HammerNsickle Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ενα πολυ καλο θριλερ (μετα τα αξεπεραστα Martyrs 9/10, Ils 8/10, Seven 8/10): Το La Cara Oculta(The Hidden Face), το οποιο βαθμολογω επισης με 8/10!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ.... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! http://www.imdb.com/title/tt1772250/
shinigami Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ωρε εισαι σιγουρος?? Μηπως θα ηθελες να το ξαναβαθμολογησεις λιγο πιο αυστηρα?? Γιατι τα site πανω απο 6,5-7 δεν μπορουν να του βαλουν..
xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 αυτες τις ημερες ανακαλυψα τον hal hartley και βλεπω τις ταινιες του, μου αρεσε το henry fool με το fay grimm και γενικα ολες οι ταινιες του ειναι ψιλοτρελουτσικες οπως μου αρεσουν...θελω να τσεκαρω και το The Book of Life με την pj harvey
NoisePollution Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 American Beauty Δυο λέξεις μόνο: Kevin Spacey
HammerNsickle Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αν ΚΑΙ ΕΣΥ καθε βραδυ λιωνεις απο δω κι απο κει μπας και βρεις κανενα αξιολογο θριλερακι και ειναι ολα απο μετρια εως πατατες, απλα ΔΕΣ ΤΟ! Χεσ' το το imdb... Εγω να σου πω την αληθεια δεν το πολυεμπιστευομαι.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ, αν σου αρεσαν Μartyrs & Ils, απλα δες το και πες μου μετα
star12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 καλα το imdb ουτε εγω το εμπιστευομαι τωρα.εδω εδωσε τη μινι σειρα river 6 νομιζω ΗΜΑΡΤΟΝ..Ειδε κανεις το τιτανικο σε 3d αξιζει σε σινεμα με 3d η δεν εχει και πολυ διαφορα;επισης ειπαρχουν και εμπροσθετες σκηνες η ιδια ταινια ακριβως απλα με αυτη τη τεχνολογια.. Χτες ειδα το 7 below εκτοσ το οτι εμιαζε με ενα επεισοδιο του supernatural ηταν κακιστο απο ολλες τις πλευρες..μετριες ερμηνειες.τα εφε ηταν για τα μπαζα.τα παντα ηταν βλακωδες και πρωτη φορα ευχουμαν τα μικρα κασπερ να @#@@$@ τους πρωταγωνιστες γιατι ηταν σχεδον ολοι εκνευριστικοι... απορω πως ενα καλος ηθοπιος ο βαλ κιλμερ δεχτηκε να επανελθει στα πραγματα με αυτη τη πατατα...
blacktulip Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 august rush παω στοιχημα οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να δει αυτην την ταινια και μετα να μην θελει να παιξει μουσικη.
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 mission impossible ghost protocol πλεον μεγαλωσα και δεν αντεχω τοσο ψεμα ενταξει καλη ταινια. ο tom μεγαλωσε.. απορω πως το ξεχασα, πολυ καυτη η jane
viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 viper η βαθμολογια σου?? καλη ταινια??? μουφα? το κλασσικο ισπανικο μοτιβο? αβυζες γκομενες? δεν την προτεινω γενικα
Thisamenis Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 το Caranchoπου είδα θα του έβαζα 7/10. Ωραία πλοκή που δένει όμορφα συναισθηματικό μέρος με τη δράση που έχει η ταινία. Έχει σκληρό τέλος όμως. Θα προτιμούσα κάτι πιο ευχάριστο για τον επίλογο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 αβυζες γκομενες? αθλέτικ μπόντυ τάιπ;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Open Water Καλό ήταν, με κράτησε στη τσίτα γενικώς. Θεωρώ αρκετά χαμηλό το 5.9 του imdb. Εγώ θα του έβαζα ένα 6.5 άνετα. Mission: Impossible - Ghost Protocol Δε μου άρεσε, πολύ μέτριο το βρήκα. Ο Τομ Κρούζ δε πείθει πια κανέναν νομίζω, ακόμα και ο Jeremy Renner που μου αρέσει ήταν τελείως αδιάφορος. 4,5/10
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Shame θα μπορουσα να σχολιασω καθε σκηνη της ταινιας. ηταν τοσο περιεργη, τοσο καταπληκτικη δεν μπορω να πω τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις