή τελείως διαφορετική από ό,τι άφησε.

(κλισέ) Μην διαβάσετε τίποτε άλλο για την ταινία, μην δείτε το trailer, θα χάσετε.

Η ταινία για εμένα έχει τρία στοιχεία που δεν έχω ξανασυναντήσει. α) Οι αμερικανοί κριτικοί την μίσησαν (προφανώς γιατί το θέμα πονάει πολύ), ενώ αρέσει στον κόσμο και β) όσο περνάει ο καιρός, η βαθμολογία της στο IMDB ανεβαίνει. Ο (άγνωστος σε εμένα και γενικά ανυπόληπτος) σκηνοθέτης ξεκινάει αργά, μπερδεμένα και ίσως αδιάφορα, αλλά στο τελευταίο μισάωρο ενώνει τα κομμάτια και απογειώνει την ταινία. Ο LaBeοuf δίνει μία εξαιρετική ερμηνεία.

Α, και το τρίτο στοιχείο. Πρώτη φορά βαθμολογώ ταινία, ένα 7 το έχει εύκολα. 

• Like 2

sDqEI.jpg

Καταπληκτικό απλά...

• Like 1

Kong: Skull Island

MV5BMTUwMzI5ODEwNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjAz

http://www.imdb.com/title/tt3731562/

Πολύ όμορφη ταινία, η περιπέτεια ξεκινά νωρίς νωρίς, πολύ καλές σκηνές δράσηςμ ατμόσφαιρα, μουσική, και γέλιο.

Προτείνεται για σινεμά άνετα!

7.5/10 - Η βαθμολογία στο Imdb ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Η ζωή της Αντέλ

http://www.imdb.com/title/tt2278871/

9/10 από μένα. Με καθήλωσε 3 ώρες.

9.9/10  από μένα !!!

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία για μένα δεν ήρθε από κάποιον Κόπολα, Σκοτσέζε, Μαν κοκ αλλά από έναν ...μπατίρη , άγνωστο Γαλλοτυνήσιο σκηνοθέτη κι από ένα ζευγάρι λεσβίες που έκαναν ένα τρίωρο να κυλήσει σαν νερό και στο τέλος να ζητάω κι άλλο σαν πρεζάκι!

Τι Βιετναμ, τι Πόλεμοι των Άστρων, τι Νονοί, τι Ιντιάνα Τζόουνς.... Τίποτα από όλα αυτά δεν αγγίζει στο 1/3 έστω το roller-coaster των συναισθημάτων που έζησα σε αυτό το έργο.

Μια νεαρή Γαλλίδα μαθήτρια στο Γυμνάσιο μαθαίνει τον έρωτα και τον εαυτό της, μεσα απο τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης της με μια ζωγράφο.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος είναι εξαιρετική στην απόδοση του ρόλου, όπου πιθανολογώ ότι παίζει μια εκδοχή του εαυτού της, με καταπληκτική άνεση.

Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο για το έργο για να μη χαλάσω τη μαγεία του. Καλύτερα να το δει κάποιος τελείως απροετοίμαστος, όπως εγώ, που το είχα παραμελήσει αρκετό καιρό και το είδα όταν είχα ξεμείνει κάποια στιγμή από κινηματογραφικές προτάσεις.

Μόνη μου ένσταση, που κόστισε και το τρομερό 0.1 από την αξιολόγηση, είναι η απόδοση των ερωτικών σκηνών, που τις βρήκα από κάποιο σημείο και μετά περιττές για το μήνυμα του έργου.

• Like 2

Ειδα και γω το Girl on the train

Μου αρεσε αν και απο τα μισα περιπου κανει μπαμ ποιος ειναι ο ρολος του καθενος...

Προς μεγαλη εκπληξη μου....

Πως μεγαλωσε ετσι η Φοιβη η Μπουφε απο τα φιλαρακια...

Ναι λες και μεις δεν μεγαλωνουμε...

Χθες ειδα το Pet

http://www.imdb.com/title/tt1183374/?ref_=nv_sr_1

Χαλι. Αισχος. Χαμενος χρονος.

sDqEI.jpg

Δεν θα του εβαζα 10/10,αλλα σιγουρα ενα 8ρι,ειναι ταινιαρα.

• Like 2

sDqEI.jpg

Φοβερη ταινια , την εχω δει πριν χρονια και ειναι στις αγαπημενες μου.

Οποιος θελει να δει ταινια εκδικησης ειναι must....

• Like 1

Είδαμε το we are still here: 

http://www.imdb.com/title/tt3520418/?ref_=tt_rec_tt

Δεν την καταλαβαίνω την βαθμολογία στο imdb, η ταινία είναι αρκετά στιβαρό 7άρι ως και 8άρι. Είναι σαν το Dredd των ταινιών slasher/τρόμου. Τρομερή ατμόσφαιρα και φωτογραφία, πάρα πολύ καλή σχέση των χαρακτήρων και ρεαλιστική (αν και σύντομη) και φυσικά το υπερφυσικό στοιχείο είναι πράγματι επικίνδυνο και θανατηφόρο. Η ιστορία είναι απλή και σειριακή, μην περιμένετε καμιά σοβαρή ανατροπή (αν και έχει εκπλήξεις) και είναι γενικά μη κουραστική δεδομένου της διάρκειας της και επίσης έχει ένα εκπληκτικό τελευταίο μέρος. Σίγουρα μια από τις καλές πρόσφατες που ξεφεύγουν από τα πολύ γνωστά και κλισέ που ξέρουμε και μάθαμε.

Δείτε τη γι αυτό που είναι και δεν θα χάσετε. Εννοείται ότι έχει μπόλικη σπλατεριά οπότε προειδοποιώ κατάλληλα.   

κατάφερα και είδα τελικά το The hateful eight. το μόνο αρνητικό ότι την πήγαν πολύ αργά και κουράζει λίγο. γύρω στις 2 ώρες θα ήταν μια χαρά. κατά τα άλλα πολύ καλή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...