liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Όποιος έχει προγραμματίσει τον imperium να ξέρει πως έχει κάνει προχειροδουλειά. 2/10.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ακόμη μια φοβερή ταινία με τον Σμιθ
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Αυτό που θες να πεις μπορείς να το πεις και με λόγια ξέρεις.Στην περίπτωσή σου δεν ισχύει η πρόταση "μια εικόνα,χίλιες λέξεις" διότι με αυτό το σκιάγμα δεν καταλαβαίνει κανείς το τί θες να πεις.
1lj4z1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Βρε εισαι σιγουρος???! Revier απο rotten "Don't go see Peaceful Warrior. Don't tell your friends about it. Try to forget you ever heard of the movie. Clear your mind and live in the now".. Eγω μαζι σου,αλλα το 10/10 δεν το βαζουμε ετσι Αναλογα βεβαια με την αυστηροτητα του καθενος. Παρολα αυτα θα την δω Τι να σου πώ εγώ βλακίες ταινίες δεν βλέπω, τώρα δες την και πες μου αν σάρεσε. Αν κάποιος έχει περάσει παρόμοια βιώματα η ταινία βοηθάει πάρα πολύ, άλλα και να μην έχει περάσει πάλι πιστεύω βοηθάει.
viper2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 night fall 2012 κινεζια που προσπαθησε να γινει κορεατικο δραμα... μπααα Αυτό που θες να πεις μπορείς να το πεις και με λόγια ξέρεις.Στην περίπτωσή σου δεν ισχύει η πρόταση "μια εικόνα,χίλιες λέξεις" διότι με αυτό το σκιάγμα δεν καταλαβαίνει κανείς το τί θες να πεις. νομιζεις
xavier Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ειδα τη μεξικο τριλογια του ροντριγκεζ, πολυ καλα και τα 3....
kjtzemis Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εχθες παντα με συγκινει την ειχε προχθες στο Mega, την εβαλε φορες κιολας μια 1 κατα της 10 και αλλη 1 κατα της 1κ30.εγω ξεκινησα να την βλεπω απο την μεση της ταινιας δλδ κανα μισαωρο πανω κατω αποταν ξεκινησε και μολις εβαλε διαφημησεις λιγο πριν το τελος με πηρε ο υπνος πολυ καλη ταινια μου φανηκε (απο αυτο το λιγο που ειδα), θελω οπωςδηποτε να την δω απο την αρχη ως το τελος.
paris.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Mission Impossible 4. Don't even bother. Επιεικώς 5. Δεν είναι καλή ουτε για τι είδος της.
Sellers Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Mission Impossible 4. Don't even bother. Επιεικώς 5. Δεν είναι καλή ουτε για τι είδος της. Και εγώ μόλις την είδα. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα. Πολύ γκατζετιλίκι και πολύ γέλιο.
kjtzemis Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Shame Link. Καμια υποθεση,περιορισμενοι διαλογοι,ανυπαρκτο τελος. Ακομη προσπαθω να καταλαβω πια ηταν η υποθεση της ταινιας. Το μονο που με κρατησε και την ειδα ηταν η Κυρια με το ονομα Nicole Beharie Αν υπαρχει καποιος που καταλαβε την συγκεκριμενη ταινια και ειδικα το τελος ας μου πει και εμενα. Τετοια αδιαφορη ταινια ειχα να δω απο περισυ τις 127 Ωρες 5/10 (και πολυ ειναι) Υ.Γ.δινει στην συγκεκριμενη ταινια το imdb 7.7 και δινει σε αλλες ταινιαρες 6.5 κλπ. δεν μπορω να το καταλαβω ωρες ωρες αυτο το site.
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Yποτιθεται το Shame απευθυνεται στα μεσηλικα ζευγαρια.Ισως γιαυτο να μην την βρηκες ενδιαφερουσα. Το μονο που με κρατησε και την ειδα ηταν η Κυρια με το ονομα Nicole Beharie δειχνει τιποτα;
kjtzemis Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Yποτιθεται το Shame απευθυνεται στα μεσηλικα ζευγαρια.Ισως γιαυτο να μην την βρηκες ενδιαφερουσα. δειχνει τιποτα; ισως και γιαυτο αλλα και παλι δεν ειχε υποθεση σαν εργο. οχι τιποτα τρελο με την συγκεκριμενη εκτος απο ενα 5λεπτο αρκετα καλο
kjtzemis Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μολις ειδα και το Wanted. Πολυ καλο εργο, πολλα τριαρια αλλα ειχε πλακα ωρες ωρες, respect στην Jolie θεα η κοπελα, πολυ καλο τελος που δεν το πολυ περιμενα ειχα δλδ στο μυαλο μου οτι η jolie θα ... αλλα οχι ετσι. η κορυφαια φραση της ταινιας "I'm sorry i'm sorry" χαχαχαχαχα πολυ σαϊκο ο ανθρωπος :-D 9.0/10
Panos.Powers Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ηangover 2 . Το 1 το ειχα δει στο σινεμα το 2 το ειδα τωρα. Χειροτερο απο το 1ο οχι τπτ το ιδιαιτερο απλα ευχαριστο . Ενα 6/10 με το ζορι .
HERTHAN Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τρεις ταινιουλες που σιγουρα αξιζει να δειτε. À l'origine Link Ειναι Γαλλικη και ειναι αληθινη ιστορια.Ωραια ταινια με πρωταγωνιστη François Cluzet. Labirent Link Ειναι Τουρκικη.Πολυ καλη ταινια, με ωραια πλοκη, ωραιους χαρακτηρες (ειδικα ο πρωταγωνιστης) και πολυ καλογυρισμενη σε σχεση με κατι ψευτικες αμερικανιες που εχω δει τελευταια. Contraband Link Καλη ταινια καθολου κουραστικη και με Mark Wahlberg πρωταγωνιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις