shinigami Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 The Road Πολυ καλη με ωραια σκηνοθεσια και καλες ερμηνιες. 7/10
shinigami Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ειδα και εγω το Intouchables... Σορυ αλλα δεν μπορω να βρω κανενα μεγαλο αρνητικο γιαυτην την ταινια... 8.5/10. Μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει μεσα στο 2012...
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μολις ειδα το Will Link (σας διχνω εικονα για να καταλαβετε πιο ειναι, το εψαχνα στο imdb και δεν μπορουσα να το βρω) φοβερο εργο, πολυ ωραια ιστορια και πολυ καλοι ηθοποιοι. 9/10
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ χτες το βράδυ είδα το The Lovely Bones. Πραγματικά εντυπωσιάστικα.Η ταινία (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι δράμα και αρκετά συγκινητική.Το imbd τη βαθμολόγησε με 6.6 που κατα τη γνώμη μου είναι λίγο.Ακόμη ένα συν είναι ότι παίζουν πολύ γνωστοί και αξιόλογοι ηθοποιοί όπως η Rachel Weisz (η οποία έχει παίξει σε μια φανταστική ταινιάρα μυστηρίου που βασίζετε σε πραγματικά γεγονότα το The Whistleblower[Επικίνδυνη σιωπή]στην οποία έδωσε ρέστα!)και ο Mark Walbergh. To The Grey αξίζει να το δω; Δεν είδα και καλά σχόλια εδώ μέσα. Το The Grey δεν έχει και πολλά πράγματα για να δεις.Μπορεί στο τρέιλερ να φαίνεται καλό με δράση κλπ αλλά δεν έχει τίποτα.Και πραγματικά στεναχωρίθηκα γιατί ο Liam Neeson είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς ο οποίος έχει παίξει σε απίστευτες ταινίες και τώρα είναι σαν να υποβιβάστηκε.
xavier Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ειναι αδικο να αναφερεσαι στην Weisz ως την τυπισσα που επαιζε στο whistleblower(μετριο) οταν εχει κανει τα costant gardener, fountain,definetely maybe, agora κτλ...
gavros10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Anonymous πολυ ωραια ταινια εποχης. η πλοκη και η εξελιξη της ηταν καταπληκτικη. δεν το περιμενα τοσο καλο οι ερμηνειες ηταν τελειες. υπηρχαν δολοπλοκιες, κλασσικα. ηταν πολυ μπερδεμενο ομως. ονοματα, το πριν με το τωρα στο τελος καταλαβα ποιος ειναι ποιος και αυτο οχι για ολους ηταν τιποτα απο ολα αυτα αληθεια για τον σαιξπηρ;
Weiss Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Shame 8/10 Μια ταινια που κινειται στα ορια της πορνογραφιας , ενδιαφερουσα προσεγγιση της συγχρονης μοναξιας στις μεγαλες πολεις.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παντα με συγκινει ο Will Smith;
pasxa_axsap Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ειδα εχθες το ''Οι Αθλιοι'' που δεν το ειχα δει. Ωραιο. Καλα ο Liam Neeson ηθοποιαρα απο τοτε...
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ειναι αδικο να αναφερεσαι στην Weisz ως την τυπισσα που επαιζε στο whistleblower(μετριο) οταν εχει κανει τα costant gardener, fountain,definetely maybe, agora κτλ... Το ότι δεν έβαλα όλη τη φιλμογραφία της δε σημαίνει ότι δεν έχω δει όλες τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει.Η κοπέλα είναι φοβερή.Αλλά μην μου πεις ότι δε σου άρεσε η ερμηνία της στο whistleblower το οποίο ήταν εξαιρετικό!!! (κατά τη γνώμη μου).Και το whistleblower είναι θεωρητικά πιο πρόσφατη ταινία σε σχέση με τις άλλες. εχθες παντα με συγκινει Τι μου θύμησες τώρα....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ταινία!!!Έκλεγα σε όλη την ταινία.και οι ερμηνίες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! Ακόμη μια φοβερή ταινία με τον Σμιθ και το γιό του είναι το The Pursuit of Happyness.Εγώ είχα σοκαριστεί.Τόσο συγκινητική ταινία.Αν σου αρέσει ο Γουίλ Σμίθ πρέπει να τη δεις
Kostas_xolargos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ειδα χθες το βραδυ το rendition και μπορω να πω μου αρεσε αρκετα,ηταν ενα αρκετα εξυπνο θριλερ που σε καθηλωνε. επισης πριν τρεις τεσσερις μερες ειδα την κρισιμη αποφαση (executive decision) με τον στιβεν σιγκαλ,παλια ταινια το ξερω αλλα μου αρεσε γιατι ειχε θεμα με αεροπειρατια,ξερετε καμια αλλη τετοια?ανοιξα θεμα.
1lj4z1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 10/10 http://www.imdb.com/title/tt0438315/ Peaceful Warrior (2006), αληθινή ιστορία... απλά θα σας δώσει δύναμη αυτή η ταινία.
shinigami Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Βρε εισαι σιγουρος???! Revier απο rotten "Don't go see Peaceful Warrior. Don't tell your friends about it. Try to forget you ever heard of the movie. Clear your mind and live in the now".. Eγω μαζι σου,αλλα το 10/10 δεν το βαζουμε ετσι Αναλογα βεβαια με την αυστηροτητα του καθενος. Παρολα αυτα θα την δω
donaldduck Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ειδα χθες το into the wild σε σκηνοθεσια sean penn.πολυ ωραια ταινια,θα της εβαζα ανετα ενα 8/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις