Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O προβολέας θέλει bitrate τουλάχιστον 10mb για να μην έχεις θέματα. Σε τηλεοράσεις μέχρι 65 ιντσών στα 3 μέτρα και τα 7 8 gb αρχεία είναι εξαιρετικά.

Αρκετά βγήκαμε όμως εκτός θέματος ο sellers θα μας τις βρέξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Scott Pilgrim vs. The World

Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End) = εγγύηση! Δεν έχουμε πολλούς κινηματογραφιστές που να κάνουν κωμωδίες, ακόμη λιγότερους που να ασχολούνται με αισθητική βιντεοπαιχνιδιών και δε νομίζω ότι υπάρχει δεύτερη ταινία σαν αυτή. Κάνει πολύ δουλειά ο άνθρωπος και φαίνεται. Κάθεται και σκέφτεται συνδέσεις, λεπτομέρειες, μοτίβα...

Νομίζω θα μπορούσα να δω οποιαδήποτε ταινία με αυτό το στιλ, ότι και αν συνέβαινε. Είναι απλά τρομερά ενδιαφέρον. Όταν μάλιστα συνοδεύεται και από ένα story με ουσία, ακόμη καλύτερα. Μπράβο.

Πολύ μέτριο το Scott Pilgrim για μένα..ωραία εικόνα και φωτογραφία, ανοστο εφηβικό σενάριο και ιστορία.

Στην ίδια μετριότητα και το Donnie Darko, καλες ερμηνείες και ταιριαστοι χαρακτήρες αλλά και παλι η ιστορία της ταινίας προχωράει με σπρώξιμο. Όσο κι αν θέλω να δω το νόημα του "λαγού" , ξινιζει το είναι μου με την "αρρώστια" της ταινίας. Ακούω και διθυραμβικά σχόλια για αυτές τις ταινιες και καταληγω στο οτι έχω πολύ απλοϊκό και απαίδευτο κινηματογραφικό μυαλό.

Είδα και εγώ το Αrrival ..θετικές εντυπώσεις, χωρίς πολλά ψευτοεφε, ωραίοι πρωταγωνιστές, ο hawkeye ηταν λίγο κομπάρσος αλλά no problemo. Γενικά όπως την περίμενα παιζει με το μυαλό χωρίς να το "ανατινάζει" , και παρόλο που πραγματευεται την, πολυπαιγμένη τελευταια, έννοια του χρονου, έχει πολύ ευχάριστη και ακουραστη ροη.

Πω πω προκειται να δω το Arrival τοσο hyped που φοβαμαι την απογοητευση αλλα και παλι κατι μου λεει οτι δεν θα υπαρξει. Η συντριπτικη πλειοψηφεια ατομων που εχω διαβασει εχει εξαιρετικες εντυπωσεις.

Καταλαβαινω γιατι θα περιμενετε για το 1080αρι και ετσι πρεπει να ειναι πια αλλα για την εκδοση που ανεφερε ο mrpink δεν εχει αδικο. Τουλαχιστον τα screenshots που ειδα. Θελω να περιμενω και γω το BluRay version αλλα ειναι μεγαλος ο πειρασμος γμτ.

• Like 1

Καταλαβαινω γιατι θα περιμενετε για το 1080αρι και ετσι πρεπει να ειναι πια αλλα για την εκδοση που ανεφερε ο mrpink δεν εχει αδικο. Τουλαχιστον τα screenshots που ειδα. Θελω να περιμενω και γω το BluRay version αλλα ειναι μεγαλος ο πειρασμος γμτ.

Υπομονή κανά δύο και κάτι εβδομάδες ακόμα. Τον φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά μας έμεινε.

Υπομονή κανά δύο και κάτι εβδομάδες ακόμα. Τον φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά μας έμεινε.

Αμα ειναι τοσο, περιμενω ανετα. Ετσι εχει γινει περιπου και με τα αλλα releases και λες για 2 εβδομαδες;

Αμα ειναι τοσο, περιμενω ανετα. Ετσι εχει γινει περιπου και με τα αλλα releases και λες για 2 εβδομαδες;

Ναι. Το Blu-ray release είναι σε 4 εβδομάδες και 99 στις 100 φορές τα διάφορα groups (encoders) έχουν στα χέρια τον δίσκο περίπου 2 εβδομάδες πρίν. Κάποιες φορές ίσως και λίγες μέρες νωρίτερα.

• Like 1

Καλό θα ήταν να ξεφύγει η συζήτηση από τις πειρατικές εκδόσεις εδώ και δύο σελίδες

Εξάλλου ένα σινεμαδαακι που και που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..

• Like 3

Πω πω προκειται να δω το Arrival τοσο hyped που φοβαμαι την απογοητευση αλλα και παλι κατι μου λεει οτι δεν θα υπαρξει. Η συντριπτικη πλειοψηφεια ατομων που εχω διαβασει εχει εξαιρετικες εντυπωσεις.

Αν σε βοηθάει να κατεβάσεις το hype σου, εγώ βρίσκω ότι τα είχε τα ελαττωματάκια της. Είναι όμως πολύ καλή ταινία.

Κανένας σας δε σχολίασε την μουσική που την έχω λιώσει

Εγώ τη σχολίασα ως ένα από τα ελαττωματάκια που λέγαμε και πέσανε να με φάνε. :P Υπερβολικά κλισέ για τα γούστα μου.

εδω και 2 σελιδες δεν γραφει κανεις για ταινια...παρα μονο τα 7.1 σας και της 60αρες οθονες σας...οκ εμεις με τα 2.1 και την 32 hd ready ειμαστε μπαναλ...παμε παρακατω τωρα και ας γραψουμε για καμια ταινια..

• Like 1

Παίρνω την πρωοτοβουλία να σε quotάρω στο topic του Arrival, γιατί παραέγραψα πολλά και ξέφυγα από τον σκοπό του topic εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...