Undertaker25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το ειδα και εγω προχθες. Δεν εχω να προσθεσω τιποτα σε οσα ειπες. Τρομερη ταινια και καθολου βαρετη (που ειπαν μερικοι), απλα δεν ειναι συνηθισμενη ταινια Σκορσεζε. Ο Γκαρφιλντ εδωσε ρεστα φετος, οσο και αν δεν αρεσει σε μερικους. Το μονο κακο ηταν ενας π@π@ρ@ς μεσηλικας που καθοταν δυο θεσεις παραπερα και ειχε φερει ολοκληρες σακουλες με πατατακια και ποπκορν τα οποια ετρωγε με ανοιχτο το στομα καθ'ολη την διαρκεια της ταινιας (3 ωρες) και δεν ελεγε να σταματησει παρολο που του εκανα τουλαχιστον 5 παρατηρησεις. Κατι τετοιοι τυποι πρεπει να φανε "εξορια" απο τα σινεμα. Σε προβολη παιδικης ταινιας να πηγαινα, περισσοτερη ησυχια θα εκαναν τα παιδακια... Όπως είπα πριν μερικά σχόλια, είναι ο λόγος που έχω περιορίσει το σινεμά ή επιλέγω αποκλειστικά μεσονύκτιες προβολές. Btw, ο Γκάρφιλντ έχει δείξει καλή δουλειά το τελευταίο καιρό. Και δεν τον είχα καθόλου σε εκτίμηση. 1
Heybro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 The Fog[1980] http://www.imdb.com/title/tt0080749/?ref_=nv_sr_1 Κατι απο τα παλια καλα horror. Μουσικη αναλογη του halloween και η ατμοσφαιρα μοναδικη για τα τοτε δεδομενα. Τα εφε οκ αλλα μιλαμε για 1980. Λιγο αργη σε μερικα σημεια αλλα το τελευταιο 20λεπτο αποζημιωνει. 7/10 4
alagond3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Βλέπω πολλούς σινεφίλ εδώ οπότε περιμένω τις προτάσεις σας. Οι ταινίες που μου αρέσουν χωρίζονται σε 2 διαφορετικά είδη: 1) Mindfuck 2) Δράσης/περιπέτειες Οι προσδοκίες μου για τις πρώτες είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ στο σενάριο. Δεν με ενδιαφέρει να φαίνεται δύσκολη και ακατανόητη εάν τελικά ΔΕΝ εξηγείται με κάποιο τρόπο όσο δύσκολος κι αν είναι αυτός. Το να μπορεί να έχει 2 διαφορετικές ερμηνείες δε με πειράζει, αρκεί όμως να έχει. Θα γράψω όσες έχω δει και τις θεωρώ γαμάτες ώστε να μη μου προτείνετε τις ίδιες. Fight Club, Memento, Inception, Triangle, The Prestige, The Game, The Illutionist, Shutter Island. === Όσον αφορά τις δράσης/περιπέτειες οι απαιτήσεις μου δεν έχουν να κάνουν ούτε με τις ερμηνείες ούτε με τη σκηνοθεσία παρά μόνο με το σενάριο/υπόθεση. Προτιμώ δηλαδή μια ταινία μέτριου budget που να με κρατάει σε αγωνία και να έχει ένα ενδιαφέρον τέλος παρά μία με γνωστούς ηθοποιούς και ακριβά/εντυπωσιακά γραφικά. Μερικές παρόμοιες είναι: Dead Man Running, Whiplash, Focus, Who am I, Relatos Salvajes, What We Do in Shaddows, Exam, A Beautiful Mind, La Vita e Bella, Catch me if you Can, Invictus, 21, Fermat's Room, Cell 211, Unstoppable, In Time, Law Abiding Citizen, Seven, Man on A Ledge, Inside Man, Limitless, El Cuerpo. Περιμένω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ! edit: Τώρα είδα ότι υπάρχει τοπικ για τις προτάσεις και μετέφερα το ποστ εκεί. Όποιος mod θέλει ας διαγράψει αυτο το ποστ. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από alagond3
armin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το ειδα και εγω προχθες. Δεν εχω να προσθεσω τιποτα σε οσα ειπες. Τρομερη ταινια και καθολου βαρετη (που ειπαν μερικοι), απλα δεν ειναι συνηθισμενη ταινια Σκορσεζε. Ο Γκαρφιλντ εδωσε ρεστα φετος, οσο και αν δεν αρεσει σε μερικους. Το μονο κακο ηταν ενας π@π@ρ@ς μεσηλικας που καθοταν δυο θεσεις παραπερα και ειχε φερει ολοκληρες σακουλες με πατατακια και ποπκορν τα οποια ετρωγε με ανοιχτο το στομα καθ'ολη την διαρκεια της ταινιας (3 ωρες) και δεν ελεγε να σταματησει παρολο που του εκανα τουλαχιστον 5 παρατηρησεις. Κατι τετοιοι τυποι πρεπει να φανε "εξορια" απο τα σινεμα. Σε προβολη παιδικης ταινιας να πηγαινα, περισσοτερη ησυχια θα εκαναν τα παιδακια... Εγω προσωπικα πιστευω οτι θα ειχα ακομα καλυτερη γνωμη για το silence αν το εβλεπα απο την ησυχια του σπιτιου μου.Η ταινια βασιζοταν στις μεγαλες σιωπηλες σκηνες της,και στο σινεμα ο κοσμος εχει συνηθισει να μην το σεβεται αυτο. Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που εχω αρχισει να αποφευγω να πηγαινω σινεμα, εκτος αν η ταινια ειναι καποιο τεραστιο θορυβωδες blockbuster. 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Alagond Πάρε την πρόταση μου! http://www.insomnia.gr/topic/609391-τι-να-δω-προτείνετε-μου-ταινίες-σειρές/#entry4718870 1
W0zzAp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ειδα το la la land και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα κυριως λογο διαφορετικων γουστων στην μουσικη.Γενικα δεν ειμαι πολυ της συγκεκριμενης κατηγοριας ταινιων με καποιες εξερεσεις οπως το Sweeny Todd,αλλα την ειδα απο περιεργεια γιατι τοσος ντορος για την ταινια,αλλα και για τον σκηνοθετη που εχει βγαλει το Whiplash.Σε αυτους που τους αρεσουν τα μιουζικαλ εννοειται ειναι must αλλα για τους υπολοιπους δεν θα το προτεινα.Στα θετικα ειναι οι ερμηνιες των πρωταγωνιστων,καποιες κωμικες στιγμες και η παρα πολυ καλη σκηνοθεσια του Chazelle που εβγαλε πολυ cultιλα απο παλια μιουζικαλ και θυμισε αρκετα disney. Αν το βαθμολογουσα αντικειμενικα σαν μιουζικαλ θα επερνε 8-9/10 ανετα,αλλα σαν δικη μου βαθμολογια 6-7/10 για τον λογο που ειπα παραπανω. 1
alagond3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Alagond Πάρε την πρόταση μου! http://www.insomnia.gr/topic/609391-τι-να-δω-προτείνετε-μου-ταινίες-σειρές/#entry4718870 Δεν το εμφανίζει
Heybro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Arrival http://www.imdb.com/title/tt2543164/?ref_=fn_al_tt_1 Ξεκινησα να την βλεπω με τρομερο hype που εδω και 1 μηνα περιμενα πως και πως την εκδοση bluray. Δεν ηταν το αριστουργημα που περιμενα αλλα ουτε και κακη. Αρκετα πρωτοτυπη ηρεμη ταινια με μερικα κλισε. Το scifi ειναι το φοντο για να δειξει ο σκηνοθετης τον ολο προβληματισμο ενος κοινωνικου θεματος. Το twist πιστευω μπορει καποιος να το καταλαβει αρκετα πιο νωρις απο τα hints. Η μουσικη απιστευτη οπως και η φωτογραφια. Το interstellar μου αρεσε πολυ περισσοτερο αν και εκεινο ειχε απιστευτα κλισε. Με μια δευτερη θεαση σιγουρα θα την κατανοησουμε καλυτερα. 7/10
armin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 The Invitation (2015) Πολυ καλο θριλλερακι,απο τα καλυτερα της χρονιας σιγουρα.Μου θυμισε λιγο το the witch οπως εξελισσοταν η ιστορια,διοτι δεν υπηρχαν πολλες ανατροπες καθολη την διαρκεια της,αλλα αυξανοταν συνεχως το σασπενς.Δεν θελω να πω πολλα για την ταινια διοτι ειναι καλυτερα να πατε να την δειτε οπως και εγω,χωρις να ξερετε τιποτα απολυτως για αυτην,ουτε τρεηλερ ουτε κλιπακια ουτε κριτικες τιποτα. Πολυ δυνατες ερμηνειες ειδικα απο τον πρωταγωνιστη(Logan Paul-λιγοτερο γνωστος Tom Hardy-). Ειδικα η τελευταια σκηνη στην ταινια ηταν κα τα πλη κτι κη. Ενα 8.5/10 2
7nisiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Locke ( 2013 ) Καταλαβαίνεις γιατί ο Τομ Χάρντι είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Ταινία με πολλά διδάγματα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Καθαρίστε τη σκέψη σας, αράξτε και δείτε την. 5
bluesattack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καταλαβαίνεις γιατί ο Τομ Χάρντι είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Το θεμα ειναι να γινει ο νεος James Bond 1
Voodooman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι να γινει ο νεος James Bond ...ή ο Wolverine... 1
7nisiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι να γινει ο νεος James Bond Αυτό εύχομαι και γω!
Undertaker25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Operation Chromite (2016) Νοτιοκορεατικής παραγωγής πολεμική ταινία γύρω από την ομώνυμη επιχείρηση που έλαβε μέρος στη σκηνή του Πολέμου της Κορέας. Οι έντονες δόσεις αμερικανιάς και το πρόχειρο, βεβιασμένο σενάριο επιπέδου Ράμπο 3 αδικούν μια καλή παραγωγή με ωραία οπτικά εφέ και "φορτωμένα" σκηνικά. Κυρίως όμως αδικούν μια σπουδαία, πραγματική ιστορία ηρωισμού που θα της άξιζε μια ωριμότερη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη. Ο Λίαμ Νίσον υπάρχει μόνο για να δικαιολογεί την επιταγή του. 6/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις