Costas00F Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την αγορα Tablet. Εχω βρει αρκετα αλλα μου κινησε την περιεργεια το οτι υπαρχουν κατι πολυ φθηνα στην αγορα που εχουν καλες κριτικες κτλ. Τι λετε εσεις? Να κανω την αγορα απο αυτα ή θα το μετανιώσω?
boymanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την αγορα Tablet. Εχω βρει αρκετα αλλα μου κινησε την περιεργεια το οτι υπαρχουν κατι πολυ φθηνα στην αγορα που εχουν καλες κριτικες κτλ. Τι λετε εσεις? Να κανω την αγορα απο αυτα ή θα το μετανιώσω? εγω ειμαι της γνωμης,του οτι δινεις παιρνεις.προτιμησε ενα επωνυμο.αν δεν μπορεις να παρεις καινουργιο,παρε ενα μεταχειρισμενο,εχει πολλες αγγελιες εδω.
Costas00F Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Το ξερω αλλα τωρα ειμαι καπως με τα οικονομικα μου και ειδα σε ενα site κατι φθηνα με αρκετα καλες κριτικες μπορω να πω 2 αρνητικα σχολια μονο και ειναι 60 ευρο με τα μεταφορικα του!
LongTom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Κάποια αξίζουν τρελά,είναι μερικές περιπτώσεις που με 200+ ευρώ παίρνεις πολύ καλή συσκευή(αναλογικά,με βάση αυτά που έδωσες,πολύ καλύτερη αγορά από αυτές των 600+ευρώ). Όμως θέλει καλό ψάξιμο και ορθή επιλογή της ταμπλέτας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
SisC Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Το ξερω αλλα τωρα ειμαι καπως με τα οικονομικα μου και ειδα σε ενα site κατι φθηνα με αρκετα καλες κριτικες μπορω να πω 2 αρνητικα σχολια μονο και ειναι 60 ευρο με τα μεταφορικα του! Ποιο; Που; Διαφώτισε μας λίγο παραπάνω
ipal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την αγορα Tablet. Εχω βρει αρκετα αλλα μου κινησε την περιεργεια το οτι υπαρχουν κατι πολυ φθηνα στην αγορα που εχουν καλες κριτικες κτλ. Τι λετε εσεις? Να κανω την αγορα απο αυτα ή θα το μετανιώσω? αν εννοείς τα διαφορα china e-shop οι "κριτικές" ειναι fake
Costas00F Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 πχ σε αυτο το site βρηκα αυτο εδω http://www.focalprice.com/CE038W/WM8650_Google_Android_OS22_256M_4GB_Hard_Drive_7_TFT_HD_Touch_Screen_Tablet_PC_Notebook_MID_with_Camera_and_3G_support_White.html?Currency=EUR το οποιο ειναι φθηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα