KilliK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Arrival 12 διστημόπλοια προσγειώνονται σε 12 διαφορετικές χώρες και οι Αμερικανοί επιστρατεύουν μία χαρισματική-μα και βασανισμένη από την απώλεια της κόρης της-γλωσσολόγο για να ερμηνεύσει τους εξωγήινους και τις προθέσεις τους. Οπτικά εξαιρετική, μουσικά εμπνευσμένη, σκηνοθετικά αριστουργηματικη. Τα λέμε για τον Villeneuve εδώ και καιρό, αλλά νομιζω ότι το Arrival είναι το ξεπέταγμά του, η ταινία που τον στέλνει οριστικά στην πρώτη κατηγορία. Χωρίς υπερβολές, χωρίς εξυπνάδες, χωρίς προσπάθειες εντυπωσιασμού, μας δίνει μία ταινία τόσο οικουμενική αλλά και τόσο εσωτερική, τόσο μεγάλη και τόσο μικρή σε κλίμακα, τόσο επιστημονική και τόσο συναισθηματική. Προφανώς τα εύσημα για την υπέροχη ιδέα πάνε και στον συγγραφέα του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, αλλά και η διαχείρισή της από τον Villeneuve, ιδίως στο τελευταίο 15λεπτο, πλησιάζει επίπεδα, τί να πω, 2001; Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πάντρεμα ταινίας sci-fi και προσωπικού δράματος, έγινε αυτομάτως μία από τις δέκα αγαπημένες μου ταινίες. μπα, ουτε καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ούτε εμένα με νοιάζει αν σε νοιάζει προσωπικά ή όχι. Και απο τη στιγμή που δεν μιλάς εξ ονόματος κανενός πλην του εαυτού σου, να χρησιμοποιείς ενικό πρόσωπο. Το θέμα ονομάζεται "ποια ταινία μόλις είδατε", όχι ποια ταινία δεν είδατε. Είσαι εκτός θέματος. Και δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει να μας πεις ότι δεν βλέπεις μιούζικαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 μπα, ουτε καν. Τρελλη μουφα η ταινια, ουτε το download δεν αξιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Alone in Berlin (2016) Σε ρηχά νερά Έμμα Τόμσον και Γκλήσον (Χάμις από το Braveheart), προσπαθούν να κρατήσουν μια ακόμη μια ταινία απενοχοποίησης του γερμανικού έθνους υποδυόμενοι ένα ζευγάρι που χάνει το γιο του στο πόλεμο και προσπαθεί να αφυπνίσει το λαό κατά του ναζιστικού καθεστώτος. Η μισή ταινία κινείται σε 2-3 σκηνικά και αν καταφέρνει να πετύχει κάτι, είναι να σκιαγραφήσει το ρουφιανιλίκι που βρισκόταν σε έξαρση στη κοινωνία του Γ' Ράιχ. Βλέπεται σε γενικές γραμμές αλλά μόνο αν δεν έχετε κάτι άλλο να δείτε. 5.5/10 Τρελλη μουφα η ταινια, ουτε το download δεν αξιζε Χωρίς να είμαι φαν της ταινίας, νομίζω ότι την αδικείς λίγο. Ίσως να σε ξενέρωσε διότι διαφημίζονταν σαν το sci-fi της 20ετίας. Συχνά οι μεγάλες προσδοκίες κρύβουν μεγάλες απογοητεύσεις. Το θέμα ονομάζεται "ποια ταινία μόλις είδατε", όχι ποια ταινία δεν είδατε. Είσαι εκτός θέματος. Και δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει να μας πεις ότι δεν βλέπεις μιούζικαλ. Προφανώς ξέρω πως ονομάζεται το θέμα γιατί έχω γράψει πάνω από 20 σχόλια/κριτικές/απόψεις ταινιών που είδα, δε περίμενα απο σένα να το μάθω. Και ακριβώς επειδή ο τίτλος λέει "ποια ταινία είδατε", είπα να ξεκινήσω με το "Δεν την είδα" γιατί την ξεκίνησα και την σταμάτησα σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να την δει και δεν του αρέσουν τα μιούζικαλ. Επίσης, σου προσφέρει το ίδιο ακριβώς που σου προσφέρει και η άποψη κάποιου σχετικά με το αν του αρέσει η θεματολογία μιας ταινίας που είδε ή όχι, όπως συμβαίνει στο 30% τουλάχιστον των σχολίων. Τέλος, εξίσου εκτός θέματος είσαι και εσύ που έχεις αφιερώσει δυο επικριτικά σχόλια εναντίον μου αντί να σχολιάζεις για μια ταινία που είδες. Και δεν καταλαβαίνω και το ύφος σου στη τελική. Μπάτσος του φόρουμ είσαι που θα μας ζητάς το λόγο γιατί γράψαμε κάτι? Για να μου έκανε κάποιος like στο σχόλιο και κάποιος άλλος να μου έχει απαντήσει, προφανώς έστω και 2 άτομα τους ενδιαφέρει. Το αν ενδιαφέρει εσένα ή όχι, μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο. Αν δε σου αρέσει το προσπερνάς. Δεν πουλάς πνεύμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τη λογική που το πόσταρες ήθελα να μάθω. Ούτε μπάτσος είμαι, ούτε τίποτα, ξεκόλλα. Ευχαριστώ για την απάντηση (άσχετα που προφανώς διαφωνώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 The Place Beyond The Pines Ταινια επικου χαρακτηρα,με εξαιρετικες ερμηνειες απο ολους και ειδικα απο τον Bradley Cooper,κατα την γνωμη μου.Ο Ryan Gosling εδειξε καποιες πολυ καλες σκηνες,αλλα ηθελα λιγο περισσοτερο συναισθημα απο αυτον.Η eva mendes ισως εδωσε την κορυφαια ερμηνεια της καριερας της. Ο σκηνοθετης πηρε πολλα ρισκα στην ταινια αυτην,αλλα νομιζω οτι τον εβγαλε ασπροπροσωπο αυτη η προσπαθεια. Εν συντομια, ταινια με ισχυρα ηθικα μηνυματα,και ενα ιδανικο τελος,το οποιο κλεινει οποια ανοιχτα ερωτηματα υπηρχαν,αλλα επισης δινει μια κυκλικη διασταση σε αυτην την ιστορια. Ενα 9/10 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 The Place Beyond The Pines Ταινια επικου χαρακτηρα,με εξαιρετικες ερμηνειες απο ολους και ειδικα απο τον Bradley Cooper,κατα την γνωμη μου.Ο Ryan Gosling εδειξε καποιες πολυ καλες σκηνες,αλλα ηθελα λιγο περισσοτερο συναισθημα απο αυτον.Η eva mendes ισως εδωσε την κορυφαια ερμηνεια της καριερας της. Ο σκηνοθετης πηρε πολλα ρισκα στην ταινια αυτην,αλλα νομιζω οτι τον εβγαλε ασπροπροσωπο αυτη η προσπαθεια. Εν συντομια, ταινια με ισχυρα ηθικα μηνυματα,και ενα ιδανικο τελος,το οποιο κλεινει οποια ανοιχτα ερωτηματα υπηρχαν,αλλα επισης δινει μια κυκλικη διασταση σε αυτην την ιστορια. Ενα 9/10 . λιγο υπερβολη βερ αδερφε το 9..την ειχα δει και εγω παλιοτερα αλλα πιστευω δικαια το 7/10 απο imdb 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 λιγο υπερβολη βερ αδερφε το 9..την ειχα δει και εγω παλιοτερα αλλα πιστευω δικαια το 7/10 απο imdb Δεν ξερω δεν ξερω το τελος με εντυπωσιασε για καποιο λογο και ισως το σκεφτηκα βιαστικα. Δεν ειμαι σιγουρος για το 9 αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι ταινια επιπεδου 8. Για να πω την αληθεια εχω μια αδυναμια στον Ryan Gosling που για καποιο λογο τρωει πολυ hate,ενω εχει κανει καποιες πολυ καλες επιλογες ταινιων στα λιγα σχετικα,χρονια της καριερας του. Ισως να βαθμολογω ολες του τις ταινιες λιγο πιο ψηλα αποσο αξιζουνε. Πχ στο Only God Forgives εβαλα 8/10 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ειδα στο σινεμα χθες το Bye Bye man..Καλη ταινιουλα,τιμια!7,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ειδα το Nocturnal Animals Καλη ταινια χωρις να πιασει τρομερα υψη κατα τη διαρκεια της. Κραταω περισσοτερο το αλληγορικο της στοιχειο που ηταν ωραια εφαρμοσμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τη λογική που το πόσταρες ήθελα να μάθω. Ούτε μπάτσος είμαι, ούτε τίποτα, ξεκόλλα. Ευχαριστώ για την απάντηση (άσχετα που προφανώς διαφωνώ) Εστω και αν δεν την ειδε εδωσε πληροφοριες για την ταινια. Την ειχα στους σελιδοδεικτες και μολις ειδα το σχολιο του εφαγε αμεσως διαγραφη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Death Race 2050 Καμμενο οσο δεν παιρνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 αλλα ηθελα λιγο περισσοτερο συναισθημα απο αυτον δυσκολα του βαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 The Autopsy of Jane Doe http://www.imdb.com/title/tt3289956/ Δυνατό από την πρώτη στιγμή, ατμοσφαιρικό και για γερά στομάχια. Δεν ξεφεύγει από τα σχετικά "κλισέ" αλλά δίνει κάτι διαφορετικό... Νομίζω επάξια 7αράκι. 7/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 La la Land (2016) Δεν την είδα. Μόλις άρχισαν να τραγουδάνε έπεσε κλείσιμο και διαγραφή αρχείου. Τη τελευταία δεκαετία μόνο δυο μιούζικαλ έχω δει. Τους Άθλιους και το Sweeny Todd και αυτά λόγω υπόθεσης και σκηνοθετών. Eξαιρετικά και τα δυο btw. internet-ικη μαγκια at its best, οχι μαλακιες δλδ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις