Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Το πιστεύεις ή έτσι το λες για να σε θυμηθώ όταν έρθω στα πράγματα; Χωρίς πλάκα, με την 1η ανάγνωση κατάλαβα πως εννοούσες ότι το Fear είναι σαν το Game αλλά από τα Lidl... 2
jokerakias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 βρε σεις πραγματικά νόμιζα ότι τον τρολαρατε....τώρα κατάλαβα ότι μπερδευτήκατε..χαχαχαχαχαχα επικό.... 1
liakinen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Σουρεαλιστική κατάσταση μιλάμε ότι πρέπει για Sticky
deesnider Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Χωρίς πλάκα, με την 1η ανάγνωση κατάλαβα πως εννοούσες ότι το Fear είναι σαν το Game αλλά από τα Lidl... Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Ήταν όσο πιο προφανές μπορούσε να είναι. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Blood Father (2016) http://www.imdb.com/title/tt3647498/ Μετρια ταίνία δράσης με τον Μελ Γκιμπσον.Μια ταίνία οτι πρέπει για να περάσει η ώρα το μεσημεράκι.Ναρκωτικά -Οπλα-απαγωγές κτλ. Το στόρυ Ο Μελ Γκιπσον τα πέρνει στο κρανίο όταν διαπιστώνει οτι κινδυνέυει η κόρη του απο μέλη των καρτελ. τίποτα φοβερό.χιλιοπαιγμένο σενάριο. 5/10 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2016 από BLuE_PaNtHeR
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Ήταν όσο πιο προφανές μπορούσε να είναι. Κι εγώ οτι τον τρολαραμε νομιζα μαγκες! 2
deesnider Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Κι εγώ οτι τον τρολαραμε νομιζα μαγκες! Συν τοις άλλοις, ας πηγαίνουμε με τα νερά του καλύτερα, μη γίνει κάνα απίστευτο σκηνικό και έρθει στα πράγματα, διότι την κάτσαμε τη βάρκα...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ε... χμ... εμ... τελικά κι εγώ τρολάριζα παιδιά, τα είχα καταλάβει όλα από την αρχή. Αχεμ... γκουχ... γκουχ... Είμαι έξυπνος... γκουχ...
deesnider Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον από πλευράς μου, δεν επρόκειτο για επίδειξη εξυπνάδας. Ήταν όντως τόσο προφανές, ώστε θα ήταν μάλλον επίδειξη ανοησίας το να καμαρώνει κάποιος επειδή το κατάλαβε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Και απο τη δική μου πλευρα ήθελα να πω οτι δεν επρόκειτο για επιδειξη εξυπναδας. Δημιουργησα ανακατωσούρα ηθελημένα χωρίς πρώτα να σκεφτώ τις ψυχολογικές συνέπειες (ενοχές) που βιώνω τώρα. 2
V for Vagelis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Blood Father (2016) http://www.imdb.com/title/tt3647498/ Καλή ταίνία δράσης με τον Μελ Γκιμπσον.Μια ταίνία οτι πρέπει για να περάσει η ώρα το μεσημεράκι.Ναρκωτικά -Οπλα-απαγωγές κτλ. Το στόρυ Ο Μελ Γκιπσον τα πέρνει στο κρανίο όταν διαπιστώνει οτι κινδυνέυει η κόρη του απο μέλη των καρτελ. τίποτα φοβερό.χιλιοπαιγμένο σενάριο. 5/10 Θα μας τρελάνετε σήμερα. 5/10 για "καλή ταινία"; On topic: Site: All Is Lost Ταινία επιβίωσης με τον Ρομπερτ Ρεντφορτ, που χαμένος στον ωκεανό με το ιστιοπλοϊκό του προσπαθεί να επιβιώσει απέναντι σε ατυχήματα και αντίξοες συνθήκες. Η ταινία είναι λίγο αργή στο σύνολο της, κάτι που προσωπικά δε με χάλασε, καθώς η ερμηνεία του Ρεντφορντ είναι καλή και με κράταγε σε αγωνία για το πως θα ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία που του παρουσιαζόταν. Αν θέλετε βαθμό, 8/10 καθώς είναι δύσκολο να γυρίσεις μια ταινία τέτοιου είδους με τόσο πειστικό τρόπο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον από πλευράς μου, δεν επρόκειτο για επίδειξη εξυπνάδας. Ήταν όντως τόσο προφανές, ώστε θα ήταν μάλλον επίδειξη ανοησίας το να καμαρώνει κάποιος επειδή το κατάλαβε. Και απο τη δική μου πλευρα ήθελα να πω οτι δεν επρόκειτο για επιδειξη εξυπναδας. Δημιουργησα ανακατωσούρα ηθελημένα χωρίς πρώτα να σκεφτώ τις ψυχολογικές συνέπειες (ενοχές) που βιώνω τώρα. Sorry παιδιά, να αυτοσαρκαστώ προσπαθούσα, όχι να υπονοήσω ότι κάνετε φιγούρα. Προφανώς οι πιο πολλοί το πιάσατε κατ' ευθείαν. On Topic The Blues Brothers (1980) Δικαιολογημένα μια ταινία που έχει μείνει. Θα έλεγα ότι μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακόμη μεγαλύτερο cult following. Έχει, βέβαια, την αίσθηση της ταινίας των '80s με όλα τα (κυρίως) καλά που περιλαμβάνει αυτό. Πολύ ιδιαίτερο πάντως το χιούμορ και σε πολλά επίπεδα. Χιούμορ καταστάσεων, χιούμορ ηχητικών εφέ, χιούμορ με την κάμερα, χιούμορ με γκριμάτσες, χιούμορ με το μοντάζ... Και φυσικά, τρομερό soundtrack, με guests τεράστια (ιστορικής αξίας) ονόματα των Blues. Ότι πρέπει για εκείνες τις μέρες που δεν έχεις όρεξη για action, thriller ή βαθιά νοήματα, αλλά απλά θέλεις να δεις μια ελαφριά ταινία και να περάσεις καλά!
Mau-Maus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Site: All Is Lost Αν θέλετε βαθμό, 8/10 καθώς είναι δύσκολο να γυρίσεις μια ταινία τέτοιου είδους με τόσο πειστικό τρόπο και σε αυτήν την ηλικία. Μπορεί να τον ντουμπλαρανε σε πολλές σκηνές, ειναι όμως στα 80 του ο γίγαντας, 77 τότε !! respect Καλή ταινία 7ρακι από μένα ! 1
sam75 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Captain fantastic... Φοβερή ταινία με νόημα. Βαθμολογία δεν τίθεται θέμα να βάλω.. Σίγουρα 10 για το είδος της.
Nikosgiann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Perfetti Sconosciuti Διαμαντάκι που δικαιολογεί πλήρως το rate του imdb.Μια παρέα φίλων σε δείπνο που όλοι διαβαζουν δυνατα καθε μνμ που ερχεται στο κινητο. Le puta 7.7/10*αμα ειχε εφε θα με χαλαγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις