giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 To The Grey αξίζει να το δω; Δεν είδα και καλά σχόλια εδώ μέσα. Χίλια συγγνώμη για το OffTopic, αλλά δε βρήκα άλλο θέμα. Εν τω μεταξύ, καμιά καλή ταινία με Richard Gere, παίζει; Εκτός από Hachiko και Άπιστη. Ευχαριστώ
damian1977 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 το Hunger το εχει δει κανεις; Απλα ταινιαρα!!!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 το Hunger το εχει δει κανεις; συνταρακτικό φίλε, να ξες όμως, επειδή είσαι πιτσιρικάς, πως είναι σκληρή ταινία οπως λεμε σπουργιτακι μπορέι να 'ταν βέγκαν
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 συνταρακτικό φίλε, να ξες όμως, επειδή είσαι πιτσιρικάς, πως είναι σκληρή ταινία χαχαχαχα οκ γατακι
shinigami Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 μουφα? το κλασσικο ισπανικο μοτιβο? αβυζες γκομενες? δεν την προτεινω γενικα Γαμωτο και ηθελα να την δω σημερα :/ Αλλα θα σου παω κοντρα ρε και θα την δω,επειδη μου ειχες spoilαρει κατι στο game of thrones
Thisamenis Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 απορω πως ενα καλος ηθοπιος ο βαλ κιλμερ δεχτηκε να επανελθει στα πραγματα με αυτη τη πατατα... Επικρατεί κρίση φαίνεται και στο Χόλυγουντ :-P
polonos1313 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Crazy,Stupid,Love. Πολύ ωραία ταινία.Την προτείνω ανεπιφύλακτα. http://www.imdb.com/title/tt1570728/
RottenLungs Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μόλις είδα ο Les Lyonnais. Μου θύμισε τις παλιές καλές κλασσικές μαφιόζικες ταινίες που αγαπάμε. Οι οποίες φυσικά είναι Drama και όχι χαζοπεριπετειούλες του κιλού. Οι πρωταγωνιστές έπαιζαν απίστευτα, σε τέτοιο βαθμό που να σε ρουφάνε μέσα στην ταινία. Ήμουν και σε τέτοιο mood και μπορώ να πω οτι την απόλαυσα στο έπακρο. Ένα 8/10 και εννοείται οτι την προτίνω... Προτίνετε και καμία σε αυτήν την θεματολογία (αλλα και με αντίστοιχη προσέγγιση) αλλα όχι τις κλασσικές που έχουμε δεί όλοι. Καλύτερα απο ευρωπαικό κινηματογράφο που δεν θυμάμαι να έχω δεί άλλη τέτοιου στύλ.
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) 13 assasins 2010 well δεν ηταν κακο αλλα θα μπορουσε να ειχε γινει must see αν δεν εβαζε εκεινα τα ηλιθια low budget γραφικα... γενικα το προτεινω *οχι μονο για το ψυχακι Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από viper2005
HERTHAN Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μόλις είδα ο Les Lyonnais. Μου θύμισε τις παλιές καλές κλασσικές μαφιόζικες ταινίες που αγαπάμε. Οι οποίες φυσικά είναι Drama και όχι χαζοπεριπετειούλες του κιλού. Οι πρωταγωνιστές έπαιζαν απίστευτα, σε τέτοιο βαθμό που να σε ρουφάνε μέσα στην ταινία. Ήμουν και σε τέτοιο mood και μπορώ να πω οτι την απόλαυσα στο έπακρο. Ένα 8/10 και εννοείται οτι την προτίνω... Θα συμφωνησω ηταν πολυ καλο.
gavros10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Fight Club δεν την ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι λιγο μετα την πρωτη ωρα λεω ενταξει, θελει να περασει ενα μηνυμα, οι ερμηνειες ειναι καταπληκτικες η σκηνοθεσια σπερνει πονο. οποτε λεω ενταξει, αλλα δεν καταλαβαινα τον τοσο μεγαλο ντορο. μετα, εκει που αλλαζουν ολα λεω ενταξει, καταλαβα, απλα τα σπαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις