Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fight Club

δεν την ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι

λιγο μετα την πρωτη ωρα λεω ενταξει, θελει να περασει ενα μηνυμα, οι ερμηνειες ειναι καταπληκτικες η σκηνοθεσια σπερνει πονο. οποτε λεω ενταξει, αλλα δεν καταλαβαινα τον τοσο μεγαλο ντορο. μετα, εκει που αλλαζουν ολα λεω ενταξει, καταλαβα, απλα τα σπαει

Άστα να πανε. Πόσες φορές την έχω δει αυτην την ταινία... Και πάλι ψήθηκα.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Shame

Μαζί με το Cafe de Flore και το Drive οι 3 κορυφαίες ταινίες του 2011 για μένα.

Υποβλητικό και ατμοσφαιρικό από τη μία, ωμό, σκληρό και ρεαλιστικό από την άλλη. Αρκετά ενδιαφέρον σκηνοθετικά και ένα πολύ δυνατό one man show ερμηνευτικά από τον Fassbender (η Mulligan απλώς τον συνόδευε) που μαζί με ένα πολύ ωραίο soundtrack συμπληρώνουν το παζλ αυτής της φανταστικής ταινίας.

8,3/10

Δημοσ.

Shame

Υποβλητικό και ατμοσφαιρικό από τη μία, ωμό, σκληρό και ρεαλιστικό από την άλλη. Αρκετά ενδιαφέρον σκηνοθετικά και ένα πολύ δυνατό one man show ερμηνευτικά από τον Fassbender (η Mulligan απλώς τον συνόδευε) που μαζί με ένα πολύ ωραίο soundtrack συμπληρώνουν το παζλ αυτής της φανταστικής ταινίας.

8,3/10

DeadOrgan άμα παρατηρήσεις πάνω κάτω ίδια πόστ έχουμε. Περίεργο σπάνια πετυχαίνω κάποιον που να έχει το ίδιο γούστο με εμένα στις ταινίες.

Για πρότινε καμία για αύριο που ψάχνω και δεν βρίσκω.

Δημοσ.

Shame

8,3/10

Το Cafe de Flore ειναι ανετα μεσα στις 10 καλυτερες ταινιες ολων των εποχων.Μολις το ειδα 4η φορα, καθε φορα ανακαλυπτω και κατι καινουριο στην ταινια.Σε λιγο καιρο που θα παιχτει και στις περισσοτερες χωρες θα γινει παταγος με την ταινια.

Δημοσ.

DeadOrgan άμα παρατηρήσεις πάνω κάτω ίδια πόστ έχουμε. Περίεργο σπάνια πετυχαίνω κάποιον που να έχει το ίδιο γούστο με εμένα στις ταινίες.

Για πρότινε καμία για αύριο που ψάχνω και δεν βρίσκω.

Εγώ θυμάμαι να διαφώνουμε για το Hunter πάντως :)

Φαντάζομαι λίγο πολύ τα γνωστά θα τα έχεις δεί οπότε δεν έχει νόημα να σου προτείνω το Black Swan ας πούμε :P

Από τα παρακάτω τα έχεις δεί όλα?

Bronson

Barney's Version

Stay

The Machinist

Croupier

We Need To Talk About Kevin

Δημοσ.

Shame

8,3/10

ωμο δεν λες τιποτα. στην αρχη σοκαριστηκα. τον εβγαλε εξω και εκανε βολτες μεσα στο σπιτι χαλαρος. λεω τι γινεται εδω; αλλα εγκληματιστηκα γρηγορα

το cafe de flore που λετε ολοι τοσο καλο ειναι;

Δημοσ.

Καλό είναι αλλά δεν έχει τσουτσούνια σαν το Shame. Απλά το αναφέρω για να μη μου λες μετά...

στον βωμο της ποιοτητας και της τεχνης ολα επιτρεπονται, οποτε δεν πα να εχει οτι θελει. αμα ειναι διαμαντακι θα το δω

Left 4 dead (short)

ειναι fan film αλλα εγω νομιζα οτι θα ειναι κανονικη ταινια, αλλα τεσπα. 10 λεπτο ηταν

μεγαλη πατατα. ξαφνικα εμφανιζεται ο τυπος απο το halo, ο αλλος απο το gears of war, ο ghost απο το call of duty

μονο ο kratos ελειπε

Δημοσ.

ρε παιδες ειδα το 13 assassins και εμενα με μεγαλη απορια σχετικα με το τελος

λιγα λεπτα πριν πεθανει ο κακος αρχοντας, ο 13ος της παρεας των σαμουραι, που σαν ειναι ζητιανος να το πω ετσι, του καρφωνετε σπαθι στο λαιμο και τον μαχαιρωνουν στο στομαχι. στο τελος τον δειχνει να τρεχει με τον τελευταιο σαμουραι που εμεινε και να ειναι σωος και αβλαβης. τι παιζει ?

edit: εψαξα στο google και βρηκα την απαντηση

http://en.wikipedia.org/wiki/13_Assassins

Δημοσ.

ρε παιδες ειδα το 13 assassins και εμενα με μεγαλη απορια σχετικα με το τελος

λιγα λεπτα πριν πεθανει ο κακος αρχοντας, ο 13ος της παρεας των σαμουραι, που σαν ειναι ζητιανος να το πω ετσι, του καρφωνετε σπαθι στο λαιμο και τον μαχαιρωνουν στο στομαχι. στο τελος τον δειχνει να τρεχει με τον τελευταιο σαμουραι που εμεινε και να ειναι σωος και αβλαβης. τι παιζει ?

edit: εψαξα στο google και βρηκα την απαντηση

http://en.wikipedia....ki/13_Assassins

ουτε και εγω καταλαβα να σου πω την αληθεια

αλλα its okay

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...