flik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ στο trophy μου που δεν έχω και πάρα πολλά τραγούδια, μόνο για την ανάγκη, και έχω και μερικές εικόνες κτλ, δεν μπορώ να πω πως έχω πολλά ελεύθερα. Γενικά ναι, 16gb είναι υπεραρκετά για εμένα, αλλά ίσα ίσα βολεύομαι και με 8gb. Λίγα απο όλα αν βάλεις γεμίζει. Κυρίως αν βάλεις χάρτες για 2 gsp προγράμματα, και μερικά καλά παιχνίδια.. Αλλά ποτέ δεν το έλαβα υπόψιν ως κριτήριο αγοράς. Τελευταίο στη λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Η τιμή είναι εξαιρετική για τέτοιες επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Η τιμή είναι εξαιρετική για τέτοιες επιδόσεις. Όντως. Αν προσθέσεις φπα παει στα 330. Αν έρθει τόσο και δεν το φέρουν Ελλάδα στα 400, είναι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Όπως τα λένε οι παραπάνω, όταν το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ το κινητό και η μπαταρία του θα σε αφήσει και η μνήμη του θα γεμίσει και επαναλαμβάνω όταν το χρησιμοποιείς ως smartphone, αν ο άλλος το έχει για μόστρα και το φορτίζει αραιά και που αφού η μπαταρία του δεν αδειάζει, προφανώς και θα του κρατήσει χρόνια με τις 1000 φορτίσεις/εκφορτίσεις. Το που λοιπόν θα δώσει βαρύτητα ο καθένας είναι κάτι καθαρά προσωπικό αλλά το να λέμε και μπράβο από πάνω που αφαιρούν δυνατότητες και χαρακτηριστικά από τις συσκευές, ε αυτό πάει κομματάκι πολύ δεν νομίζετε;;; Σωστά το είπε παραπάνω ο oldnew (και φυσικά όχι μόνο) δεν θα έπεφταν έξω ή δεν θα χάλαγε το "design" του κινητού αν έπαιρνε μία microsd καρτούλα και όποιος δεν ήθελε και του αρκούσαν τα 6GB (και όχι 16, για να λέμε την σκάφη-σκάφη και τα σύκα-σύκα αγαπητά φανμπόις μου ) ας μην έβαζε και όποιος ήθελε παραπάνω και δεν του έφταναν τα 6GB να έδινε ένα μικρό ποσό και να έκανε την δουλειά του. Η εναλλακτική τώρα ποια είναι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 @mercyful αν νομίζεις ότι κάνω πλάκα οκ. Το backup μονο που εχω στην sd ειναι 2.5 giga. Φυσικά θα μπορουσα να μη το κραταω στην sd αλλα στο pc. Διευκόλυνεται πολυ η ολη ιστορία να το εχω εκεί. Αν δεν ειχα sd. Αναγκαστικά θα τα κραταγα στο pc όπως έκανα στο παρελθόν και μου έβγαινε η παναγία.. 2 giga ειναι οι χάρτες 2 πλοηγών. Κάποια game φτάνουν το καθενα 500 mb. Δεν είμαστε στην εποχή των Java games των kb, και ναι εχω και 500 φωτο σε υψηλή αναλυση. Ανάγκες ειναι αυτές βεβαία. Αμα θες απλα να μπαίνεις σε κανα fb κλπ οκ Παντως τα 8 giga αρχίζουν να γίνονται πολυ λίγα ακόμα και για το μεσο χρήστη. Μη ξεχνάς ότι τα πραγματικά ελεύθερα ειναι αρκετά λιγότερα για πολους λόγους. Αφαίρεσε και το χωρο των χαρτών.. Βγαλε και μερικές φωτο σε 5 mb+ video καλουτσικης ανάλυσής και ελα να συζητήσουμε. Κάποτε ειχα το κ800 που είχε κάποια ελάχιστα mb και δεν τέλειωναν με τίποτα. Έχουν αλλάξει τα πράγματά. Η γνώμη μου. Δεκτές οι διαφωνίες. Μα δεν διαφωνώ ότι έχεις οντως "πράγματα" που πιάνουν τόσο χώρο. Η απορία μου είναι πόσα από αυτά αξιοποιείς, ώστε να δικαιολογούνται οι απαιτήσεις για extra GB ως απαιτήσεις του μέσου χρήστη (και όχι απαιτήσεις εξειδικευμένης μερίδας χρηστών). Anyway, γούστα είναι αυτά, αλλά το να έχεις 2.5GB backup, κάμποσα games των 500ΜΒ, 500 φώτος υψηλής ανάλυσης και πάρα πολλά apps, δηλάδη σε γενικές γραμμές υλικό που δεν γίνεται να χρησιμοποιείς συνέχεια (ενδεχομένως ένα μέρος και να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ) δεν είναι αυτό που λέμε "μέση χρήση". Όπως τα λένε οι παραπάνω, όταν το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ το κινητό και η μπαταρία του θα σε αφήσει και η μνήμη του θα γεμίσει και επαναλαμβάνω όταν το χρησιμοποιείς ως smartphone, αν ο άλλος το έχει για μόστρα και το φορτίζει αραιά και που αφού η μπαταρία του δεν αδειάζει, προφανώς και θα του κρατήσει χρόνια με τις 1000 φορτίσεις/εκφορτίσεις. Μπράβο ρε, το βρήκες, το κινητό το'χω για μόστρα, γι' αυτό μου αρκούν τα 8GB και η μπαταρία κρατάει χρόνια. Γιατί άμα δεν φορτώσεις 40GB data στο κινητό, δεν το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ πραγματικά. Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε... Το που λοιπόν θα δώσει βαρύτητα ο καθένας είναι κάτι καθαρά προσωπικό αλλά το να λέμε και μπράβο από πάνω που αφαιρούν δυνατότητες και χαρακτηριστικά από τις συσκευές, ε αυτό πάει κομματάκι πολύ δεν νομίζετε;;; Το που θα δώσει βαρύτητα ο καθένας είναι κάτι καθαρά προσωπικό (κόπυ πέιστ ), αλλά το να παρουσιάζουμε ως το τέλος του κόσμου κανα δυό μικροελλείψεις πάει κομματάκι πολύ δε νομίζεις? Η εναλλακτική τώρα ποια είναι;;; Να πάει να πάρει Android μπας και σταματήσεις να γκρινιάζεις (και ας είναι ενδεχομένως υποδεέστερη συσκευή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Έυκολα το επόμενό μου κινιτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τώρα μάλιστα όταν στερούμαστε επιχειρημάτων το γυρίζουμε στο προσωπικό, από την μία γκρινιάζουν και από την άλλη βλέπουν το τέλος του κόσμου. Όχι αγαπητέ, ούτε το ένα μα ούτε και το άλλο, αλίμονο στα φανμπόις που είναι ευχαριστημένα με αυτά που αποφάσισαν να μην τους δώσουν οι εταιρίες. Οι υπόλοιποι σκεπτόμενοι άνθρωποι θα κρίνουν και θα επισημάνουν τις ελλείψεις των συσκευών (και όχι μόνο). Θα είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον ένα poll για το κατά πόσο τα συνολικά 6GB είναι αρκετός αποθηκευτικός χώρος για ένα smartphone και του τι χρήση κάνουν στην συσκευή. Η εναλλακτική φίλτατε θα είναι τα επόμενα smartphones από την nokia να παίρνουν microsd και γιατί όχι τα 512ΜΒ μνήμης να γίνουν 1GB, έξω θα πέσει η επιχείρηση, θέμα κόστους είναι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sp1.r0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ενδιαφέρον κινητό απο τν Nokia επιτέλους μετά απο πολύ καιρό (ίσως με εξαίρεση το N9). Μια καμερούλα μπροστά θα την ήθελα και γω πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 η γνώμη μου είναι ότι πλέον τα 8γιγα είναι λίγα για έξυπνο κινητό. Έχω 16 και χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέσα είμαι ίσα πάνω από τα οχτώ..οπότε η καλύτερη λύση για μένα είναι οι εταιρείες να βάζουν μια υποδοχή και άσε με εμένα να υπολογίσω πόση μνήμη θέλω. στο θέμα της μπαταρίας παλιά που είχα κάτι sonyericsson featurephones ναι η μπαταρία κράταγε 3-4 μέρες και με δυνατή χρήση, τώρα κρατάει μια μίση με προσεκτική χρήση και με σκληρή παίζει να φτάσει και το 6ώρο. Οπότε όταν είναι να πάω καμιά μονοήμερη που θα το χρησιμοποιήσω φουλ φορτίζω και την δεύτερη και είμαι έτοιμος... δεν καταλαβαίνω γιατί υπερασπιζόμαστε τις ελλείψεις, ναι για κάποιους μπορεί να μην είναι αποτρεπτικά από το να πάρουν μια συσκευή που τους αρέσει αλλά όχι να πούμε και μπράβο.. δηλαδή η έλλειψη μπροστά κάμερας στο 800 είναι λογική; και ας μην τη χρειαστώ ποτέ...smartphone το 2011 παίρνω με 500ε έλεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα