Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει δει καποιος το City of Life and Death ?

Ωραία ταινία, σκληρή και ωμή... Όπως θα έπρεπε δηλαδή.

Τώρα πήγαινα να βάλω το Tyrannosaur.. Το trailer πάντως ήταν αρκετά καλό. .

Edit:

Μόλις είδα το Tyranossaur. Είχε αρκετά καλα στοιχεία, ο πρωταγωνιστής πολυ καλός και βασικά αυτός σήκωσε την ταινία στην πλάτη του. Δυνατή αρχή, καλό στήσιμο αλλα σαν αποτέλεσμα δεν τρελάθηκα. Θα ήθελα να είχε αναπτύξει περισσότερο τον βασικό ρόλο (ο συγκεκριμένος είχε πολλάαααά να μας δείξει) και να είχε ασχοληθεί λιγότερο με την τύπισσσα που εμένα προσωπικά δεν μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρον. Θα μπορούσε με μικρές αλλαγές να είχε γίνει μία πολυ καλή ταινία.

7,5/10 απο εμένα

Ααααααααααααααα χθές είδα και το ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ. Απο τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί τα τελευταία χρόνια. Τόσο κακή σκηνοθεσία παίζει να μην έχω ξαναδεί (κάτι πλάνα, ένα μοντάζ άλλο πράμα), το σενάριο ανύπαρκτο, οι διάλογοι αστείοι και το σύνολο μόνο για χαβαλέ (αλλα σηκώνει πολυ χαβαλέ). Σε ορισμένα σημεία μου θύμιζε "Καλημέρα Ζωή"

. Έφτιαξε σχολή ο Φώσκολος;;; Ευτυχώς στο σινεμά είμασταν όλοι γνωστοί γύρω στα 15 άτομα και κλάσσαμε στο γέλιο με την άνεση μας. Μόνο ένα ζευγάρι ήταν ξένοι και άμα διαβάζετε αυτό το πόστ σαν ζητώ ταπεινά συγνώμη.

2/10 και μόνο επειδή είχε δύο πλάνα που μου άρεσαν. Α ρε Ελλάδα πόσο πίσω είσαι στο σινεμά

Επεξ/σία από RottenLungs
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις είδα το Tyranossaur. Είχε αρκετά καλα στοιχεία, ο πρωταγωνιστής πολυ καλός και βασικά αυτός σήκωσε την ταινία στην πλάτη του. Δυνατή αρχή, καλό στήσιμο αλλα σαν αποτέλεσμα δεν τρελάθηκα. Θα ήθελα να είχε αναπτύξει περισσότερο τον βασικό ρόλο (ο συγκεκριμένος είχε πολλάαααά να μας δείξει) και να είχε ασχοληθεί λιγότερο με την τύπισσσα που εμένα προσωπικά δεν μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρον. Θα μπορούσε με μικρές αλλαγές να είχε γίνει μία πολυ καλή ταινία.

7,5/10 απο εμένα

Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να εμβαθύνει περισσότερο στον Τζόζεφ, υπήρχε μεγάλο πεδίο ανεξερεύνητο. Η ιστορία της τύπισας εμένα μου άρεσε, την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα. Θεωρώ ότι η πίεση και το βάρος που είχε μέσα της ήταν πολύ μεγαλύτερο από του Τζόζεφ παρόλο που το κρατούσε καλά καμουφλαρισμένο μέχρι το σημείο που

ξεσπάει και καθαρίζει τον άντρα της.

Φοβερή και η εικόνα του Τζόζεφ να κάθεται ατάραχος στη καρέκλα στην αυλή του με το κομμένο κεφάλι του σκύλου πάνω του. Γαμάτη σκηνή.

Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις ταινίες είναι ότι οι πρωταγωνιστές ρε παιδί μου παραπέμπουν εμφανησιακά σε φυσιολογικούς καθημερινούς ανθρώπους, δεν είναι όλοι αξεγάδιαστοι, με κατάλευκα δόντια, μπλε μάτια, ωραία σώματα κτλ...

Δημοσ.

Εχει ακολουθησει κανεις τις συνεχειες του εκληπτικου τοτε, City of God?

Κατοπιν της προβολης του εργου (2002), ακολουθησαν με τιτλο City of Men μια σειρα με 4 σαιζον (2002-2005) και μια ταινια (2007).

Απλως θα ηθελα να γνωριζω αν αξιζουν και αυτα να τους αφιερωσεις τον χρονο, και αν πρεπει να δεις πρωτα τους 4 κυκλους πριν πας στην ταινια.

ΥΓ. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι συνεχεια, ή εστω αν ακομα συνδεονται κιολας σαν ιστοριες, αλλα ειναι απο τον ιδιο παραγωγο και ακολουθουν το ιδιο μοτιβο. Επισης η ταινια βασιζεται στην σειρα, χωρις να ξερω λεπτομερειες για το αν περιεχει κομματια απο εκει, κανοντας μια σουμα, ή αν το πηγαινει ακομα παραπερα. Δεν βαριεμαι να το ψαξω, απλως επειδη δεν μαρεσουν τα σποιλερ προτιμω να γνωριζω λιγα πριν δω κατι, οπως εχω ξαναπει. Απλως στην προκειμενη περιπτωση ρωταω αν καποιος εχει ηδη ασχοληθει και αν αξιζει τον κοπο.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να εμβαθύνει περισσότερο στον Τζόζεφ, υπήρχε μεγάλο πεδίο ανεξερεύνητο. Η ιστορία της τύπισας εμένα μου άρεσε, την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα. Θεωρώ ότι η πίεση και το βάρος που είχε μέσα της ήταν πολύ μεγαλύτερο από του Τζόζεφ παρόλο που το κρατούσε καλά καμουφλαρισμένο μέχρι το σημείο που

ξεσπάει και καθαρίζει τον άντρα της.

Φοβερή και η εικόνα του Τζόζεφ να κάθεται ατάραχος στη καρέκλα στην αυλή του με το κομμένο κεφάλι του σκύλου πάνω του. Γαμάτη σκηνή.

Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις ταινίες είναι ότι οι πρωταγωνιστές ρε παιδί μου παραπέμπουν εμφανησιακά σε φυσιολογικούς καθημερινούς ανθρώπους, δεν είναι όλοι αξεγάδιαστοι, με κατάλευκα δόντια, μπλε μάτια, ωραία σώματα κτλ...

Μου άρεσε και μένα αυτή η σκηνή. Αυτό που λες για ρεαλιστικούς χαρακτήρες νομίζω οτι παίζει πολύ σε βρετανικές ταινίες. (Tελευταίο παράδειγμα που μου έρχεται είναι το Dead Man's Shoes)

Να σημειώσω επίσης οτι είναι η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Paddy Considine, ενός από τους καλύτερους Άγγλους ηθοποιούς κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι να διαφώνουμε για το Hunter πάντως :)

Φαντάζομαι λίγο πολύ τα γνωστά θα τα έχεις δεί οπότε δεν έχει νόημα να σου προτείνω το Black Swan ας πούμε :P

Από τα παρακάτω τα έχεις δεί όλα?

Bronson

Barney's Version

Stay

The Machinist

Croupier

We Need To Talk About Kevin

To Croupier μου έχει ξεφύγει.

Δημοσ.

Χτες ειδα το 'ΑΤΜ'...

Ανιαρο και καθολου ανατρεπτικο θα ελεγα..απλα περασε η ωρα βλεποντας το...

του βαζω ενα 4/10 και μονο!! :eek:

Δημοσ.

The Grey

Ελαφρώς άνω του μετρίου. Ηγέτης ο Neeson αλλά αυτό που έλειπε -κατά τη γνώμη μου- είναι η δυναμική παρουσία των χαρακτήρων της υπόλοιπης ομάδας. Τελείωσε η ταινία και ζήτημα αν θυμόμουν έναν πέρα από τον αντιρησία που έκανε συνέχεια μανούρα. Θεωρώ ότι σε τέτοιες ταινίες όπου μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να επιβιώσει ενάντια στη φύση η σε μία άλλη απειλή πιο σημαντικό ρόλο ακόμα και από την ίδια απειλή είναι το στίγμα που αφήνουν οι χαρακτήρες της ομάδος. Παράδειγμα: Σκεφτείτε τις ομάδες στις δύο από τις κορυφαίες περιπέτειες επιβίωσης απέναντι σε μία μή ανθρώπινη απειλή. Predator & Aliens. Στη συνέχεια σκεφτείτε την ομάδα στο Grey. Μόνο η σκέψη προκαλεί απογοήτευση.

5,5/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα το Croupier και δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε. Καταρχήν βρήκα το σενάριο ρηχό, μουντό και ψιλοαδιάφορο. Είχε μία ανατροπή που δεν περιμένεις αλλα και πάλι δεν μου έκανε αίσθηση. Ο Clive Owen δεν μου άρεσε καθόλου, δεν έβγαζε αυτήν την σαπίλα του χαρακτήρα του βιβλίου με την καμία. Επίσης ενώ η ταινία δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος βιώνει μία εσωτερική πάλη, αυτός είναι εντελώς μονοδιάστατος και ο μόνος τρόπος για να το καταλάβεις είναι μέσα απο κάποια λόγια. Πολυ κακή επιλογή ηθοποιού. Ίσως με καλύτερη επιλογή πρωταγωνιστή η ταινία να μπορούσε να γίνει μέτρια.

Ένα 5,5/10 απο εμένα

Edit:

Μόλις είδα το Intouchables. Αρκετά καλή ταινία. Τα μηνύματα αρκετά απλές έννοιες που όμως πλέον δεν είναι κατανοητές απο μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Καλοδουλεμένη, πολυ καλές ερμηνείες και γενικότερα πιστεύω πως ήταν μία πλήρης δουλειά, δεν της έλειπες κάτι. Επίσης δυνατό soundtrack. Βέβαια μπορεί πολυ εύκολα να παρεξηγηθεί η ταινία γιατι το κύριο θέμα που πραγματεύεται δεν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας παραπληγικός αλλα οι ανθρώπινες σχέσεις και η ελπίδα. Ταινίες που είναι πιο ωμές και έχουν σαν βασικό θέμα τους παραπληγικούς υπάρχουν ήδη και είναι διαμαντάκια που πρέπει ο καθένας να έχει δεί, βλέπε Mar adentro και Le scaphandre et le papillon.

Όμορφη ταινία, 8/10 απο εμένα

Υ.Γ. Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις καλοδουλεμένες ερμηνείες, ανεξάρτητα απο την παραπάνω ταινία η ερμηνεία του François Cluzet τρύπωσε με στην καρδιά μου. Αυτή είναι η ομορφιά του σινεμά... Παω να την πεσω με το τραγουδάκι των τίτλων να ακούγεται ακόμα στα αυτιά μου. Ποιος πάει εφορία σε 4 ώρες;;;;;;;;;; Ποιος;;;;;;

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

cafe de flore

ειναι απο τις ταινιες που καπου στην μια ωρα εβαζα fast forward

δεν καταλαβα χριστο

πολυ αποψη και δεν την μπορω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

All Good Things

πολυ δυνατη ταινια δραματος, με εξαιρετικο θεμα

θα επρεπε να ειχε καποια ξεσπασματα οπως τσακωμους, να μας εδειχνε σκληρες σκηνες οπως την δολοφονια του σκυλου

ή οτι εγινε πριν την σκοτωσει τελικα. ετσι θα πετυχαινε να μας δημιουργησει συναισθηματα τα οποια ελειπαν νομιζω

επρεπε να επικεντρωθουν και λιγο στον ερωτα τους στην αρχη γιατι δεν επειθαν

για αλλη μια φορα η ελληνικη μεταφραση του τιτλου ειναι αισχος

και αλλη μια ταινια του ryan που δεν λεει μιλαει παρα πολυ.

και κατι αλλο. αυτοι που εβαψαν τον γερο ryan ειναι οι ιδιοι που εβαψαν και τον di caprio στο j.edgar?

Tower heist

περασε ευχαριστα η ωρα αλλα η φαντασια τους δεν εχει ορια

Επεξ/σία από gavros10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...