Mau-Maus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Now You See Me 2 Το είδα ξαπλα σε καναπεδαρα πάνω ακριβώς στην θάλασσα με το καλύτερο γκομενακι για παρέα αλλά και πάλι φόλα ήταν ρε φίλε !!! 5
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το είδα ξαπλα σε καναπεδαρα πάνω ακριβώς στην θάλασσα με το καλύτερο γκομενακι για παρέα αλλά και πάλι φόλα ήταν ρε φίλε !!! P_20160820_003625_NT.jpg P_20160820_013457_NT.jpg P_20160820_011816_NT.jpg P_20160820_011958.jpg Ρε τρελό αγόρι νόμιζα έλεγες για γκομενάκι γκομενάκι αν και το σκυλάκι είναι πολύ τέλειο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε τρελό αγόρι νόμιζα έλεγες για γκομενάκι γκομενάκι αν και το σκυλάκι είναι πολύ τέλειο. Την γκόμενα την σχολάσαμε γάβγιζε πολύ ... 9
ASFE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ξανα ειδα χθες το Bad Grandpa http://www.imdb.com/title/tt3063516/?ref_=fn_al_tt_1 Ποσο γαμάτος ο Knoxville. 2
Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το είδα ξαπλα σε καναπεδαρα πάνω ακριβώς στην θάλασσα με το καλύτερο γκομενακι για παρέα αλλά και πάλι φόλα ήταν ρε φίλε !!! P_20160820_003625_NT.jpg P_20160820_013457_NT.jpg P_20160820_011816_NT.jpg P_20160820_011958.jpg Mαου εχεις καταλαβει πως τελειωσαν οι διακοπες ετσι?Εχεις σκοπο να γυρισεις πισω? Site: CaptainAmerica: Civil War Υπερθεαμα με δοσεις πλοκης που ειναι σπανιο .Το συμπαν της Marvel στα καλυτερα του . Ενταξει εγω εχω καποιες αντιρρησεις σχετικα με τι ειναι υπερηρωας, δλδ ο τοξοβολος kai ο αλλος ο μαυρος με τα φτερα ειναι για να γελαει ο κοσμος .Αλλα οκ is just me . Overall τα αναμενομενα υψηλα επιπεδα παραγωγης -εφε ,πολυ καλο το concept του VS οχι σαν την αλλη την αποτυχια με τον superman και τον νυχτεριδα . Αν ειχε και Thor θα αγγιζε το τελειο στην κατηγορια 8/10 4
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παίδες δεν ειδα καμμιά ταινία αλλά ήθελα πολύ να γράψω στη 1000στη σελίδα! Παρακαλώ να περάσει. Δε βρίζω. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2016 από DeadOrganPlayer 6
armin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες δεν ειδα καμμιά ταινία αλλά ήθελα πολύ να γράχω στη 1000στη σελίδα! Παρακαλώ να περάσει. Δε βρίζω. F@ck ισχυει...Ας βρω στα γρηγορα μια ταινια που δεν εχω μιλησει για δικαιολογια...Οκ παμε. Prometheus(2012) Μια αρκετα αδικημενη ταινια σκηνθετημενη απο τον καταξιωμενο κυριο Scott.Δεν μπορω να πω οτι εχω δει τα προηγουμενα Alien,αρα δεν εχω μετρο συγκρισης,οπως πολλοι φανς που την μισησανε την ταινια αυτη.Παρ'ολα αυτα απο την πρωτη φορα που ειδα την ταινια,μου φανηκε ενα συμπαθεστατο εργο,και οσο πιο πολλες φορες την επαναλαμβανω τοσο πιο πολυ μου αρεσει.Ενα πολυ καλοφτιαγμενο sci-fi ,thriller,απο τα λιγα... Οι ερμηνειες ικανοποιητικοτατες,ειδικα απο την γυναικα πρωταγωνιστρια(οχι η Σαρλιζ),η οποια ηταν μια απο τις ισχυροτερες πρωταγωνιστριες που εχω δει σε ταινια.Πολυ καλος και ο Fassbender,νταξει οχι απο εκφραστικο επιπεδο(τι να κανει ρομποτ ηταν),αλλα σε επιπεδο διαλογων. Μια ταινια γεματη μυστηριο,αναπαντητα μυστικα,δραση και ισχυρους πρωταγωνιστες.Α και οφειλω να πω αρκετα πρωτοποριακη για το ειδος της.O Ridley Scott οταν απογοητευει,απογοητευει παταγωδως(exodus,robin hood,counselor),αλλα οταν ειναι στις καλες του,δινει αριστουργηματα(Gladiator,Blade Runner). Ενα 8/10 για τον Προμηθεα. 10
trayban Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 jason bourne,μετριότατο επίσης τα σκηνικά στην Ελλάδα ηταν για γέλια,ειδικά η μίξη του ήχου.
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες δεν ειδα καμμιά ταινία αλλά ήθελα πολύ να γράχω στη 1000στη σελίδα! Παρακαλώ να περάσει. Δε βρίζω. Αντιγραφω... Hector and the Search for Happiness Παρα πολυ καλη feeling good ταινια, σαν το The Secret Life of Walter Mitty αλλα πιο βαθυ σε νοηματα 1
deesnider Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ειδικά η μίξη του ήχου. Πες μου ότι είχε και αυτό, μουσικό χαλί σε άσχετες στιγμές...συρτάκι, να πάω να κρεμαστώ!
W0zzAp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Her http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=nv_sr_4 Αργησα αρκετα αλλα το ειδα.Πολυ διαφορετικη ταινια πανω κατω ειναι τα date simulator στο μελλον .Ενω δεν μου αρεσουν ρομαντικες ταινιες αυτη μου εκανε πολυ εντυπωση και 2 ωρες δεν την βαρεθηκα καθολου.Πολυ καλος ο Joaquin Phoenix που θα μπορουσε να ηταν και υποψηφιος στα οσκαρ του 2014. 8/10 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Sicario, περιμενα να ναι ψιλομετριαντζα αλλα με διεψευσε ηταν πολυ καλο 4/5
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Her http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=nv_sr_4 Αργησα αρκετα αλλα το ειδα.Πολυ διαφορετικη ταινια πανω κατω ειναι τα date simulator στο μελλον .Ενω δεν μου αρεσουν ρομαντικες ταινιες αυτη μου εκανε πολυ εντυπωση και 2 ωρες δεν την βαρεθηκα καθολου.Πολυ καλος ο Joaquin Phoenix που θα μπορουσε να ηταν και υποψηφιος στα οσκαρ του 2014. 8/10 Τι σύμπτωση, την ίδια ακριβώς είδα και εγώ προχτές όμως αλλά ήταν μια εκ των δυο που είδα. Η ταινία είναι πολύ καλή και ο Phoenix πράγματι πολύ καλός όπως πάντα άλλωστε. Το θέμα είναι ότι είχα δει πρώτη το Ex Machina και συνεπώς το impact της ταινίας δεν ήταν τόσο "δυνατό" σε εμένα. Είναι αδέρφια ταινίες αυτές αλλά από εντελώς διαφορετικές σκοπιές. Πάντως και εγώ με άνεση 8/10 της έβαζα. Η δεύτερη ταινία που είδα είναι το the Mist του King. http://www.imdb.com/title/tt0884328/?ref_=fn_al_tt_4. Ακουγα κάνα δυο φιλαράκια που δεν τους άρεσε καθόλου αλλά εμένα πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. Εκπληκτική ατμόσφαιρα, πολύ "ρεαλιστική" και είναι κατά 85% ψυχολογικού χαρακτήρα και 15% όλα τα άλλα. Γενικά οι ταινίες του King σε χέρια αξιόλογων σκηνοθετών καταφέρνουν να σου δώσουν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. 9/10 από εμένα. 1
orfeas26 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Suicide Squad Αρκετά μέτρια ταινία θα έλεγα. Ο Joker ήταν απογοήτευση και σαν ερμηνεία(θα ξεχαστεί την επόμενη μέρα) αλλά και σαν στήσιμο. Πιο πολύ μοιάζει με κυριλάτο μαφιόζο που κάθεται στον prive χώρο του κλαμπ-στριπτιτζάδικου. . Ο Will Smith πολυ καλός...όπως και η Margot Robbie(σκέτη κόλαση). Τα εφέ της ταινίας ήταν νορμαλ,οι διάλογοι πρόχειροι και φυσικά δεν έλειπαν και τα κλασικά κλισέ. 6/10
trayban Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πες μου ότι είχε και αυτό, μουσικό χαλί σε άσχετες στιγμές...συρτάκι, να πάω να κρεμαστώ! απλα ακους ελληνικούς διαλόγους στο υπόβαθρο και ειναι λες και ακους ανθρώπους που διαβάζουν ενα βλαμμένο κείμενο,το οποιο είναι απευθείας μεταφρασμένο απο τα αγγλικά,εκτος του οτι ο ηχος ειναι εκτος τόπου εντελώς. κανονικά η ταινια θα έπρεπε να λέγεται συνταξιούχοι εν δράση,αφου ειναι ενα μάτσο γερόντια,τα οποια προσπαθούν να το παίξουν άξιον χιροους ξερωγω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις