Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα σινεμα ειναι ηδη απομειναρι αλλης εποχης. Ποτε δε θα καταλαβω γιατι νοσταλγουμε ταλαιπωρες καταστασεις και εποχες ξεπερασμενες - απο τις οποιες εν τελει δεν εχουμε χασει απολυτως τιποτα. Whatevs.

Δεν μίλησα για νοσταλγία για κάποια εποχή που δεν έχω ζήσει. Απλά δηλώνω λάτρης του σινεμά και της πόλης μου και μ'αρέσει να προσπαθώ κι εγώ να διατηρήσω την ιστορία της. Τόσο περίεργο, τόσο κατακριτέο; Whatevs. Πάμε παρακάτω.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@nenya

Ιντεαλ, αστυ φανταζομαι εχεις παει. Το στυλ του ιντεαλ μ' αρεσει τοσο πολυ....

Παλιους προβολεις για display εχουν στα ιντεαλ, αστυ, ταινιοθηκη, δαναος, ελλη;;;

• Like 1
Δημοσ.

Τα σινεμα ειναι ηδη απομειναρι αλλης εποχης. Ποτε δε θα καταλαβω γιατι νοσταλγουμε ταλαιπωρες καταστασεις και εποχες ξεπερασμενες - απο τις οποιες εν τελει δεν εχουμε χασει απολυτως τιποτα. Whatevs.

Απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι εισαι πολυ μικρη και  οτι εχεις ζησει μονο με village

Τα village  ειναι  εκλεισαν πολλα ωραια σινεμα

Βασικα αν καποιος δεν εχει παει σινεμα στο απολλων,ιντεαλ,αττικον,η δεν προλαβε τοτε δεν ξερει τι χανει

• Like 3
Δημοσ.

Η εμπειρία του σινεμά δεν έχει αντικατασταθεί από κάτι άλλο και ούτε γίνεται να αντικατασταθεί. Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στις μεγάλες οθόνες και τα ηχοσυστήματα των home cinema, αλλά το σινεμά δεν είναι μόνο αυτό.

Και μόνο το γεγονός ότι κάθεσαι σε μια μεγάλη αίθουσα μαζί με πολλούς ακόμη ανθρώπους, αλλάζει εντελώς την εμπειρία. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος μαγείας (τίποτα μεταφυσικό, είμαι σίγουρος ότι εξηγείται). Για τον ίδιο λόγο υπάρχουν ακόμη αίθουσες συναυλιών, θέατρα, ποδοσφαιρικά γήπεδα κτλ. Δικαίωμα βεβαίως του καθενός να μην του αρέσει αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρόκειται να χαθεί.

Δημοσ.

The Fifth Element

http://www.imdb.com/title/tt0119116/

Ειχα να την δω παρα πολλα χρονια!

Πραγματικα καταπληκτικη ταινια με ωραιους διαλογους,σεναριο αλλα και τρομερος απλα Bruce Willis.Ο ρολος του ταιριαξε γαντια οπως και της Milla.Μου αρεσε παρα πολυ το ολο cyberpunk στοιχειο της ταινιας.

7/10

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ καλή ταινία είναι η "The sixth sense" με Bruce Willis. Πολύ καλό thriller. Από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) του είδους της ταινία. Απίστευτη ατμόσφαιρα και δυνατό τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μίλησα για νοσταλγία για κάποια εποχή που δεν έχω ζήσει. Απλά δηλώνω λάτρης του σινεμά και της πόλης μου και μ'αρέσει να προσπαθώ κι εγώ να διατηρήσω την ιστορία της. Τόσο περίεργο, τόσο κατακριτέο; Whatevs. Πάμε παρακάτω.

Μιλησες για παλιους κινηματογραφους και τη διατηρηση τους. Αν αυτο δεν ειναι νοσταλγια δε ξερω τι ειναι. Δε νομιζω οτι το κατεκρινα, μια γνωμη ειπα, τουλαχιστον διαβασε κατι πριν το αποπεμψεις.

Απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι εισαι πολυ μικρη και  οτι εχεις ζησει μονο με village

30+ και οι θερινοι κ' drive-ins ειναι απο τα αγαπημενα μου στεκια. Απλα αναγνωριζω το προφανες.

• Like 1
Δημοσ.

solace 2005

ψεμματα να μην πω, ηταν βαρετο. Βασικα ηταν μονο βαρετο μεχρι το σημειο που σκαει ο συμβολισμος του χεσουζ μπλανκο και απλως λες 'okay, shift+del'

• Like 1
Δημοσ.

Μολις τελειωσα ολη την εξαλογια του Star Wars. Ολες οι ταινιες 8/10, εκτος απο την πρωτη που παιρνει 7/10. Πιο πολυ μου αρεσε η τριτη και η εκτη. Συντομα και στους κινηματογραφους για την 7η ταινια.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα ολη την εξαλογια του Star Wars. Ολες οι ταινιες 8/10, εκτος απο την πρωτη που παιρνει 7/10. Πιο πολυ μου αρεσε η τριτη και η εκτη. Συντομα και στους κινηματογραφους για την 7η ταινια.

Χθες τελείωσα την πρώτη τριλογία (4,5,6 episodes). Πολύ καλά όλα τους. Τα ευχαριστήθηκα. Επίσης ένιωσα να μορφώνομαι επιτέλους με όλη αυτή την κουλτούρα star wars που κυκλοφορεί στο internet. Η αλήθεια είναι πως για τα τρία τελευταία (1,2,3 episodes) δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Οπότε δε ψήνομαι να τα δω. Εξάλλου το νέο είναι συνέχεια της πρώτης τριλογίας.

Δημοσ.

Και εγω ετσι ελεγα απο αυτα που διαβαζα, αλλα αυτοι που ειπαν οτι δεν τους αρεσαν, προφανως και τα ειδαν και οι ιδιοι. Οποτε αποφασισα να τα δω και εγω και μετα να αποφασισω εαν ειναι καλα ή οχι. Τελικα αποδειχθηκαν αρκετα καλα και συνδεονται πολυ ωραια με την ολη ιστορια..

Τα ειδα με τη γνωστη πλεον σειρα (machete order) : 4,5,1,2,3,6 η οποια ειναι η καλυτερη σειρα για να μη φας καθολου σποιλερς, αν και τα περισσοτερα τα ειχα διαβασει καταλαθος στο ιντερνετ.

Με σειρα απο το καλυτερο προς το χειροτερο :

(3,5,6) --> 4 --> 2 --> 1

Δημοσ.

Δηλαδη εγω που δεν εχω δει κανένα , μου προτείνεις να τα δω κάπως έτσι

6~3~2~1~5~4~7  ? η να ρισκάρω και να μπω απ ευθείας 7~6~3~2~1~5~4~ λες ?

Δημοσ.

Αντε καλα..

Να σημειωσω οτι αν δεις το Revenge of the Sith, το Return of the Jedi αποκταει πολυ περισσοτερο νοημα. Οποτε για κανενα λογο δε πρεπει καποιος να αποκλεισει τα επεισοδια ΙΙ,ΙΙΙ.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη εγω που δεν εχω δει κανένα , μου προτείνεις να τα δω κάπως έτσι

6~3~2~1~5~4~7  ? η να ρισκάρω και να μπω απ ευθείας 7~6~3~2~1~5~4~ λες ?

4-4-2. Πάμε για σταθερό σχήμα.

Αντε καλα..

Να σημειωσω οτι αν δεις το Revenge of the Sith, το Return of the Jedi αποκταει πολυ περισσοτερο νοημα. Οποτε για κανενα λογο δε πρεπει καποιος να αποκλεισει τα επεισοδια ΙΙ,ΙΙΙ.

Με μπρίζωσες τώρα... :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...