DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, δεν έχω δει καμία ταινία του! Κάπως μου ξέφυγε χθες το βράδυ το Incendies στη λίστα. Με βλέπω να τις πιάνω μια-μια. Το Incendies η τοπ ταινία του για μένα. Πιο raw material αλλά συνήθως εκεί κρύβεται η ομορφιά. Μετά Prisoners & Sicario στο ίδιο επίπεδο για μένα. Έχω αρχίσει και γίνομαι αισιόδοξος και για το Blade Runner 2 πλέον, γεγονός που πριν ένα χρόνο θα το απέκλεια. 3
Chrisxxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το Incendies η τοπ ταινία του για μένα. Πιο raw material αλλά συνήθως εκεί κρύβεται η ομορφιά. Μετά Prisoners & Sicario στο ίδιο επίπεδο για μένα. Έχω αρχίσει και γίνομαι αισιόδοξος και για το Blade Runner 2 πλέον, γεγονός που πριν ένα χρόνο θα το απέκλεια. Εϊναι καπως υπερβολικο το Incendies αλλα ναι πρεπει να ειναι το καλυτερο του ως τωρα.
Sellers Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ^Σιγα την υπερβολή. Εχεις δει το Captain America; 9
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 παίδες και το polytechnique μη ξεχνάτε, απίστευτη ταινία ο Denis Villeneuve γνκ ειναι σπουδαιος Δημιουργος και οχι απλα καταπληκτικος σκηνοθετης enemy, sicario, incedibles, prisoners, τι να πρωτοπιασει κανεις... αν το arrival ειναι τοσο καλο οσο λεγεται και εχει κανει καλο boost και στο sci-fi, δε ξερω οντως και γω γτ να μην ανυπομονω για το δευτερο blade runner (που και εγω, που το θεωρω σαν μια απο τις 3 αγαπημενες μου ταινιες ολων των εποχων, οταν ανακοινωθηκε, ευχομουν να πεθανει κανας συντελεστης ή κατι τέτοιο μπας και το ακυρωσουν )
king2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Spotlight http://www.imdb.com/title/tt1895587/?ref_=nv_sr_1 Το οσκαρ μπορει να μην το αξιζε αλλα ειναι μια πολυ καλη ταινια που πηρε ενα πολυ σοβαρο θεμα και το ανελυσε οσο μπορεσε και επιτραπηκε.Μπορουσε να κρατησει λιγη ωρα ακομα παντως και να μην τελειωσει ετσι μου αφησε εντυπωση μισοτελειωμενης ταινιας.8/10 The Jungle Book(2016) http://www.imdb.com/title/tt3040964/?ref_=nv_sr_1 Νεα εκδοση στο πασιγνωστο βιβλιο της ζουγκλας η οποια ειναι απο τις πολυ καλες μεταφορες.Η φωτογραφια απολαυση οπως και ο ηχος.Τα υπολοιπα γνωστα.Η ταινια καταφερνει να προσφερει καποια συναισθηματα και αυτο αρκει.7.5/10 Mrs. Doubtfire http://www.imdb.com/title/tt0107614/?ref_=nv_sr_1 Την ειχα πετυχει παλιοτερα στην τηλεοραση απειρες φορες αλλα ποτε δεν την ειχα δει ολοκληρη αλλα μερικες σκηνες.Η ταινια ειναι παρα πολυ καλη οικογενειακη που προσφερει γελιο συγκινηση αγαπη.Αθανατος Robin Williams.7/10
doubtful Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Mandariinid (2013) http://www.imdb.com/title/tt2991224/ Δεν εχω να πω τιποτα εκτος απο το να τι δειτε. Κατι αξιολογο σε συγκριση με τη σαβουρα του Hollywood, με τους "καλλιτεχνες" και τις ταινιες τους που ειναι κατα κυριο λογο δηθεν και απλα παραπληροφορουν και δεν εχουν καμια σχεση με τεχνη που θελει να περαση ενα σωστο κοινωνικο μηνυμα. 7.9/10 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από doubtful 1
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 borgman, 2/10πραγματικά πρέπει να σταματήσει αυτό του είδους κινηματογράφου δίχως νόημα.όταν λέω δεν υπάρχει νόημα, δεν υπάρχει ίχνος.παρολαυτά ωραίες ευρωπαίου τύπου λήψεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Eιδα το Super 8 και δυστυχως μετανιωσα για το χασιμο του χρονου μου. Το μονο που αξιζε ηταν η σκηνοθεσια και η μεταφορα στην εποχη στην οποια διαδραματιζεται η ταινια. Κατα τ'αλλα το σεναριο με απογοητευσε. 2
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Real Steel Looser πρώην πυγμάχος και νυν ρεμαλάκος και χειριστής ρομπότ στο δημοφιλές (το 2020) θέαμα roboboxing ανακαλύπτει ότι έχει γιο και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα στη ζωή και στην καριέρα του. Κλασική mainstream ταινία πατέρα-γιου. O Jackman μου αρέσει ούτως ή άλλως παντού, η Evangeline Lilly για άλλη μια φορά δίνει τρομερή γλυκύτητα στην ταινία, ο πιτσιρίκος ΟΚ. Ωραία εφέ, συμπαθητική πλοκή, και κλείνει και κάπως (λέμε τώρα) αναπάντεχα, ευτυχώς θα έχει και sequel. Την είδα στον Alpha, αλλά τώρα θα την ξαναδώ οπωσδήποτε και με τα μικρά. Χωρίς να έχω διαβάσει καν όλο το post... Μη βλέπετε ταινίες από τα κανάλια μας. Plzzz (Όχι ότι δικαιολογείται η ταινία, απατη έφυγε όταν βγήκε, αλλά τεσπα)
badweed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 απο το 1997 που κυκλοφορησε το Site: i know what you did last summer *1 , για καποιον αοριστο λογο , το μπερδευω με το Site: scream (του 1996)*2 . βλεποντας το Site: isaw what you did του 1965 (μια ευλογη χρονικη αποσταση για να παρουν οι τοτε θεατες θεση και να παραγουν τα δικα τους ) ειδα καποιους σεναριακους περα απο τιτλικους συνδεσμους . ο συγγραφεας του πρωτου με τον σκηνοθετη του δευτερου οπως διαβαζω στο imdb , ειναι παιδια της δεκαετιας του 30 (1934 *1 , Site: 1939*2 ) και απεβιωσαν φετος*1 και περσυ*2
firewalker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Incendies. Πολύ ωραίο δράμα-θρίλερ. http://www.imdb.com/title/tt1255953/
star12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Eιδα το Super 8 και δυστυχως μετανιωσα για το χασιμο του χρονου μου. Το μονο που αξιζε ηταν η σκηνοθεσια και η μεταφορα στην εποχη στην οποια διαδραματιζεται η ταινια. Κατα τ'αλλα το σεναριο με απογοητευσε. εγω τι να πω που το δα στο σινεμα.ακομα κλαιω τα λεφτα μου.και το stranger things μου το θυμισε το ατιμο 2
liakinen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 The Neon Demon (2016) Ο Refn τα τελευταία χρόνια έχει μπεί σε μονοπάτια που προσωπικά μου αρέσουν (σουρεαλισμός, ψυχεδέλεια, καλτίλα, μουσική - φωτογραφία που στηρίζουν τα προηγούμενα) όμως κάπου κόβει το αυγολέμονο και χαλάει η σούπα. Το Drive είναι σαφώς η καλύτερη από αυτές τις τρεις τελευταίες ταινίες του. Το πρόβλημα στο Neon Demon είναι το Story του, κλισέ σουρεαλισμός, σενάριο που χμμ κάτι θυμίζει (Black Swan) και φινάλε που δεν έχει κάτι μεταφορικό κάτι που να σε βάλει σε σκέψεις όπως θα έκανε ένας Lynch, είναι απλώς ένα κυριολεκτικό horror τέλος. Είναι λίγο κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης στον τομέα κινηματογράφηση είναι πολύ ψιλά αλλά τον προδίδει το σενάριο. 2
W0zzAp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 A Separation http://www.imdb.com/title/tt1832382/?ref_=nv_sr_1 Ετυχε και την βρηκα επειδη επαιζε o Peyman Moaadi που τον εμαθα στο The Night Of.Στην αρχη ημουν διστακτικος επειδη η ταινια ηταν απο το Ιραν(κερδισε και το οσκαρ ξενογλωσσης ταινια το 2012),αλλα διαβασα πολυ καλα σχολια και ειπα να την δοκιμασω.Τελικα η ταινια μου αρεσε παρα πολυ,δυνατες ερμηνιες, καλο το σεναριο και ωραιο δραμα.Δειχνει και καποια πραγματα απο πλευρας θρησκειας στο Ιραν και ποσο την σεβονται και παιζει σημαντικο ρολο στο φιναλε της ταινιας.Το 2ωρακι περασε νερο.Οποιος δεν εχει κομπλεξ και μπορει να δει ταινια εκτος αγγλικης γλωσσας την προτεινω σιγουρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις