therock Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μιας και το θυμηθηκα θα ηθελα να αναφερω τις ταινιες που ειδα αυτο το π-π-σ-κ. Πιστευω ανετα απο τα καλυτερα κινηματογραφικα weekend. Μπορει καποιος να το top-αρει? Πεμπτη Corpse Bride Intouchables Παρασκευη Singing in The Rain The Artist Σαββατο Apocalypse Now Redux Κυριακη The Hustler 12 Angry Men
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Η Πέμπτη σου ήταν χλιαρή αλλα συνέχισες πολυ δυνατά. Θα μπορούσα να σε τοπ-άρω αν είχα καταφέρει να δω το Captain America αλλά δε πρόλαβα λόγω υποχρεώσεων. Οπότε νίκησες. Το Apocalypse Now πρώτη φορά το είδες? Αν ναι, πες μας τη γνώμη σου... βασικά πες την έτσι κι αλλιώς ιδίως αν μπορείς να κάνεις σύγκριση του redux με το theatrical cut.
twiner Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 @therock: μόνο το ikiru είδα. Νομίζω έχω ένα μικρό προβάδισμα.
shinigami Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μολις ειδα το The Hunger Games ...αρκετα καλη περασε ευχαριστα η ωρα στο σινεμα,θεα η Jennifer Lawrence , αυτην την ρομαντοκατασταση να μην ειχε... τεσπα, ενα 7 απο μενα. (οποιος την δει θελω να μου πει αν ειμαι ο μονος που ζαλιζοταν με την καμερα σε εντονες σκηνες δρασης )
therock Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η Πέμπτη σου ήταν χλιαρή αλλα συνέχισες πολυ δυνατά. Θα μπορούσα να σε τοπ-άρω αν είχα καταφέρει να δω το Captain America αλλά δε πρόλαβα λόγω υποχρεώσεων. Οπότε νίκησες. Το Apocalypse Now πρώτη φορά το είδες? Αν ναι, πες μας τη γνώμη σου... βασικά πες την έτσι κι αλλιώς ιδίως αν μπορείς να κάνεις σύγκριση του redux με το theatrical cut. Ε ναι η Πεμπτη ηταν ζεσταμα για να μπω δυνατα στο ΠΣΚ και να τα δωσω ολα. Αν και το Intouchables ηταν πολυ καλο για συγχρονο. Δεν συγκρινεται βεβαια με τα υπολοιπα που ηταν κλασσικα. Το Apocalypse Now το ειχα ξεκινησει και παλιοτερα σε DVD, δεν θυμαμαι ομως σιγουρα ποια εκδοση ηταν, μαλλον η Redux πρεπει να ηταν παλι, αλλα ειχα δει μονο την πρωτη μιαμιση ωρα και δεν θυμομουν τπτ. Αν και με κουραζουν απιστευτα τα στρατιωτικα, το συγκεκριμενο δεν υπηρχε. Η καλυτερη απο ολες, με εξεπληξε, δεν την περιμενα τοσο δυνατη. @therock: μόνο το ikiru είδα. Νομίζω έχω ένα μικρό προβάδισμα. Εσυ ξηγηθηκες Kurosawa. Η αληθεια ειναι οτι την κυριακη και εγω σκεφτομουν να επαιζα Rashomon αλλα τελικα κατεληξα σε Hustler. Καποια απο τα επομενα ομως θα τον ξηγηθω και γω τον κυριο, και θα ληξω καποια χρωστουμενα που χω μαζι του.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μολις ειδα το The Hunger Games ...αρκετα καλη περασε ευχαριστα η ωρα στο σινεμα,θεα η Jennifer Lawrence , αυτην την ρομαντοκατασταση να μην ειχε... τεσπα, ενα 7 απο μενα. (οποιος την δει θελω να μου πει αν ειμαι ο μονος που ζαλιζοταν με την καμερα σε εντονες σκηνες δρασης ) Ε και εγω ενα 7αρακι της βαζω.Αν ηταν 3-3,5 ωρες θα ηταν καλυτερη η ταινια.Μια χαρα ηταν η καμερα.Εχω ανοσια απο το Δογμα..Για την Lawrence (για να ευλογησω και τα γενια μου) τα ειχα πει πριν 2,5 χρονια περιπου και ηταν καρατσεκαρισμενη απο το εκπληκτικο και τελειως υποτιμημενο Burning Plain.Οι καλυτερες ερμηνειες της ομως παραμενουν στο Winter's Bone και φυσικα στο Like Crazy οπου σε δευτεροτριτο ρολο κανει παπαδες στην ερμηνεια της. Ομως πρεπει να προσεξει γιατι βλεπω αρχιζει και κανει λαθος επιλογες.Εχουμε και λεμε, House at the End of the Street: http://www.youtube.com/watch?v=3Xd2ceHDd-g&ob=av3e Που πας ρε καραμητρενα.Προσπαθωντας να την περασουν ως sex symbol μεσα απο horror movies ειναι γελοιο.Γελοιο ειναι να παιζει και σε τετοιου ειδους ταινια που 99% θα προκειται για τεραστια πατατα.Το Catching Fire παντως ανακοινωθηκε ηδη για 2013 και απο οσο φαινεται θα παιξει σε ολη την τριλογια.Παρολο που προκειται για mainstream teen movie δεν με χαλαει αλλα θελω την δευτερη ταινια πιο dark.Θα μπορουσε ολη η τριλογια να ειναι R18+ και να ταραξει τα νερα καθως εχει σαφη πολιτικα μηνυματα αλλα δυστυχως προτιμησαν να απευθυνθουν σε teenagers.
elir2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και γω είδα προχτες το Hunger Games και δεν δίνω με τίποτα πανω απο 6.Μου φάνηκε ότι ήταν κακη αντιγραφή μιας ιαπωνικής που χα δει παλια .Δεν θυμάμαι όνομα,ήταν όμως πολυ πιο βίαια και το love story δεν ειχε αισιο τέλος..καθώς μονο ένας μπορούσε να είναι νικήτης.Γινόταν σε ένα σχολείο,όπου τα παιδια επιλέγονταν τυχαία πήγαιναν σε ένα νησί και είχαν στα σακίδια (επίσης τυχαία) τους πχ τσεκουρια, μαχαιρια κτλ και άλλοι λιγοτεροι τυχεροι παγουρια, σχοινι κτλ. Την έχει δει κανεις αυτη την ιαπωνικη;
Sellers Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και γω είδα προχτες το Hunger Games και δεν δίνω με τίποτα πανω απο 6.Μου φάνηκε ότι ήταν κακη αντιγραφή μιας ιαπωνικής που χα δει παλια .Δεν θυμάμαι όνομα,ήταν όμως πολυ πιο βίαια και το love story δεν ειχε αισιο τέλος..καθώς μονο ένας μπορούσε να είναι νικήτης.Γινόταν σε ένα σχολείο,όπου τα παιδια επιλέγονταν τυχαία πήγαιναν σε ένα νησί και είχαν στα σακίδια (επίσης τυχαία) τους πχ τσεκουρια, μαχαιρια κτλ και άλλοι λιγοτεροι τυχεροι παγουρια, σχοινι κτλ. Την έχει δει κανεις αυτη την ιαπωνικη; Nαι την έχω δει εγώ. Battle Royal
yanc Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το καλο με το Hunger Games ειναι οτι αρκετοι θα μαθουν το BR. Θα τη δω καποια στιγμη αλλα ακουγοντας για teenagers και ρομαντσα νοιωθω λιγο...
chill Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Είδα το Incendies πριν από λίγο. Εκπληκτική ταινία της οποίας την κατάληξη είχα ψιλιαστεί.....λόγω λάθους (φταίνε λίγο οι Nirvana σε αυτό και ότι τα Γαλλικά μου είναι μόλις 6 μηνών). Αργό σε εξέλιξη film, ενδεχομένως σε κάποια σημεία να κουράσει ( π.x. σκηνές με το translation από την μια γλώσσα στην άλλη), εκνευριστικό και το fiction στα ονόματα των πόλεων (από μια σημαία και ένα όνομα γραμμένο σε ένα παράθυρο καταλαβαίνεις "που" πραγματικά εξελίσσεται το story) αλλά η κραυγή της Ζαν που διαρκεί μια στιγμή είναι συγκλονιστική και αξίζει η θέαση του film για την συγκεκριμένη ανατριχιαστική κορύφωση. Από τα καλύτερα films των τελευταίων ετών προτείνεται ανεπιφύλακτα στους μη hollywoodaddicted
sdaoulas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μιας και το θυμηθηκα θα ηθελα να αναφερω τις ταινιες που ειδα αυτο το π-π-σ-κ. Πιστευω ανετα απο τα καλυτερα κινηματογραφικα weekend. Μπορει καποιος να το top-αρει? Πεμπτη Corpse Bride Intouchables Παρασκευη Singing in The Rain The Artist Σαββατο Apocalypse Now Redux Κυριακη The Hustler 12 Angry Men που βρισκετε τοσο χρονο; δεν δουλεύετε; αχ εμεις μονο ΣΚ και αν μας αφησουν οι υποχρεωσεις. Γυναικα, παιδι.
therock Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 που βρισκετε τοσο χρονο; δεν δουλεύετε; αχ εμεις μονο ΣΚ και αν μας αφησουν οι υποχρεωσεις. Γυναικα, παιδι. Εννοειται δεν ειμαστε παντρεμμενοι. Αλλιως 2 ταινιες το μηνα και πολυ, θα ημασταν Παντως 2 ταινιες την μερα για ΠΣΚ δεν ειναι κατορθωμα για εναν "ελευθερο ανθρωπο"...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εννοειται δεν ειμαστε παντρεμμενοι. Αλλιως 2 ταινιες το μηνα και πολυ, θα ημασταν Παντως 2 ταινιες την μερα για ΠΣΚ δεν ειναι κατορθωμα για εναν "ελευθερο ανθρωπο"... Εξαρτάται ποια θα πάρεις φίλε μου. Όποιος θέλει πολλές ταινίες, βρίσκει ανάλογη γυναίκα και τελειώνει το πρόβλημα. Μιλάω εξ ιδίων.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εξαρτάται ποια θα πάρεις φίλε μου. Όποιος θέλει πολλές ταινίες, βρίσκει ανάλογη γυναίκα και τελειώνει το πρόβλημα. Μιλάω εξ ιδίων. Ή την εκπαιδεύει αντιστοίχως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις