Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες να δείτε την ταινία The Tall man είναι απίστευτη ταινία με πολύ νόημα! Είναι μυστηρίου που σε κρατάει μέχρι και το τελευταίο λεπτό και όταν μαθαίνεις το τέλος αλλάζεις συναισθήματα... Για μένα πάρα πολύ καλή ταινία και της βάζω 9,5/10 δεν λέω τίποτε άλλο μην χαλάσω όποιον την δεί απλά δείτε την...

Υπόθεση:

Στο Κολντ Ροκ παιδιά χάνονται ανά τα χρόνια χωρίς να αφήνουν ένα ίχνος ή έναν μάρτυρα των γεγονότων. Οι ντόπιοι μιλούν με τον Ψηλό Άντρα, μια θρυλική, μυστηριώδη και σκοτεινή φιγούρα που αρπάζει παιδιά. Η Τζούλι είναι μια νοσοκόμα που ζει στην πόλη, αλλά δεν πιστεύει σε δυσαρμονίες. Μέχρι που μια νύχτα αφήνει τον γιο της στο κρεβάτι και μετά δεν βρίσκει τίποτα. Δεν έχει σκοπό όμως να κάνει πίσω. Η αναζήτηση για τον γιο της θα γίνει και μια αναζήτηση για τις μεγάλες απαντήσεις που δεν έχουν δοθεί εδώ και χρόνια. Ποιος είναι ο Ψηλός Άντρας και πού είναι τα παιδιά; Ψηλό Άντρα, μια θρυλική, μυστηριώδη και σκοτεινή φιγούρα που αρπάζει παιδιά. Η Τζούλι είναι μια νοσοκόμα που ζει στην πόλη, αλλά δεν πιστεύει σε δυσαρμονίες. Μέχρι που μια νύχτα αφήνει τον γιο της στο κρεβάτι και μετά δεν βρίσκει τίποτα. Δεν έχει σκοπό όμως να κάνει πίσω. Η αναζήτηση για τον γιο της θα γίνει και μια αναζήτηση για τις μεγάλες απαντήσεις που δεν έχουν δοθεί εδώ και χρόνια. Ποιος είναι ο Ψηλός Άντρας και πού είναι τα παιδιά;

υπερβολες

Δημοσ.

Μόλις είδα Spiderman 1 (2002). Ωραία ταινία αν και θεωρώ πως το the amazing spiderman ήταν καλύτερο. Θα δω πάντως και τα άλλα 2 όταν βρω χρόνο.

Δημοσ.

ειδα εχθες το friends with kids

περιμενα καμια χαζοκωμωδια, φθηνης παραγωγης αλλα παλι βγηκα λαθος. μου αρεσε παρα πολυ αν και νομιζω οτι τελειωσε λιγο αποτομα. ολη η ιδεα ηταν γ...ατη. ειχε αρχη μεση και τελος. σου εδειξε την εξελιξη των χαρακτηρων και σε αυτον τον τομεα ηταν φοβερο. απορω πως ο jon hamm δεν πηγε και με την megan fox, 1η φορα τον ειδα να πινει απο μπουκαλι και μαλιστα μπυρα και καλυτερα να φοραει κοστουμι και να ειναι ο don draper παρα οποιοσδηποτε αλλος

ετοιμαζομαι να δω καλοκαιρινα "Μπαμ" που θα κλεισουν σπιτια...

Δημοσ.

The haunting of whaley house . Αλλη μια ταινια τρομου με φαντασματα.Μια παρεα χαζοεφηβων παει σε ενα υποτιθεμενο στοιχειωμενο σπιτι να δουνε αν μπορουν να κανουν την <<επαφη>> και τελικα οχι μονο την κανουν αλλα και τελικα τους ξεκανει..

Τι να πεις.αρχισε ωραια.ειχε τη καταλληλη ατμοσφαιρα για να σε κανεις να τρομαξεις.Αλλα στη μεση εγινε εκνευριστικα βλακωδες,και στο τελος ηταν σαν να βλεπες το σκερι μουβι..Ακομα και η ανατροπη στο τελος <οχι οτι δεν τη καταλαβες απ την αρχη>ηταν το ιδιο ηλιθια οπως η ταινια.

Το παιξιμο ανυπαρκτο, και οι χαρακτηρες ηταν τοσο νευροσπαστοι που ευχοσουν ολοι τους να @#@#@ απ τα κασπερ.

Και μετα απο μια ατακα στυλ..

μα γιατι τα φαντασματα ειναι τοσο κακα;

οχι δεν ειναι κακα απλα ειναι απεγνωσμενα και θελουν να μας μιλησουν

αφου εχουν ξεκανει ηδη καπιους.ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΑΞΙΑ και περιμενεις να τη παρεις σοβαρα αυτη τη πατατα

ναι ναι δεν εβαλα σποιλερ για να μη χασετε μια μιση ωρα απ τη ζωη σας ΕΝΑ 2 ΑΠΟ ΜΕΝΑ

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ειδα Ichi the killer! Καλα τι επικουρα ταινια ηταν αυτη? Αρκετα αρρωστη θα ελεγα και σκληρη αλλα γαματη! Κορυφη καθε "κομματι" της ιστοριας. Επισης ακομα ηχει στα αφτια μου αυτη η φραση που ειπε καποιος μεσα στην ταινια "θα μπορουσα να ειχα καταλληξει και εγω σαν ολους αυτους τους μισθωτους σκλαβους...". Πραγματικα μου εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο.

Δημοσ.

The haunting of whaley house . Αλλη μια ταινια τρομου με φαντασματα.Μια παρεα χαζοεφηβων παει σε ενα υποτιθεμενο στοιχειωμενο σπιτι να δουνε αν μπορουν να κανουν την <<επαφη>> και τελικα οχι μονο την κανουν αλλα και τελικα τους ξεκανει..

Τι να πεις.αρχισε ωραια.ειχε τη καταλληλη ατμοσφαιρα για να σε κανεις να τρομαξεις.Αλλα στη μεση εγινε εκνευριστικα βλακωδες,και στο τελος ηταν σαν να βλεπες το σκερι μουβι..Ακομα και η ανατροπη στο τελος <οχι οτι δεν τη καταλαβες απ την αρχη>ηταν το ιδιο ηλιθια οπως η ταινια.

Το παιξιμο ανυπαρκτο, και οι χαρακτηρες ηταν τοσο νευροσπαστοι που ευχοσουν ολοι τους να @#@#@ απ τα κασπερ.

Και μετα απο μια ατακα στυλ..

μα γιατι τα φαντασματα ειναι τοσο κακα;

οχι δεν ειναι κακα απλα ειναι απεγνωσμενα και θελουν να μας μιλησουν

αφου εχουν ξεκανει ηδη καπιους.ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΑΞΙΑ και περιμενεις να τη παρεις σοβαρα αυτη τη πατατα

ναι ναι δεν εβαλα σποιλερ για να μη χασετε μια μιση ωρα απ τη ζωη σας ΕΝΑ 2 ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Όντως, υπερβολικά άθλια...

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1195478/

Μια τυπικη γλυκοχαζοαμερικανιά.....που ομως εχει και τις στιγμες της.....αδικαολογητα μεγαλη σε διαρκεια για μενα......την ειδα ομως χωρις να πληξω.Οτι πρεπει για ενα χαλαρο βραδακι με το ετερον ημισυ και αφορμη για αποριες που θα προκυψουν απο μερους της....'εμεις δηλ..ποτε??'...

5,5/10

• Like 1
Δημοσ.

The Lucky One

Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξαναγραψω "κριτικη" για τετοια ταινια. Απλα θα σας πω να την δειτε εκτος και αν ειστε ψυχροι και αχαροι

Δημοσ.

Είδα ξανά μετά από χρόνια το "The Machinist". Θυμάμαι πως όταν την είχα δει στην αβάντ-πρεμιέρ της μου άρεσε πολύ. Αυτή τη φορά μου φάνηκε λιγότερο καλή στο σύνολο αλλά το ίδιο εξαιρετικός ο Bale. Ένα 8/10 από μένα.

Είδα επίσης το "This Must Be The Place". Tι ηθοποιάρα είναι αυτός ο Sean Penn βρε παιδί μου; Και μόνο γι' αυτόν της βάζω ένα 7/10. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, αν και σε ορισμένα σημεία ήταν λίιιιγο αργή. Η υπόθεση καλούτσικη, αλλά είχε μέσα στα 118 λεπτά της κάτι ατάκες να σου φεύγει το κεφάλι. Βαθύτερα νοήματα, που τουλάχιστον εγώ είδα και γούσταρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...