Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Prestige

http://www.imdb.com/title/tt0482571/

Καλά μιλάμε η ταινία ήταν φοβερή !!!!

Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει !!!!

Εννοείτε, είναι στα τοπ 10 μου... :)

Βρε εισαι σιγουρος???! Revier απο rotten "Don't go see Peaceful Warrior. Don't tell your friends about it. Try to forget you ever heard of the movie. Clear your mind and live in the now".. Eγω μαζι σου,αλλα το 10/10 δεν το βαζουμε ετσι :P Αναλογα βεβαια με την αυστηροτητα του καθενος. Παρολα αυτα θα την δω :P

Α και τώρα που το πρόσεξα.... αυτό που σου γράφει ο τυπάς "Clear your mind and live in the now" είναι απο την ταινία... ατάκα.

Δημοσ.

Tropa De Elite 1 + Tropa De Elite 2

Πιο πολυ μου αρεσε το πρωτο. Το IMDB προσφατα ειχε το δευτερο στο top250, αλλα για μενα ειναι πιο πολυ πολιτικης φυσεως και πιο βαρετο. Με την εννοια οτι ειχε πολλους γρηγορους διαλογους, και μιας και ειναι και ξενογλωσσο, ολο επιανα τον εαυτο μου να κυνηγαω τους υποτιτλους και δεν προλαβαινα να δω τις εικονες. Το πρωτο ηταν πιο δυνατο κατα τη γνωμη μου και σε ειχε περισσοτερο σε εκγρηγορση, με περισσοτερες ωμες εικονες και βια.

Δημοσ.

a}Το άθικτοι είδα πρόσφατα στο Inteal.Δεν ήταν κακια ταινία αλλα υπερτιμημένη θα την χαρακτήριζα.2 με άριστα το 5.

B}Χιονια στο κιλιμάντζαρο,Απλά η καλύτερη φετινή ταινία για το έτος 2012.Απλά εξαιρετική και ελπίζω να βρείτε χρόνο και να την δείτε.Δίνει νόημα στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη.Πραγματικά υπεροχη.4,5/5 :wub:

Δημοσ.

Τόσο μάπα; Απο άλλες περιγραφές κατάλαβα ότι πρέπει να απευθύνεται κυρίως σε εφηβικό κοινό, όπως και το βιβλίο που βασίστηκε.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Δεν μου πρόσφερε τίποτα η συγκεκριμένη ταινία.

Ασχολίαστο αφήνω το ότι,

η τύπισσα έκανε κηδεία στο παιδάκι ενώ βρίσκεται σε ένα μέρος που ανά πάσα στιγμή μπορεί να την σκοτώσουν.

Μόνο θετικό: J. Lawrence :D

Δημοσ.

Μολις ειδα και το Wanted.

Πολυ καλο εργο, πολλα τριαρια αλλα ειχε πλακα ωρες ωρες, respect στην Jolie θεα η κοπελα, πολυ καλο τελος που δεν το πολυ περιμενα ειχα δλδ στο μυαλο μου οτι η jolie θα ... αλλα οχι ετσι.

η κορυφαια φραση της ταινιας "I'm sorry i'm sorry" χαχαχαχαχα πολυ σαϊκο ο ανθρωπος :-D :-D

9.0/10

Άμα βάζεις 9/10 στο wanted, μία ταινία που στο μισάωρο κανονικά την βγάζεις, είναι απόλυτα λογικό να μην είναι του γούστου σου μία ταινία σαν το Shame. Αμα θές μιλάμε με p.m. για την υπόθεση.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις το Shame. Όποιος δε το καταλαβαίνει απλά βάζει το Wanted (ή ενα οποιοδήποτε Wanted τελοσπάντων) και περνάει φίνα.

Δημοσ.

Άμα βάζεις 9/10 στο wanted, μία ταινία που στο μισάωρο κανονικά την βγάζεις, είναι απόλυτα λογικό να μην είναι του γούστου σου μία ταινία σαν το Shame. Αμα θές μιλάμε με p.m. για την υπόθεση.

η βαθμολογια ταιριαζει αναλογα με το γουστο του καθενος και τον τροπο οπου κρινει/βαθμολογει καποια πραγματα.

το wanted γιατι το βγαζεις στο μισαωρο?

Δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις το Shame. Όποιος δε το καταλαβαίνει απλά βάζει το Wanted (ή ενα οποιοδήποτε Wanted τελοσπάντων) και περνάει φίνα.

εσενα δλδ σου αρεσε το shame?

γουστα ειναι αυτα, εκτος αυτου δεν ειμαι τοσο ψαγμενος με τις ταινιες ετσι ωστε να δοσω τοσο βαση σε μια τετοια ταινια.

επεισης αν ηθελα να δω τσοντα θα εβαζα μια κανονικη και δεν θα εβαζα το shame για να με παρει ο υπνος κιολας.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να μείνω οντόπικ, θα γράψω για την απογοήτευση της εβδομάδας.

Shame, μια ταινία, που προσπαθεί να το παίξει κουλτούρα, αλλά κάπου το χάνει. Σενάριο, ανύπαρκτο. Η ροή της ταινίας είναι τέτοια, που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να υποψιαστεί την συνέχεια. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά η υλοποίησή της. η οποία μου άφησε την εντύπωση του γυρίσματος κάθε σκηνής ξεχωριστά, και με τρόπο ευέλικτο, ώστε να "κολλάει" όσο περισσότερο μπορεί στα προηγούμενα ήδη γυρισμένα πλάνα. Σκηνοθεσία ενδιαφέρουσα, αν και όχι τίποτα ιδιαίτερη, που τα χαλάει στο τέλος (όσοι την είδαν καταλαβαίνουν, που αναφέρομαι). Ερμηνείες, εντάξει. Όσο για τον "ρόλο ζωής" του Fassbender (που κακά τα ψέματα, οποιοσδήποτε ηθοποιός και να πρωταγωνιστούσε, πάλι θα γινόταν λόγος για "ρόλος ζωής"), δεν με έπεισε με την ερμηνεία του. Ως ταινία γενικότερα, καλό είναι να υπάρχουν ταινίες που να αποπνέουν κάποιο ρεαλισμό, αλλά η συγκεκριμένη, δεν τα κατάφερε, έστω όσο καλά θα περίμενα, κρίνοντας με βάση αυτά που διάβασα/άκουσα καθώς και από την βαθμολογία της στο IMDb. Βαθμός 5

Όσον αφορά την σκηνοθεσία...

θα μου μείνει η σκηνή, που τρέχει ο πρωταγωνιστής ένα βράδυ στην πόλη. Παρά τα λάθη που υπήρξαν σε αυτή.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να μείνω οντόπικ, θα γράψω για την απογοήτευση της εβδομάδας.

Shame, μια ταινία, που προσπαθεί να το παίξει κουλτούρα, αλλά κάπου το χάνει. Σενάριο, ανύπαρκτο. Η ροή της ταινίας είναι τέτοια, που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να υποψιαστεί την συνέχεια. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά η υλοποίησή της. η οποία μου άφησε την εντύπωση του γυρίσματος κάθε σκηνής ξεχωριστά, και με τρόπο ευέλικτο, ώστε να "κολλάει" όσο περισσότερο μπορεί στα προηγούμενα ήδη γυρισμένα πλάνα. Σκηνοθεσία ενδιαφέρουσα, αν και όχι τίποτα ιδιαίτερη, που τα χαλάει στο τέλος (όσοι την είδαν καταλαβαίνουν, που αναφέρομαι). Ερμηνείες, εντάξει. Όσο για τον "ρόλο ζωής" του Fassbender (που κακά τα ψέματα, οποιοσδήποτε ηθοποιός και να πρωταγωνιστούσε, πάλι θα γινόταν λόγος για "ρόλος ζωής"), δεν με έπεισε με την ερμηνεία του. Ως ταινία γενικότερα, καλό είναι να υπάρχουν ταινίες που να αποπνέουν κάποιο ρεαλισμό, αλλά η συγκεκριμένη, δεν τα κατάφερε, έστω όσο καλά θα περίμενα, κρίνοντας με βάση αυτά που διάβασα/άκουσα καθώς και από την βαθμολογία της στο IMDb. Βαθμός 5

Όσον αφορά την σκηνοθεσία...

θα μου μείνει η σκηνή, που τρέχει ο πρωταγωνιστής ένα βράδυ στην πόλη. Παρά τα λάθη που υπήρξαν σε αυτή.

εμενα το μοναδικο που μου εμεινε απο την συγκεκριμενη αποτυχια ειναι η Nicole Beharie :-D

Δημοσ.

Με συγχωρείς, αλλά, κρίνοντας και την βαθμολογία του Wanted, το μόνο κοινό μας είναι η βαθμολογία του Shame, οπότε διαφορές θα έχουμε... ^_^

ουτε εσενα σου αρεσε το wanted? :whistle:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...