Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, rfc είπε

Νομιζω οτι τη σκοτωσες λιγο τη ταινια, τη θεωρω αρκετα καλυτερη.

Μη με παρεξηγείς αδερφέ μου - έκατσα να τη δω περιμένοντας μια νέα Αντέλ κι η λύσσα της απογοήτευσης από τη λουστραρισμένη μετριότητα κι ηθική του .ώλου των χολυγουντιανών παραγωγών, μου την έδωσε στα νεύρα κι έγραψα την οργίλη κριτική. Ήταν κι εκείνος ο ...Τρύφωνας Σαμαράς που κατακρεούργησε το μαλλί μιας από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, ε δεν ήθελα και πολύ να βγάλω την πίσσα και τα πούπουλα από την αποθήκη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδαμε IT: http://www.imdb.com/title/tt1396484/?ref_=nv_sr_1

Καθόλου άσχημο. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που διάβασα εδώ μέσα ότι είχα πολύ χαμηλά τον πήχη αλλά τελικά χάρηκα που αποδείχτηκε ανώτερο των προσδοκιών. Προτιμώ το παλιό βέβαια η αλήθεια είναι αλλά η νέα έκδοση δεν ήταν καθόλου άσχημη. Εχω μόνο δυο ενστάσεις. Η πρώτη είναι ότι δεν έδωσαν σε εύλογο χρονικό διάστημα να καταλάβει ο θεατής ότι το τέρας τρέφεται με φόβο πρώτα από όλα και έπειτα από σάρκα. Ετσι όποτε εμφανίζεται και κάνει τις επιθέσεις του το κοινό που δεν ξέρει δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο δεν τους τρώει απλά και το τέρας γίνεται λιγότερο τρομακτικό. Η δεύτερη ένσταση είναι ότι δεν επικεντρώνεται τόσο πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι των χαρακτήρων και είναι πιο "πεζό" και εύπεπτο στη σχέση των παιδιών αλλά παρά αυτά η δουλειά είναι καλή. Η απόδοση του ίδιου του κλόουν θεωρώ ότι πέφτει και αυτός στο κομμάτι που δεν του δίνουν τον ψυχολογικό πόλεμο που ασκεί το παλιό IT και του δίνουν πολύ περισσότερο μια εικόνα από πλάσμα από άλλη διάσταση. Η ίδια η εικόνα του όμως θεωρώ ότι είναι πετυχημένη καθώς και το λημέρι του που είναι σκαλοπάτια πάνω από το παλιό. 

Εγώ θα της βάλω 7/10 καθώς την διασκέδασα και θεωρώ ότι με ορισμένες τομές και προσθήκες με μια έκδοση directors cut μπορεί να γίνει modern classic. Εννοείται ότι μπορείτε να τη δείτε μόνοι και με παρέα.  

Εδιτ: Την κοπελίτσα που παίζει την Beverly αν ήμουν σκηνοθέτης που θέλει να γυρίσει το Silent Hill 3 σε ταινία την παίρνω και την βάζω αυτούσια στον ρόλο της Heather. Είναι ίδια λέμε, φτου φτου. 

maxresdefault.jpg

sh3.png

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 1

53 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε

Μη με παρεξηγείς αδερφέ μου - έκατσα να τη δω περιμένοντας μια νέα Αντέλ κι η λύσσα της απογοήτευσης από τη λουστραρισμένη μετριότητα κι ηθική του .ώλου των χολυγουντιανών παραγωγών, μου την έδωσε στα νεύρα κι έγραψα την οργίλη κριτική. Ήταν κι εκείνος ο ...Τρύφωνας Σαμαράς που κατακρεούργησε το μαλλί μιας από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, ε δεν ήθελα και πολύ να βγάλω την πίσσα και τα πούπουλα από την αποθήκη....

ποια Aντελ, η τραγουδιστρια;;

6 λεπτά πριν, crom251 είπε

Hateful 8...

Κλασσικος Ταραντινο.

7,5/10

Ήταν λίγο πρόχειρο το περίμενα καλύτερο. Ειδικά το inglurous basterds είναι το αγαπημένο μου, αλλά βέβαια εκεί πέσανε αλλά λεφτά. Τώρα είναι στα γυρίσματα για μια ταινία εποχής Τσαρλ Μάνσον. Θα έχει ενδιαφέρον.

2 ώρες πριν, crom251 είπε

Hateful 8...

Κλασσικος Ταραντινο.

7,5/10

Τι σε χαλασε  και εδωσες τοσο;Ή μηπως ειναι πολυ για σενα;

Θυμαμαι ολους τους διαλογους απ'εξω!

Ειδα αποψε στο megaλο καναλι μας το A few good men,εργο που επισης θυμαμαι ολους τους διαλογους.

Απλα ταινιαρα. You couldn't handle the truth!!

Χαρηκα ιδιαιτερα που το καναλι δεν εχει καμια διαφημιση πλεον,οποτε χαρηκα διπλα την ταινια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, webparts είπε

Τι σε χαλασε  και εδωσες τοσο;Ή μηπως ειναι πολυ για σενα;

Θυμαμαι ολους τους διαλογους απ'εξω!

Ειδα αποψε στο megaλο καναλι μας το A few good men,εργο που επισης θυμαμαι ολους τους διαλογους.

Απλα ταινιαρα. You couldn't handle the truth!!

Χαρηκα ιδιαιτερα που το καναλι δεν εχει καμια διαφημιση πλεον,οποτε χαρηκα διπλα την ταινια.

You can't handle the truth είναι.

Αν θυμάσαι έτσι απ'εξω και του ςδιαλόγους από το hateful eight καήκαμε... :P

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 1

killik πραγματικα θα σε μαλωσω, να δεις αμεσως το blue αλλιως θα βγεις απο το club των ανωμαλων................ τωωωωωωωωωωωρααααααααααα:P

• Like 1

Maigret's Dead man

Πρωτη επαφη με την σειρα των αστυνομικων ιστοριων του συγγραφεα Simenon  και δηλωνω εντυπωσιασμενος .Μου  κινησε το ενδιαφερον ο Atkinson επιβεβαιωνοντας για  μια ακομα φορα πως οι καλοι κωμικοι ηθοποιοι ειναι πολυ καλυτεροι  σε δραματικους ρολους.Λιτη και καθηλωτικη ερμηνεια .

Η ιστορια με  καλη πλοκη και εξελιξη  και η παραγωγη  τα εχωσε  στα κοστουμια και σκηνικα .

7,3/10

• Like 2

Only the brave http://www.imdb.com/title/tt3829920/?ref_=nv_sr_1 6/10

Αληθινή ιστορία για μια ομάδα δασοπυροσβεστών στην Αμερική . Δυστυχώς την είδα με υψηλές προσδοκίες επηρεασμένος και απο τη βαθμολογία του IMDb αλλα η ταινία ειναι μέτρια σε ολα της εκτός τα εφέ και τη μουσική . Καταρχήν το σενάριο ειναι εντελώς flat στα 3/4 της ταινίας οπου δε συμβαίνει τίποτα συνταρακτικό και οπου χτίζει χαρακτήρες αποτυχημένα κατά τη γνώμη μου . Σε αυτο ίσως φταίνε και οι ερμηνείες που ειναι πολυ κατώτερες με βάση την αξία των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν . Έπιασα το εαυτό μου να μη τον νοιάζει τι θα συμβεί στο τελος σε κανένα απο αυτους . Λίγο χιλιοπαιγμένο οικογενειακό δράμα , λίγο δράση με σβήσιμο πυρκαγιών χωρίς καμία ένταση , λίγο ο άσωτος  που βρίσκει το σωστό δρόμο λίγο κλασικό χιουμορακι ένστολων και αυτα.

Μεγαλη απογοήτευση η ερμεινια του Jeff Bridges . 

Ειδα το ''The Ritual''

Ειχε καποιες στιγμες αγωνιας να το πω αλλα δεν ειναι στα γουστα μου αυτα τα horror..Μια παρεα αποφασιζει να κανει πεζοπορια κ εκει αρχιζουν να τους συμβαινουν διαφορα..

5/10

κ το ''The Foreigner''

Κλασσικη ταινια Jackie αλλα αυτη τη φορα χωρις τις κωμικες του σκηνες..

7,5/10

Ακολουθει Daddy's Home 2 σημερα.. :-)

Σχετική εικόνα

Body Heat (1981)

Κλασσικη οσο δεν παει. Την εχω δει δυο φορες εως τωρα και η δευτερη ηταν ακομα πιο ενδιαφερουσα απο την πρωτη. Σιγουρα μια απο τις λιγοτερο δυσβατες εισαγωγες στο noir στοιχειο. 

Υπαρχουν καποια μικρα plot holes αλλα δεν θα ελεγα οτι η τελειοποιημενη πλοκη ειναι το σημειο κατατεθεν της ταινιας....

9/10

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...