Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Suicide Squad Πολύ μέτρια. Αδιάφοροι κακοί (Enchantress LOL), κακή χημεία μεταξύ της ομάδας, μηδενικό σενάριο, ακόμα και το χιούμορ μέτριο. O τζόκερ αδιάφορος κομπάρσος. Στα θετικά ο χαρακτήρας του Rick Flag & Harley Quinn, και οι μουσικές επιλογές. 5,4/10 Και η κωλαρα αδιαφορη ?Δεν νομιζω ! Site: TheMagnificent Seven Tα εχουμε δει 300 φορες και πολυ καλυτερα .Καμμια σχεση με το πρωτοτυπο υστερει σε ολα τα επιπεδα. Ειναι να την δεις ενα διωρο γιατι βλεπεται δεν ειναι οτι θα καταριεσαι τον χρονο που εχασες αλλα μεχρι εκει ,δεν ειναι για κατι παραπανω. 6,6/10 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από Fotis13 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Suicide Squad Στα θετικά ο χαρακτήρας του Rick Flag Δεν περίμενα να διαβάσω κάτι τέτοιο από εσένα. Κρυόπλαστος ηθοποιός και χαρακτήρας. Την στιγμή που έβγαλε λόγο με έπιασαν τα γέλια. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ. P.S θεωρώ ότι έκαψαν έναν καλό τζόκερ (ο Leto με άλλο σενάριο - σκηνοθέτη θα ήταν ιδανικός, εδώ ήταν κομπάρσος. Επίσης έκαψαν μια τέλεια (θεά,πανέμορφη) Harley Quinn. Τόσο χάλια ρε Foti το καουμπόϊκο και το έχω στο πρόγραμμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Hell or High Water Δεν αξιζει ιδιαιτερα, ουτε περναει καποιο μνμ ουτε εχει ιδιαιτερη δραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν περίμενα να διαβάσω κάτι τέτοιο από εσένα. Κρυόπλαστος ηθοποιός και χαρακτήρας. Την στιγμή που έβγαλε λόγο με έπιασαν τα γέλια. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ. P.S θεωρώ ότι έκαψαν έναν καλό τζόκερ (ο Leto με άλλο σενάριο - σκηνοθέτη θα ήταν ιδανικός, εδώ ήταν κομπάρσος. Επίσης έκαψαν μια τέλεια (θεά,πανέμορφη) Harley Quinn. Τόσο χάλια ρε Foti το καουμπόϊκο και το έχω στο πρόγραμμα Έχεις δίκιο, εγώ μπερδεύτηκα (ουτε τα ονόματα τους δε συγκράτησα σωστα). Ο Will Smith ήθελα να πω (που δεν τον πολυπάω γενικώς..) ναι κι εγώ γέλασα όταν εβγαλε λογο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι μπράβο η τάξη αποκαταστάθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 To ελληνικο interruption το εχει δει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Suicide Squad Πολύ μέτρια. Αδιάφοροι κακοί (Enchantress LOL), κακή χημεία μεταξύ της ομάδας, μηδενικό σενάριο, ακόμα και το χιούμορ μέτριο. O τζόκερ αδιάφορος κομπάρσος. Στα θετικά ο χαρακτήρας του Rick Flag & Harley Quinn, και οι μουσικές επιλογές. 5,4/10 Και εγώ την είδα και μάλιστα την directors cut. Συμφωνώ και επαυξάνω. Ρηχή μέχρι εκεί που δεν πάει, αδιάφορος κακός, καμία συνέργεια μεταξύ της ομάδας τόσο σε επίπεδο ικανοτήτων όσο και σε επίπεδο χαρακτήρων. Η εκπληκτική σε εμφάνιση Harley Quin (όπου είναι και ο νέος μεγάλος μου έρωτας που την είδα πρώτη φορά στο wolf of wall street) όλως περιέργος είναι και η πιο συμπαθητική παρουσία μαζί με τον Flag και Deadshot. Ο νέος Joker του Leto προσωπικά δεν με χάλασε, λίγο περισσότερο ψυχοπάθεια και λίγο λιγότερο PIMP να ήταν θα μου άρεσε περισσότερο αλλά οκ, είναι καλοδεχούμενη άλλη μια προσωπικότητα του. Κρίμα που δεν είχε πλήρως ενεργό ρόλο και όπως λες πράγματι ήταν κομπάρσος ακόμα και στο directors cut. Σχεδόν καθόλου δράση (πωτσ γκένεν ατό με τόσους κακούς και γενικά ήταν βαρετό. Εγώ του βάζω 5/10 μόνο και μόνο για την τρομακτικά όμορφη και κορμάρα Harley Quin καθώς και τον Flag και Deadshot. Μια μονάδα μόνη της είναι η H.Q. και μια μονάδα ακόμα για Flag + D.S. (άρα η ταινία από μόνη της είναι 3/10). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τόσο χάλια ρε Foti το καουμπόϊκο και το έχω στο πρόγραμμα Βλεπεται ρε εσυ ,απλα και να μην το δεις δεν χανεις τιποτα αυτο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου άρεσε αρκετά το magnificent seven ίσως πιο πολύ από το παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου άρεσε αρκετά το magnificent seven ίσως πιο πολύ από το παλιό. Και εγώ μια χαρά το είδα αλλά όχι και ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Day Of The Outlaw http://www.imdb.com/title/tt0052724/?ref_=nv_sr_1 Ενα οχι και τοσο γνωστο western που ομως καταφερνει με την σκηνοθεσια και τους πολυ καλους ηθοποιους να κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον για κατι περισσοτερο απο 90 λεπτα. 7.5/10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τέλειοι Ξένοι [3/5] O Αθερίδης φτιάχνει μια κεφάτη και άκρως επίκαιρη κωμωδία που εισέρχεται σε επικίνδυνα χωράφια όταν το χιούμορ συναντά τη λύπη ακόμη και την τραγικότητα. Οι -γεμάτοι σπιρτάδα- διάλογοι χτίζουν την αγωνία, αφού μετά από κάθε μήνυμα ή τηλέφωνο που ακολουθεί, οι φίλοι γίνονται ακόμα πιο άγνωστοι μεταξύ τους. Η εκτέλεση του σεναρίου είναι πειστική χάρη στην αυθεντικότητα των ερμηνειών του άκρως επιτυχημένου καστ. Και το όλο εγχείρημα ανοίγει ένα ασυμμάζευτο κουτί της Πανδώρας, που είναι αναπάντεχο κι απόλυτα κατανοητό ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τέλειοι Ξένοι [3/5] O Αθερίδης φτιάχνει αντιγραφει μια κεφάτη και άκρως επίκαιρη κωμωδία που εισέρχεται σε επικίνδυνα χωράφια όταν το χιούμορ συναντά τη λύπη ακόμη και την τραγικότητα. Οι -γεμάτοι σπιρτάδα- διάλογοι χτίζουν την αγωνία, αφού μετά από κάθε μήνυμα ή τηλέφωνο που ακολουθεί, οι φίλοι γίνονται ακόμα πιο άγνωστοι μεταξύ τους. Η εκτέλεση του σεναρίου είναι πειστική χάρη στην αυθεντικότητα των ερμηνειών του άκρως επιτυχημένου καστ. Και το όλο εγχείρημα ανοίγει ένα ασυμμάζευτο κουτί της Πανδώρας, που είναι αναπάντεχο κι απόλυτα κατανοητό ταυτόχρονα. Fixed 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Donnie Darko Το είχα δει πριν από καμιά 15αριά χρόνια και θυμόμουν ότι μου είχε αρέσει τότε πολύ, αλλά και ότι είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να την ξαναδεί κάποια στιγμή, γιατί δεν της είχα δώσει την απαιτούμενη προσοχή. Εντάξει, είναι διαμάντι. Είχα την ευκαιρία να την ξαναζήσω από την αρχή και μου άφησε ακόμη περισσότερα πράγματα! Σε όποιον του έχει ξεφύγει, ας τη δει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Kick-Ass Ωραια ταινια με ωραιο χιουμορ δραση και πλοκη.8/10 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις